Labbadia chválil své mužstvo, Klinsmann byl z remízy mrzutý

16.11.2008, 15:26
Aktuality
Velmi spokojený mohl být po včerejší výhře nad Schalke trenér Leverkusenu Bruno Labbadia. Jeho tým udržel před dotírajícím Hoffenheimem vedení v Bundeslize, navíc zvýšil náskok na mnichovský Bayern...

"Musím svému týmu složit velký kompliment, protože v tomto důležitém utkání neztratil trpělivost. Po vyloučení jsme se pochopitelně dostali pod tlak, ale poté se mi u mých hochů líbila ochota bojovat o každý míč," prohlásil Labbadia.

Nesrovnatelně horší náladu měl na druhé straně Fred Rutten, jehož tým ztrácí na lídra ligy již osm bodů. "Vítězství Leverkusenu bylo zasloužené. Výkon, který jsme v první půli předvedli, absolutně k Schalke nesedí. Byl jsem velký zklamán, tak snadno nechat soupeře dávat góly není možné," uvedl kouč Königsblauen.

Vedle Bayeru se s osmadvaceti body drží na špici stále Hoffenheim poté, co porazil těsně 3:2 hosty z Wolfsburgu. "Bylo to napínavé a poutavé utkání do poslední sekundy. Naše vítězství bylo určitě trochu šťastné," přiznal lodivod TSG Ralf Rangnick.

Velmi rozlícen byl po utkání v Mönchengladbachu Jürgen Klinsmann, jehož tým přišel kvůli dvěma slepeným gólům o vítězství. "Z naší perspektivy je to velmi, ale velmi mrzuté, že jsme v závěru takto připustili dvě inkasované branky a jedeme domů pouze s bodem. Nechtěli jsme zvětšit ztrátu na čelo, což se bohužel nepodařilo," řekl Klinsmann.

Překvapivě pouhý bod za úřadujícím mistrem je Hertha BSC. Ta včera udolala Hamburg těsně 2:1 a právě před svého soupeře se dostala na čtvrté místo, což jistě kvitoval i trenér Berlíňanů Lucien Favre: "S prvním poločasem jsem nemohl být spokojen, kompletně jsme ho prospali. Museli jsme reagoval a po změně stran jsme chodili do soubojů mnohem lépe. Hráči ukázali charakter a dosáhli důležitého vítězství."

Autor: Petr Vaněček / bundesliga.de

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

"perspektivi"???? To si děláte srandu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Andis

A co si tim jako chtěl říct

Reagovat
Arne

To jsou zase komentáře, to je síla...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele