Lipsko bude jednat o nové smlouvě s trenérem Hasenhüttlem

24.10.2017, 14:56
Aktuality
Ralph Hasenhüttl se může už brzy dočkat odměny za cenné služby, které odvádí bundesligovému RB Lipsko. Východoněmecký klub rovněž letos atakuje nejvyšší příčky tabulky a padesátiletý trenér se může těšit na to, že mu bude předložena nabídka lukrativnějšího kontraktu...

"S trenérem jsme v kontaktu neustále. Už jsme se dohodli, že si ještě před zimní přestávkou sedneme a probereme podmínky prodloužení kontraktu," informoval sportovní ředitel Ralf Rangnick.

Hasenhüttl, jemuž běží smlouva do června 2019, v minulost vedl Unterhaching, Aalen a Ingolstadt a na lavičku Lipska usedl před začátkem loňské sezony. Ta pro tehdejšího nováčka skončila úspěchem, klub obsadil druhé místo a kvalifikoval se do základní skupiny Ligy mistrů.

Rovněž letos si Lipsko vede velmi dobře, v bundesligovém pelotonu je na třetím místě s jednobodovým mankem na vedoucí Borussii Dortmund, v Champions League zatím získalo čtyři body a v jeho skupině je druhé za suverénním Beşiktaşem.

Autor: Tomáš Pavlík / sport-express.ru

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
OnderCZ

Ačkoliv v BL působil v týmech, které mi jsou krajně nesympatické, tak ho beru jako jednoho z nejlepších trenérů, kteří momentálně v BL trénují. Lipsko může být rádo, že ho před rokem přetáhli z Ingolstadtu, myslím si, že jinak by ta jejich cesta na vrchol BL nebyla tak rychlá.

Reagovat
smazaný uživatel

som zvedavý, či to dotiahne napr. do PL

Reagovat
OnderCZ

Raději budu, když vyhraje s nějakým BL týmem Champions League, s PL si běž někam, tam si koupí každého.

Reagovat
Rudnevs

I keby tú Champions League vyhral s Leipzigom?

Reagovat
OnderCZ

Jak jsem řekl - nefandím jim, ale respektoval bych to jako výsledek poctivé práce Hasenhüttla a celého týmu. Neberu to zase tak dramaticky. Ale raději budu, když se letos ještě nějak vzchopí Dortmund v LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Dortmund je už v LM v podstate bez nádeje na postup, Bosz proste nie je tréner na ligu majstrov. Proti každému silnejšiemu súperovi to vzadu horí a to vrátane ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Momentálne na to však žiadny BL tím vrátane Leipzigu či Bayernu nemá, dokonca by som si skôr tipol na niekoho s PL, ktorá bola v Champions League dosť hrozná posledné sezóne. Každopádne máš pravdu, dobrý tréner, ved aj túto sezónu hrajú na čele.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Guerreiro is back! konečně... stejně tak Andre se zase dal dohromady

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele