Kvůli kritice jsem se nevrátil do Serie A, vysvětlil Balotelli

15.09.2018, 15:53
Aktuality
Mario Balotelli byl prakticky celé léto spojovaný s odchodem z Nice, zájem o italského reprezentanta byl mimo jiné i na Apeninském poloostrově. Kontroverzní útočník však nakonec setrval ve svém současném působišti, načež do Serie A se prý nevrátil kvůli kritice...

Rodák z Palerma má za sebou hodně bohatou kariéru, ta však měla po odchodu do Liverpoolu výrazně sestupnou tendenci a Balotelliho vysvobodilo až angažmá v Nice.

Osmadvacetiletý kanonýr dal ve Francii za dvě sezóny 33 ligových branek a kromě jiného si po čtyřech letech vysloužil návrat do reprezentace, kde se představil i během právě skončené reprezentační přestávky. Balotelli se však po utkání Ligy národů s Polskem (1:1) setkal s poměrně výraznou kritikou.

Bývalému útočníkovi obou milánských velkoklubů nebo Manchesteru City byla kromě jiného vyčítána nadváha, neboť ve snaze o změnu dresu neabsolvoval kompletní přípravu.

Balotelli ze zmíněného duelu nové evropské soutěže odehrál hodinu hry a posléze byl reprezentační kouč Roberto Mancini kritizovaný, že útočníka vůbec nominoval. "Není příjemné zjistit, kolik lidí vás v Itálii nenávidí," řekl Balotelli směrem ke kritice pod článkem na Sky Italia.

"Doufám, že mě tyto lidé budou stejně nenávidět i tehdy, když se mi začne dařit. Tohle byl po pravdě hlavní důvod, proč jsem se nechtěl vrátit do Serie A," prohlásil Balotelli.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (20)

Přidat komentář
LeonardoUžoa

Reagovat
smazaný uživatel

Je v tom rasismus, sexismus nebo jiný ismus.

Reagovat
Csaplárova past

možná tak debilismus

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Asi největší debil své generace. Nevím kdo by mu mohl konkurovat.

Reagovat
LidoOP

Ty

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba i ty

Reagovat
LidoOP

Nejsem si jistý jestli patřím do jejich generace

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Recoba Inter

třeba to ještě dotáhne někam např. do Monaka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pepinho2

wtf Se tam měl vrátit a vyvrátit tu kritiku, ale na to asi nemá

Reagovat
LeonardoUžoa

Jj chtel bych videt tebe jak to jdes nandat tlupe dementu co te nenavidi z principu.

Reagovat
jester Radka Bejbla

Bojí se Salviniho

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele