Ligue 1 – 7. kolo, tipy a analýzy

28.09.2008, 10:17
Tipy a analýzy
Opět se zkusíme podívat ze sázkařského hlediska na 7. kolo Ligue 1, které již v sobotu nabízí velmi zajímavé zápasy s ještě zajímavějšími kurzy, takže si na své přijdou jak sázkaři akovek, tak i sázející, kteří rádi dávají velké kurzy do wildů a hrajou kombinátory a systémy. Nedělní zápasy aktualizovány!

AUXERRE – LE HAVRE (sobota 19 hodin)
Kluby spolu dlouho nehrály, přece jen Le Havre působil v Ligue 2 několik let. Domácí mají na svém hřišti celkem vyrovnanou bilanci a není to klub, který by ctil zásady domácího trávníku, protože dokáže vyhrát i venku. Zato Le Havre dokázal venku vybojovat pouze jednu remízu na hřišti Rennes. Jednička v kurzu 1,95 s nadprůměrnou důvěrou.

CAEN – NANTES (sobota 19 hodin)
Ani tyto kluby se již dlouho spolu nepotkaly, Caen ctí výhodu domácího prostředí a prohrálo jen s PSG. Nantes se v minulém kole konečně chytlo, když doma porazilo venku neškodné Valenciennes 2:0. V Caen však na zisk bodů nevidím žádnou šanci. Jednička v kurzu 2,0 u Gamebookers s velmi vysokou důvěrou.

LE MANS – MARSEILLE (sobota 19 hodin)
Tohle bude krásný zápas, oba kluby na ofenzivní vlně. Loňský zápas skončil sice 0:0, ale vzhledem k útoku hostů na titul (a také ztrátě v minulém kole s Monakem) očekávám, že nějaký gól dají. A že je Marseille dokáže také dostávat jsme se přesvědčili v LM. Krásný tip na více než 2,5 gólu v kurzu 2,05.

LYON – NANCY (sobota 19 hodin)
Minulý zápas 1:0, protože Nancy loni hrálo největší beton v celé Ligue 1. Letos ještě posílilo obranu, takže s obdrženými čtyřmi góly patří na vrchol této tabulky. Ostatně i počet gólů vstřelených (také 4) je řadí na špičku mužstev, která nedávají góly. Než se cpát do nejisté jedničky, rozhodně bych zahrál méně než 2,5 gólu. Domácím totiž bude chybět tvůrce hry Juninho, hostům například střelec Fortune. Kurz na under je krásných 1,8 za nadprůměrný vklad.

RENNES – NICE (sobota 19 hodin)
Domácí stíhají i Pohár UEFA, takže v Ligue 1 trošku polevili, ale doma body moc rozdávat nebudou. Loňský výsledek 1:1 se ale opakovat nebude, také soupeř hraje pohledný ofenzivní fotbal a dává dost gólů. Nádherný tip na over v kurzu 2,25 s průměrnou důvěrou.

SOCHAUX – LORIENT (sobota 19 hodin)
Loňský výsledek 1:1 by už domácím na posledním místě moc nepomohl. Lorient vypadal zpočátku dobře, ale nyní se tabulkou propadá dolů. Pro domácí to musí být jasný signál k první letošní výhře. Bude to těžké, ale do wildu si tu jedničku v kurzu 2,0 zahraji.

PSG – GRENOBLE (sobota 21 hodin)
Nováčkovi z Grenoblu v posledních kole po počátečních skvělých výkonech dochází dech. V minulém kole prohrál doma s Bordeaux a PSG je ještě daleko silnější soupeř. Kurz na výhru domácích 1,6 je třeba využít s velmi vysokou důvěrou.

MONACO – LILLE (neděle 17 hodin)
Loňský výsledek 0:0 zde myslím můžeme napsat i po nedělním zápase. Monaco hraje urputnou defenzivu, kdeže je slavný útok někdejšího mistra. Lille si hraje klidný střed tabulky, do útočení se také pouštět nebude. Na obou stranách jsou nějací zranění ( a v Lille potrestaný Franquart), takže sázka na under 2,5 gólu v kurzu 1,55 má své opodstatnění.

VALENCIENNES – TOULOUSE (neděle 17 hodin)
Valenciennes jsou typicky domácím mužstvem, které z venku přiveze vždy akorát ostudu. Jenomže poslední remíza doma s Grenoblem posunula mužstvo těsně nad sestupové pásmo a další ztrátu bodů si nemůže dovolit. Toulouse sice nějak zacelilo ztrátu po odchodu Elmandera a poslední výsledky ho dokonce katapultovaly na třetí příčku, ale tentokrát to na 3 body stačit nebude. Vezmu ještě v potaz loňský výsledek 3:1 a jsem přesvědčen, že opět budou padat góly. Kurz na over 2,5 se pohybuje okolo 2,25 a tři góly v tomto zápase vůbec nejsou nereálné.

BORDEAUX – ST. ETIENNE (neděle 21 hodin)
Domácí po sprše v LM zabrali a odvezli si všechny body z Grenoblu. Pokud pomýšlejí na pohárová místa (a letos na ně bude v Ligue 1 velká tlačenice), musejí bodovat i doma. Hráči St. Etienne venku hrát neumějí, nezískali ještě žádný bod a nezískají ho ani v neděli. Loňský výsledek 1:0 by se mohl opakovat jen teoreticky. I když domácím bude chybět dost hráčů, kromě potrestaných Diarry, Wendela a Henriqua, ještě zranění Goufran a Diawarra. Navíc mají před sebou LM. Hosté budou téměř komplet a budou chtít bodovat také. Očekávám maximálně ten jeden gól, takže under 2,5 v kurzu 1,55 třeba v kombinaci se zápasem v Monaku již má velmi slušné value.

Autor: Ugljan

Komentáře (18)

Přidat komentář
smazaný uživatel

snahu cením, ale moc ses nerozepsal

Reagovat
smazaný uživatel

tohle není o rozepisování, ale o tipech na sázky. Pokud si chceš přečíst slohovou práci, podívej se na preview Ligue 1 !

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je ten mudrc, co minuly tyzden v tomto clanku tipy a analyzy pisal, ze Marseille vyhra nad Monacom aspon 2-0? bol to moj posledny zapas na tikete, kde som mal vyhru cez 1000Sk, takze mu pekned dakujem

Reagovat
smazaný uživatel

Chá chááá.

Reagovat
One-Real

Reagovat
PJ

Hele mudrci, co takhle hodit nejaky svoje tipy, at vime jak se ma sazet?

Reagovat
smazaný uživatel

no uz len tebe

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten under u Lyonu se dnes konat nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Dovolím si jen upozornit (především kolegu Hudynho7), že jsem na tomto zápase prohrál cca 40 000 CZK, takže jeho spropitné mi je sice líto, ale to je všechno!

Dále upozorňuji, že jsem tipy dávám naprosto dobrovolně a každý je dobrovolně může využívat. Pokud někomu vadí, že dostává přes 75% kladných tipů na kolo ZDARMA, ať ty tipy nepoužívá a poradí si sám!

Reagovat
PJ

Ja jsem dneska vsadil podle techto tipu, a taky sem prohral celejch 110 korun

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.ifortuna.cz/telekonto/ukazat-tiket.php?odkaz_sazenky=ID0f7d63d0e065016bd9652f0f5db1bd45

A neuděláš s tím nic....

Na druhou stranu, když nejde Ligue 1, jde HNL (Chorvatsko), tak se zítra korunky vrátí...

Reagovat
smazaný uživatel

tak povedz, nejaké tipy Ugljane, ja dávam na dnes totenham, lazio, neapol, a ešte taký kurz 1,7 by sa mi zišiel...

Reagovat
smazaný uživatel

myslím tipy na HNL

Reagovat
smazaný uživatel

Hajduk over a Zagreb-Sesvete oba dají gól

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že jsem tě potěšil, ginepri...

Reagovat
smazaný uživatel

no ty si ma potešil, ale totenham moc nie , ale aj na ďalší víkend, by si mohol dať nejaké tie tipy s HNL

Reagovat
smazaný uživatel

dávám je každý víkend, stačí se podívat

Reagovat
smazaný uživatel

no vidím, že to PSG udělalo radost více lidem

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele