Ligue 1 - preview 4. kola

01.09.2012, 08:47, aktualizováno 02.09.2012, 10:09
Previews
Ve Francii se dnes začíná na území města Bordeaux, kam vkročí fotbalisté Nice. Do Marseille pro změnu zajíždí Rennes a Lille ve večerním trháku vyzve na souboj prozatím nepřesvědčující Pařížany...
Girondins Bordeaux - OGC Nice  (neděle 14:00)
Až neobvykle povedený start do nové sezony zažívá Bordeaux. V lize zatím neporažený celek vyzve před vlastními fanoušky tým, který stále čeká na první vítězství: Nice.

Girondins Bordeaux až po velikém boji a napínavém závěru utkání postoupili do základní části Evropské ligy. Druhý tým uplynulé sezony srbské ligy - Crvena Zvezda Bělehrad - dokázal na hřišti Bordeaux vyrovnat v devadesáté minutě na 2:2, což by ho posouvalo do milionářské soutěže. Francouzský celek se však nevzdal a ve třetí minutě nastaveného času vybojoval pokutový kop - fanoušky do vytržení uvedl Yoan Gouffran. Jeho rána totiž do pohárů poslala dalšího zástupce ze země galského kohouta...

"To, jak se ten zápas vyvíjel, nám může dodat sebevědomí do dalších bojů. Doufám, že se vrátí diváci do ochozů, protože je opravdu veliký rozdíl, hrajete-li před takovým počtem fanoušků. Jsme šťastní, že jsou všichni spokojení a doufáme, že nás lidé přijdou podpořit i v zápase s Nice. Protože my je potřebujeme," říkal Francis Gillot, lodivod týmu z vinařské oblasti.

Jeho týmu se však daří i mimo evropskou scénu. V Ligue 1 zatím ani jednou nepoznal hořkost porážky - nejdříve si poradil s Évianem, následně doma přehrál silné Rennes a naposledy si po bodu rozdělil s hvězdami nabitým Paris Saint-Germain. To jejich dnešní soupeři z Azurového pobřeží mají naprosto opačné starosti.

Zatímco u domácích svítí kulatá nula v kolonce "prohry", u Nice je to sloupeček naprosto opačný, tedy "vítězství". OGC v prvním kole padlo s Ajacciem, následně uhrálo pouze dvě remízy: nejprve s Valenciennes a následně s Lille. Pouze dva body ho tak těsně drží nad sestupovým pásmem.

"Určitě to bude velice těžký zápas. Navíc víme, že mají o pět bodů více než my. Takticky to bude určitě velice obtížné. Já jsem měl Bordeaux vždycky rád, je to dobrý klub s pěkným zázemím a hezkým stadionem. Myslím si, že vyhrajeme 1:0," nebál se tipnout si výsledek záložník Eric Bautheac.

Nice se přitom oba duely v minulé sezoně vydařily - pokaždé vyšlo jako vítěz. Bordeaux se přitom z posledních pěti střetnutí s OGC radovalo z výhry pouze jednou...
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.67 - 3.50 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Olympique Marseille - Stade Rennes  (neděle 17:00)
Jeden z taháků čtvrtého kola se odehraje na Stade Vélodrome, kam zavítá další z tradičních celků Rennes. Domácí jsou po třech kolech zatím stoprocentní a dávají zapomenout na loňské trápení, bretaňský celek se naopak krčí těsně nad zónou ponoru.

Ostatně, jak už bylo řečeno, mohou být na jihu Francie se začátkem sezóny nadmíru spokojeni. Tři body ze hřiště nováčka Stade Reims doplnila výhra nad Sochaux a do třetice všeho dobrého uspěli Baupovi hoši také na Stade de la Mosson. Všechno ještě doplňuje postup před Sheriff Tiraspol do Evropské ligy.

Neméně ambiciózní Rennes naproti tomu nestačilo na další Olympique, ovšem z Lyonu a všechny body nechalo také na hřišti Bordeaux. Fanoušky si tak udobřilo až proti Bastii, přestože se i proti sebevědomému nováčkovi až nečekaně nadřelo a kýžené vítězství zajištoval až šest minut před koncem Yann M'Vila.

Tím se zároveň dostáváme snad k nejžádanějšímu letnímu zboží na francouzských trávnících. Mladého středopolaře sledovala pěkná řádka klubů, především pak londýnský Arsenal, francouzský reprezentant však nakonec ještě zůstal na Stade de la Route de Lorient. Nicméně i přesto dorazil z Aston Villy bývalá opora Lille nebo Lyonu Jean Makoun a měl by si hned v neděli odbýt premiéru v hostujícím dresu.

Rod Fanni i André-Pierre Gignac stihli vyléčit svalová zranění a měli by se opětovně ukázat v základní sestavě, kde tak doplní kontroverzního Joeyho Bartona z QPR. "Ron i André dokončili trénink a měli by být připraveni," potvrdil kouč Elie Baup.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.95 - 3.20 - 4.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Lille OSC - Paris Saint-Germain  (neděle 21:00)
Oba celky mají co napravovat. Zatímco domácí Lille na svém krásném novém moderním stánku nedokázalo porazit ve 2. kole Nancy, PSG start do nové sezóny vůbec nevychází a po třech remízách chce rozhodně zabrat už naplno. Dogy mají na rozdíl od PSG jednu velkou nevýhodu, jelikož se během týdne prali o Ligu mistrů.

To je totiž mohlo stát dost fyzických sil. Byť nakonec v utkání, které mimochodem řídil český rozhodčí Pavel Královec, zvítězili, slavit mohli nad dánskou Kodaní až po prodloužení. V nohách tak někteří hráči mají 120 minut napínavého, dramatického a fyzicky i psychicky náročného střetnutí. A to může dělat v přípravě na PSG pochopitelně problémy.

Lille si uvědomuje, jak věhlasný soupeř k němu cestuje. I když tomu se zatím dokázali v Ligue 1 ubránit všichni protivníci. "PSG má šanci stát se mistrem. Má jedny z nejlepších hráčů a chce se i nadále rozvíjet," uvedl trenér Rudi Garcia. "Bude to zajímavá výzva. Pokusíme se jí samozřejmě čelit. Na druhou stranu se můžeme spolehnout na naše fanoušky."

Garciovi hoši během uplynulých třech kol ještě neprohráli. Po těsném vítězství v St. Étienne však na řadu přišla trochu překvapivá a již zmiňovaná remíza s Nancy a ani naposledy v Nice se vyhrát nepodařilo. Tyhle výsledky mohou mít samozřejmě dvojí dopad - negativní v tom smyslu, že si na PSG může tým méně věřit, pozitivní naopak ve větší motivaci zlepšit se.

Hostující celek, plný drahých posil jako Ibrahimović, Pastore nebo Thiago Silva, rozhodně neplní předsezónní očekávání. Ancelotti ale tvrdí, že se jeho mužstvo rozhodně zlepší. Přece jenom může chybět větší sehranost. Proti Lille bude stále scházet Lavezzi, kterému až po tomto střetnutí vyprší trest po červené kartě v Ajacciu.

V závěru přestupového období nebyly oba týmy až zas tolik aktivní. Domácí přivítali akorát kapverdského reprezentanta Ryana Mendese, v týmu PSG je možná na spadnutí příchod nizozemského obránce Grégoryho van der Wiela. "Čekám, že k nám přijde velice brzy. Příští týden by s námi měl začít trénovat," prozradil Ancelotti.

Lille se jinak doma na PSG celkem daří. Loni nad ním vyhrálo 2:1, oloupeno o všechny body bylo tímto soupeřem před vlastními fanoušky naposledy v roce 1997! "Budeme hrát proti týmu, který hraje krásný fotbal. To nám může vyhovovat," říkal hostující bek Sylvain Armand. "Mělo by to být více otevřené než předchozí tři zápasy."
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.80 - 3.25 - 2.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Olympique Lyon - Valenciennes FC  (sobota 17:00)
Vyhrát, nejlépe v suchém triku. To je jasný a logický cíl, který stojí před fotbalisty Lyonu - na jejich stadion totiž přijíždí outsider z Valenciennes.

A domácí kapitán Lisandro Lopez chce letos získat nějakou trofej. Jeho klub je aktuálně na druhém místě, ale ani Valenciennes neodstartovalo špatně - ve skutečnosti se nachází pouze jednu příčku pod dnešním sokem, tedy třetí.

"Myslím, že Lyon má každoroční ambice na titul. Mluvíme tady o velkém klubu se skutečnou historií a skvělými hráči," tvrdí Lopez, který se cítí připraven sbírat se svým klubem drahocenné kovy. "Když se mě lidi ptají, jaký je letošní cíl, říkám, že chceme vyhrávat. Jsem ambiciózní člověk, mířím na nejvyšší mety. Nicméně je jasné, že máme ve Francii silnou konkurenci, zejména v PSG."

"V Portu jsem byl čtyři roky a vyhrál mnoho trofejí; je jasné, že jsem něco podobného očekával i tu. Ale zároveň jsem se v Lyonu chtěl zlepšit jako fotbalista a pomoct týmu v jeho růstu."

Lyon získal sedm bodů ze tří utkání; výhry nad Rennes a Troyes následovala remíza v Évianu. Valenciennes však dokázalo prakticky to samé - porazilo rovněž Troyes a také Ajaccio, načež remizovalo s Nice. Domácí trenér Rémi Garde je dosavadními výsledky svého soupeře ohromený.

"Odstartovali výborně. V tom týmu se dějí změny," uznává Garde. "Ty výsledky jim musely dodat sebevědomí. Navíc ještě letos ani jednou neinkasovali."

Výlet do Lyonu však bude nepochybně zatím nejtěžší zkouškou pro normandský tým, který však může postavit do hry některé dosud absentující opory - kouč Daniel Sanchez totiž už počítá s Benjaminem Angouou, Rémi Gomisem, Rudy Materem i Dušanem Djurićem.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.73 - 3.50 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SC Bastia - AS Saint-Étienne  (sobota 20:00)
Naposledy se oba týmy střetly v soutěžním utkání v roce 2005. A lepší výsledky kolem tohoto období měli hostující borci. Na začátku nové sezóně Ligue 1 je však karta mírně obrácena. Byť jsou za námi pouze tři kola, korsický celek na rozdíl od svého soupeře získal již dvě vítězství. Les Verts své první body získali teprve minulý víkend.

St. Étienne se má opravdu čeho bát. Bastia těží ze své horké půdy v místech, kam se prostě francouzským celkům nejezdí vůbec rádo. Svěřenci Frédérica Hantze neprohráli před vlastními fanoušky již v třinácti utkáních v řadě. Naposledy přitom ztratili bod, a to hodně cenný, na půdě Rennes šest minut před koncem.

Na 3:2 se tehdy trefil Yann M'Vila. "Ta domácí série je něco, co tady chce udržet každý. Hráči, funkcionáři i trenér," uvedl v rozhovoru bek Sylvain Marchal. Právě pro něho bude utkání pikantní záležitostí, ještě loňské dvě sezóny oblékal právě dres St. Étienne. "Chceme v těchto výsledcích pokračovat, jak nejdéle to půjde."

Bastia je samozřejmě i po solidním startu stále pevně nohama na zemi. "Víme, že pokud se chceme vyhnout sestupu, musíme hrát dobře hlavně doma. V tom máme obrovskou výhodu," zakončil Marchal. Určitě by jeho spoluhráči nechtěli opakovat poslední zápas na Stade Armand Cesari, kde Ilan rozhodl o vítězství nad Remeší až ve čtvrté minutě nastavení.

Hosté si v minulém kole výrazně spravili aperitiv. Po porážkách s Lille a Toulouse naposledy smetli Brest z povrchu zemského a nadělili mu do ranečku čtyři fíky. "Už jsme museli zareagovat," věděl kouč Christophe Galtier. "První čisté vítězství v sezóně bez inkasování. I když jsme měli i štěstí, z devíti střel jsme skórovali hned čtyřikrát."
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.38 - 3.20 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Stade Brestois - ES Troyes  (sobota 20:00)
Boj o šest bodů. Takový přívlastek má zápas mezi Brestem a Troyes, tedy dvojicí týmů, které budou - pokud se potvrdí předsezonní prognózy - každý úspěch v závěru vyvažovat zlatem.

Zejména Troyes, jednomu ze tří nováčků, utekl start sezony, a manažer Jean-Marc Furlan tak doufá v první úspěšný výsledek. Dosavadní jediný bod znamená průběžné devatenácté místo, hůře je na tom pouze Sochaux.

K lepším zítřkům má pomoci i Fabien Camus, sedmadvacetiletý záložník, který přišel na hostování z belgického Genku. Camus, odchovanec Marseille, má zkušenosti i z Ligy mistrů, a v Troyes se tak od něj očekává pozvednutí dosavadní chabé hry ve středu pole. Sám Furlan tohoto hráče už dlouho obdivoval.

"Když jsem se dozvěděl, že Fabien není úplně spokojený se startem sezony v Belgii, věci se daly rychle do pohybu," přiznal trenér. "Chtěl jsem více kreativity. Fabien je lídr, a navíc je technicky velmi dobře vybavený, a také zkušený. Pro nás je to hotový dar z nebes."

Camus je tuniským reprezentantem (1 start) a přiznává, že výsledky Troyes sledoval už před tím, než mu zazvonil Furlanův telefon. "Když jsme se začali bavit, měl jsem radost, protože jsem se chtěl vrátit do Francie," tvrdí zkušený záložník. "Chtěl jsem ukázat, co umím. Filozofie Troyes se mi líbí a je mi blízká."

Domácí Brest má prozatím jedinou ligovou výhru a bude se snažit oklepat z poslední porážky 0:4 v Saint-Étienne. Pro oba kluby půjde vůbec o první prvoligové střetnutí, přestože v Ligue 2 se potkaly už třikrát - Troyes zatím nikdy nevyhrálo.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.30 - 3.00 - 3.40
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Toulouse FC - Stade Reims  (sobota 20:00)
Tradičně skvělý start do sezony prožívá Toulouse, které má před sebou ideální příležitost k navýšení bodového salda - nováček z Remeše by podle papírových předpokladů neměl v Okcitánii klást bůhvíjaký odpor.

A v toulouském táboře se dobře ví, že zaváhání je nepřípustné. Alespoň budeme-li věřit slovům možná největší domácí hvězdy, Moussy Sissoka, která přiznává, že případná ztráta bodů by byla zkrátka katastrofou.

Není se čemu divit. Toulouse má skvělou formu a po remíze v Montpellieru (což je získaný bod sám o sobě) zvítězilo dvakrát za sebou, což znamená, že případná porážka Remeše je vystřelí na první místo tabulky. Alespoň na 24 hodin, než se k výkopu postaví i aktuální lídr z Marseille.

Nicméně i v Remeši panuje optimistická nálada poté, co čerstvě postoupivší nováček prolomil svoji dosavadní smůlu vítězstvím 1:0 nad zoufalým Sochaux.

Reprezentační záložník Sissoko minulý týden prolomil devítiměsíční gólový půst brankou proti Nancy, která zároveň znamenala výhru 1:0. A tentýž výsledek - vítězství - se od Toulouse očekává i dnes; cokoliv jiného by bylo selháním.

"Jednoznačně," potvrdil tento fakt v předzápasovém rozhovoru. "Musíme doma získat tři body. Víme, že to nebude jednoduché; Remeš sem přijede s cílem vybojovat alespoň bod. Ale musíme uspět. Moc o tom týmu nevím, ale znám pár hráčů, jako Momo Fofana, Antoine Devaux a Christopher Glombard," zakončil Sissoko. (Fofana a Devaux přibyli v remešské kabině teprve letos v létě právě z Toulouse.)
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.62 - 3.60 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Sochaux - Montpellier HSC  (sobota 20:00)
Ani jednomu se nedaří podle představ - řekl se o Sochaux a Montpellieru, dvou týmech, které před začátkem sezony rozdělily rozdílné ambice. Ani zachraňující se domácí, ani titul obhajující hosté však zatím nepřipomínají vysněné týmy z vlastních předsezonních prognóz..

..a Sochaux bude navíc chybět kapitán francouzské jednadvacítky, Sébastien Corchia. Pravý bek slavného klubu pyká za vyloučení po dvou zlutých kartách, které okořenilo poslední porážku Les Lionceaux v Remeši (0:1). Další obránce, Damien Perquis, potom nenastoupí z úplně jiných důvodů - polský stoper byl totiž po pěti letech prodán do Betisu.

Sochaux je momentálně na posledním místě, když všechny tři úvodní zápasy prohrálo.

Ani Montpellier si ale nemůže příliš vyskakovat; cestu za obhajobou začal katastrofálním způsobem, a nachází se pouze jeden bod nad svým dnešním soupeřem. Na osmnácté pozici tak začíná poznávat zrádná úskalí mistrovské kocoviny - alespoň že remíza z Toulouse přihrála Belhandovi a spol. první letošní body; Lorient a Marseille totiž byli nad jejich síly.

Nicméně Stade du Bonal, domovský stánek Sochaux, Montpellieru svědčí. Tým, který se brzy poprvé představí i v Lize mistrů, prohrál s dnešním soupeřem na jeho půdě naposledy v roce 2004.

Komu se podaří prolomit letošní výsledkové prokletí?
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.50 - 3.10 - 1.91
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FC Lorient - AS Nancy-Lorraine  (sobota 20:00)
Oba týmy dělí v tabulce jen pouhopouhé dvě příčky a dá se říci, že start do nové sezóny Lorientu i Nancy vyšel. Domácí budou chtít určitě prodloužit svou letošní neporazitelnost, hosté naopak z poslední porážky od Toulouse, navíc před vlastními diváky, nejsou rozhodně nijak šťastní. A rádi by vše napravili v Lorientu.

ASNL si přitom proti Toulouse vytvořilo hned několik tutovek. Jenže ani jednu nedokázalo proměnit v gól. Nedaří se mu ani příliš v útoku, dva vstřelené góly jsou přece jenom málo. A to má takové šikovné chlapíky jakými jsou třeba Yohan Mollo, Djamel Bakar nebo Benjamin Moukandjo. Záložník Lossemy Karaboué ale zatím nepanikaří.

"Dalo se to trochu čekat. Ani loni jsme nestříleli moc gólů," vracel se k minulé sezóně. "Musíme i nadále stavět hlavně na naší pevné obraně. Pravda, bude potřeba i zefektivnit útok. Tvrdě jsme pracovali v tréninku, věřím, že na hřišti se to vrátí. V každém případě není pochyb, že s hráči jako Bakar, Mollo nebo Moukandjo máme určitě velkou kvalitu."

Hosté si musejí zvykat také na absenci Bakayeho Traorého, jenž v přestupovém období zamířil do AC Milán. Zatím to ale Nancy, alespoň výsledkově, šlape i bez něj slušně. "Lorient hraje vždy vypilovaným systémem 4-4-2," hodnotil Karaboué soupeře. "Myslím, že to bude dobrý zápas. Určitě jiný než před týdnem proti Toulouse."

Les Merlus si zatím mohou spokojeně broukat. Po uhrané remíze v Paříži následně získali další čtyři body. "Ano, zatím je to povzbudivé," notoval si záložník Yann Jouffre. "Teď to ale bude také těžké. Proti Nancy se hraje snad nejobtížněji z celé ligy. Musíme být trpěliví."
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.91 - 3.25 - 4.33
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AC Ajaccio - Évian Thonon Gaillard  (sobota 20:00)
Évian po třech kolech jen balancuje na hranici sestupového pásma. To domácí jsou na tom podstatně lépe, v kolonkách vítězství, remíza, prohra svítí shodně jednička a tato čísla určitě nehovoří v jejich neprospěch. Zatímco Ajaccio naposledy vůbec nestačilo venku Valenciennes, hosté uhráli cenný bod v Lyonu.

Možná že se už zpočátku projevuje nervozita hostujícího celku. Je totiž v pozici, kdy hodlá udržet nejvyšší soutěž i druhý rok po sobě, a to je kolikrát pořádně těžký úkol. Ale v Évianu jsou zatím v klidu. Samozřejmě, jsou přece odehrána jen tři kola. "Doufám, že už nyní vyhrajeme a budeme mít tři body," řekl forvard Yannick Sagbo.

"Zahráli jsme dobře proti Lyonu a bylo by dobré na to navázat. Víme nyní, že jsme schopni dobrých výkonů. A ten samý předvedeme i nyní v Ajacciu," věří si Sagbo. "Jsme na Korsiku připraveni. I když soupeř bude namotivovaný, musíme úplně ignorovat atmosféru a nerozčilovat se. Ajaccio je také agresivní tým, předvedl to proti PSG i VAFC."

Pro českého fanouška je velice zajímavé, že do hry může nastoupit nový legionář v řadách Évianu v podobě Davida Jarolíma. "Je to mladý a ambiciózní tým. V rozhodování mi pomohlo, že o mě hodně stáli. Odešel jim Christian Poulsen a sháněli místo něj zkušenou náhradu," prozradil v rozhovoru pro ČTK.

Ani Ajaccio v závěru přestupového období nezahálelo. Ze švýcarského Young Boys si vyhlédlo tuniského beka Ammara Jemala. "Jsem nadšený, že jsem mohl podepsat smlouvu. Atmosféra v týmu se zdá dobrá, tým má kvalitu a myslím si, že můžeme dělat velké věci," uvedl ve svém prvním interview.

Domácí by rozhodně rádi zopakovali výkon z posledního domácího klání. Tehdy sice museli hrát jiný styl fotbalu, ale i ten slavil úspěch. Remíza 0:0 s věhlasným PSG je opravdvu dobrým příslibem. "Jsem si vědomý toho, že se musíme zachránit," dodával Jemal. "Ligue 1 je skvělá soutěž a já se nemůžu dočkat, až budu hrát."
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.30 - 3.00 - 3.40
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Olympique Marseille33004:09
2.Olympique Lyon32106:27
3.Valenciennes FC32104:07
4.Toulouse FC32104:27
 Girondins Bordeaux32104:27
6.SC Bastia32017:66
7.FC Lorient31206:55
8.Lille OSC31205:45
9.AS Nancy-Lorraine31112:24
10.AC Ajaccio31111:34
11.AS Saint-Étienne31026:43
12.Paris Saint-Germain30302:23
13.Stade Rennes31023:43
14.Stade Reims31022:33
15.Stade Brestois31021:53
16.OGC Nice30212:32
17.Évian Thonon Gaillard30123:51
18.Montpellier HSC30122:41
19.ES Troyes30123:71
20.FC Sochaux30032:60

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (78)

Přidat komentář
juninho8

dnes sa Remy predvedie a vychyta nulu tak ako v prvom kole

Reagovat
smazaný uživatel

Vercoutre - Réveillère, B. Koné, Bisevac, Umtiti - Gonalons, Fofana - Lacazette, Grenier, Bastos - Gomis.

Umtiti

Reagovat
Langi

Oje...Monzon se koukam radsi hned zranil

Reagovat
Langi

Jinak samozrejme ta zaloha

Reagovat
smazaný uživatel

inak Corgnet je cielom cislo 1 pre JMA..no som zvedavy...

Reagovat
Langi

Jemu uz neverim ani pozdrav

Reagovat
juninho8

zaloha vyzera velmi zaijimavo na par rokov mame vystarane keby hrali dobre ale preco umtiti pane boze....kde je dabo

Reagovat
smazaný uživatel

Compo de l'OL :

Vercoutre - Dabo, Koné, Bisevac, Réveillère - Gonalons, Malbranque, Grenier, Bastos - Lacazette, Gomis

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem to tu chtěl dát . Grenier určitě bude nadšený a konečně dostane prostor nová akvizice do útoku

Reagovat
smazaný uživatel

no neviem kto bude hrat na AM ci Clement alebo Steed,, uz chcem vidiet to male nemotorne trdlo na ihrisku....uz ked nastupi tak nech da aspon gól

Reagovat
smazaný uživatel

No na AM se nehraje, ono to je zase 4-2-4. Gonalons - Grenier, Bastus - Malbranque, Lacazette - Gomis.

Reagovat
smazaný uživatel

niekde pisu 4-4-2 s Malbranquom a Bastosom na krajoch zalohy a na hrote Saša a Bafe..a niekde 4-2-3-1 so Steedom v strede, na kridlach Bastos a Saša a hore Bafe...tak neviem ako to bude..

Reagovat
Langi

Oh god...why?

Reagovat
smazaný uživatel

A Rémy už hasí

Reagovat
smazaný uživatel

No dobre, tak jsme dostali gol, začínáme hrát

Reagovat
smazaný uživatel

Maxim dopč

Reagovat
smazaný uživatel

Bastuuuuss. Ještě že nikam nešel

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatý Bastos Clement

Reagovat
smazaný uživatel

Už se na ten Lyon na Letný těšim, zase souboj s opravdu kvalitním klubem!

Reagovat
smazaný uživatel

Najlepsí strelec Ligue 1

Reagovat
smazaný uživatel

4 strely v tejto sezone z toho 4 na branu a 3 goly Steed bojuje

Reagovat
smazaný uživatel

Jen ať bojuje, za to St. Etienne bude muset bojovat ještě pětkrát tolik.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

uz dal 2 alebo 3 jasle...

Reagovat
smazaný uživatel

Přestup léta. Já to říkal hned

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně se vzbudili, takhle se mi ta hra líbí. Ještě přidat jeden pojišťovák do poločasu. Paráda

Reagovat
sajty

Blbý dotaz,přestupové okno už je uzavřené nebo ne?

Reagovat
smazaný uživatel

4. září ve Francii.

Reagovat
sajty

chce to udržet Bastose a ještě se zkusit zbavit Crise

Reagovat
smazaný uživatel

Crise se zbavíme až za rok, toho nikdo chtít s tím platem nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

hovori sa o odchode niekam na vychod...

Reagovat
smazaný uživatel

Kamkoli

Reagovat
smazaný uživatel

Steed jaka prihrávka....ved to bude este nas joker

Reagovat
juninho8

Nemám možnosť sledovať....ako to zatiaľ vyzerá? Hlavne ako je na tom remy a malbranque? Mala byť pena?

Reagovat
smazaný uživatel

Rémy zavinil gol špatným výběhem na roh, Malbranque si to tam celkem vodí, bojuje, zatím překvapuje. Uvidíme jestli to vydrží celý zápas.

Reagovat
sajty

Holt momentalne nemame golmana kvalit,ktere bychom potrebovali.Remy je hodne slaba nahrada za Huga.

Reagovat
smazaný uživatel

Za golmana nejužší světové špičky je každá náhrada slabá, to je fakt. Nicméně Rémy je kvalitní a na tu ligu to bude stačit bohatě. Akorát se musí vyvarovat těchto školáckých chyb

Reagovat
juninho8

Podľa jednej chyby ho netreba odsudzovať ale je jasné že hugovych kvalít nedosiahne...uvidime...a steed len nech bojuje...musí...

Reagovat
smazaný uživatel

no keby ho Gonalons lepsie pokryl nic by sa nemuselo vycitat

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, ale tohle prostě byla primárně Rémyho chyba. Nesmyslně vyběhl a pak se zase vrátil

Reagovat
juninho8

Ja mu aj tak verím...a dúfam že sa chytí....túto sancu si zaslúži...minimálne na pol roka by som mu tu šancu ako jednotke dal

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně bude muset, bo nikdo lepší tam není

Reagovat
juninho8

Problém môže but v pripade zranenia

Reagovat
smazaný uživatel

Kristepane Sašo

Reagovat
smazaný uživatel

jezis maria....to nas bude mrziet...

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs - Norwich 1:1 Hugo kam si to šiel...

Reagovat
juninho8

Pozeram ten zápas a sú úplne slabí....navyše friedel chytá celkom dobre a snad sa hugo cez neho dostane

Reagovat
smazaný uživatel

Neumím si představit, že by tomu bylo jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

na tribune aj Boumsong

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Já toho Malbranqua začnu mít rád asi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Grenieer

Reagovat
Godwinson

Sestava Montpellieru

Absolutní top, který jde v aktuální situaci postavit

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hrál Steeeeeeeed?

Reagovat
smazaný uživatel

príjemne prekvapil,, bojoval,,, potešil

Reagovat
stas87

lorient ma oranzove dresy pri domacich zapasoch?

Reagovat
Godwinson

Remeš, skvělé poskládané, parádní tým. Strašně moc jim přeju, Hubert je snad do toho středu tabulky dovede.

Reagovat
Godwinson

Neměla být reakce ... ano, má :)

Reagovat
stas87

tkak kedze uz si tu,mam otazky:ake ma montpellier ambicie v lige majstrov?a ci je mhsc schopny v konkurencii olympiakosu a schalke postupit z 2 miesta,o montpellieru neviem nic tak preto sa pytam

Reagovat
stas87

btw. 3 gol lorientu nadherny,trestnak priamo do sibenice

Reagovat
Godwinson

Poslední dobou na to docela kašlu, takže nějaký vyhlášení Girarda, Nicollina atp. jsem nečetl, ale myslím, že ambice nebudou velké. Jak znám Girarda, ambicí bude si to užít a jít poraženecky do každého zápasu, který je v té soutěži čeká. Na druhou stranu, skupinu dostali poměrně stravitelnou, i když Schalke bude asi trochu jiné kafe než v posledních letech. Každopádně Montpellier víc než dřív visí na jednom hráči, letní okno neměli moc podařené, myslim si, že jim bude dost hořet koudel u prdele, takže to reálně v té LM vidím na boj o třetí místo s tím, že to bude boj neúspěšný.

Reagovat
smazaný uživatel

PSG vyhraje 3-2, jsem si o tom dost jistej.Měl jsem ve spánku vizi.

Reagovat
Milan.B

vsad nato uspory

Reagovat
Darren Fletcher

tak hodil som za dve eura na bwine, kurz 26, aspon bude sranda sledovat zapas :)

Reagovat
smazaný uživatel

PSG zase nevyhraje. S tim co předvedli letos v létě už jim kromě Pařížanů nemůže fandit fakt nikdo. A to mi ten klub bejval vždycky sympatickej.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: vzhladom k vyhlaseniu Lacomba o doplneni stredu pola sa viac menej spominaju mena ako Mvuemba z Lorientu,,, Traore z Odense ale ten uz prestupil do Sochaux, potom Corgnet a Madjeck a dokonca som nasiel nieco aj o Sissokovi z TFC...tak som zvedavy...na JMA...ostavaju este 2 dni..

Reagovat
Langi

no spíš by mě zajímalo co ten gólman...jesi někdo přijde nebo ne

Reagovat
smazaný uživatel

golman podla mna nie..

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš ne.

Reagovat
smazaný uživatel

dokonca uz citam aj o Chantomovi

Reagovat
Langi

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Langi

blbci

Reagovat
Langi

Bixenteho Lizarazua, bývalého francouzského reprezentačního obránce, překvapilo, když se dozvěděl, že Hugo Lloris přestupuje z Lyonu do Tottenhamu. "Hugo Lloris si zasloužil lepší tým než Tottenham. Myslel jsem si, že půjde do top evropského klubu. Pro mě Tottenham takovým klubem není," uvedl Lizarazu.

aspon, že nejsem jedinej kdo si to myslí

Reagovat
smazaný uživatel

a ještě tam aspoň dva měsíce leštit lavičku.

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
Langi

Lille - PSG remíza

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele