Krasič: V létě chci odejít z CSKA

01.01.2010, 14:01
Aktuality
Miloš Krasič se v CSKA Moskva vypracoval v klíčovou postavu týmu a plánuje učinit další významný krok ve svoji kariéře. Srbský reprezentant plánuje prověřit své kvality v jedné z nejsilnějších evropských lig. Odejde ale nejdříve v létě.

"Už jsem se rozhodl, chci odejít z CSKA. Jako fotbalista chci dělat pokroky, a proto potřebuji hrát v silnější lize. Konkrétně bych se chtěl předvést ve Španělsku nebo v Itálii," řekl Krasič pro Srbijasport.

Krasič je po odchodu brazilského útočníka Vagnera Loveho a ruského reprezentanta Jurije Žirkova největší oporou CSKA Moskva a především skvělými individuálními výkony v Lize mistrů si řekl o zájem silných klubů z Evropy. "V lednu ale z CSKA neodejdu. Nemůžu opustit Armějce, které čeká vyřazovací fáze Ligy mistrů. Podle všeho se rozloučím s klubem v létě. Ale v každém případě, CSKA navždy zůstane v mém srdci."

V CSKA je Krasič smluvně vázán do konce roku 2011, dosud za ruský celek odehrál 136 zápasů a vstřelil 24 branek.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (338)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele