Leicester získal pátou letní posilu, přivedl Ghezzala

06.08.2018, 12:00
Aktuality
Jenom jeden rok strávil Rachid Ghezzal v AS Monaco. Alžírský křídelník přišel před rokem z Lyonu a nyní se stěhuje znovu, tentokráte do Anglie. Jeho transfer dojednal Leicester City, kam si fotbalistu přivedl jeho někdejší kouč z Lyonu Claude Puel...

26letý fotbalista v Anglii uzavřel čtyřletý kontrakt, opačným směrem dle médií putuje suma deset milionů liber.

"Jsem šťastný a nadšený z toho, že zde mohu být. Trenéra znám z Lyonu a právě tady chci být. Klub je kvalitní a také ambiciózní. Leicester City má spoustu skvělých hráčů, doufám ve skvělou sezonu," řekl Ghezzal po podpisu kontraktu.

Ghezzal je odchovancem Lyonu a do jeho prvního týmu patřil od sezony 2012/2013. Za AS Monaco loni stihl 34 soutěžních startů, v nichž si na své konto připsal dva góly.

Leicester v průběhu letošního léta prodal Riyada Mahreze, na druhou stranu získal už pět posil - před Ghezzalem se Liškám upsali brankář Danny Ward, obránci Ricardo Pereira a Jonny Evans a záložník James Maddison.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.com

Komentáře (191)

Přidat komentář
Darren Fletcher

btw my sme uz tak nejak doposilovali na toto leto?

Reagovat
vodka

Mourinho chce dva hráče, já bych ho poslal do prdele, ať napřed předvede s předváděnou hrou...

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
vodka

*provede

Reagovat
Busby babes

skoda, ze othle nerekli Pepkovi po te prvni sezone v City, kdy to taky nebylo nic extra. Mohli jsme mit titul.

Reagovat
Counter

Jn, nepřišel by Mendy a celá sezona by vypadala úplně jinak

Reagovat
Busby babes

jn, Danilo, Walker, Ederson a Bernardo Silva... ale to jsou jen takove drobnosti.

Reagovat
Counter

jn, Fred s Dalotem jsou taky jen takové drobnosti.

Reagovat
Busby babes

to nekde tvrdim?

Reagovat
Counter

Ne, tvrdíš jinou hloupost.

Reagovat
icka

Reagovat
Busby babes

kdyz myslis...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Vsak s Pepkem jsou na tom stejne.. dve sezony dostali, na co si ukazali. Akorat Pep vi, co dela

Reagovat
Counter

Reagovat
r.mrazik

pšššt

Reagovat
Busby babes

ano, privedl golmana, nevyslo to, privedl jineho, vyslo to. To same chce udelat ted Mourinho u stoperu ale...

Ja si treba myslim, ze stopera v zasade nepotrebujeme, ale ja jsem fanousek a ne manager zodpovedny za vysledek tymu. To same s RW.

Reagovat
fenixLFC

mourinho priviedol mkhitariana nevyslo to, priviedol sancheza...

Reagovat
pingla

a hle, v priprave nas nejlepsi chlap

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Busby babes

a taky chtel prave kridlo a krajni beky. uz loni. Ja preci nikde nerikam, ze jsme neutraceli. Ja jsem jen poukazal na to, ze tenhle pristup, co tu vodka napsal, teda: nejdriv predved a pak ti nekoho mozna koupime je proste na hovno.

Reagovat
fenixLFC

tak u kloppa to tak spravili. az ked nieco predviedol tak konecne majitelia uvolnili peniaze

Reagovat
vodka

Na hovno je, že nebýt brutálního boostu v podobě Lukakua, tak to jde od 10 k 5, respektive jde i tak, ale on a Matic to zvedli dost. Herreru se mu po parádní první sezone podařilo zrušit, Pogbu nedokáže ideálně využít a ty jeho kecy od zimy se nedají poslouchat už vůbec...

Reagovat
Swarley

zase jako pozitivum beru to, že se ten kádr celkem povedlo přebudovat a jsou celkem slušné vyhlídky do budoucna...za mě je ta obrana pořád problém, ale celkem ta přestavba proběhla a tu osu DDG, Bailly, Pogba, Lukaku tam máš + další mladé a i zkušené hráče...

Reagovat
Busby babes

zas treba Lingard udelal brutalni progres, z Younga se stala jednicka anglickyho narodaku pro MS, Matic a Lukaku odehrali velmi slusne sezony. Neni vsechno spatny. Ale muj point byl, ze kdyby Pepkovi loni rekli: hele, golmana sis privedl, tak ho nauc chytat, krajni beky taky mas, tak se s nima snaz... tak by to treba taky vypadalo jinak.

Takhle proste nemuze k prestupum pristupovat nejbohatsi klub sveta, jehoz vedeni tvrdi, ze muze delat veci, o kterych se jinym ani nezda a pak se hada o 5 mega za Perisice...

Btw. tohle se nevylucuje s tim, ze by Zoze mel z toho kadru i tak dostat podstatne lepsi vykony.

Reagovat
vodka

Troufám si tvrdit, že lingard by to dál tak jak tak, v jeho hře není zásadní rozdíl, od něho cca všichni víme, co čekat, nezklame, občas překvapí. Youngem bych fakt neargumentoval, při té bide Anglie vlevo to byl jediný hráč, co hrál pravidelně a přestože jsem se hodně časem naučil mít rád, tak je to pořád spíš důkaz body na lb a ne nějaké kvality. On si ramcove plní to, od čeho tam je, ale nadstavba je bídná.

Jinak s těma bekama mám obecně problém, že nejdou víc dopředu, kolikrát byla situace, kdy můžou jít do křídla a 20 metrů od lajny se stopnou a nejdou dál, to prostě není náhoda a musí to být pokyn. Jinak ten zbytek je mi fuk, materiál kvalitní má, ale José se tváří, jak kdyby stavel hrad na pláži před přílivem a to já nehodlám akceptovat...

Reagovat
Busby babes

hm, takze kdokoliv se zlepsil, tak je to pomalu navzdory managerovi, kdokoliv hraje blbe, jd to diky pokynum od managera...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
vodka

Young se ale nezlepšil, ten hraje pořád svůj standard.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad nechceš srovnávat generační obměnu beků v City (kde všichni čtyři hráči v City byli 6+ sezón, Zaba třeba 9) a bylo jim všem přes 30. To nebyly nákupy nových hráčů, co se nepovedli, ale prostě nutná věková obměna kádru. U vás ostatně byla taky (respektive mladší alternativy), jen se nepovedla, protože Darmian se ukázal jako fail a Shaw je IP.

Reagovat
Busby babes

ehm, vsimni si, ze treba Jones, Smalling, Valencia a Young jsou v klubu taky 6+ let.

Reagovat
smazaný uživatel

A taky přišel do základu Rojo, Bailly, Darmian, Shaw a jako talent Lindelöf. Tady je rozdíl v tom, že United měli generační obměnu stoperský dvojky Vidič/Ferdinand dřív a očividně se moc nepovedla, když museli přijít další náhrady. City měli generační obměnu beků (a nejen dvou, ale všech 4, s tím, že Kolarov hrál poslední sezónu navíc výhradně stopera) minulej rok. Tak je jasný, že nějaký náhrady musely přijít, proto nevím, co je na tom nákupu beků tak zvláštního.

Reagovat
Busby babes

z tech co jsi vyjmenoval si Mourinho privedl jen Baillyho. Hele znova, ja nerikam, ze jsme neutraceli penize, utraceli a hodne. Ale vymenili se manageri a kdyz chce Mourinho jeste zkuseneho stopera a klub, kterej se chlubi jake ma moznosti by mu mel vzkazat: hraj s tim, co mas a pak se uvidi... tak to by byl proste diametralne jinej pristup nez ten, jakej ma City. Nic vic. Nechapu, proc to stahujete jinam, nez o cem pisu.

Reagovat
bbbauch

Jasne, ale proste za stejny casovy obdobi oba dva dostali to, co chteli a predvedli s tim to, co predvedli. Taky bych nemel problem nakoupit Pepkovi, ale u Mourinha bych se na zaklade predvedeny hry/vysledku dost vahal.

Reagovat
Busby babes

jen takova myslenka, nemohla spatna hra byt castecne dana i tim, ze uz loni neprisli vsichni, co jsme chteli?

Reagovat
bbbauch

To je silenej alibismus s prihlednutim na to, kolik penez se za Mourka utratilo

Reagovat
Busby babes

mozna, ale rikat, ze resenim je poslat managera do hajzlu s tim, ze kadr ma ok, je taky kravina. Nejsme na pokraji bankrotu, penez mame plno.

Reagovat
vodka

Dostal skoro všechny, co chtěl, nikdo nikdy nedostane všechny hráče, co chce a on dostal podle mě maximum rozumného.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Busby babes

u Perisice se cuklo o pet mega, jinej zajemce nebyl... ted se zase tahne dalsi prestup at uz RW nebo CB, protoze se hadame s Tottacem o 5-10 mega...

Reagovat
vodka

J, protože hráč nalevo by to vyřešil, to je fakt alibismus

Reagovat
blade115

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Eichel

Reagovat
TheTopFootbaler

Ale Pepek s těmi posilami převálcoval PL a došel daleko v LM. Mourinho u nás měl loni druhou sezónu, nakoupil si posil že ani neví co s nimi a v LM jsme vyhučeli se Sevillou.

Reagovat
r.mrazik

skoda,ze mourek u neni prvni sezonu...tu dalsi jsme mohli mit titul...

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, že Pep hral první sezónu luxusně a doplatil na chyby v obraně a hned to další přestupák vyřešil tobě se tady směje úplně každý, to snad ani nejde víc

Reagovat
Busby babes

ano, vzresil. nakoupil nove obrance.

Reagovat
smazaný uživatel

a jak jinak vyřešit problémy v obraně?

Reagovat
Busby babes

hm a kdyz stejnou logiku aplikujeme na nas, tak jak jinak vyresit problemy v utoku nez koupit nove hrace do utoku?

Reagovat
Eichel

Prepáč, ale toto už je fakt moc. Mourinho predvádzal s tým tímom sračku, odkedy prišiel. Na to kedže mal ten tím problémy v útoku, prišiel Lukaku, Miky, či Alexis. Máš pocit, že by sa tým nejak rapídne vylepšil prejav smerom dopredu? Ja nie.

Tu ide o to, že sa do toho kádru dlhodobo cpe veľa peňazí ale futbal podla toho teda vôbec nevyzerá. Takže je absoltune pochopiteľné ak Mourinhovi niekto povie, že dostal už kvantum hráčov za nemalý objem peňazí a než minúť ďalší obrovský obnos mal by ukázať aspoň nejaký posun už s aktuálnym kádrom. Inak podľa tvojej logiky keby mu nevjyde sezóna a povie, že proste nemal dosť kvaltiných posíl, tak buduci rok do toho má United naliať znova obrovské prachy? A o rok na to znova?

Reagovat
Busby babes

vy fakt mate velky problem s porozumenim psanemu textu. Na jednu stranu se tu tvrdi, ze je naprosto ok, resit problemy ve hre tymu nakupem hracu, abyste vzapeti psali, ze to je naprosto debilni zpusob reseni... tak si vyberte a zkuste byt konzitentni aspon sami se sebou.

Ad dlouhodobe utraceni... no problem je, ze se dlouhodobe utracelo bez nejake ucelene koncepce, vystridali se tri treneri, kazdej s odlisnym stylem a dle je i kadr namichanej. Ted se to postupne lepsi, ale porad ne tak rychle jak by melo. Mourinho by mel byt daleko nemilosrdnejsi co se prodeju tyka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

a hra city snad v první sezoně stála nějak za hovno? bylo tam hodně hrubek, bravo byl díra, ale dalo se to aspoň sledovat.

Reagovat
mithro

ale kader City bol kvalitnejsi, ked tam prisiel Pep.

je pravda, ze mourinho hra posledny pol rok sracku ale kader zdedil horsi.

Reagovat
vodka

Problém vidím v tom, že po tom razantním zlepšení na začátku první sezony to jde postupně herně víc a víc do sraček... Progres nula.

Reagovat
Swarley

jako já hlavně doufám, že tohle bude případně poslední Mourinhův pokus...ta čtvrtá sezóna by už neměla smysl, prostě svůj čas dostal a fakt nemá cenu riskovat to, že se někteří hráči jako Martial rozutečou..

3 sezóny dostal a radši vyplatit ze smlouvy než to úplně rozesrat...

Reagovat
mithro

je pravda, ze sa to v polovici sezony zlomilo, a odvtedy to islo len dole. ta prehra v LM bola ceresnicka, finale FA cupu ani nehovorim. uvidime, co prve kola ligy, priprava zatial jasne nadvazuje na koniec sezony.

Reagovat
Eichel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

zase pokud to budou rozumné nákupy, je úplně jedno, jesti je využije jen José nebo i někdo jiný

Reagovat
r.mrazik

zbytecny vodit mourkovi hrace,kdyz hraje takovou sracku i s takovymi nakupy z minulych let

Reagovat
Csaplárova past

stačilo by, kdyby tolik neničil Martiala a Rashforda, a hned máte dvě skvělé posily do útoku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Eichel

on podľa mňa ani nepotrebuje ten útok posilniť, tí hráči sú kvalitní, len musí tomu prispôsobiť hru.. a súhlas, s Martialom

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Solidní práce Lestru!

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
mimi_united

A my stále čušíme, no pekne

S tou obranou môžeme na trofej zabudnúť

Reagovat
skorpikk

Vždyt k vám jde Toby do obrany, myslím, že hodně dobře pro MU bude mi chybět

Reagovat
frank

Toby Aldeweireld do 48h.

Reagovat
Langi

to je kariera twl...hrac nepotrebny v Lyonu sel pres lepsi Monaco az do PL

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapem Asi dobry agent

Reagovat
Seydou Doumbia

Jeden dobrý půlrok u nás a hned taková kariéra. Stejně se nikde neprosadí.

Reagovat
smazaný uživatel

Nic překvapivého na tom nevidím..spousta hráčů odešla jinam kvůli nepotřebnosti a následně jsou z nich top hráči..třeba Salah nebo De Bruyne.

Reagovat
Langi

On ale top nikdy nebyl a uz v tom Monacu vice mene nosil vodu (zcela opravnene)...kdyby tam zazaril tak nereknu

Reagovat
smazaný uživatel

Emery on Chambers when he signed a new contract - " I'm delighted that Callum has extended his stay with us. He played an important role last season and will be part of my plans this season."

Reagovat
Kixi Syhimour

Však je dobrej, ne?

Reagovat
Fenri

Podle vseho je poslanej na hotovacku.

Reagovat
Fenri

*hostovacku

Reagovat
Counter

Otázka je, zda to znamená příchod posily, anebo zůstaneme na tom, co máme. Protože Chambers je přinejhorším třetí nejlepší zdravý stoper v klubu

Reagovat
Counter

Je to hodně, hodně divné.

Reagovat
smazaný uživatel

aj gazidis je divny, aj virginia, ramsey, jeff, nepaci sa mi to

Reagovat
Counter

O Virginiovi nic nevím, takových talentů už odešlo habaděj a z drtivé většiny jsme o nich od té doby neslyšeli. Samozřejmě se to může ukázat jako provar, ale nevidím do toho, co za tím stálo atp. Jeff to samé, prostě se neprosadil, bohužel.

Ramsey je především vina předešlého vedení za Wengera, jednat se s ním mělo už dávno, ale v posledních letech jsme žili v permanentní nejasnosti a loni museli na poslední chvíli hasit situace s Alexisem a Mesutem... Tohle bych na současné vedení neházel, teď čelí dost nepříjemné situaci a jsem zvědavý, jak se s tím vypořádají. Dost možná Ramsey prostě prodloužit nechce a stejně tak ani nebude chtít teď na poslední chvíli někam přestoupit a raději se chce za rok stát volným hráčem, s tím prostě neuděláš nic.

Gazidis je divný každopádně a z toho všeho na mě jeho odchod působí nejvíc pesimisticky - očividně nás žádná hvězdná budoucnost nečeká, když ani za současných podmínek, když konečně vyštípal Wengera a je opravdu v čele klubu, mu nestojíme za pozornost. Ale kdoví, co mu v Miláně nabízejí - jestli tam má kámoše, příslib skvělých peněz, nějakých pozemků/nemovitostí a opravdu lákavou možnost vrátit slavný klub po letech zpět na výsluní, tak se to holt odmítá těžko.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

S tym Ramsey to ale nechapem, naco caka? Novy coach, vedenie, neohrozitelna pozicia a mozno aj buduci kapitan tymu. Navyse to co pre neho klub spravil a najma Wenger by mal podla mna splatit. Ak odide (este nebodaj zadarmo) bude to od neho docela hnusne gesto voci klubu.

Reagovat
Counter

Dá se to brát i tak, že on si své splatil. Stráví v klubu deset let, vždycky si odmakal maximum, žádné brblání o odchodu atd. A už dávno říkal, že ho láká zahraničí a chtěl by se v kariéře podívat i do velkoklubu jako Bale.

Reagovat
smazaný uživatel

navyse nasi fans sa povacsine k nemu napriek vsetkemu spravali dost uboho

Reagovat
Nikikrew

Osobne so myslím ze na viac ako Arsenal nemá

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

+se nikde jinde nebude citit tak dobre jak v Arsenalu

Reagovat
Eichel

Reagovat
Counter

Tak v Anglii by mohl hrát kdekoliv, na Real s Barcou to teda taky nevidím, ale takové Juve by dávalo smysl, pořizování kvalitních hráčů zadarmo je jejich doména.

Reagovat
Nikikrew

No za City asi nie.

To budeme opat za debilou ze si nechame dalsieho hraca utiect bez naroku?

Reagovat
Counter

I do City by ho Pepek bral, akorát by nehrál základ.

Reagovat
Robertson

Odchod Gazidisa,by som nepovažoval za stratu,jeho manažérske schopnosti nie sú v ničom výnimočné.Jeho éru budem mať spojenú s druhou polovicou éry AW,ktorá nebola ani športovo,ani finančne výrazne úspešná/narážam na tituly,na slabú diplomaciu voči FA a PL,na sponzorské zmluvy a prísun kapitálu do klubu/.Deinova laťka bola nastavená vysoko,a on sa k nej nedostal,a ak beriem,že AW už musel skončiť,tak za mňa pre prečistenie klubu,môže ísť aj on.Možno by po desiatich rokoch,nebolo od veci, ponúknuť funkciu CEO,znovu Petrovi Lawwellovi,ktorého chcel klub už vtedy,a ktorý by to dnes možno bral ako väčšiu výzvu,a posun po skvelej práci v Celticu...

Reagovat
Nikikrew

EmeryOut!

Reagovat
TheTopFootbaler

To je vyjádření jak z FMka.

Reagovat
smazaný uživatel

OT na redakci: Bude letos preview sezony? Prosím prosím.

Reagovat
Counter

Nebude, nemá to kdo psát, obzvláště po MS.

Reagovat
smazaný uživatel

Dík za odpověď, škoda, ale chápu to.

Reagovat
TheTopFootbaler

A nenabíráte do redakce?

Reagovat
Counter

Nevím, je to možné. Klidně napiš, jestli máš zájem - http://www.eurofotbal.cz/kontakt/

Reagovat
FUnk

Owny to vezme....

Reagovat
fenixLFC

zasrane majstrovstva...

Reagovat
Whitemedia

Fišara to zmákne.

Reagovat
nani92

tak hľadať pičovinky na Mourinha máš čas, ale na pár viet o 20 mužstvách nie

Reagovat
Counter

Tak samozřejmě že prevko MU bych si s chutí užil, ale dvacet je trochu moc. A zadarmo ani kuře nehrabe.

Reagovat
Kixi Syhimour

Co je pojem pár vět?

Reagovat
Arbiter

Už jsme přivedli toho Pickforda?

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Whitemedia

Butland včera dostal myslím tři fíky z pěti střel, spíš přijde on

Reagovat
vodka

A hlavně hernadezuv gól je čistě jeho...

Reagovat
Whitemedia

Já je neviděl, jen jsem slyšel, že zazářil a řekl si o přestup do Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je za blbost posilat Chamberse na hostovacku do Fulhamu? Mel povedenejsi pripravu, vyhrat by se mel jit tentokrat Holding A jako nahrada prijde Vida

Reagovat
Mastný Chobot

ešte aj predáme Lucasa za posrané 4 mega sme to prechválili asi

Reagovat
Fenri

Jeste chybi Ramsey za par slupek, aby to bylo dokonaly...

Reagovat
Counter

Lucas má prý velký plat, s takovou ho za drahý peníz udat nepůjde.

Reagovat
J0EL

Panike mod v plnej krase Ved zatial je vsetko viac nez podarene a jeden Chambers, ktory na to aj tak nema, nic nezmeni. Ak Ramsey podpise novu zmluvu, ja som viac nez spokojny. K dokonaloati by chybal uz len jeden poriadny stoper.

Reagovat
Nikikrew

ze nema a kto ma nato Mustafi? Holding?

Reagovat
Mastný Chobot

jeden Chambers, ktorý na to aj tak nemá, je jeden z našich 5 zdravých stopérov a z tých piatich vyzerá ako druhý/tretí najlepší. Vzhľadom na jeho konkurenciu to stále nie je nič moc, ale aj tak mi príde ako kravina ho púšťať, rovnako ako Pereza.

Reagovat
Nikikrew

kurna aj ten Perez ma sere. Som ocakaval, ze dostane pod Emerym aspon sancu.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Hachim Mastour

Chambers hosťovanie Lucas 4 mega. Jebať okolnosti. Arsenal je stále sranda club

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste pujde urcite Ospina. Beztak v tom nejak bude ten Vida

Reagovat
Ondiis

2 hráči širšího kádru pryč (z toho 1 hostovačka), přivedeme 5 hráčů vyšší úrovně, ale jsme sranda club. Pls to je co za paniku tady zas

Reagovat
Hachim Mastour

Prečo by mal ísť náš tretí najlepší stopér na hosťovačku? Už na jednej bol a pomohla mu. Mali sme im poslať Holdinga. Lucas musí stáť aspoň 7 mega proste.

Reagovat
Ondiis

S tím Chambersem/Holdingem souhlasím, ale kdo ví co za tím je. Třeba budeme překvapení. A jestli dostaneme 4 nebo 7 za Lucase je v dnešním světě už fakt úplně jedno. Jasně Liverpool by za něj dostal 24, ale oni mají ty prodeje absurdní

Reagovat
Hachim Mastour

To vôbec nie je absurné.4 mega je hrubo pod cenu za akýchkoľvek okolností.

Reagovat
Hachim Mastour

Representatives from Manchester United have approached Bayern Munich over a possible deal for centre-back Jerome Boateng, according to Sky in Germany.

They believe the Bundesliga champions will demand around £45m for the German international.

Boateng is thought to be open to a move if conditions are right but Paris Saint-Germain are also known to be keen on the 29-year old.

Kúpme Tobyho

Reagovat
Zaschrona

Moc nerozumim tomu zajmu United o Boatenga. Se nepoucili se Schweinsteigerem?

Reagovat
Sandstorm

Bastian byl po vážném zranění a bylo mu 32. Boateng je v nejlepších letech. Kromě tomu že jsou z Bayernu tady jinou souvislost nevidím.

Reagovat
Zaschrona

Je mu za par dni 30, posledni sezony vzdy nahraje jen neco pres pulku moznych minut v lize a na MS byl hrozny. Vidim tam ten typicky prodej Bayernu tesne pred tim, nez hraci pujde cena vyrazne dolu.

Reagovat
Eichel

Reagovat
TheTopFootbaler

Jestli přijdou Alderweireld i Boateng, požaduji okamžité propuštění Smallinga a Roja.

Reagovat
Mastný Chobot

Bayern are the masters at flogging players who they know are finished at the top level. After Hargreaves and Schweinsteiger, not sure I see the value in Utd going for £50m+ Boateng, 29, with a history of injury problems. Something about learning lessons...

Vidal je tiež trójsky kôň imho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
salami

V tom případě očekávám ještě příchod Mullera.

Reagovat
smazaný uživatel

Owen měl ještě dobrou sezónů po příchodu ne? Pamět dost zkresluje ten supr přímák, takže je to fakt čistě nesugestivní otázka na někoho, kdo si to pamatuje

Reagovat
vodka

Hargreaves dal ještě penaltu ve finále LM, které odehrál taky celé

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Hargreavese je tam trochu hnusné řadit, ten u nás předvedl ještě výbornou sezonu, do kytek šel až pak...

Reagovat
Busby babes

treba je to takovej vzka Levymu: nejsi jedinej, kde muzem koupit CB, tak prestan delat drahoty nebo nedostanes nic.

Reagovat
vodka

byl by to stupidní nákup.

Reagovat
nani92

keby neprišiel ten portugalský kokot, tak by si to Bastian u nás dával v pohode

Reagovat
mithro

to nikto.

Reagovat
Mastný Chobot

Nicolò Schira

@NicoSchira

22 minPred 22 minútami

Done deal: Lucas #Perez is signing with #WestHam from #Arsenal.

Reagovat
Zaschrona

Ten hijack od vas byla slusna blbost, ten nakup jsem od vas nikdy uplne nepobral. Skoda, ze tenkrat neprisel misto Valencii, mohl ted byt mozna s karierou uplne jinde.

Mimochodem se pry zajimame o Welbecka.

Reagovat
Mastný Chobot

kľudne by som si nechal Lucasa a strelil vám Welbecka, jeho miesto by mohol zaujať Eddie s Reissom

Reagovat
Zaschrona

Ono uz bude Welbeckovi 28. Ja ho tipoval tak na 26. Ale jo, bral bych ho, urcite lepsi nez Sandro nebo Bolasie po zraneni. Pokud se podari aspon jednoho z nich nekam udat, dava to smysl.

Reagovat
vodka

Já bych Welbzovi fakt dopřál návrat do formy, ale už tomu moc nevěřím, jeho ty zranění taky úplně zničily...

Reagovat
Ligter

stárne jak Jozy Altidore, tzn. vypadá docela stejně, ale roky přibývají. u Altidorea jsem si tak pět let myslel, že mu je pořád 23

Reagovat
havrys99

jak to do dneška vypadalo všechno skvěle, teď pár dnů před startem ligy jsme chudší o solidní back-upy. Jedině snad je na cestě nějaká bomba.

Reagovat
Ondiis

Vždyť Lucas nebyl nikdy ani backup. Odehrál za nás tak 3 FA Cup zápasy a 2x El ne? to, že si nevybojoval příležitost asi mělo nějaký důvod, stejně jako Campbell. Slabší bez něj nebudeme

Reagovat
havrys99

Hattrick proti Basileji Mně osobně to bude bolet, protože měl teď velkou motivaci se ukázat a myslel jsem si, že krajan Emery ho zkusí. Momentálně teda to bude na Welbeckovi, který ještě ani není v tréninku a mláďátech.

Reagovat
Ondiis

Jako mě se taky pozdával a čekal jsem, že tu šanci dostane. Ale už příprava ukázala, že sním ani Emery nepočítá. Jak říkám, slabší nebudeme a jde se dál no Upřímně doufám, že i Welbz odejde ale na to už asi není čas

Reagovat
Counter

Jak jsme na tom vlastně s homegrowny? Může i v tomhle ohledu dostat přednost někdo z Britů na úkor Lucase?

Reagovat
smazaný uživatel

Momentálne máme pod zmluvou 30 seniorských hráčov (+ Guendouzi, AMN, Reiss, Eddie, ESM) z čoho je 11 HG. (Martinéz, Macey, Illiev, Bellerín, Chambers, Holding, Jenkinson, Bramall, Ramsey, Iwobi, Welbeck)

Macey, Asano hosťujú už teraz. K nim sa teda podľa všetkého pridá Chambers.

Na predaj pravdepodobne máme ďalších 5 hráčov: Ospina, Jenkinson, Bramall, Lucas, Welbeck

Koscielny s jeho zranením prvú polovicu sezóny nestihne, takže na súpiske potrebný nebude.

Ak toto všetko odíde, zostane nám 22 seniorských hráčov, z ktorých je 6 HG, takže buď by sme dvoch HG hráčov z vyššie spomínaných nepustili, alebo tam pripíšeme AMN a ešte niekoho, aj keď oveľa väčší zmysel by dávalo mať plný počet hráčov než pripisovať u21. Z tohto pohľadu hosťovanie Chambersa a čiastočne aj predaj Welbecka príliš zmysel nedávajú.

Reagovat
fenixLFC

kludne mozte mat 22 hracov z toho 6 HG...

Reagovat
Counter

Tam je ještě myslím pravidlo ve smyslu, že hráči do 21 (?) let se na tu soupisku uvádět nemusí. Takže jsme v tomhle ohledu v pohodě, to je fajn.

Reagovat
kiwwi

(Simon Stone) it is looking increasingly likely Anthony Martial will remain @ManUtd

https://twitter.com/sistoney67/status/1026436179720318978

Reagovat
Grahf

je to blbá situácia, nech dopadne akokolvek. Oni spolu s mourinho nebudú vychádzať, buď sa tono nebude snažiť pod mourinhom, alebo ho ten druhý nebude stavať. Jedine, že by vydržal, kým nepríde nový trener, ktorý z neho dostane to najlepšie.

Reagovat
smazaný uživatel

Rieši sa tu City a United.

A čo Leicester? Na akú priečku má v tejto sezóne s tými posilami?

Reagovat
Counter

Nejlíp asi tak střed tabulky, záleží ještě co Maguire se Schmeichelem a případné posily.

Reagovat
vodka

taková klasika - 8.-14. místo...

Reagovat
smazaný uživatel

11.-17. misto

Reagovat
havrys99

Při troše štěstí bych je viděl i na 7. místo. Dobře posílili, obrana bude opět kvalitní a nejde tomu týmu pořád nepřát. Nedávno jsem si zase pouštěl mistrovskou sezonu a je to úžasný, co se tam 3 roky zpátky začalo tvořit.

http://www.eurofotbal.cz/clanky/leciester-city-privedl-kanteho-a-benalouaneho-300884/

Schmeichel - Simpson, Huth, Morgan, Fuchs - Mahrez, Kante, Drinkwater, Albrighton - Okazaki, Vardy ... navždy

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

podle mého názoru to bude někde kolem 1. - 20.

Reagovat
smazaný uživatel

Většina týmů utrácí přes léto, Newcastle je zatím 26 mil v plusu.

Reagovat
Busby babes

Rafa the magician z toho neco vykouzli.

Reagovat
smazaný uživatel

V poho, my jsme 2 mega v plusu za prodej nejlepsiho strelce U-18 ligy

Reagovat
Counter

Reagovat
blade115

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Felitel

Reagovat
salami

A nejsme to my, kdo ho koupil? Rafa chtěl totiž do utoku novou jedničku

Reagovat
smazaný uživatel

Ee, Lyon.

Reagovat
FUnk

Reagovat
tomasinho

https://www.thisisanfield.com/2018/08/winger-leon-bailey-claims-jurgen-klopp-has-concrete-interest-in-signing-him-for-liverpool/

Na lávku asi zbytečně drahej, ale proč ne Ale počítám s tím, že nikdo už nepřijde.

Reagovat
smazaný uživatel

https://twitter.com/BVB/status/1026451242770419717

Tolik střeďáků.. teď už fakt netuším jak to poskládat.

Weigl ještě nějakou dobu po zranění nebude k dispozici, takže bych to na začátku sezony viděl na středovou trojici Witsel, Delaney, Götze s tím, že Dahoud a Kagawa budou první hráči na střídání. Pro Sahina a Rodeho u nás teď už definitivně nevidím budoucnost.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Mina do Evertonu? Ten tým taky nemusí být uplně nejhorší děsně se těším na PL!

Reagovat
smazaný uživatel

Je tam kopa mladích hráčov aj trenera. Realisticky to vidím na 7-8 miesto, postupne by sme sa do tej top 6 mohli dostať dalsími sezonami.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Budu držet palce, taková koncepce mě baví

Reagovat
Zaschrona

Chtelo by to aspon jednoho stopera a stredniho zaloznika. Hodila by se i nadstavba v podobe dalsiho stopera a utocnika/kridla, ale jestli prijde Mina a jeste nejake CM, tak to vidim podobne. Leicester tak nebezpecne bez Mahreze nevypada, takze na papire bych to videl mezi nama a WHU.

Reagovat
smazaný uživatel

Man City -

Lemina

Kovacic

Weigl

Verratti

nebo nekdo jiny... za me asi Weigl

Snad nekoho privedeme

Reagovat
fenixLFC

weigl je tusim zraneny...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemame uz dost nabuchanu tu zalohu? ale keby si mam vybrat tak Verratti

Reagovat
Lacko_Boh

Chambersa som nikdy nemal rad. Povedal som to

Reagovat
Makiii

OT: Premier League - FANTASY

Máme rozjetý už 6.ročník FANTASY. Dokonce letos jsme to dali dohromady i s klukama z Eurofotbalu:)

Momentalne uz je nas prihlasenych 25 lidi v lize. Kazdopadne cca jeste takovych 6-8 je jistych a dalsich 10 se rozhoduji. Verim, ze kolem tech 35-40 lidi dame. Tento rok to mame namysleny, ze se bude davat celkove 700kč(sezona je 10 mesicu, tak to vychazi na 70kc investovat mesicne do zabavy, kde se daji vyhrat hezke penize, coz je podle me velmi prijatelny, protoze – 500 kc bude na hlavni soutez klasicky, START – CIL tabulka, a dalsich 200 kč ( na MANAŽERA měsíce, tzn, ze ti co budou dole v tabulce, tak nemusi zoufat, ze nemuzou byt uz treba top 6, aby ziskali nejaky penize, ale kazdy mesic( tj 10 mesicu ) muzou vyhrat prave manazera mesice, kdyz se jim podari blbej jeden mesic z 10 a budou k tomu posledni, tak si i tak prijdou aspon na castku co do hry na rok vlozi napr. kdyz by nas bylo 40 – tak by to bylo 20kč x 40hracu – 800kc a to staci uhrat v jednom mesici nejvic bodu.

Myslim, ze je to fakt dobra motivace i pro lidi, kterym utece treba zacatek ligy bodove.

Budeme radi, kdyz se k nam jeste nekdo prida. Penize se posilaji na jedno cislo uctu, kde bude veskery BANK ulozene a po skonceni posledniho zapasu ligy, okamzite vyplaceno vyhercum.

Min rok jsme tam meli z 21 lidi 14 300kč.

1.misto 6000 kc, 2. 4000kc, 3.2900kc, 4.1400kc

Pocet vyhercu a procent kolik kdo bude brat se rozhodne az podle konecneho poctu lidi. Kdyz by bylo kolem tech 40, tak by urcite bylo aspon 6-7 mist vyhernich.

Na FB mame skupinu, kde se pise veskery info, navrhy, rady atd…

Je to vse o vzajemne domluve. Kdyz by se k nam nekdo rad pridal, tak klidne zareagujte tady do komentu a nebo mi napiste na na FB- Ondřej Makiš.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele