Ligue 1 - preview 19. kola

18.12.2015, 08:24, aktualizováno 20.12.2015, 09:09
Previews
Angers SCO hraje v Saint-Étienne a v případě bodového zisku se vrátí na druhou pozici před AS Monaco. Lyon cestuje do Ajaccia, Bordeaux v souboji dvou účastníků základních skupin Evropské ligy změří síly s Marseille...
AS Saint-Étienne - Angers SCO  (neděle 14:00)
ASSE bude chtít proti Angers hodit za hlavu nepříliš přesvědčivé výkony z poslední doby. Jenže takové Angers SCO ... to rozhodně nejsou žádní otloukánci. Protože pokud neprohrají, vezmou si zpět druhé místo v tabulce, prozatím uzmuté Monakem.

Svěřenci Stéphana Moulina dokonce dokázali remizovat s PSG, což se vedle nich povedlo už jenom Bordeaux a Remeši v úvodu sezony. Co se počtu nastřílených branek týče, patří Angers k nejhorším. Nicméně pouhopouhých deset inkasovaných gólů z osmnácti utkání ... to je naprosto fenomenální vizitka. Pouze pařížský klub je v této statistice o jednu branku lepší.

"V minulém kole jsme proti Bordeaux nezačali dobře. Myslím, že to bylo dáno i tím, že jsme v předchozím týdnu hráli tři velké zápasy. Nedařilo se nám najít ten správný rytmus, nicméně nakonec bylo z naší hry znovu cítit nadšení a sebeobětování, tedy aspekty, které byly v průběhu podzimu naší největší silou. Chlapci si rozhodně zaslouží uznání za to, jak hráli ve druhém poločase. Jsem šťastný, že se ukázalo, že tenhle tým má velký charakter," prohlásil pyšný kouč Moulin.

Pokud Angers na Stade Geoffroy Guichard vyhraje, stane se tak vůbec poprvé od dubna 1972. Ovšem je naprosto zřejmé, že to nebude jednoduchý úkol, neboť jenom Bastia a PSG mají doma lepší bilanci. Venku už to taková sláva není, a proto svěřenci Christopha Galtiera spadli až na deváté místo, byť na páté Nice ztrácí pouhé tři body. Jenže nejprve je musí získat, že ano?

"Musíme naše hráče povzbudit a zůstat jednotní. Proti Monaku jsme nemohli nastoupit v nejsilnější sestavě a během utkání se staly věci, které se prostě stávají," řekl Galtier, snad i v narážce na odpískanou penaltu z 82. minuty, kterou Fabinho proměnil. V týdnu navíc Les Verts prohráli s PSG v rámci Coupe de France, přičemž o rozhodující trefu se v 86. minutě postaral Edinson Cavani. Proti Angers SCO tedy rozhodně mají co napravovat.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.95 - 3.20 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
GFCO Ajaccio - Olympique Lyon  (neděle 17:00)
Na první pohled vypadá střet mezi Gazélecem Ajaccio a Olympiquem Lyon jako jednoznačná záležitost. Oba celky však už v této sezoně dokázaly překvapit.

Korsický klub kupříkladu vítězstvím nad Bordeaux či remízou na Stade Vélodrome v Marseille. Les Gones oproti tomu třeba domácí prohrou s Montpellierem nebo debaklem v Parku princů, kde Ibra a spol. nadělili svěřencům Huberta Fourniera pět branek. Proto někdejší neohrozitelný vládce Francie spadl v tabulce až na osmé místo.

Nicméně zdání může klamat, jelikož vzhledem k vyrovnanosti soutěže může v případě výhry přezimovat na sympatičtější pozici. Současný lodivod by však jistě uvítal, kdyby nemusel počítat tolik zraněných. Do hry nenaskočí Fekir, Lacazette, Valbuena, Umtiti, Kalulu a s největší pravděpodobností také Fofana, Bedimo, Rafael a Jallet.

Ale i kdyby se podařilo vyhrát, je možné, že půjde o poslední Fournierův zápas na lavičce Lyonu, třebaže v rámci Coupe de France se postoupilo do čtvrtfinále a třebaže prezident Jean-Michel Aulas ještě nedávno prohlašoval něco docela jiného. Nutno dodat, že duel s Tours FC byl tím úplně posledním, jaký kdy viděl Stade de Gerland. Od jara 2016 totiž bude hrát na zbrusu novém Stade de Lumiéres.

Ještě předtím tedy vyrazí na Korsiku, přičemž tamní Gazélec Ajaccio přezimuje mimo sestupové pozice, což by před začátkem sezony čekal málokdo. Svěřenci Thierryho Laureyho nenašli přemožitele už v osmi po sobě jdoucích zápasech Ligue 1, což je série, jakou se může pochlubit jenom suverénně vedoucí celek a obhájce titulu - PSG. Podaří se skromnému ostrovnímu klubu tuto sérii prodloužit?
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.25 - 3.30 - 2.30
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Girondins Bordeaux - Olympique Marseille  (neděle 21:00)
Girondins Bordeaux se pokusí napravit nepovedenou první polovinu sezony v utkání proti Marseille, kde si jistě také před jejím začátkem představovali, že budou v tabulce výše než na desátém místě.

Doma sice docela tápe, leč ve venkovním prostředí se Marseille velmi daří. Vyhrála tam všechny čtyři z posledních čtyř utkání a to jí soupeři byly kupříkladu ASSE nebo Rennes. Proto na jihu Francie doufají, že se podaří zvítězit i v závěrečném podzimním duelu, aby se do pauzy před jarem vstupovalo s větším sebevědomím.

"Všechny zápasy jsou pro nás důležité a pokaždé chceme vyhrát. Doufáme, že se nám to podaří i v Bordeaux, abychom si zajistili lepší pozici pro druhou polovinu sezony. V té ale budeme muset bezpodmínečně začít vítězit i doma," řekl Rémy Cabella. Je tu však jedna velká potíž - OM nevyhrál v Bordeaux od roku 1977! I když je pravda, že tentokrát se bude hrát na novém stadionu.

Na něm Les Girondins prohráli jen jednou. Přesto se však nacházejí na 15. místě, ale případná výhra by je posunula před Marseille. A vzhledem k aktuální formě Sagnolova týmu není nereálná, protože například v týdnu Bordeaux, pochopitelně s Jaroslavem Plašilem v sestavě, porazilo v rámci Coupe de France jednoznačně Monaco (3:0).

"Před několika týdny jsme se rozhodli, že začneme dávat více příležitostí mladším hráčům. I proto, že máme dost zraněných. Do týmu se výborně začlenili a starší fotbalisté jsou jim oporou. Jsem rád, že se tohle podařilo," nechal se slyšet Sagnol. Poslední zápas Ligue 1 v tomto roce bude nepochybně velice zajímavou podívanou!
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.80 - 3.20 - 2.63
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SM Caen - Paris Saint-Germain  (sobota 17:00)
Mistrovské PSG už teď ví, že podzimní část této sezony skončí obrovským úspěchem. Stále je ale ještě možnost aktuální bilanci vylepšit. Pokud svěřenci Laurenta Blanka zvládnou zápas na půdě skvěle hrajícího Caen, stanoví nový bodový rekord mezi francouzskými půlmistry..

Nyní mají na čele neskutečných 17 bodů náskok na druhé Angers a stále čekají na svého prvního ligového přemožitele; pokud dnes zvítězí, dostanou se na hranici 51 bodů. Dosavadní maximum je přesně 50 - tuto metu jako první pokořil slavný lyonský tým v sezoně 2006/07. I v případě, že by Caen uhrálo remízu, dosáhne PSG na rekord, tentokrát pro nejdelší sérii ligové neporazitelnosti v klubové historii.

Pařížská forma je skutečně úchvatná. Po nemilosrdné demolici Lyonu, který minulý víkend prohrál v Parku princů hladce 1:5, zvládli i osmifinálový duel v Coupe de la Ligue, přestože výběr mladíků ze Saint-Étienne musel jediným gólem popravit až v závěru střídající Edinson Cavani. Blanc přiznal, že jeho tým nehrál úplně nejlépe, ale zároveň připomněl, že šlo o osmý zápas v pětadvaceti dnech. Důležitý je prý postup - cílem PSG je nejen obhájit všechny francouzské trofeje, ale hlavně konečně uspět v Lize mistrů. To znamená minimálně postup do semifinále.

Caen mělo přes týden volno, z Coupe de la Ligue už totiž vypadlo; to znamená, že domácí budou dnes odpočatější. Může se to hodit. Svěřenci Patrice Garandeho mají za sebou podobně excelentní podzim, a přestože jim v posledních týdnech trochu dochází dech (nevyhráli třikrát za sebou), už nyní mají jistotu, že přezimují nejhůře na čtvrtém místě. Tedy na příčce zajišťující evropské poháry. To je pro skromný normandský klub obrovský úspěch.

Naposledy Caen urvalo cenný bod proti Rennes, gólman Rémy Vercoutre ale varuje před přílišným optimismem. Od desáté příčky totiž Garandeho tým dělí pouze šest bodů, což v mimořádně vyrovnané Ligue 1 není bůhvíjak vysoké číslo. "Stále se soustředíme hlavně na záchranu. Chceme dále vítězit, protože naším cílem je zajistit si účast v Ligue 1 i pro nadcházející sezonu. O ničem jiném se v kabině nemluví," ujišťuje zkušený brankář.

Domácím bude dnes chybět Emmanuel Imorou, který byl proti Rennes vyloučen; na jeho místo levého beka se tak postaví Chaker Alhadhur. Disciplinární tresty nepustí na hřiště ani Alaeddine Yahiu, Jordana Leborgneho a Jeffa Louise, přičemž Valentin Voisin a Jonathan Beaulieu jsou zranění. Naopak Blanc může vybírat z kompletního kádru, včetně Serge Auriera, který si svůj postih už odpykal v týdnu.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 8.00 - 4.33 - 1.40
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SC Bastia - Stade Reims  (sobota 20:00)
Remeš zajíždí na Korsiku k důležitému záchranářskému souboji. Hraje se o pověstných šest bodů - remíza příliš nepomůže ani hostům, ani domácí Bastii, takže v zájmu obou týmů je urvat ideálně všechny tři body..

Tabulkově je na tom o něco lépe Remeš. Ta odstartovala sezonu ve skvělé formě a chvíli útočila i na poháry, nakonec se ale ukázalo, že mladému kouči Olivieru Guéganovi přece jen chybí potřebné zkušenosti; chabá ofenziva a nízké sebevědomí týmu se podepsaly pod hrozivou sérii proher, která málem vyústila pádem až do sestupové zóny. Teprve v posledních týdnech tradiční klub opět zabral, aktuálně drží sérii čtyř zápasů bez prohry (i když jedním z nich byla domácí remíza s beznadějně posledním Troyes) a s jednadvaceti body trůní na patnáctém místě.

Bastia má o dva body méně a je sedmnáctá, tři body nad sestupujícím Toulouse; v případě dnešního úspěchu tak může svého soupeře v tabulce přeskočit. Pro svěřence Ghislaina Printanta je klíčové, aby zvládali právě tyto zápasy - tedy souboje s přímou konkurencí v domácím prostředí obávaného Stade Armand Césari. V tabulce domácích zápasů je Bastia v lize šestá, je tedy zřejmé, kde leží její největší síla.

I proto je alarmující, že z posledních tří zápasů před vlastním publikem I Lioni di Furiani hned dva prohráli - proti Monacu (1:2) by ještě o žádnou tragédii nešlo, kolaps s nováčkem z Ajaccia (rovněž 1:2) však už představuje nepříjemný problém. Nejenže tím Bastia prohrála prestižní boj o Korsiku, ale navíc vyslala soupeřům jasný signál, že Furiani není žádnou nedobytnou pevností. V Remeši to vědí, na jaře zde získali všechny tři body. Podaří se jim to i dnes?
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.45 - 3.10 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
ES Troyes - AS Monaco  (sobota 20:00)
Už aby bylo po podzimu, říkají si v Troyes - loňský vítěz Ligue 2 vstupoval do nováčkovské sezony s velkými ambicemi, odborníci i fanoušci chválili jeho ideálně složený a kvalitní kádr a trenér Jean-Marc Furlan byl považován za nedotknutelného lokálního hrdinu. Teď před Vánocemi je vše jinak. Troyes je beznadějně poslední, Furlan od týmu na začátku prosince kvůli tragickým výsledkům sám odstoupil, a na závěr roku 2015 přijíždí na Stade l'Aube třetí Monaco..

Furlanův nástupce Claude Robin má před sebou zdánlivě nemožný úkol - pokusit se ještě vykouzlit záchranu. Málokdo věří tomu, že by se mu to mohlo povést. Jednak sám nemá s vedením prvoligového klubu žádné zkušenosti, jednak je situace klubu už dávno prakticky neřešitelná. Po očekávané prohře 1:4 v Paříži (konec listopadu) se říkalo, že prosinec bude klíčový - Troyes čekaly tři duely s přímou konkurencí.

Výsledek? Drtivá domácí prohra s Toulouse (0:3) a dvě remízy v Remeši (1:1) a doma s Bastií (1:1). To znamená, že nováček má na kontě po osmnácti odehraných kolech ubohých sedm bodů, na záchranu jich ztrácí hned dvanáct (!), a co hůře, stále čeká na první vítězství v sezoně. Pokud by přišlo proti Monaku, byl by to malý šok - i proto, že za domácí nemůže nastoupit mladý útočník Corentin Jean, jehož vlastní právě Monaco. Z knížecího klubu u nováčka hostuje i záložník Jessy Pi, tomu však smlouva nastoupit proti mateřskému celku nezakazuje.

AS sice v týdnu vypadlo z Coupe de la Ligue, když v osmifinále podlehlo Bordeaux hladce 0:3, na ligové frontě se mu ale daří - neprohrálo pětkrát v řadě, naposledy zvládlo dva těžké zápasy a porazilo Bastii na její půdě (2:1) i ASSE doma (1:0). Kouč Leonardo Jardim tak může na kýženou druhou příčku dosáhnout už na podzim; v současnosti jej od ní dělí pouze horší skóre. Konkurenční Angers hraje v Saint-Étienne, šance ukořistit pozici hned za suverénním PSG je tak poměrně vysoká.

Domácí fanoušci se mezitím mohou utěšovat vzpomínkami na poslední vzájemné duely: Troyes proti Monaku neprohrálo už čtyřikrát v řadě, i když tehdy samozřejmě byla situace obou klubů úplně odlišná. Poslední dva vzájemné střety proběhly v roce 2012, ve druhé lize a v Coupe de la Ligue; Troyes v nich dvakrát vyhrálo. Dnes to ale bude mít mnohem těžší..
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.33 - 3.50 - 1.85
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
EA Guingamp - Stade Rennes  (sobota 20:00)
V bretaňském derby by se oba mančafty potřebovaly konečně chytnout. Ani jeden z celků nemá před vánočními svátky ideální formu, Guingamp prohrál čtyřikrát v řadě, Rennes nevyhrálo už pětkrát. Zatímco domácí se tabulkou propadli až na hranici sestupového pásma, hosté tak trošku vypadli z bojů o pohárové příčky.

Remíza v těchto duelech není příliš obvyklým jevem, naposledy tomu tak bylo před osmi vzájemnými zápasy. A tři body by v současné chvíli potřebovaly oba týmy. "Procházíme těžkými časy, ale nevzdáváme se," potvrdil domácí stratég Jocelyn Gourvennec, jehož svěřenci naposledy prohráli na půdě stále se zlepšujícího Montpellieru.

Dá se říci, že Guingampu pokazila zápas červená karta Nicolase Benezeta, který tak bude chybět pro toto utkání. Po ní nakonec soupeř využil přesilovku a otočil vývoj utkání. "Bylo těžké přijmout tu porážku," potvrdil Gourvennec. "Hráli jsme totiž dobře. Jenže po vyloučení Montpellier zařadil vyšší stupeň a ukázal, jak psychicky silný je."

Domácí si alespoň spravili chuť v průběhu týdne v rámci Coupe de la Ligue, v němž v rámci osmifinále vyřadili po penaltách Nice. To hosté naopak padli doma s Toulouse. V minulém ligovém kole pak Rennes remizovalo 1:1 s Caen. "Chtěli jsme více," říkal kouč Philippe Montanier. "Ale jsme vytrvalí. Rozhodně se tím výsledkem nenecháme odradit."
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.45 - 3.00 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FC Lorient - FC Nantes  (sobota 20:00)
Lorient se s Nantes drží v klidném středu tabulky, prakticky by si jen rádi zpestřili vánoční svátky nějakým dobrým výsledkem. Nutně bodovat oba týmy nemusejí, pokud tedy nechtějí vyloženě bojovat o evropské poháry. Především hosté by rozhodně rádi opět zažili pocit vítězství. Naposledy se jim to podařilo na začátku listopadu.

Les Merlus na rozdíl od soupeře sehráli v průběhu týdne zápas Coupe de la Ligue a mohli být naprosto spokojení. Dijon totiž vyprovodili z této soutěže 3:0. Rozhodně jim však neudělalo radost minulé ligové kolo na půdě Lille. Tam totiž naopak o tři branky padli. "Byl jsem opravdu velmi zklamán, jak jsme hráli," čertil se kouč Sylvain Ripoll.

Takový výpadek v bretaňském derby Lorient za žádnou cenu nechce opakovat. Jenže na svého regionálního soka se mu v poslední době moc nedaří. Hned třikrát se za poslední čtyři zápasy radovalo z výhry právě Nantes. Kanárci by rozhodně rádi potvrdili tuhle dobrou bilanci s Lorientem. A napravili tak nepříliš povedený výkon s Toulouse.

S předposledním celkem tabulky totiž svěřenci Michela Der Zakariana pouze remizovali. "Na druhou stranu jsem rád, že jsme bojovali a zajistili si alespoň ten bod," hledal pozitiva hostující stratég, jehož mužstvo vyrovnalo čtyři minuty před koncem. "Mohli jsme ale hrát určitě lépe. Začali jsme sice dobře, poté jsme však usnuli na vavřínech," zlobil se.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.20 - 3.10 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Toulouse FC - Lille OSC  (sobota 20:00)
Nesmírně zajímavý souboj bude k vidění v Toulouse, kam přijíždí Lille. Oba týmy se po většinu podzimu trápily a zůstávaly hluboce za očekáváním, v posledních týdnech se však jejich forma výrazně zvedla a nyní shodně vyhlížejí důležité tři body před zimní pauzou. Lille je možná lehkým papírovým favoritem, dlouhá cesta na jih a únava však hraje v jeho neprospěch..

Oba týmy v týdnu hrály osmifinále Coupe de la Ligue a postoupily. Dogy porazily druholigový Laval 1:0 a připsaly si tak už čtvrtou soutěžní výhru v řadě pod vedením nového kouče Frédérica Antonettiho. Vypadá to, že odvážný krok předčasně odvolat uznávaného kouče Hervého Renarda přinesl úspěch - pod Antonettim vypadá tradiční klub mnohem lépe, a co především, sbírá body. Už jich má na kontě 23, což znamená, že v případě dnešního triumfu může zakončit podzim těsně pod pohárovými příčkami.

Po cenných ligových skalpech Saint-Étienne (1:0), Caen (2:1) a Lorientu (3:0) nicméně Antonettiho svěřenci trochu ubrali plyn a proti Lavalu se hodně trápili. Nejtěsnější možná výhra fanoušky příliš neuspokojila. "Postoupili jsme, to je důležité," míní trenér. "Je ale ostuda, že jsme nehráli lépe. Pořád máme před sebou obrovský kus práce. Měli jsme proti sobě soupeře, který bránil v hlubokém bloku, a nezkusili nic nového. To je škoda, protože hodně týmů proti nám bude hrát podobně. Zároveň ale buďme realisty - jsme ve čtvrtfinále? Jsme. Ofenzivně to nebylo nic moc, byli jsme málo pohybliví, ale postoupili jsme."

Předposlední Toulouse možná nepředstavuje papírově takovou hrozbu jako ASSE nebo Caen, to ale neznamená, že by Lille čekala jednoduchá práce. Vedení Les Violets na rozdíl od svého dnešního soupeře trenéra v krizi podrželo a Dominique Arribagé se z krize dokázal vyhrabat - z posledních pěti soutěžních duelů vyhrálo Toulouse hned tři, včetně pohárového úspěchu na půdě Rennes (3:1). Na Guingamp s Bastií ztrácí pouze tři body; dnešní výhra by tak mohla znamenat přezimování mimo sestupové pásmo.

Zápas proti Lille vyvolává ve fanoušcích divoké vzpomínky - poslední vzájemný duel obou mužstev se totiž odehrál letos na jaře, ve 36. kole sezony 2014/15, kdy Toulouse před vlastním publikem potřebovalo nutně uspět, aby se definitvně osvobodilo ze sestupové hrozby. Výsledkem byl pětibrankový thriller, v němž Dogy dvakrát vedly, domácí ale v samém závěru díky brankám Treja s Braithwaitem dokázali otočit na konečných 3:2. Podobným scénářem by fanoušci ve fialových dresech jistě nepohrdli ani dnes..
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.55 - 3.10 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
OGC Nice - Montpellier HSC  (pátek 20:30)
Nice už se před vánoční pauzou na čtvrtou příčku nepropracuje, a to ani i kdyby Montpellier v posledním zápase roku porazilo. Přesto si bude chtít udržet alespoň pátou pozici a tu mu zajistí pouze a jen tři body. Hosté ovšem v posledních několika kolech disponují daleko lepší formou než soupeř a šplhají dále od sestupového pásma.

Svěřenci Rollanda Courbise aktuálně patří k tomu nejlepšímu v Ligue 1, alespoň co se bodového zisku týče. Vždyť za posledních devět ligových kol je v tomhle ohledu lepší už pouze lídr PSG. "Chytli vítr do plachet," uvědomuje si domácí kouč Claude Puel. "Hrají ve vysokém tempu, fyzicky jsou na tom dobře, navíc mají i technické hráče."

OGC v průběhu týdne sehrál hodně náročné utkání v rámci Coupe de la Ligue na půdě Guingampu. Dospělo tam až na penalty, ve kterých Puelovo mužstvo padlo. "Na rozdíl od nás měl Montpellier celý týden na přípravu a odpočinek," hlesl. "Je plný sebevědomí, nečeká nás vůbec jednoduchý zápas."

V pohárovém utkání v Guingampu překvapivě nosil kapitánskou pásku Hatem Ben Arfa. Téhle pocty dosáhl vůbec poprvé v novém klubu. "Myslím si, že si jí zasloužil," obhajoval Puel. "Jde všem příkladem už od začátku sezóny. Před pár lety by tahle myšlenka byla k smíchu. Teď je to součást nového Hatema."

Plných deset prvních kol strávil Montpellier v sestupovém pásmu. Courbis ovšem přečkal krušné chvíle a jeho tým je jako vyměněný. Jedním z příjemných překvapení posledních týdnů je pak rozhodně útočník Rodrigue Ninga, se šesti góly nejlepší střelec týmu. Čadského reprezentanta klub koupil za 75 tisíc euro z Gabonu.

A hostující stratég může jen pět slova chvály. "Podepsali jsme ho v naději, že bude schopen pomoci béčku. Vůbec jsem nedoufal, že se stane něco takového," mnul si ruce. "Musím pogratulovat všem, co ho sem přivedli. Testovali jsme ho tu totiž čtrnáct dní a řekli jsme si, že by byl slušnou posilou jen pro rezervu."
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.30 - 3.20 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Paris Saint-Germain18153045:948
2.Angers SCO1887317:1031
3.AS Monaco1887325:2331
4.SM Caen1893621:1930
5.OGC Nice1875631:2326
6.Olympique Lyon1875622:2126
7.AS Saint-Étienne1882821:2226
8.FC Lorient1867527:2625
9.Olympique Marseille1866627:2024
10.Stade Rennes1859423:2124
11.Lille OSC1858514:1223
12.FC Nantes1865714:1723
13.Montpellier HSC1864822:2422
14.Girondins Bordeaux1857622:2722
15.Stade Reims1856719:2221
16.GFCO Ajaccio1856718:2121
17.SC Bastia1854918:2419
18.EA Guingamp1854917:2519
19.Toulouse FC1837820:3216
20.ES Troyes18071110:357

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (6)

Přidat komentář
juveforever

som zvedavý či PSG trhne tých sedem titulov v rade Lyonu

Reagovat
Tuxedo

Pokial tam bude šejk tak ano

Reagovat
smazaný uživatel

Liga vo hovně

Reagovat
smazaný uživatel

exporter nejvecich talentu.

Reagovat
Langi

Nick

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele