Leicester odměnil manažera Ranieriho novou čtyřletou smlouvou

10.08.2016, 10:28
Aktuality
Claudio Ranieri se může těšit na další roky ve funkci manažera Leicesteru City. Zkušený italský kormidelník do anglického klubu přišel před rokem a na konci sezony s ním senzačně slavil zisk mistrovského titulu, odměnou mu nyní je nový čtyřletý kontrakt...

"Leicester City s potěšením oznamuje, že manažer Claudio Ranieri podepsal s mistrem Premier League nový kontrakt," stojí v prohlášení na internetových stránkách Foxes.

"Ital se na podmínkách dohodl jenom několik dní předtím, než bude klub poprvé v historii obhajovat titul. Smlouvu podepsal do června 2020," sdělil dále Leicester.

64letý Ranieri v minulosti vedl řadu klubů a působil v Cagliari, Neapoli, Fiorentině, Valencii, Chelsea, Atléticu Madrid, Parmě, Juventusu, AS Řím, Interu Milán a Monaku. Zkušenosti má rovněž s reprezentační scénou, a to díky neúspěšnému angažmá na lavičce národního týmu Řecka.

"Už od první chvíle, kdy jsem se s majiteli bavil o jejich vizi pro Leicester City, jsem věděl, že se jedná o něco, čehož chci být součástí na hodně dlouho. Energie v klubu, od majitelů a vedení až po hráče a fanoušky, představuje něco velmi zvláštního. Jsem šťastný a pyšný, že budu součástí toho všeho i v dalších letech," neskrývá radost Ranieri.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (446)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele