Kouč Jarolím litoval nevyužitých šancí a nešťastné branky

07.11.2008, 08:12
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ja toho vubec nelituju naopak jsem za to rad.Za to jak se vas managment spolu s Ceskou Televizi chova k obycejnym divakum a fanoskum Ceske kopane.

Reagovat
Xavi

Obyčejný český divák to v televizi sledovat mohl. Zato spropitné co ČT nabízela si můžou tak maximálně koupit pár lístků na zápas, ale né televizní přenos.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

ale těch šancí měli dost..je to škoda

Reagovat
smazaný uživatel

To co slávie předvedla bylo na českej tým absolutní paráda. Ve středu hřiště A.V. uplně přehráli. Nemaj se za co stydět a postup ze skupiny by nemusel bejt nereálnej po tom co předvedli

Reagovat
Andis

Postup nikoliv

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že včerejší zápas byl ukázkou všeho. Nikdo by se nemohl divit, kdyby to po prvním poločase bylo 1:3. Ale Vila neproměnila své šance a trapná šance Slavie se skoro počítat nedá. Druhý poločas deklaroval přesně to, co naší lize chybí - a to promeňování šancí. I přesto si myslím, že Angličané po vstřeleném gólu hráli to, co potřebovali... Postup z této skupiny je pro sešívané nereálný.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně to byla ukázka slušnýho fotbalu, hrálo se ve velkym tempu a (slávka v ničem nezaostávala) a hlavně bez velkejch faulů, vpodstatě nebylo žádné ošetřování. a nepříde mi že vila hrála druhej poločas co potřebovala, takovídle kluby to neuměj. jinak proměňování šancí je problém, ale jak jsi zmínil i vila mohla dát 3 goly a nedala, tak zas z našich kluků nedělej nekopy.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele