Lippi na lavičku Tottenhamu?

10.09.2007, 14:37
Aktuality
Jméno Marcella Lippiho se skloňuje s možným nástupem na lavičku Tottenhamu. "Kohoutům" vůbec nevyšel vstup do nové sezony a po necelých pěti kolech se potácejí až ve druhé polovině ligové tabulky...

V ohrožení je v tuto chvíli pozice manažera Martina Jola, o jehož odchodu se hovořilo již před několika týdny. Vedení Tottenhamu se mu sice omluvilo a vyjádřilo plnou podporu, od té doby však londýnský klub získal pouze bod v městském derby s Fulhamem, a tak se o výměně manažera spekuluje znovu.

Lippi se na lavičce nějakého týmu objevil naposledy před patnácti měsíci, kdy italskou reprezentaci dovedl k triumfu na světovém šampionátu v Německu. Po mistrovství si od fotbalu vzal přestávku a ta se protáhla až do dneška. Bývalý kouč Juventusu se nenechal k návratu do práce přemluvit ani v létě, po trénování se mu však začíná stýskat a angažmá v Anglii by se vůbec nebránil.

"Po triumfu s Itálii na mistrovství světa chci další výzvu. Stát se manažerem vrcholového anglického klubu mě láká, dal bych mu to, čeho jsem dosáhl v italském fotbale a s národním týmem. Jsou tu určití lidé, co si myslí, že se tak stát nemůže, protože neumím anglicky. Ale to není pravda, anglicky mluvím celkem dobře a v posledních letech jsem pracoval na zlepšení své angličtiny," prohlásil Lippi.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
HOST*JJ

Lippi na místo Brücknera

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to by nebylo spatny,kazdopadne anglickou ligu by to ozivilo

Reagovat
smazaný uživatel

Ten dopad... když rozvázal smlouvu s Interem, tak jsem si myslel, že teď bude do zimy trénovat sám, nebo začne trénovat s jiným týmem (budoucím zaměstnavatelem) a k fotbalu se vrátí...! Ne, místo toho bude účinkovat v podělaný reality show. To je děs, měl jsem ho hrozně rád. Nejdřív ta tragédie s Puertou a teď tohle... i když Puertova smrt se s tímhle nedá vůbec srovnávat!

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

tak teď jsi mi vytřel zrak.. .. Coco byl v minulosti můj nejoblíbenější obránce tak to jsem nečekla, že ho měl taky někdo rád!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*marcocruz

no tady jde o to ze on se chce prosadit jako hollywoodsky herec, coz mi prijde strasne zvlastni, ale uvidime jak se mu to povede, myslim z efotbalista byl lepsi nez herec.

Reagovat
smazaný uživatel

Já proti tomu nic nemam, chci aby se mu v životě dařilo, ale mohl s tim 3-4 roky počkat, než takhle nedůstojně ukončil docela hvězdnou kariéru... Ať hraje v Hollywoodu nebo třeba natáčí porno, mě je to jedno, je to jeho věc, ale myslim, že měl na to, aby pokračoval a dosáhl dalších úspěchů.

Mohl třeba postupně začít trénovat s Parmou, možná s jiným menším italským klubem, kde by měl aspoň do začátku jistotu v základu... je mu 30, to je na obránce celkem nízkej věk!

Je to fakt škoda.

Reagovat
HOST*

Kdyby svý úspěchy zopáknul u Spurs, nebyl bych vůbec proti!!! Trenér je to fakt suprovej, ale Martina jsem si dost oblíbil a určitě nejsem samotnej!!!!

www.totte.blog.cz

Reagovat
HOST*sokrat

Já si myslím že Lippi místo Jola by byla velice dobrá volba.Lippi by do filozofie kohoutu velmi dobře zapada.Jeho smyslnost a hlavně zkušenost s klubobým je velmi cenná .A taky kohouti jsou tým který k má Lippiho styl tedy velmi utočná hra.Přeju mu at mu s kohoutama vyjde a jesli ano tak se budem divit co kohouti dokazou v evropě nechme se překvapit

Reagovat
HOST*Devil

Lippi do Anglie? nnneeeeeee!!!!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele