Hotovo. Krasič přestupuje do Juventusu

20.08.2010, 10:41
Aktuality
Týdny spekulací končí, Miloš Krasič přestoupí z CSKA Moskva do Juventusu. Kluby potvrdily, že jsou dohodnuty na přestupu hráče. Srbský reprezentant zamířil do Itálie, aby se s vedením Staré dámy dohodl na podmínkách smlouvy. Čeká ho také lékařská prohlídka.

"CSKA a Juventus jsou dohodnuty. Miloš Krasič se stane hráčem Juventusu, zítra podstoupí lékařskou prohlídku," oznámil včera večer na svém webu moskevský klub. "Během několika dní podepíše smlouvu. Miloši, díky. Přejeme ti hodně štěstí."

"Všechno je hotové. Miloše prohlédnou lékaři a poté by měl být oficiálně představen," potvrzuje hráčův agent Vlado Borozan. Přestupová částka údajně činí patnáct milionů eur, je to ale nepotvrzená informace. "Přesná suma bude zveřejněna, až bude všechno oficiální," doplnil Borozan.

Miloš Krasič se těší na nové angažmá, kterého se už v létě nemusel dočkat. "Jsem nejšťastnější člověk na světě. Pořád jsem věřil, že Juventus klapne, i když se kluby nemohly dohodnout a zdálo se, že žádný přestup nebude. Dělal jsem správně, když jsem neztrácel naději," prohlásil 25letý hráč.

Autor: Radim Šantrůček / football-italia.net

Komentáře (310)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele