Konfederační pohár - první hrací den

15.06.2013, 23:06, aktualizováno 15.06.2013, 23:06
Komentáře a souhrny
Na Estádio Nacional de Brasília byl odstartován letošní Pohár FIFA a úvodní zápas přinesl radost do řad domácí Brazílie. Kanárci porazili Japonsko 3:0, gólově se pod to podepsali Neymar, Paulinho a Jo...

Brazílie - Japonsko 3:0

15.06.2013 21:00

Góly: 3. Neymar, 48. Paulinho, 90+3.

Japonské Šinkanseny dnes na domácí tanečníky samby nestačily, Brazílie si s hosty poradila rozdílem tří branek. Již ve třetí minutě poprvé skórovala katalánská naděje zvaná Neymar, tři minuty po změně stran své jméno na listinu střelců přidal Paulinho. A třetí branku ve třetí minutě nastavení přidal střídající Jo.

Brazilská horečka sobotní noci začala úvodním kláním skupiny A Konfederačního poháru. Domácí Brazilci v renomovaném turnaji vyzvali prvního vážného soupeře - Samuraje z Japonska. Brazílii čeká v příštím roce výsada coby hostující země Mistrovství světa, a pokud je finálový turnaj vrcholem reprezentační sezony, Konfederační pohár je pak první lahodnou ochutnávkou očekávaného svátku.

V rytmu očekávané samby přicházely oba týmy na hrací plochu za elektrizující atmosféry a projevů Seppa Blattera. Na hvězdně obsazených postech domácí jedenáctky figurovali celosvětově proslulá jména jako Hulk, Neymar nebo Thiago Silva. Mezi jejich oponenty jsme od první minuty mohli spatřit Kagawu, Nagatoma nebo Hondu.

Diváci v Brazílii vzdávají dlouhodobě díky kouzelníku Neymarovi, který se před přesunem do Katalánska chce s rodnou zemí rozloučit ve velkém stylu. A to se mu podařilo již po třech minutách, protože centr Marcela se dostal k hrotovému útočníkovi Fredovi. Ten míč sklepl do běhu právě Neymarovi a mladá hvězda jej z voleje poslala přímo do rohu Japonců! Brankář Kawashima neměl šanci zasáhnout, Kanárci vedli a Neymar si mohl vychutnat potlesk nadšených příznivců.

Nutno podotknout, že na Národní stadion Brazilci hrdí býti nemohou, minimálně na kvalitu trávníku tohoto stadionu. Ten totiž velmi často kazil výtvory obou týmů a značně komplikoval jejich plynulou rozehrávku. Japonci se sice dostávali stále častěji k přímému i nepřímému ohrožení strážce brazilské svatyně, jímž byl pro tento duel zkušený Julio César. Bývalá jednička milánského Interu měla mnohokrát štěstí, i díky nerovnostem na trávníku však musel častokrát prokazovat své schopnosti.

Když se pomaličku naplňovala řádná doba první půle, do výborného zakončení se dostal zkušený kanonýr Fred, jehož ránu musel s velkými obtížemi likvidovat Kawashima. Nakonec se to japonskému brankáři povedlo a skóre se již do konce prvního dějství neměnilo.

Rychlé vstupy dnes patřily jednoznačně Brazilcům. Po uplynutí tří minut na začátku utkání rozjásal diváky Neymar, stejný časový úsek dělil Brazilce od vstřelení gólu také ve druhé půli. Po nástupu ze šaten se totiž Brazilci dostali před Kawashimovu bránu a z území penaltového puntíku se do míče opřel Paulinho. Brazilská ‚osmnáctka‘ z Corinthians překonala padajícího Kawashimu a poslala domácí do dvoubrankového vedení.

Neymar sváděl s Uchidou velmi atraktivní souboje, oba hráči naplno rozvíjeli své rychlostní schopnosti. V té chvíli létal do pokutového území Japonců jeden míč za druhým, ani jeden ze tří útočníků ale balon nezasáhl. Kanárci si však museli dávat pozor také na obrannou část, zadní linie nevypadala příliš jistě a občas za ní nějaký ten centr propadl. Na svém místě však stál pozorný Julio César.

Na hřiště se postupně dostali i hráči jako Lucas nebo Říman Hernanes z Lazia. Japonské šiky se sice čas od času posunovaly směrem Julia Césara, ale jejich útoky často ztroskotaly na neklidné rozehrávce a překombinovaném zakončení. Naopak Brazilci si na držení míče zakládali a po druhé vstřelené brance nikam zásadně nespěchali. Sudí Pedro Proença se rozhodl nastavit tři minuty, možná v naději, že po dvou a půl minutách opět Brazilci udeří. Pokud ano, jeho očekávání se vyplatilo.

Ve třetí nastavené minutě se totiž k míči dostal Oscar, nahrál do běhu střídajícímu Joovi, který míč prostřelil pod padajícím Kawashimou a uzavřel skóre utkání. Brazílie i díky tomu v klidu porazila nevýrazné Japonce a první chod očekávaného turnaje bude divákům chutnat ještě dlouho.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Brazílie11003:03
2.Itálie11002:13
3.Mexiko10011:20
4.Japonsko10010:30
Co čekat od zítřka?

Nedělní program nabídne tentokrát dva zápasy, a zejména v případě toho prvního půjde o velký svátek - poprvé po rekonstrukci se totiž pro oficiální soutěžní utkání otevírají brány slavného stánku Maracaná. Čest zahájit novou éru jednoho ze symbolů světového fotbalu dostane olympijský vítěz a úřadující šampion mistrovství Severní a Střední Ameriky Mexiko, proti kterému se postaví stříbrný medailista posledního Eura z Itálie.

V našlapaném pelotonu skupiny A je zároveň jasné, že žádný z týmů si nemůže dovolit zaváhání - tím méně na samém začátku turnaje. A ač se jako papírový favorit na první pohled jeví Italové, řada indicií ukazuje, že výchozí pozice obou týmů je spíše vyrovnaná - středoamerický tým má s tímto šampionátem bohaté zkušenosti (z devíti dosavadích ročníků chyběl pouze třikrát), pro Evropany zase mluví vzájemná bilance, čítající jedinou prohru z 11 zápasů (1:2 v přátelském utkání před třemi lety, které bylo zároveň posledním setkáním těchto soupeřů).

Italskému kouči Cesare Prandellimu na klidu nepřidává ani aktuální forma jeho svěřenců - v generálce na turnaj totiž pouze remizovali 2:2 se slabým Haiti, což Prandelli celkem pochopitelně označil za "ostudu". Proti Mexiku by tak mohl vyzkoušel křídelní rozestavení s Alessiem Cercim a Antoniem Candrevou; hlavní útočné úkoly budou klasicky ležet na bedrech dvojky Mario Balotelli - Stephan El Shaarawy. Prandelliho sok José Manuel de la Torre bude spoléhat zejména na útočnou trojici Javier Hernandez, Giovani dos Santos, Andrés Guardado; stabilitu a spolehlivost v defenzivě pak mají zajistit zkušení Francisco Rodríguez a Carlos Salcido.

Mexickým cílem je navázat na rok 1999, kdy v domácím prostředí Konfederační pohár poprvé a naposledy vyhrálo, a de la Torre nedostatkem sebevědomí zrovna netrpí: "Na každém takovém turnaji se favorizuje Brazílie, Španělsko nebo Itálie, ale nikdy nemůžete odepsat ostatní týmy. Fotbal se rychle vyvíjí, rozdíly mezi jednotlivými celky jsou menší než kdy dříve."

Ani Prandelli pochopitelně sílu mexického výběru nepodceňuje: "Začínáme proti Mexiku, které hraje hodně kombinační, technický fotbal ve velké rychlosti. Nedostali se sem náhodou - jejich tým je kvalitní, zejména v útoku," uznává. A jak vnímá italský kouč šampionát vzhledem ke svému týmu? "Tento turnaj nám pomůže se ještě více zlepšit, navíc vyzkoušíme některé hráče, kteří by mohli být v budoucnu hodně užiteční."

Přesně o půlnoci středoevropského času pak na trávník vyběhne druhý z velkých favoritů - úřadující mistry světa a Evropy Španěly čeká Uruguay. Napodobí Del Bosqueho výběr úspěch domácí Brazílie?

Souboj to bude každopádně hodně prestižní - oba soupeři patří historicky ke světovým velmocím a aktuálně vlastní zlaté medaile z kontinentálních šampionátů. Co se skutečné formy týče, jsou na tom lépe určitě Španělé, kteří neprohráli 22 utkání v řadě (ač například domácí kvalifikační remíza s Finskem není zrovna ideálním výsledkem); Uruguay naopak od dva roky staré výhry v Copa América paběrkuje a reálně hrozí, že se nedostane ani na mistrovství světa.

Pro La Roju navíc jasně hovoří i vzájemná bilance - z devíti vzájemných utkání totiž Uruguay nezvítězil ani jednou a pouze pětkrát remizoval. Vůbec poprvé se oba soupeři utkali rovněž v Brazílii, na mistrovství světa v roce 1950; tehdejší zápas skončil 2:2.

Oba trenéři se na turnaj těší a očekávají velkou zkoušku schopností svých týmů; Del Bosque se nechal slyšet: "Bude to náročný šampionát, všichni jsou odhodlaní uspět. Jsou tu nejlepší hráči a trenéři z celého světa, a Brazílie je země, která fotbalem skutečně žije a dýchá. Bude to skvělý turnaj, a nebude lehké jej vyhrát - upřímně doufám, že Španělsko dosáhne největšího možného úspěchu."

Případné zlato by pro Španěly znamenalo doplnění poslední velké mezinárodní trofeje, která jim ve sbírce ještě chybí - totéž však platí i pro Uruguay, jehož kouč Oscar Tabarez má pro dnešního soka jen slova chvály: "Víme, že hrajeme na velmi prestižním turnaji, a chceme si ho především užít. Nečeká nás však nic lehkého, Španělé momentálně definují novou éru fotbalu. To oni vyhrávají nejcennější medaile, jejich fotbal jim celý svět závidí, a jejich styl má velký vliv na novou tvář hry jako takové."

Autor: Dominik Zezula / fifa.com

Komentáře (664)

Přidat komentář
off-olda

Neymar da Silva

Reagovat
smazaný uživatel

strasne slabucky hrac

Reagovat
off-olda

Jojo, nejhorší má střelbu...

Reagovat
smazaný uživatel

tak tu ma priamo hrozostrasnu

Reagovat
off-olda

Jistě...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Pěknej gól, ale jinak nic moc, kličky nevycházely, nic...

I když na tom bude mít vinu i to pole, na kterým se hrálo.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť ten gól dával Fred ne ??

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas Hřiště Lípa

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se příště nekoukej ...

Reagovat
raduinho

Neymar

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar-Messi to bude utok snov pani

Reagovat
smazaný uživatel

Dost lidem se zdá, jak někam padají, to by sedělo.

Reagovat
smazaný uživatel

ten tvoj nabor do uz 3.ligoveho Rangers bol vtipnejsi

Reagovat
smazaný uživatel

takto sa pozna fanda Realu

Reagovat
madridcan

Takto sa asi nepozna, kedze on neni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Oscar výbornej

Reagovat
fajdax

Oscar

Reagovat
2miguel1

Neymar jr. Messi

Reagovat
smazaný uživatel

paulinho zahral dobre a neymar krasa sledovat

Reagovat
Kily

dneska spíš utrpení

Reagovat
smazaný uživatel

nehral spatne + to hriste

Reagovat
Le Gunner

Mistr ti zahraje i v gumákoch na betonu.

Reagovat
smazaný uživatel

V těch gumácích je to asi docela výzva :D

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvíce mě štve, že Oscar hraje v repre pravidelně úplný top, ale v CFC je zatím vždy minimálně o polovinu slabší.

Reagovat
smazaný uživatel

Kromě LM. Tam byl nejlepší z celýho kádru.

Reagovat
smazaný uživatel

tak dneska ani zďaleka nehral úplný top

Reagovat
smazaný uživatel

som zvedavý ako dokáže zahrať Brazília keď bude hrať naplno lebo ak dokážu hrať takto a pritom hrajú na pol plynu tak sa máme na čo tešiť

Reagovat
smazaný uživatel

Z brazilců nejlepší asi Oscar, ten zastínil Neymara o velký kus.

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar je výborný hráč, nepochybujem, že pre Barcu bude veľká posila. Nebol to úplne zápas o nom ale herne nesklamal. Bol celkom aktívny a vypracoval pár dobrých akcií. Nerozumiem tým názorom, že je slabučký atď. Stred zálohy brazílie, to už je však niečo iné. Naozaj príšerný prechod do útoku. Tí hráči si navzájom nevyhovejú. Oscar sa druhý polčas rozohral ale nič moc výkon. Paulinho a Gustavo príliš nekonštruktívny a potom to aj tak vyzerá. Prekvapil ma Hulk, ten hral dobre. Obrana v pohode, nemala veľa roboty. Až na Luiza, taký hráč by nemal hrať základ v brazílskej repre. SOm na Brazíliu zvedavý ako sa im bude dariť ďalej.

Reagovat
JozkokozleJ

Snad si miesto vybojuje Dante.

Reagovat
smazaný uživatel

Pevne v to dúfam ... Pre mna je to lepší hráč ako Luiz

Reagovat
smazaný uživatel

To vazne nechapu co na nem vidite, ale videl jsem ho snad ve vsech LM zapasech a ve vsech byl z Bayernu nejhorsi. Tolik chyb co dela, je strasne drevackej, vubec nema tu brazislkou eleganci. To i ten Luiz na stoperovi je lepsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Luiz určite nieje lepší a práveže Danteho zdobí rozohrávka a elegantný na ihrisku určite je. Nevytváram okolo neho nejaký obrovský hype ako niektorí ale je to dobrý stopér !

Reagovat
smazaný uživatel

Dalsi v cem se neshodnem

Dante je neco jako Hummels, akorat horsi. Mozna zahraje par dobrych hlav, parkrat obere hezkym skluzem o balon utocnika, ale pak udela velkou minelu a cela snaha je v riti.

Reagovat
smazaný uživatel

Máme odlišný pohľad na futbal asi Každí asi vyzdvihujeme na hráčoch niečo iné

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, nema smysl se hadat, stejne se neshodnem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JozkokozleJ

Podla uvodu prvej vety som myslel, ze pises o opät Neymarovi

Dante chyby nerobi, resp. ojedinele. Snad celu sezonu odohral bez nich, az v zavere sa par objavilo, ci uz vo finale LM alebo v Gladbachu. Tiez mi nepride, ze by mu chybala elegancia, ked ju uz spominas. Kazdopadne, nerobim z neho poloboha, brazilsku reprezentaciu nesledujem a predpokladam, ze dvojica Silva - Luiz je zohrana z predoslych zapasov.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar - nejhorsi na hristi, jsem rad, ze si ho Barca vybrala.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ty sám to nemyslíš vážne ...

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim to naprosto vazne, na druhy strane hriste ho Hulk naprosto prevalcoval. Neymar az na tu jednu povedenou strelu (takovej gol treba i Baros), vsechno posral. Neprihraje, soluje, porad se vali. Jsem fakt zvedavej, jak dlouho tohle bude Messi akceptovat..

Reagovat
smazaný uživatel

To vôbec nieje pravda. Hulk hral dobre, to áno ale ani zďaleka ho neprevalcoval. Neymar pokazil úplné minimum lôpt a zamestnával obranu súpera. Bol nebezpečný a naväzoval na seba viac hráčov a tým vytváral priestor. S tým válaním to tiež prehánaš, ani jeden krát sa nezvalil bezdôvodne. Proste nebol to top výkon ale určite nebol najhorší hráč, to ani zďaleka. Ja by som ho označil za nadpriemer. A Barcelona by mu práveže mohla sedieť a dúfam, že mu aj sadne, pretože je to hráč, ktorý dokáže zabávať divákov. PO Ronaldinhovi sa konečne objavil niekto, kto hrá viac pre divákov

Reagovat
smazaný uživatel

"Neymar pokazil úplné minimum lôpt"

To nevim jestli ses nedival na nejakej jeho sestrih na youtube, ale v tomhle zapasu pokazil snad uplne kazdej balon, neprihral ani jednou do lepsi pozice. Porad se jenom utapel v klickach a Japonci ho ani neztrojovali, v podstate ani nezdvojovali, uplne na nej stacila Ucida a Neymar si ani neprdnul.

Reagovat
smazaný uživatel

PaneBože ... áno áno, kukal som na iný futbal. To je boj s veternými mlynmi. NIkam to nevedie.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si vůl. Co by měl jako Messi akceptovat?

Reagovat
Le Gunner

Když už to vydržel s Alexisem a Busquetsem.

Reagovat
2miguel1

Reagovat
smazaný uživatel

aj ja som rád konečne niekto kto sa nebojí vystreliť z diaľky

Reagovat
REPLIKATOR

troll...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No vidíš. A přitom byl vyhlášenej hráčem zápasu.

Kdy přijde den a lůza jako ty přestane kur*it eurofotbal dementním trollingem?

Reagovat
smazaný uživatel

No a co ze byl vyhlasenej nejlepsim hracem zapasu, kdyz ve skutecnosti patril k nejhorsim?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jen podle tebe patril k nejhorsim .

Reagovat
smazaný uživatel

To neni pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsem jen druhý poločas, ale to fakt stačí na Neymara nasadit Uchidu a z největší talentu a nejlepšího hráče světa je najednou borec, co je rád, když se mu povede jedna klička?

Reagovat
smazaný uživatel

to je názor ...

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Přímo do rohu Japonců

Reagovat
Sali5

Nedělní program opět nabídne pouze jeden zápas

Nehraje zítra ještě Španělsko s Uruguayí?

Reagovat
smazaný uživatel

tí až pozajtra ale o polnoci čiže v podstate už ďalšiu noc

Reagovat
Sali5

Ok, já jen že v Brazílii to bude ještě něděle, takže nedělní program

Reagovat
smazaný uživatel

Z té brazilské obrany jde strach, ještě vyměnit Danteho za Luize, a bude to nejlepší obrana na MS14.

Reagovat
smazaný uživatel

skôr naopak Luiza za Danteho nie ???

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, Luiz je tragéd.

Reagovat
smazaný uživatel

nevím, která možnost je gramaticky správně, ale mě to zní stejně. Prostě Luiz na lavičku a Dante základ

Reagovat
smazaný uživatel

ok ja som to vravel len preto lebo v základe hral Luiz a za neho by mal hrať Dante inak to isté si myslím aj ja

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

podľa teba je Luiz lepší ako Dante ???

Reagovat
Arbiter

Samozřejmě. Ne o moc, ale je lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

to si nemyslím ale každý môže mať svoj názor

Reagovat
Arbiter

Samozřejmě. Bohudík ten můj se shoduje s názorem člověka, který rozhoduje o sestavě

Reagovat
db18

Ve formě ke konci sezony určitě

Reagovat
Atlético de Madrid

Podle mě je to tak 50:50. Dante je lepší ve vzduchu, Luiz lepší v osobních soubojích. Rozehrávku mají zhruba stejně dobrou. Pro Luize je plus skvělá střela z dálky, přímáky a penalty, minus jsou občasné kiksy. Momentální forma v klubu je u obou asi životní.

Reagovat
Arbiter

Kiksuje ale i Dante. Navíc u Luize se to v poslední půli sezóny rapidně zlepšilo. A co se týče rozehrávky, tak tu má lepší Luiz.

Reagovat
Atlético de Madrid

Tak on Dante spíš působí v roli takového metronomu, co ty akce rozehrává hodně odzadu. Luiz často vyjíždí a zkouší reozehrávat až někde za půlkou, což vede často ke zbytečné ztrátě míče. Podle mě je pro Brazilskou repre lepší, ta Danteho varianta.

Dante má taky o hodně lepší dlouhé přihrávky (80% úspěšnost vs 55% Luize).

Reagovat
Arbiter

Často to ke ztrátě míče nevede, navíc tohle má být podchyceno taktikou, kdy v takovém případě má jít defenzivní záložník na Luizovo místo, když už není schopen rozehrát. A Danteho rozehrávky nestojí teda za moc... Co se týče dlouhých balónů, z čeho to procento čerpáš, prosím tě?

Reagovat
JozkokozleJ

Si klubovo zainteresovany!

Reagovat
smazaný uživatel

A ty zase "ligovo"

Reagovat
JozkokozleJ

Co je ovsem menej, nez klubovo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale porad jsi zaujaty.

Reagovat
JozkokozleJ

Preto som vyssie dodal: Kazdopadne, nerobim z neho (Danteho) poloboha, brazilsku reprezentaciu nesledujem a predpokladam, ze dvojica Silva - Luiz je zohrana z predoslych zapasov.

A tiez sa z dovodu, ze Luiza nemam nasledovaneho, pretoze som videl iba par zapasov Chelsea, nepustam do nejakeho hlbsieho porovnavania s Dantem. Preto som vyslovil prianie, aby hral Dante, avsak neporovnaval.

Reagovat
Arbiter

ve chvíli, kdy něco takového obránce udělá, má se na jeho místo někdo stáhnout. Pokud nestáhne, je to hloupost trenéra, že to nenařídil. Pokud nařídil, je to hloupost záložníka, že se nestáhl, pokud nařídil, že obránce rozehrávat nemá, je to hloupost obránce.

Reagovat
smazaný uživatel

Btw - ty ses na ARU?

Reagovat
Arbiter

ARU? Myslíš ARO? Co bych tam dělal?

Reagovat
smazaný uživatel

No to nevim.

Ja prisel v noci ozralej domu, zapnul jsem EF a nekde tady byla "dvoustovka" pro Arbitera na ARU.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

mozno to bolo zelanie

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

tiez som tu dvestovku videl, mozno to ani nebolo o tebe no

Reagovat
Arbiter

nechápu

Reagovat
Arbiter

navíc je to v sekci, kam ani nechodím

Reagovat
smazaný uživatel

A toho "jk" znas? (ja si hlavne rano myslel, ze to psal "jv" )

Reagovat
Arbiter

takový výslech já i jv znám jen tak letmo, natož jk

Reagovat
smazaný uživatel

tak ptam se proto, jestli jsi nemel s tim "jk" nejakou "hadku", ze by se te chtel takhle zbavit.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky me to ted napadlo.

Reagovat
Atlético de Madrid

Nedalo mi to a udělal jsem takové malé srovnání. Jedná se o data za lposlední ligový ročník, zdrojem jsou whoscored a squawka

David Luiz

tackles - 37/44 84%

headed duels - 59/104 57%

interceptions - 72

dribbled by other players - 16x

blocked shots - 11

offsides won - 18

fouls - 41

passes - 1228/1515 81,1%

long balls - 157/285 55%

goals scored - 2

chances created - 21

assists - 1

Dante

tackles - 42/51 82%

headed duels - 68/95 72%

interceptions - 34

dribbled by other players - 8x

blocked shots - 22

offsides won - 14

fouls - 36

passes - 1746/1927 90,6%

long balls - 242/301 80%

goals scored - 1

chances created - 2

assists - 1

Z toho podle mě poměrně jasně vyplývá, že Dante je lepší v defenzivních činnostech, což mě asi povede k přehodnocení názoru na jejich vyrovnanost..

Reagovat
Arbiter

Uvědom si jednu věc - Luiz několik zápasů odehrál v záloze, což se docela rapidně promítne na statistikách v defenzivní činnosti...

Reagovat
Arbiter

A jinak teda nevidím tak zásadní pro v defenzivní činnosti u Danteho...

Reagovat
Atlético de Madrid

Je horší ve vzduchu, 1 na 1 ho někdo obešel 2x víckrát než Danteho, mnohem horší úspěšnost jak celkových, tak dlouhých přihrávek. Přiznávám že se na tom projevilo to, že několikrát nastoupil v záloze, nicméně pokud se podíváme na statistiky z Evropských pohárů, tak tam Luiz nastupoval pokud vím jen v obraně, jaro odehrál v EL a stejně má ty statistiky podobné.

Reagovat
Arbiter

Ne, nenastupoval jen v obraně, ale i v záloze. Co se týče obrany, tak tam je také důležité zachytávání balónů, kde je Luiz daleko lepší než Dante. Luiz navíc v první části sezóny byl docela špatný, věřím, že kdyby bylo srovnání za druhou půli sezóny, tak je to v defenzivní části vyrovnané. A co se týče dlouhých balónů, tak když se podíváš na vytvořené šance, spousta z nich pramenila právě z dlouhých balónů.

Reagovat
Atlético de Madrid

Co já u Luize považuju za problematický je ta výrazně menší úspěšnost v hlavičkových soubojích a poloviční úspěšnost 1 na 1. U těhle věcí je jedno, jestli je v obraně nebo v záloze. Co se týká těch zachycených míčů, je škoda že není nějaká statistika kde by se porovnával poměr zachycených míčů/míče které mohl zachytit. Tohle podle mě bude do jisté míry dáno tím, že Bayern fungoval celou sezonu jako mnohem kompaktnější tým, více dominoval hře a soupeře moc do šancí nepouštěl. Obrana Chelsea byla přeci jen propustná o něco více, což vedlo k většímu počtu šancí, které si proti ní soupeř vytvořil a to vedlo k tomu, že měl Luiz příležitost zachytit přihrávku. Ale na tohle statistiku nemám, to je jenom odhad

Reagovat
icka

Si kreten nebo co? Za kazdou cenu se hadat i kdyz nemas pravdu...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz se podivas na zalohu, ktera jen vraci mice na stopery, tak se tam proste vic hodi smerem dopredu aktivnejsi Luiz. Danteho rozehravky si hlavne pamatuju ze zapasu s Barcou a to bylo teda neco..

Reagovat
Bayern +

Tak rozohrávku rozhodne tak suverénne lepšie, ako prezentuješ, Luiz nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Freda střídá Leandro Damiao, který hraje pod přezdívkou Jo

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

To je nejvetsi sniper ve fifě

Reagovat
Atlético de Madrid

Z pohledu Brazílie je určitě pozitivní, že César ještě pořád dokáže kvalitně chytat. Dále obrana, ta je parádní a Silva je fenomenální, nejlepší stoper na světě.

Oproti tomu mi přišlo, že záloha nepracuje jak má a chyběla jí kreativita, Gustavo i Paulinho spíše jen posouvali míče. To je ale obecně problém Brazílie, že má dost celkem kvalitních hráčů do středu zálohy, ale žádného vyloženě špičkového rozehravače. Nejblíž k tomu má nepochopitelně přehlížený Fernandinho a věčně zraněný Anderson. Na postu ofenzivního záložníka ovšem skvěle hraje Oscar a i dnes podal skvělý výkon.

Moc se mi nelíbil ani výkon útoku. Neymar i Hulk zahráli poměrně pod svoje možnosti, i přes ten Neymarův krásný gól. Namísto Nebyli vyloženě špatní samozřejmě, ale oba mají na víc. Fred se blýsknul skvělým sklepnutím pro Neymara, ale taky mu dost často uskakovaly míče. Ale v ofenzivní části ten tým kvalitu má, takže je jenom na nich, jak během turnaje zvládnou vyladit formu.

Reagovat
smazaný uživatel

honici od realu si nedaju pokoj nikdy, uz si vyhonili nad Messim a Neymarom...

Reagovat
smazaný uživatel

To opravdu nehrozí, spíše mě překvapuje že dáváš do stejné roviny Messiho a Neymara. Neymar je oproti Messimu tak strašné hovno až to není možné. Bude mít problém se dostat aspoň přibližně na stejnou úroveň jako Ronaldo natož na Messiho, který je přede všema o parník.

Reagovat
smazaný uživatel

proč by si fans Realu měl honit zrovna nad touhle dvojkou? A vůbec.. co s tím mà společnýh Real?

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Hart Trophy pro Ovechkina, to je zase výsměch

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslouženě

Reagovat
alcantara

(Asi nezasluzene, alecert to ber)

Reagovat
smazaný uživatel

urcite nezasluzene, ale parada

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem zas žil v iluzi, že bych se na to mohl podívat online.

Fakt s nostalgií vzpomínám na doby, kdy online fungoval stabilně a v jeden hrací den Lm jsem si dokonce mohl vybrat ze dvou zápasů.

Ten anglický koment je dobrý. Ale ten český má svojí atmosféru. Vždycky se těším na studio a kýblu klišé, ale i zajímavých názorů. Takovýho Csaplára a jeho moudra o fotbalovém svátku. Nebo, když Levý dostane otázku, jaký je to pocit, pro trenéra, když proti sobě nastoupí špička Evropy a on jen smutně konstatuje, že takový tým nikdy netrénoval.

Reagovat
smazaný uživatel

divim se ze se kazdy divi ze v Brazilii hraje Oscar tak dobre,to je tim ze je nejlepsi z te zalohy.V chelsea je tomu trosku jinak jak Hazard tak Mata sou zatim lepsi o kousek,ale Oscar pujde este herne hodne dopredu,snad uz pod Mourinhem,to je zaloha jak prase do budoucna uz se budou jen zlepsovat.to stejny Lukaku musi hrat a bude patrit mezi nejlepsi strelce v Anglii

Reagovat
smazaný uživatel

Oscar má velký talent, ale takových hráčů jako je on má Brazílie dostatek, horší je to s jinými posty v záloze, kde jsou ledabyle přehlížení hráči, kteří by Brazílii vytáhli na naprostý TOP.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Hernandes pokud vím hraje celkem často(ovšem pouze střídá) a on by měl být velmi dobrý rozehrávač ne ? Fernandinhovi nějak nevěřím, hodně lidí ho zbytečně přecenuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Fernandinho se naopak podceňuje, spousta lidí tu bere jeho přestup do City jakoby se přeceňoval.. Tenhle hráč a tenhle post Brazílii může vyšvihnout strašně vysoko o tom jsem přesvědčenej. Paulinho je oproti němu amatér.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Máš nějaký důvod k smíchu?

Reagovat
kiwwi

on napise ze sa precenuje a ty to krasne v reakcii potvrdis

Reagovat
smazaný uživatel

Napsal hloupost, Fernandinho se nepřeceňuje.. On ty kvality prostě má.

Reagovat
kiwwi

jj dokonca az take, ze Paulinho je oproti nemu amater

Reagovat
smazaný uživatel

Coz nemusi znamenat preceneni Fernandinha, ze..

Reagovat
smazaný uživatel

No to rozhodně, Paulinho je takový brazilský Ramsey, který aspoň umí zpracovat balon.

Reagovat
Maritazzi

No ty krávo a my kvůli němu přemejšlíme o prodeji De Rossiho.

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslel, že De Rossi chce pryč, a tak se díváte po náhradách.. Tohle by byl podle mě docela krok vedle. Ale je pravda, že dost odborníků o Paulinhovi mluví v superlativech, ale nikde nenapíšou v čem je vlastně dobrý.

Reagovat
Maritazzi

Má u nás smlouvu a je to Říman. Mluvilo se o tom, že chce pryč, protože tohle byla jeho nejhorší sezona v Římě. Ale po jedné sezoně prodat budoucího kapitána, to by byla šílenost, zvlášť když za něj nedá nikdo víc než 15 milionů. Já co včera viděl, tak mi přišel jen jako klasickej posouvač balonů, pod tlakem nevymyslel vůbec nic.

Reagovat
Maritazzi

Tady doufám, že Rudi řekne, že ho v týmu chce a bude po spekulacích.

Reagovat
smazaný uživatel

Já před otevřením okna četl na Sky o zájmu Madridu a ceně přes 20 milionů.. Tam ten zájem bude dlouhodobý podle mě, takže cena zas tak nízko jít nemůže přece..

Jo, já ho vídám v podstatě jen v repre, v lize jsem viděl jen asi před rokem proti Santosu a ani si ho nepamatuju .. Včera jsem to neviděl, ale ty ostatní repre zápasy to byl vyloženě nejslabší hráč v repre.

Reagovat
Maritazzi

I za 20 je to málo, vzhledem k tomu, za kolik stojí jiní hráči, že jeho potenciální náhrada Nainggolan stojí 15.. je to šílenost, před rokem mohl odejít za 35. Já fakt doufám, že tomu Rudimu tam nějak bude pasovat a vůbec se o jeho prodeji nebude přemýšlet, zvlášť za takovýho průměráka. Potřebujeme někoho, kdo může v tý záložní trojici tvořit a já pak čtu o tomhle.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten Nainggolan má podle všeho být DLP, ale taky ho neznám. Za ty prachy je pro vás cenější, podle mě ho prodáte jen kdyby si to vyloženě přál.. Navíc je to světoznámý jméno a nejsou o něm takový spekulace jako u ostatních.

Reagovat
Maritazzi

Teď řekl, že neodejde, pokud ho nebude chtít vedení prodat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to asi ani nebude tak horký nakonec

Reagovat
Trand

Chtěl jsem ti to potvrdit, ale tím přirovnáním k Aaronovi jsi mě naštval.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale fakt, řeknete mi někdy někdo, co přesně je na něm takového, aby se dal ten atribut označit za extratřídu? (teď opravdu nemyslim fyzičku, kterou může mít i Ukrajinec v dolech)

Reagovat
smazaný uživatel

Já nemyslel světově, ale tady na EF

Reagovat
smazaný uživatel

Precenuji ho jen dva lidi, to neni tak hrozny. Ale zrovna po vcerejsku to chapu, Paulinho je fakt traged a kdyz jeste hraje ve dvojci s Gustavem, tak je to katastrofa.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi opravdu šílenej člověk, viděl jsi ho vůbec někdy hrát?

Reagovat
smazaný uživatel

ale prosim ta, to, jak ho hlavne ty precenujes je neskutocne..

Reagovat
smazaný uživatel

Mluvte o hráčích, které znáte.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasny.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak abych plynule navázal... Illarramendi včera kvalitní výkon. Třicet minut sice nebyl vidět, to jsem měl oči jen pro Isca - MOTM, ale pak už byl u balonu víc. Kromě tradičně dobrých krátkých přihrávek předvedl i pár přesných dlouhých pasů, kdy zrychlil hru, dvakrát pěkně vystřelil ze střední vzdálenosti a taky zahrával jeden roh. To ukazuje na to, že jeho kopací technika je možná ještě lepší, než se zdálo. Naopak má rezervy ve hře hlavou, pokud přišel tvrdý souboj ve vzduchu, tak většinou prohrál, což v prostorech, kde hraje, často vadí. Taky by se mi líbilo, kdyby víckrát naběhl dopředu k vápnu. I když občas ztratí, tak je na tom takticky skvěle a samozřejmě je předpoklad, že jednou bude ještě mnohem lepší a vyzrálejší. Podle mě jasně roste pro velkej klub.

Reagovat
smazaný uživatel

A co odebirani micu? Zajimavy, ze to, co popisujes, sedi spis na CM, to je skoda. Jinak samozrejme dik, takovej hrac by byl po vsech ten Bejlech a Suarezech pozehnanim.

Reagovat
smazaný uživatel

Btw. kdyz vidim, jak to strili Moratovi, tak uz asi ani nechci toho Lewandowskiho. Benzema se Zidanem za zadkem se muze zase probudit a proc to druhy misto nedat odchovanci, kterej na to ocividne ma? Byla by skoda, kdyby odesel, kdyz nechce byt tou trojkou.

Reagovat
smazaný uživatel

U Javiho a Busquetse se taky nedá vyloženě říct, jestli CM nebo DM, důležité je, s kým můžou a nemůžou hrát. A tito hráči můžou nastoupit skoro s každým. Míče odebíral konstruktivně a dokázal z toho hned udělat výhodu v útoku pro svůj tým, ale tohle nebyl v těchto situacích pro mladé Španěly žádný soupeř, mohli se jim vyrovnat asi akorát v té hře hlavou. Jinak si je vždycky nahnali, kam chtěli a nenechali je hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Prave jsem o tom premyslel, ze s Modricem v Realu, kde je navic ten fotbal uplne odlisnej, by to nemuselo delat dobrotu. Ale treba s Gundogan, kdyz si vzpomenu na jeho a hru ze semifinale, to uz bych si dokazal predstavit.... To znamena, ze bys ho chtel? Uz ted?

Reagovat
smazaný uživatel

* na jeho souboje

Reagovat
smazaný uživatel

Asi ne, klauzule 30 a je to velké riziko. V čem se ti Gündogan líbí víc než Modrić? Teď třeba vypadal líp, ale není tak prověřenej, jeho chytnutí se v Realu nejisté...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono když si všimneš tak se doteď hrál systém do kterého Modrič nepasuje/oval. On je pro mě typické CM a místo nikde.

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda. Proto bude hodně záležet na Ancelottim, jak to s ním vymyslí a co vlastně bude chtít hrát. Podle toho se bude odvíjet, jestli bude raději chtít nové křídlo, klasického DM, rozehrávače, Isca atd.

Reagovat
RMCF

A co bys upřednostňova ty? Zůstat u současnýho rozestavení?

Reagovat
smazaný uživatel

Defenziva, cteni hry, pozicni hra, zodpovednost, sila, souboje, ve vzduchu. Modric je urcite genialnejsi hrac a lepsi technik, ale pokud se do zapasu nejde tak jako do odvety proti Borussii, coz muzem tezko cekat aspon z poloviny, tak se to projevuje a to mi proste vadi. A neverim, ze by se neprosadil, teda pokud nedojde se zmrzacenym kolenem..

Reagovat
smazaný uživatel

I kdyz hra s Khedirou nebo duchodcem Essienem, to je fakt tezky soudit. Uvidime podle letoska, pak muzem resit Gundogan vs. Modric..

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak co se tyka toho rizika, tak kterej hrac krom Javiho s Buckecem jim neni? Protoze ja fakt nevim..

Reagovat
smazaný uživatel

* c

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba ti, kteří odehráli ve španělské lize přes 100 zápasů. Jména si vymysli .

Reagovat
smazaný uživatel

To pak jo. Ale ta vykupka by se treba mohla snizit treba nejakou dohodou o Xabiho Alonsa. Jinak Illarramendi oficialne muj hlavni favorit, neni na co cekat.

Reagovat
smazaný uživatel

Vlastne na to, az si ho ostatni kluby zacnou vsimat a on podepise novou smlouvu s vykupkou 40 mega nebo treba jeste vic.

Reagovat
smazaný uživatel

preco potom rozpravas o ramseym?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože toho znám.

Reagovat
smazaný uživatel

no ja mam pocit, ze tvoje hodnotenie je postavene na tom, ze kvoli nemu nehraval rosa

Reagovat
smazaný uživatel

To ani ne, na Arsenal koukám skoro vždy když jen když Rosa hraje. Jinak samozřejmě si člověk ťuká na čelo, když vidí takový kopyto v základu a Rosu na lavičce.

Reagovat
smazaný uživatel

*jedno "když" je tam navíc.

Reagovat
smazaný uživatel

vlani bol slaby, ale to nebol ramsey, hral vtedy pod strasnymi podmienkami...tuto sezonu sa do toho postupne dostal, posledne 4 mesiace bol spolu s koscielnym suverenne nas najlepsi hrac, vdaka nim mame lm..a rosu si daval o triedu..podla mna ho vobec nepoznas ale kritizujes ho krizom krazom, robis presne to, co ludia tvojim brazilcom

Reagovat
Trand

S Aaronem je totálně mimo, viděl pár zápasů minulý rok nebo na začátku tohoto a podle toho soudí.

Reagovat
smazaný uživatel

Videl som skoro každý zápas Arsenalu. Vynechal som fakt minimum a Ramsey nieje hráč pre základ Arsenalu a už vôbec nieje lepší ako Rosický. Taký Arteta má 10 krát väčšiu zásluhu na LM ako Ramsey. Neviem čo sú toto za názory.

Reagovat
smazaný uživatel

Chápu, že je to Brit a musíte ho mít strašně rádi. ale je to nekopa. Co je na něm konkrétně takového, aby měl na velkoklub?

Reagovat
Trand

Já ho nemám rád, protože je to brit, moji nejoblíbenější hráči jsou Aaron, Maicon, Koscielny, Distin, Senna a další. Faktor brit u mě nehraje žádnou roli. Já na něm oceňuju to, že je to pravděpodobně největší bojovník v týmu, každý zápas má nejvíc naběháno, většina pressingu začíná u něj, nevypustí žádný souboj, hrál na pozici, která mu úplně nesedí a nikdy nenadával a nestěžoval si, má dobrou střelu z dálky a nebojí se vzít odpovědnost na sebe, má dobré dribbling skilly a jak dokazují statistiky, za poslední dobu se o dost zlepšil dozadu. Navíc dokazuje rozhodovat důležité zápasy(2011 jediný gól proti MU, ten stejný rok gól v nastavení proti Marseille na 1:0 v CL, gól proti Spurs v derby tu stejnou sezonu na 1:1) Mezi jeho největší chyby patří to, že občas kazí banální přihrávky, ztrácí míč na špatných místech(to už ale docela dost omezil) a nevyužívá šance. Rosa byl tenhle rok proti němu horší, už to nebyl ten samý Rosa, co minulý rok.

http://www.youtube.com/watch?v=CZWONI-BMoQ

Koukni sem, je to z letoška, některé ty přihrávky jsou moc pěkné.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže vlastně jsi mi jen řekl, že má dobrou fyzičku (což může mít každý vůl, s prominutím ) a střelu.. Tu střelu nevím, nepřijde mi, že by byla natolik dobrá, aby kvůli ní měl hrát ve velkoklubu. Přihrávky, kreativitu nemá tak dobrou, aby kvůli tomu hrál za velkoklub, to sorry.. Má problémy se zpracováním balonu!! (to je asi vůbec nejdůležitější věc, protože kvůli špatnýmu prvnímu dotyku vlastně kurví na co sáhne, kór když někdo narukuje s pořádným pressingem), selhává v důležitých okamžicích, pomalu dává přihrávky, strašně mu trvá než se otočí s balonem.. Fakt z něj akorát tak kvetu. Když hrál Rosa, tak si troufnu říct, že jsem viděl tak 80% zápasů Arsenalu a jestli možná byly dva zápasy, který se Rosovi hrubě nepovedly a dalo by se s přimhouřením oka říct, že v nich byl Ramsey lepší. Ale celkově? Ani po kotníčky.. Britskej Denilson a Paulinho.. (Lucas ne, ten je proti němu dobrej aspoň v něčem )

Reagovat
Trand

Já se nebavil celkově, ale o letošní sezóně. To, že je celkově Aaron lepší jsem nikdy neřekl, protože si to ani nemyslím. "pomalu dává přihrávky, strašně mu trvá než se otočí s balonem".. To už přestává dělat, na konci už se mu to nestávalo. Ty ho prostě nemáš rád, tak ho tady ani bránit nebudu, klidně si mu nadávej, srovnání s Denílsonem je mimo úplně, já budu rád, když mi za Arsenal bude v základu hrát takový průměrák jako Ramsey.

Reagovat
smazaný uživatel

Já ani ne, Arsenal mám rád a radši bych, aby hrál ve špičce tabulky..

Reagovat
smazaný uživatel

on bol nas najlepsi hrac posledne 4 mesiace..jj, zbavme sa ho, lebo s nim nemame sancu

Reagovat
Trand

Tak nejlepší byl podle mě na konci Kos, ale Aaron určitě v TOP3.

Reagovat
smazaný uživatel

oks, ja som ich inde napisal ako dvojku, tu sa mi to zase nechcelo rozpisovat

Reagovat
smazaný uživatel

Kluci, máte na něj strašně nekritickej pohled, protože ho máte rádi.. Fakt je špatnej, musíte mít neuvěřitelně růžový brejle, abyste to neviděli.

Reagovat
Trand

Ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pod sa stavit..podla mna bude mat v dalsej sezone aaron viac golov a asistencii ako fernardinho(viem ze na tom neni postavena ich hra ale ratat to na inych statistikach by mi prislo ujete)..deal?

Reagovat
smazaný uživatel

To ne, Fernandinho dá pravděpodobně méně gólů i asistencí, protože se necpe tolik do vápna. Co takhle úspěšnost přihrávek?

Reagovat
smazaný uživatel

aaron dal jeden gol za posledny rok ..uspesnost prihravok je prave debilna statistika tu by mal najlepsiu denilson

Reagovat
smazaný uživatel

Oba hrají v té záloze něco jinýho. Tak co takhle průměrný hodnocení? I když to asi taky ne, protože to se hodně odvíjí od branek.. Fakt nevim, tak to nedejme jako sázku, ale budeme je sledovat.

Reagovat
smazaný uživatel

ok no ale trochu nechapem preco si do toho nesiel ked je taka lama

Reagovat
smazaný uživatel

Protože minuty bude sbírat takřka určitě s tou podporou fanoušků.. A on je takovej větroplach, že prostě do vápna chodí skoro furt. Fernandinho tam není od toho, aby střílel branky.. Abych ti to připodobnil, taky se nevsadíš, že dá Xavi víc branek než třeba Gerrard, nebo Lampard.. Přitom o tom, kdo je kvalitnější se nemusíme bavit.

Reagovat
smazaný uživatel

ale ved som sa nechcel stavit o goly, ale goly a asistencie

Reagovat
smazaný uživatel

To by se museli počítat i druhé asistence, nebo vytváření šancí.. Jestli takovou statistiku v PL najdeš, tak se s tebou vsadim klidně o troje boty.

Reagovat
Trand
Reagovat
smazaný uživatel

Ale Denilson měl přece taky takové statistiky. Když se to sem dávalo, tak se tomu polovina osazenstva EF smála..

Reagovat
Trand

To házím djourouvi, ne tobě. Už jen to, že Denílson zpátky vyklusával a Aaron má pravidelně naběháno nejvíc a bojuje o každý míč z něj dělá 2x tak dobrého hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže Denilson uměl zpracovat balon..

Reagovat
Trand

Takže chceš říct, že kdyby místo Aarona hrál Denílson, že by měl pro Arsenal stejný přínos?

Reagovat
smazaný uživatel

Kazil většinu zápasů? Ano.

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

este pred chvilou to pre teba bolo relevantne

Reagovat
smazaný uživatel

diks, dal som si do zaloziek

Reagovat
Trand

A podle whoscored, což je docela dost spolehlivý zdroj měl Aaron v PL úspěšnost 88,2%.

Reagovat
smazaný uživatel

on aj tie prihravky ma skoro na rosovej urovni..a som uplne presvedceny, ze v dalsej sezony pojde v ofenzive este vyrazne hore

Reagovat
smazaný uživatel

ok, tak ti ho predstavim, nech uz o nom netrepes :P..strasne kompletny box to box hrac, ktory ma vsetko, je dobry dopredu aj dozadu.. najvacsi pracant v time a hra s obrovskym srdcom a energiou, obcas bolo az komicke, aky bol naspeedovany - je schopny vratit sa cez cele ihrisko, ziskat loptu, zalozit utok a zrazu byt na jeho konci, pripadne napadat stoperov a brankara..a toto robit cely zapas!...je vyborny v defenzive - uspesnost sklzov ma najlepsiu zo vsetkych hracov prednych europskych lig..a nesklzuje malo..silne ma prihravky, pred zranenim to bol novy fabregas, kolmice ani dlhe prenesia hry mu nerobia problem, obcas ale skusi nieco velmi komplikovane..technicky je na tom rozhodne obstojne, klucky vie

slabiny ma len v tragednosti pred brankou, dava zalozstne malo golov na to, ako casto sa dostava do dobrych pozicii - to je ale zase plus, a verim ze to nepremienanie je len psychickeho charakteru a prelomi to.. a obcasnym nebezpecnym koncentracnym lapsusom, hlavne v oblasti polovice ihriska, tym nam par krat velmi zavaril, ale uz na tom popracoval a stavalo sa to menej a menej..ozaj a este strela sa mu po zraneni, ktoru mal pred tym fantasticku, z priamych kopov daval za repre walesu pravidelne sibenice, absolutne nevratila a casto kope pluvance, snad to nie je priamy nasledok poskodenia clenka

Reagovat
Trand

Souhlasím až na tu střelu. I Wenger vyhlásil myslím před letoškem, že Aaron je hráč, který když bude v pohodě, tak bude dávat každou sezonu přes 10 gólů, což by s proměnováním šancí třeba letos asi měl.

Reagovat
smazaný uživatel

ja viem, tiez som o tom presvedceny a propragujem to tu tu strelu som myslel z dialky, tam sa mi fakt zda, ze siel dost dole ale mozno len docasne

Reagovat
smazaný uživatel

Promin, ale schvalne jsem nereagoval na tebe, abych se s tebou o tom nemusel bavit.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se o mě v tom případě nebav.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to Hernanes aspoň si zjistětě, jak se správně píše, když už ste ho nikdy neviděli hrát.

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
Le Gunner

Anketa na EF: Kdo vyhraje letošní konfederační pohár? Španělsko 35%, Brazílie 30%, Tahiti 11%, Itálie 10%...

Reagovat
smazaný uživatel

Brazilci mají nějak moc

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Ako funguje liga v Argentíne? Hrajú sa tam 2 samostatne časti - Torneo Inicial, Torneo Final...potom sa to nejako zrátava, a netuším ako sa vypadáva, lebo zo včera je expresska že Independiente vypadáva kolo pred koncom, ale keď si pozriete tabuľky na evysledky.com tak to tak moc nevyzerá žeby vypadovali....akurát ak by vypadávali 4 mužstvá tak možno nejakým zrátaním obochd tabuliek dokopy...fúú neznáma, pritom od novej sezony by mala isť Argentínska liga na SLovak Sporte tak som sa trošku začal zaujímať ako to tam funguje v rámci systému ligy...

Reagovat
smazaný uživatel

už je nový článok o Independiente tam to je vyjasnené všetko

Reagovat
alcantara

Pred casom som sa na to pozeral, aj sa to tu riesilo, ked padal River, myslim, ze sa berie do uvahy bodovy priemer za posledne tri sezony, a kto ho ma najnizsi, logicky vypadava.Neviem ako su tam zapocitany novacikovia, zrejme nejakym ponizujucim koeficientom.

Reagovat
LAM

Co vůbec bylo Neymarovi že musel střídat?Něco vážnějšího?

Reagovat
smazaný uživatel

Noha vazy v koleni prej končí

Reagovat
Miguel19

Párkrát to tam dobře schytal. Napřed kotník, pak možná i záda. Ale viděl bych to spíš na kotník.

Reagovat
Robochelsea

Ja niesom Neymarov fanusik ale stoj co stoj tvrdit aj po solidnom vykone ze je priemerak je trapne. Podla mna sa mu bude darit aj v Barce, ale to bude znervoznovat Messiho a tak po dvoch rokoch podla mna odide a ci by sa presadil v Anglicku, Nemecku alebo Francuzsku je otazne...

Zapojim sa aj do debaty Luiz vs Dante. Podla mna by mali hrat obaja cize:

Cesar

Alves-Silva-Dante-Marcelo

Oscar-Luiz-Paulinho

Hulk-Neymar-Lucas

Ten Fred mi velmi nesedi, takto by to mohol byt riadny valec

Inak najviac to prajem Nigerii, ale bez Mosesa a Emenikeho je to bez sance.

Reagovat
Robochelsea

Inak je na CONC Willian a Fernandinho?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsou.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaktože nejsou Marty ?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože týmy z "menších" lig Scolari přehlíží.. Proto si Fernandinho vydupal přestup ze Šachtaru, aby byl tomu ignorantovi víc na očích. Willian má holt v Machačkale asi smůlu.. Ale i tam je nějaká šance, protože za něj oroduje Carlos.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky ja se docela podivuji,protože Fernandinho mi v tomhle výběru docela chybí,pokud se neplatu on má přesně ty vlastnosti co nynější střed Kanárků nenabízí,kvalitní rozehrávku a je to takový box to box ne ?

Reagovat
poz3n

tak jsem vsadil na Tahiti 20kč, že projde do finále s kurzem 600 takže makáme pěkně, neházíme flintu do žita

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl marty si hraje na největšího znalce brazilců a když někdo řekne něco proti někou koho on zbožňuje, tak dotyčný je hned neznalec a nemá hráče nasledované. Jak malé děcko

Reagovat
smazaný uživatel

Když někdo mluví o hráčích, které ani nezná, tak se do toho samozřejmě vložím.

Reagovat
smazaný uživatel

A jak můžeš vědět, že je neznají? To že automaticky předpokládáš, že ne a že ty si jediný odborník je uhozené.

Reagovat
smazaný uživatel

Předpokládám, že ho neznají, protože o něm mluví jakoby ho neznali.. Jednoduchý.

Reagovat
smazaný uživatel

A ubohý.

Reagovat
smazaný uživatel

To máš recht.

Reagovat
smazaný uživatel

Předpokládám, že ho neznají, protože o něm mluví jakoby ho neznali.. Jednoduchý.

Reagovat
smazaný uživatel

A ubohý.

Reagovat
smazaný uživatel

To máš recht.

Reagovat
Robochelsea

Aká je myslíš cena Paulinha? Resp., za koľko by ho Corinthians predali?

Reagovat
exse

Co se týče Neymara, tak můj názor je takovej, že talent má opravdu vyjímečnej, hlavně tedy kontrolu a kdyby vyrůstal v evropě, tak by se dost možná stal TOP hráčem, ale nevyrůstal, a tak si myslím že se jím nikdy nestane a to nemyslím TOP jako Messi, to ani náhodou, ale ani tu užší špičku kde je Ronaldo, Zlatan a další. Prostě s každým talentem je potřeba pracovat a usměrňovat ho tak aby se zlepšoval a to se Neymarovi nedostalo, jeho hra je strašně neúčelná a snaží se hrát furt stejně proti všem soupeřům, jenomže to co mu žerou v Brazílii s tím v evropě narazí, navíc nemluvě o jeho sólování, simulování a slabé fyzické odolností. Uvidíme jak s ním budou pracovat v Barce a jestli on sám bude ochoten na své hře makat a změnit ji, ale i tak nikdy Messiho levelu nedosáhne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono se to velmi brzy obrátí a evropští hráči začnou chodit do Brazílie. Pak nebudou Brazilci ti, co se musí adaptovat. Taky pak uvidíme, jako moc jsou někteří hráči z Evropy přeceňovaní.

Reagovat
smazaný uživatel

Co?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby si to trochu sledoval, tak by si zaznamenal, že Brazílie ekonomicky roste. A to velmi rychle. Samozřejmě se to projevuje na tamní lize. Kluby jako Corinthians, Sao Paulo, Flamengo, Botafogo, Internacional, Fluminense.. platí své nejlepší hráče sakra dobře. Je jen otázka času, kdy tam Evropani začnou chodit. Otázka je, jestli je vůbec brazilské kluby budou chtít. Zatím je to tak, že si brazilské kluby stáhli z Evropy spoustu domácích hráčů, kteří pobírají peníze srovnatelné s Evropou a k tomu začali přidávat další talentované jihoameričany, především Argentince. Co se týče evropanů Seedorf byl první vlaštovka, Fran Merida druhá...

Reagovat
smazaný uživatel

Ekonomicky rostou, ale kam až můžou vyrůst? K těm nejbohatším klubům se nikdy nepřiblíží. To, že tam tam chodí hráči za zenitem, popř. navrátilci, ještě neznamená, že tam budou chodit nějaké hvězdy. To je prostě utopie.

Reagovat
smazaný uživatel

Utopie to není, je to jen o tom mít trošku rozhled. Brazílie je obrovská země (asi jako celá Evropa) s mnoha obyvateli. Kluby jako Corinthians či Flamengo mají statisíce fandů, velmi lukrativní sponzorské smlouvy, které jim navíc rok od roku rostou, brazilský fotbal proniká na nové trhy...je schopný platit hráče jako Ronaldinho, Seedorf, Forlán, Vagner Love, Deco, Pato....a to jen začátek

Reagovat
smazaný uživatel

A přesně všichni ti to hráči odešli (nebo se vrátili po nepovedeném posledním angažmá v Evropě) zpátky do Brazílie, na konci kariéry. Tak jako dříve už např. Ronaldo, Adriano, Juninho, Dida, Emerson a podobně.

Reagovat
smazaný uživatel

Elano, Jadson, Alex, Fred....jde především o to, že Brazilské kluby jsou schopny tyto hráče zaplatit a udržet. Už to rozhodně není tak, že by každý talentovaný Brazilec hned odešel.

Už teď by si klidně třeba Corinthians mohli dovolit koupit solidní evropské hráče. Stačí jen, aby někdo vyšlapal cestičku. Nicméně faktem je, že poměr cena/výkon hovoří pro jihoameričany. Nač kupovat předražené Evropany když domácí hráči jsou lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Dokáži přivézt hráče za zenitem a udržet si ho. Fakt umění jako hrom.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně, to je jejich výhoda, stačí, aby si začali udržovat své hráče a jejich síla bude enormní, naopak trochu průser pro Evropu. Ale mě to nijak vadit nebude. Ale dost by mě zajímaly jejich vyhlídky do budoucna, jestli je to tak, jak říkáš byla by ještě zábava.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Swarley

no tak toho bych se fakt nebál

Reagovat
smazaný uživatel

ale ved Neymar sa na hrisku vznasa ako kokrspaniel v parku ked honi vo vetre kusok alobalu

Reagovat
smazaný uživatel

Paulinho, hráč, kterej se v roce 2009 nedokázal prosadit ani v Polském ŁKS Łódź a dneska hraje na Konfederačním poháru..wtf?

Reagovat
smazaný uživatel

Pato byl elitním útočníkem AC (i když byl neustále zraněný) a teď v Corinthians sedí na lavici a nedal gól asi 10 zápasů. Zatímco Paulinho hraje v Corinthians základ. To je fotbal.

Reagovat
2miguel1

ak bude mat Brazília zostavu

Cesar-Dani,Silva,Dante,Marcelo-Luiz,Ramirez-Oscar-Neymar,Lucas,Hulk , pojde ďaleko na MS

Reagovat
smazaný uživatel

V Brazílii nehraje momentálně nějaký goleador? Ten Fred je tam, jak pěst na oko. S jedním pořádným kanonýrem by byli možná nejlepší na světě.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Jo si včera řekl o větší prostror. Snad ho dostane.

Reagovat
Trand

Reagovat
2miguel1

ani španieli nehrajú na typickeho utočnika a hraju niekedy na 4-6-0, pritom brazilia tam v utoku má neymara,hulka,lucasa...fred nemusi hrať

Reagovat
2miguel1

ani španieli nehrajú na typickeho utočnika a hraju niekedy na 4-6-0, pritom brazilia tam v utoku má neymara,hulka,lucasa...fred nemusi hrať

Reagovat
Trand

Jinak je tam Damiao.

Reagovat
smazaný uživatel

máš pravdu, ale taky to je potom nekoukatelný fotbal od nich. Hulk by mi na hrotu nevadil, ikdyž ani on není typický hráč do vápna. Myslel jsem ale někoho z brazilské ligy, nechce se mi věřit, že by tam nebyl krom Freda nějaký střelec použitelná v repre. Nějaký talent..

Reagovat
smazaný uživatel

mělo být výše

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt jo, vcera daval i gola.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, ta cast od 0:25 do 0:28 me fakt rozsekala..

Reagovat
Trand

Fabiano takovej kraul.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
10

to je nějakej novej druh tance?

Reagovat
fantomas

Omg, marty mi bude sledovat Aarona? Fakt dík, djourou, to zas bude sezona.

Reagovat
smazaný uživatel

sry no, vymklo sa mi to z ruk

Reagovat
10

FORMAZIONI UFFICIALI — Messico (4-2-3-1): Corona; Flores, Rodriguez, Moreno, Salcido; Zavala, Torrado; Aquino, Dos Santos, Guardado; Hernandez. All. De la Torre.

Italjuve (4-3-2-1): Buffon; Abate, Barzagli, Chiellini, De Sciglio; Montolivo, Pirlo, De Rossi; Marchisio, Giaccherini; Balotelli. All. Prandelli

Reagovat
madridcan

Buffon; Abate, Barzagli, Chiellini, De Sciglio; Montolivo, Pirlo, De Rossi; Marchisio, Giaccherini; Balotelli. All. Prandelli

Reagovat
madridcan

Poznas slovo refresh?

Reagovat
Inter Eterno Amore

no pome Azzurri ! aspoň 1-0

Reagovat
kiwwi

pod Chicha, nakop tie talianske ciganske rite

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Mexiko

Reagovat
miky10

Proč nehraje Fierro?!

Reagovat
Azza

Ten má čas

Reagovat
FORZAMILAN

FORZA ITALIA !!!!!!!!

Reagovat
herbage

hm, Mexico dneska asi dostane sodu. Ale Maria asi nikdy nepochopím. Hráč je to super, ale když zachytí rozehrávku a jdou tři na dva, tak on to radši pošle z 30 metrů z nepřipravený pozice na tribunu

Reagovat
Miguel19

Co si nepochopil? Vystihl rozehrávku, stál a golman byl docela mimo, tak to zkusil..

Reagovat
smazaný uživatel

ze slubny brejk zabil takouto chujovinou, to som nepochopil

Reagovat
miky10

Herbe?

Reagovat
smazaný uživatel

tiez som to nepochopil, tak co

Reagovat
herbage

i kdyby to dal do šibenice, tak gólman by to měl, nebyl tak z brány. Kdyby ale nahrál nabíhajícím spoluhráčům, mohl pak dávat do prázdný. Když podobný míč zastihne třeba Messi nebo Rooney, tak si to vždy hodí do běhu a snaží se nejlépe vyřešit danou situaci s ohledem na spoluhráče. Tohle ho v mých očích sráží trochu dolů, výjimečný hráč ví, kdy má přihrát a kdy střílet

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak, vyhodnotil situaciu, ze ak mu to tam padne, bude par mesiacov najvyhladavenejsim na youtube, ak by to riesil kombinaciou, zliznu si smotanu aj ini.

Reagovat
domingo

Nemyslim ze dostanou sodu, uz se probrali, bude to vyrovnany..

Reagovat
herbage

no ten začátek byl hrůzostrašný, to byla jedna šance Italů za druhou. Na MS v JAR se mi líbili, že působili kompaktně, řady hrály blízko u sebe a na krátké přihrávky, jen Marquéz hrál něco jako Pirlo na straně Italů. Tohle 4-4-2, kdy nikdo nebrání a v útoku nemohou přečíslit, to se mi nelíbí

Reagovat
herbage

teď už to bude soda

Reagovat
herbage

už radši mlčím

Reagovat
kiwwi

mne pripada ako keby v hlave nemal nic ine len dostat loptu, otocit sa a vystrelit...za 15 minut to uz spravil 4x z toho raz dobre

Reagovat
10

Skorojmenovec Aquilani...bože proč zrovna Vlášek s Němcem

Reagovat
Maritazzi

Teď jsem to chtěl psát, komentovat stylem "tyyyy jo". ak dlouho je tam chtěj ještě tolerovat?

Reagovat
10

Nevím kdo je šéfem ty fotbalový redakce, ale předpokládám, že jeden z těch zoufalců...takže se těžko něco může rychle změnit

Reagovat
herbage

Němec hrál v Mexiku, ne?

Reagovat
Miguel19

Reagovat
fantomas

Doživotní expert na mexickej fotbal..

Reagovat
herbage

tak Nedvěda asi nesehnali a Jankul dělá pro Cool, tak vzali Němce, no

Reagovat
10

Ještě se nabízel Skuhravý, ale tam by hrozilo pro-italský komentování, což nepřipadá v úvahu

Reagovat
herbage

Skuhravý komentuje? O tom jsem dlouho neslyšel

Reagovat
fantomas

Njn, mně to je koneckonců fuk, ČT obvykle zapínám až jako poslední možnost.

Reagovat
božský John

Cruz Azul, stříbrná medaile, na MS a potom na každej ligovej pouťák jí tahal každý studio, jak si to můžeš nepamatovat

Reagovat
smazaný uživatel

Sluchatka a rotoped......lepsi dvojice..

Reagovat
smazaný uživatel

Máte nejaký Sopcast alebo kvalitný link ?

Reagovat
smazaný uživatel

Channel - 143142

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde mi to

Reagovat
10

Ta penalta slušnej zářez...

Reagovat
Miguel19

Vlášek se měl napřed naučit poznávat hráče tvl..

Reagovat
herbage

Proč Prandelli změnil rozestavení na 4-4-2? To co hráli na Euru mi přišlo mnohem nápaditější a variabilnější. Takhle mi přijde, že ti 4 středoví záložníci se zbytečně tlučou a že jim chybí jeden hráč, který by si náběhy za obranu říkal o míč

Reagovat
CubONE

teraz je to skor take 4321

Reagovat
Miguel19

Olalalalaaaaaaaa

Reagovat
patas92

Reagovat
cubinho

To je borec

Reagovat
10

Che goooooooooooooooool

Reagovat
FORZAMILAN

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL ANDREAAAAAAAAAA

Reagovat
cubinho

Co dělal ten golman

Reagovat
Minister

pirlooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm

Reagovat
Miguel19

Ale golman takticky stáhl ruce

Reagovat
smazaný uživatel

Pirlo umí

Reagovat
patas92

ten golman to chtěl vyhlavičkovat?

Reagovat
herbage

hm, precizně

Reagovat
smazaný uživatel

Krásná oslava stého zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

Andrea Ake instruckie moze davat Prandelli tak vyspelemu hracovi ?

Reagovat
smazaný uživatel

Cikán hraj !

Reagovat
CubONE

Pirlooooooooo

Reagovat
REPLIKATOR

Krása

Reagovat
smazaný uživatel

Nadhera, ale proc ten brankar v tom vyskoku na posledni chvili stahnul ty ruce?

Reagovat
smazaný uživatel

"Andrea Pirlo davá takto duležité goly" tak tohle není zas tak duležitej gol

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná a zbytečná

Reagovat
Godwinson

Pokud ale píská penaltu, tak musí dát rudou ... ale vzhledem k té penaltě na Pirla

Reagovat
smazaný uživatel

A to je psané kde?

Reagovat
Miguel19

V pravidlech?

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu tam je, že má rozhodčí povinnost udělit při odpískané penaltě červenou kartu?

Reagovat
Godwinson

Přesně takhle jsem to myslel

Reagovat
smazaný uživatel

Musíte furt blbě kecat někteří

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

nezmysel ČK sa dava len vo vyloženej šanci ak je faul v pokutovom uzemi a toto bola dosť vyložena šanca takže ČK mohla prisť ale ŽK mala byť jasne dana ..keďže sa to už rozoberalo dosť že ČK + penalta a je po zapase a takto je to lepšie dať len ŽK za penaltu ale len v menej vyhodnej pozicii pri čistej golovke s fleku RED

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Bez karty?

Reagovat
10

Lehké přidání??

Reagovat
smazaný uživatel

si dělá prdel že bez karty ne?

Reagovat
smazaný uživatel

dobre, ze nedal cervenu, zbytocne by pokazil zapas

Reagovat
Sali5

Reagovat
smazaný uživatel

Nemec je zvyklej, ze to Hrasek kope na druhou stranu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Necakal som Chica na penaltu.

Reagovat
smazaný uživatel

on je v tom dost dobry

Reagovat
Swarley

šla pěkně k tyči

Reagovat
kiwwi

vzdy ich kope za Mexiko

Reagovat
Darren Fletcher
Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

pěkný

Reagovat
smazaný uživatel

cg

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kily

Reagovat
OVi.77

Reagovat
REPLIKATOR

vklad

Reagovat
Darren Fletcher

mam tam posledne dve eura, musel som sa odrazit :)

Reagovat
Mihi

to bol taký tiket na istotu

Reagovat
smazaný uživatel

Ty pico ta kolmice

Reagovat
Swarley

Pirlo rozhodně můj nejoblíbenější Ital, radost sledovat...v sympatiích mu může konkurovat snad jen Buffon

Reagovat
herbage

Ten hráč Mexica na pravém křídle s číslem 11 je vyloženě tragický

Reagovat
Swarley

no ten obránce za ním je ještě dvakrát tak tragičtější...ne zbytečně má asi číslo 22

Reagovat
herbage

tím máš na mysli co? S jiným číslem nehraji

Reagovat
Swarley

to mi nedošlo, původní záměr byl, že 2 x 11 je 22, ale ok, tohle vlastně taky sedí

Reagovat
herbage

Diego Milito, Kaká, Di Mária, Abidal, Clichy, mám pokračovat?

Reagovat
kiwwi

Clichy v tej spolocnosti je jak past na oko

Reagovat
smazaný uživatel

Isco

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

nj, ale ten v Realu ani v Mancity 22 nedostane, takže bude muset vzít za povděk nějakou osmičkou nebo jedenáctkou

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak az vezme 8 po Kaka, tak si snad po dlouhe dobe koupim dres.

Reagovat
Swarley

nebo i ten Ital s 22 na druhé straně, ten se pro změnu objevil tak pětkrát v ofsajdu

Reagovat
Swarley

Giaccherini, ať se taky něco trošku přiučím

Reagovat
božský John

Marek Jarolim

Reagovat
kiwwi

a kde je ten vas mexicky zazrak?

Reagovat
Darren Fletcher

ale ta vybojovana lopta pre guardada sa musi uznat

Reagovat
herbage

taky jsem hledal a prý je nějak rozhádaný se svazem, před tímto pohárem se chtěli udobřit, ale Real Sociedad jej potřeboval do posledních kol PD, aby si zajistil předkolo LM, takže nakonec nejel

Reagovat
Darren Fletcher

jaj ten

Reagovat
FC Porto FC

Mě se zdá že Vela nereprezentuje už docela dlouho

Reagovat
herbage

naposled ani 2011, no

Reagovat
FC Porto FC

taky sem čekal od Aquina víc. A na kraji obrany Mexika hrává většinou někdo jinej ten Flores mi nic neříká

Reagovat
smazaný uživatel

Přišel jsem až teď, jak vypadal první poločas ze strany Milanjuve?

Reagovat
herbage

bývalý hráč AC a současný Juve Pirlo dal gól z přímáku, současný hráč Juve Barzagli hloupou chybou zavinil penaltu, kterou gólman Juve pustil

Reagovat
smazaný uživatel

vím, kdo kde hraje..., krom De Rossiho je to milanjuve ! a díky za info, ta obrana se mi moc nezdá, mohl by zase přejít na trojčlenou.

Reagovat
DelPiero137

Leo v Barzaglim v 4-clennej obrane nie je tak dobry? Inak nechapem preco ma Giorgio prednost.

Reagovat
DelPiero137

Chvilami je to klasicke : dlobacek zo stredu ihriska na Maria ale v zavere sa mi to pacilo, chlapci trochu pridali. Len tie centre zo boch stran by mohli byt presnejsie.

Giack je falosny 2 utocnik? Najcastejsie som ho videl vo vapne a tam sa vobec nehodi. Zly vyber miesta, zly cit pre vyhodnotenie situacie. Bud skazi prihravkou alebo sa zamota. Kazdy 4-5 akvia mu mozno vide.

Marchisio je kde? Ci len ja ho nevidim koli horsiemu streamu? DeSiglio stlune co som videl.

Ale ten gol, takto to darovat. Kto to zvoral, Barzovi odskocila lopta pri spracovani?

Reagovat
Robochelsea

Prajem gól Balovi a výhru Talianom, nemám rád Mexico. Dôvod sa začína na C a končí na O.

Reagovat
Swarley

u tebe bych tak vsadil, že to slovo co si myslíš, je Castro

Reagovat
Robochelsea

Chicharito

Reagovat
Swarley

nevím co ti zrovna na něm může vadit

Reagovat
herbage

ten začíná na ch

Reagovat
Darren Fletcher

najlepší strelci mexického nároďáku

1. Jared Borgetti - 46

2. Cuauhtémoc Blanco - 39

3. Carlos Hermosillo a Luis Hernandez - 35

4. (s dnešným gólom) Javier Hernandez - 34

kks toto bude legenda

Reagovat
Swarley

to v pohodě překoná

Reagovat
Darren Fletcher

no ved, teraz hra 52. zapas (wiki), super aj priemer. ak to takto pojde dalej, prekona do konca 2014

Reagovat
herbage

to si u Baroše říkali taky všichni, no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to som hrozne zvedavy, jak ho Moyes bude vyuzivat

Reagovat
Swarley

já doufám, že dostane víc minut než tuhle sezónu...pokud nakonec ten Wazza odejde, tak určitě nikoho na hrot nekupovat a dát šanci těm, které máme...fakt bych se nasral, kdyby se na sílu kupoval Lewa nebo někdo takovej...chci aby dostal i právě Chicharito víc prostoru

Reagovat
smazaný uživatel

to dufam tiez, vobec nepochybujem o tom, ze ak by hral pravidelne, tak je schopny davat kazdu sezonu 20 a viac golov

Reagovat
Inter Eterno Amore

Hugo Sanchez je aký ?

Reagovat
Darren Fletcher

5 Javier Hernández 2009– 33

6 Enrique Borja 1966–1975 31

7 Luis Roberto Alves 1988–2001 30

8 Luis Flores 1983–1993 29

Luis García 1991–1999 29

Hugo Sánchez 1977–1998 29

Reagovat
Inter Eterno Amore

ten musel mať slabých spoluhráčov

Reagovat
smazaný uživatel

BLANCA si pamätám ešte z MS 2002, osobnosť ako bič Chicharito má čo robiť ešte aby sa naňho dosiahol, nemyslím gólovo, ale ako osobnosť a opora repre

Reagovat
smazaný uživatel

vlastne on hral aj v JAR ešte presne ako 37 ročný to už je niečo!

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak ... takových moc není. Ještě tak v dřevních dobách fotbalu, ale v současnosti, kdy je všechno náročnější to byl unikát ...

Reagovat
10

Cauthemoc Blanco, velkej borec

Reagovat
Darren Fletcher

lopta medzi nohy a hop :) france 1998, best mundial ever hehe

Reagovat
10

u mě taky

Reagovat
smazaný uživatel

Presne

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Inter Eterno Amore

skúšal to na každom MS myslím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Inter Eterno Amore

dieťa Slnka

Reagovat
Inter Eterno Amore

Cuauhtémoc *

Reagovat
smazaný uživatel

mne sa vybavuje hlavne z MS 2002 ako neskutočná osobnosť a opora TOP

Reagovat
smazaný uživatel

OT: dnes sme spoznali s Africkej kvalifikacii 5 štatov ktore si zaručili postup do poslednej časti kvalifikacie aj keď ich ešte jeden duel v skupine čaka ale ten už bude odohrany len s povinosti

ako prvy si zaistili učasť medzi najlepšou 10 timov o postup sa na bližiace MS hrači Pobrežia Slonoviny ďalej sa k nim pridal Egypt, Tunisko, Alžirsko a najvačšie prekvapenie Etiopia ktora

šokujuco dnes doma zdolala JAR ktora bola poslednou hostiteľskou krajinou MS

Reagovat
Mihi

pekne Etiopia

Reagovat
smazaný uživatel

ten Rodriguez to je parodia na stopera

Reagovat
Swarley

repete?

Reagovat
smazaný uživatel

taky si říkám

Reagovat
herbage

ne, teď byl sehraný signál nastřelit Chielliniho

Reagovat
smazaný uživatel

ved to ani nebol faul, tak co ten saso vyskakuje

Reagovat
Arbiter

Balotelli nedohraje

Reagovat
Miguel19

Pojď mi hop

Reagovat
smazaný uživatel

Pirlo a Balo, smrtící dvojka

Reagovat
smazaný uživatel

Balotelli se přiblížil teplotě tání? Teda Vlasto já tě mam rád, ale co dneska meleš za hovna... Pokud se podle tebe přiblížil teplotě tání, tak je řádně podchlazen.

Reagovat
smazaný uživatel

dnes hral Marchisio?

Reagovat
smazaný uživatel

Němec se šel vysrat, nebo co to, že tak dlouho nic neřikal?

Reagovat
Miguel19

Googloval

Reagovat
smazaný uživatel

"Jsem trochu zklamán atmosférou. Nebo je to tím, že ruchové mikrofony nejsou ve správné pozici?"

Reagovat
10

Červená

Reagovat
10

A ani to nepísknul...rozhodčí jak víno

Reagovat
smazaný uživatel

a pak, že v Itálii jsou špatní rozhodčí

Reagovat
10

Od wc 2002 a zápasu s Koreou mám na tyhle jihoamerickýrozhodčí docela špatný zkušenosti, dneska ještě nepísknul jasnou penaltu na Pirla

Reagovat
Swarley

Reagovat
DelPiero137

Ten sudca si robi picu?!

Reagovat
DelPiero137

To su losri aj Mexicania aj rozhodca

Reagovat
Maritazzi

Dani je letos fakt hrozně vyčpělej.

Reagovat
Miguel19

Mario

Reagovat
DelPiero137

Joooooooooo! Mario

Reagovat
smazaný uživatel

Ten to potreboval.

Reagovat
smazaný uživatel

Rodriguez to je neskutocne co tento zapas robi

Reagovat
FORZAMILAN

SUPERMÁÁÁÁRIOOOOO

Reagovat
Swarley

ta obrana Mexika je neskutečně mimo, to jsou solidní dřeváci...ale pěkně Mario, tank takhle to měl udělat i místo toho pádu na penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

Že já zas do 93. minuty čekám na Diamantiho

Reagovat
10

A pak musíš koukat na Cerciho jako já

Reagovat
smazaný uživatel

Turínský Robben

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
CubONE

Reagovat
10

Balo konečně s těmahle vlasama vypadá normálně, dokonce i sympaticky

Reagovat
10

Giaccherinho

Reagovat
smazaný uživatel

strašný sympaťák

Reagovat
10

je to borec

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
smazaný uživatel

Montolivo - Aqua - Gila.. ta Prandelliho Viola se nezapře ale je to ok, trochu nostalgie je vidět spolu

Reagovat
Maritazzi

Aqua?

Reagovat
smazaný uživatel

fialový je, to je beztak hlavní

Reagovat
smazaný uživatel

ale samozřejmě, když nostalgie u Alberta, tak po boku Danka

Reagovat
10

O fous lepší výkonem? To si děla prdel ten blb?

Reagovat
DelPiero137

Videl som cca 65min a bolo to o tom ci ci Taliani premenia. Aj ten gol im spadol z nebies, akurat DosSantos robil trocha problemy rychlostou.

Na CT to zhodnotili ako fous?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, předkrm máme za sebou

Reagovat
smazaný uživatel

hm, Balotelli dneska hodně dobrý výkon. Rodriguez si proti němu vůbec neškrtnul.

Reagovat
Swarley

kéž by jen škrtnul, ten vyloženě hořel

Reagovat
hntlyl

Iker

Reagovat
2miguel1

kedy hra spa uru?

Reagovat
smazaný uživatel

Za hodinu.

Reagovat
Arbiter

za hoďku...

Reagovat
madridcan

Casillas- Arbeloa, Pique, Ramos, Alba- Xavi, Bus, Iniesta- Cesc, Soldado, Pedro

Muslera- Caceres, Godin, Lugano, Perreira- Rodriguez, Gargano, Perez, Ramirez- Cavani, Suarez

Reagovat
Jerichoo

Chudák Mata

Reagovat
2miguel1

nemaš ho kam dať

Reagovat
Jerichoo

Úplne v pohode miesto Cesca napr

Reagovat
2miguel1

Cesc si viac rozumie,pochopitelne, so zalohou Spanielska

Reagovat
Arbiter

Vůbec, je dobře, že nehraje. Dyť odehrál ze všech Španěláků zdaleka nejvíc zápasů za poslední dva roky. Potřebuje odpočinek.

Reagovat
Mihi

to je výsmech tá španielska zostava

Reagovat
CubONE

bez Xabiho?

Tak fakt neviem, komu fandit...Barcelone alebo Suarezovi?

Reagovat
smazaný uživatel

Xabi neni v nominaci. Mel problem s trislama.

Reagovat
madridcan

je po operacii, 4 mesiace out

Reagovat
smazaný uživatel

Už mě s tím nevytáčejte, to si vymyslela nějaká kráva "novinářka". Za měsíc má být na startu přípravy.

Reagovat
madridcan

Mozes mi tykat.

Reagovat
smazaný uživatel

To né, to se tady píše pořád. Po operaci se totiž hned všude objevilo 4 měsíce jako info od nějaké novinářky, až pak odpoledne napsali, že to doktoři vidí na měsíc a půl.

Reagovat
smazaný uživatel

Iker Fabregas

Reagovat
smazaný uživatel

To by mohlo být hodně dobré.

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Shevchenko

Tak podle Vláška má Gilardino teprve 30 let

Reagovat
smazaný uživatel

tiež ma pobavilo ale zase tak starý ešte nieje, 2,3sezony na vrchole sa ešte dá v pohodke odohrať pri prevnom zdraví

Reagovat
Mihi

Chcel by som niekedy vidieť zostavu :

Iker - Azpi, Pique, Ramos, Alba - Bus, JaviMar - Iniesta, Cazorla, Mata - hrot

Reagovat
mul

momentalne sa da suhlasit, do buducna Isco miesto Santiho... a utok ? asi Negredo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mihi

môže byť

Reagovat
smazaný uživatel

To je výsmech , 7 hráčov barci v základe kde je martinez,mata alebo cazorla ? juan mi tam najviac chýba,pedro da nahodou hat-trick a tato zostava tu ostane do konca turnaja, podme uruguaj

Reagovat
Swarley

on je tam strašně velkej důvod něco na té sestavě měnit

Reagovat
smazaný uživatel

a preco nie ? toto dnes bude stereotyp,povedal by som ze viac verim uruguaju,mozno sa mylim ale cakam nudnu hru spanielov ked tak to daju o jeden gol maximalne

Reagovat
Swarley

myslím to tak, že obdobná sestava nese už dlouhou dobu ovoce, tak není důvod na ní cokoliv měnit...Xabi je zraněný, tak ta úprava je zcela jasná, ale jinak je to to, co vyhrává tituly ME a MS

Reagovat
smazaný uživatel

bavili ma spaniely 2008,2010 to bolo v pohode , ale potom euru sa mi to uz nepaci,kazda era skonci a tato zostava tu nebude donekonecna , xavi pomaly dohrava , iniesta starne treba si to priznat , ale tých nahrad je viac ako dost a spanieli budu v topke mozno dalsich 10 rokov , ale nemyslim su ze su spička,skor si myslim ze nemci . Staci ze tato zostava zhori trebars dnes a uz v takom zlozeni nikdy nenastupia , nato sa caka

Reagovat
Mihi

Tak Iniesta možno starne, ale i tak je to ich najlepší hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

je je moze pohrat este 4 roky,tieto MS a euro,potom si myslim ze pride narad isco

Reagovat
2miguel1

s xavim iniestou sergiom piquem albou sa hýbať nedá,,,pedro je špecifický,ono na čiernu robotu je idealny...jediny nahraditelný je tam cesc

Reagovat
smazaný uživatel

Je třeba si uvědomit, že ti hráči jsou už nahraditelní, sice by to trvalo pár zápasů, ale Španělsko disponuje momentálně lavičkou, která je schopna je nahradit.

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro je za poslední cca rok zdaleka nejlepším střelcem Španělska.

Reagovat
smazaný uživatel

500. pro Maria Balotelliho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
blaugrana

Dnes tam konečne nebude zavadzať Alonso.

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne ze tam mas svoje kone

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

Jen aby to nebylo ještě víc statické.

Ale mám taky radost, tyhle konfederační srandy, akorát hrozba zranění.

Reagovat
smazaný uživatel

To mne vzdycky prislo zajimavy, ze spanelska hymna nema text..

Reagovat
Arbiter

Ruská také dlouho ne...

Reagovat
smazaný uživatel

Čapkovi taky, ještě v roce 2008 se divil, proč nezpívají a že jsou asi zase rozhádaní.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
fantomas

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
Arbiter

Lugano usnul v solárku?

Reagovat
2miguel1

mate niekto link? na wiziwig.tv neni link

Reagovat
smazaný uživatel

zkus ziveprenosy.cz

Reagovat
smazaný uživatel

niekto sopcast na spanielsko:uruguay?

Reagovat
Pipo123

Gonzalez ubráni celé španielsko

Reagovat
smazaný uživatel

Pocitejte nekdo Suarezovi ztraty.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna proti Spanelsku bude ta statistika dneska hone zavadejici.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, tak hloupy a zbytecny ztraty.

Reagovat
smazaný uživatel

Iniesta.

Reagovat
miky10

Pedro, Soldado, Cesc

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapci v bilem si zatim prakticky nenahrali..

Reagovat
smazaný uživatel

uruguaj-utok - top class , zaloha na plač

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik mel takovej Xavi letos asistenci?

Reagovat
Arbiter

12 v Barçe celkově ve všech soutěžích...

Reagovat
smazaný uživatel

Na to, kolik dali ve vsech soutezich golu, to moc neni. Neco podobnyho jsem cekal, dik.

Reagovat
Arbiter

drtivou většinu má na svědomí Messi. Pokud se nepletu, tak Mata s Hazardem mají víc asistencí než Iniesta s Xavim...

Reagovat
JacoBee

Tak má k tomu 8 gólů...musí brát v potaz že on má často takový ty ''druhý asistence''...ale jo jde dolů...

Reagovat
smazaný uživatel

Prislo mne, ze zacal davat prihravky az moc na jistotu, tudiz tech potencialne golovejch ubylo.

Reagovat
fantomas

Tak on těch áček nikdy moc neměl ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Urcite jich bylo v predeslejch letech vic.

Reagovat
JacoBee

Dle transfermarkt jich má 13

Reagovat
Arbiter

já jsem to čerpal z ESPN, no...

Reagovat
Kovi81

Ty vole, nejdriv je podle komentatoru CT jedna osoba Leandro Damiao a Jo a ted je z Pedra Rodrigueze, Gonzales.

Reagovat
Jerichoo

Takto v noci pozerať na Španielov je náročné na udržanie vedomia

Reagovat
miky10

Dva zápasy takle extrémně nudnýho, nezajímavýho a špatnýho komentování, jestli vydržim tohle, tak už asi všechno.

Reagovat
patas92

z těch Caseresových trenýrek vždycky nemůžu...

Reagovat
Ligter

Hm, docela pěkný gól.

Reagovat
Billy McClane

Gonzales goooooool!!!!

Reagovat
Ligter

„Možná mířila a možná taky ne.“

Nekecej.

Reagovat
Arbiter

looool, ten pedo knírek

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Uruguay je zatim strasidelna.

Reagovat
smazaný uživatel

To je neskutocne ten pedro nic ine sa nedalo cakat

Reagovat
smazaný uživatel

Nedalo, 10 gólů v 8 minulých zápasech, je to kanonýr.

Reagovat
minoLFC

Lugano taky vlastnak

Reagovat
smazaný uživatel

Mám technický dotaz, fakt je to Čavi?

Reagovat
culé

Pokiaľ viem, tak Šavi.

Reagovat
miky10

Suárez

Reagovat
minoLFC

Faul to bol

Reagovat
miky10

To je fakt uplně jedno.

Reagovat
minoLFC

Reagovat
Filipow

kdo to je s tím teploušským hlasem?

Reagovat
patas92

Marcel Lička

Reagovat
frankiefcb

Mario Lička

Reagovat
frankiefcb

aha Marcel já jsem chuj

Reagovat
Side

Ramos je čurák

Reagovat
minoLFC

Spanieli sa uz valaju

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos je takovej komik..

Reagovat
smazaný uživatel

Uz to zacina ramos,alba diving v plnom prude

Reagovat
smazaný uživatel

Jak nemám Albu rád a jsem rád, když občas dostane naloženo, tak toto byla podle opakovačky celkem pecka :D

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě to přihrál jak Ramos tak i Alba, ale Alba alespoň opravdu tím loktem dostal.

Reagovat
minoLFC

Pekny nabeh od Cavaniho

Reagovat
smazaný uživatel

Ted to tam pada vsechno

Reagovat
Side

pizizubka už se tam zas válí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

ti španělé jsou každým rokem lepší kurec.

Reagovat
minoLFC

Soldado paradny gol

Reagovat
Zaschrona

Roberto

Reagovat
smazaný uživatel

ten Uruguay dostane 5

Reagovat
minoLFC

Lugana by som posadil

Reagovat
Ronaldo.com

Ty vole tak uruguay je strašně marná, španělé na půl plynu a vedou 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

soldadovi to snad jedinemu prajem z toho zakladu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jako fakt chci na tomhle turnaji dojit k zapasu Brazilie - Spanelsko, protoze dostanou Brazilci strasnou lekci.

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No Uruguay zatím strašný, ikdyž se v posledních minutách občas i dostali k balonu. Pedro jen potvrzuje, že je v poslední době nejlepším španělským střelcem. Jinak nejlepší je Iniesta. Cesc zatím docela dobrý, něco ztratil zbytečně, ale bojuje, má asisentci a dal tyčku. Uvidíme, co bude dál. Třeba se Uruguay probudí

Reagovat
Svatej

kdo je vlastně na střídačce španělů?

Reagovat
patas92

del Bosque

Reagovat
smazaný uživatel

Měli by se začít válet víc a šetřit čas, čím víc čistých minut, tím víc manita.

Reagovat
smazaný uživatel

Pique ted v roli palicova dcera.

Reagovat
minoLFC

Lugano n lavicku...

Reagovat
tweek

no ty vole.. rusák a opičák.. já z těch dvou fakt porodím..

Reagovat
smazaný uživatel

fabregas tam jak pičus ukazuje laket,soldado tomu tiez pridal , ale faul jasny

Reagovat
smazaný uživatel

tak Fabre si spomalený záber ako ty nepozrel....hrubé nadávky sa tu moc nenosia, tak bež na šport.sk a podobné odpady

Reagovat
smazaný uživatel

40. minuta: Cavani 1 ztráta, Suárez 8 ztrát

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Cavani byl u mice 2x ne..

Reagovat
smazaný uživatel

Stahni si nejakej zapas Liverpoolu a pocitej, tam se dostanes k zajimavymu cislu.

Reagovat
smazaný uživatel

hmm

Reagovat
Swarley

tohle je až moc jednoznačnej zápas, Španělsko si dělá co chce...dobrej ťukec místama

Reagovat
Swarley

jinak Iniesta naprosto skvělej, to je prostě radost ho sledovat

Reagovat
smazaný uživatel

Ale všetci sú výborní ... prekvapuje ma Pedro, dneska je ho plné ihrisko

Reagovat
miky10

Je uplně jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

Uruguay jenom fauluje a jsou věčně ve sluzu jinak nestíhaj.Španělé na 50% a stačí jim to

Reagovat
vocasisko

Tady se ukazuje, že největší brzda Španělska je Xabi Alonso.

Reagovat
smazaný uživatel

Připadá ti, že dneska Španělé hrajou na protiútoky?

Reagovat
vocasisko

Ne, ale je to mnohem rychlejší, kombinace jsou plynulejší a častěji se dostávají do finální fáze. S Xabim je to mnohem statičtější, pomalejší a navíc jde vidět, že to Sergio zvládá vše sám, s přehledem.

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem souhlasím, ale zase, že by měl dneska nějak extra práce se říct nedá.

Reagovat
vocasisko

To né, Uruquay je marná, ale myslím si, že by to Busquets zvládal vždy sám, naprosto v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě tam Xabi přijde nadbytečný. Busquets je úžasný hráč a souhra s Xavim a Iniestou je jeho plus, podle mě by takhle španělé mohli hrát častěji, ta trojka uprostřed z Barcelony to uhraje uplně v pohodě. Ale zase Xabi je Xabi.

Reagovat
smazaný uživatel

No Uruguay na to nemá, jediná "hrozba" z jejich strany jsou standartky. Držení míče 78-22, střely 8-1, rohy 5-1...to mluví za vše. Xavi hraje takovej průměr, Iniesta úžasný. Obrana pracuje až na pár nepřesností docela dobře. Alba podporuje útok moc dobře, víc než Arbeloa, ale Arbeloa se mi dneska líbí, jednou se tam krásně vymotal z přesily. Co se týče útoku, tak lze pochválit asi všechny. Hlavně bych ocenil kolik balonů Soldado,Cesc a Pedro společně vybojovali. Akorát ty zbytečný simulace...

Reagovat
smazaný uživatel

neměla být reakce :(

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybych měl vybrat jednoho kdo se mi moc nezdá ze španělů tak je to Xavi, zdá se mi dneska takový né moc agilní.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo já sem mu napočítal 3 ztráty, to sice není moc, ale zase on toho ani moc nevymyslel. Je tam spíš od toho uklidnit tu hru. Dopředu to nechává na Iniestovi s Cescem. Ale souhlasím, dneska Xavi průměr.

Reagovat
Dominator

Reagovat
smazaný uživatel

78 %

Reagovat
Dominator

Reagovat
smazaný uživatel

To je az hruza fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

Největší hrůza je ta, když se podíváš na lavičku Španělska a vidíš tam ty jména.

Reagovat
smazaný uživatel

Vynikajúci sú ...

Reagovat
smazaný uživatel

šialená dominancia

Reagovat
smazaný uživatel

Arbeloa zatím nejlepší zápas sezony, Iker druhej nejlepší zápas na jaře.

Reagovat
smazaný uživatel

Iker je neskutočný Veď ten tam ani nemusí byť, skoro urobil totálny fail ale to je tak všetko pričom bol vidieť. Areola hrá výborne

Reagovat
smazaný uživatel

jaky fail

Reagovat
smazaný uživatel

toto je hanba , horšie ako uruguaj by zahrali len naši potetovanci

Reagovat
smazaný uživatel

No Uruguay na to nemá, jediná "hrozba" z jejich strany jsou standartky. Držení míče 78-22, střely 8-1, rohy 5-1...to mluví za vše. Xavi hraje takovej průměr, Iniesta úžasný. Obrana pracuje až na pár nepřesností docela dobře. Alba podporuje útok moc dobře, víc než Arbeloa, ale Arbeloa se mi dneska líbí, jednou se tam krásně vymotal z přesily. Co se týče útoku, tak lze pochválit asi všechny. Hlavně bych ocenil kolik balonů Soldado,Cesc a Pedro společně vybojovali. Akorát ty zbytečný simulace...

Reagovat
smazaný uživatel

súhlas so všetkým...najviac mi vadia tiež tie simulácie, veľmi sa mi páči Fabregas behá hore dole, ma kopu prihrávok a chodí si hlboko po lopty a málo stráca, Iniesta hraje úžastné ale mnoho lôpt aj stratil, ale to je logické ked ho obkolesia 3,4 protihráči....

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem mě děsí to, když se podívám na lavičku a vidím tam ty jména

Reagovat
smazaný uživatel

Španieli zatiaľ podávajú skvelý a dominantný výkon. Uruguaj pôsobí ako by sa videli prvý krát. Španielsko si robí čo chce. Iniesta je famózny, skvelý Pedro a Busquets. Vlastne celá 11ka hrá výborne, radosť pozerať

Reagovat
LAM

Cesc hraje velmi dobře ale hrozně mě překvapuje Pedro.Ten hraje v repre prostě skvěle.

A to tam po přestávce můžou poslat ještě Matu,Cazorlu a Villu

Reagovat
smazaný uživatel

sa ani necudujem ze v kvalifikacii o MS ma take problemy s postupom Uruguay ta ich hra stoji ........

Reagovat
smazaný uživatel

Iniesta jinak další dobrá hláška komentátora - Ramosovo nádherné přenesení hry na druhou stranu, akorát jen do prostoru, ve kterém se nenacházel žádný z jeho spoluhráčů

Reagovat
smazaný uživatel

Boha co to je za komentátory, to je děs.

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro tie fuzky si si mohol oholit vyzeras jak degeš taky jagr to ma genialne urobene

Reagovat
celeb

Soldado dole. Gol dal, vykon nic moc. Nepatri do toho timu.

Reagovat
CubONE

Caceres ma nejake predlzene sortky alebo ich ma tak nizko? Inac Uruguaj marny a Spanieli ako vzdy nudia... Esteze ti fandovia to chapu a vypyskavaju ich

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

pYskaju?

Reagovat
CubONE

Reagovat
CubONE

*vypiskavaju

Reagovat
smazaný uživatel

španiely ziskaju loptu do 5 sekund po strate , nechcel by som proti nim hrat

Reagovat
mr.Silver

Cista redka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

čistá jak mý trenky

Reagovat
Zaschrona

Kdyby neuskocil, tak si Lodeiro hodne dlouho nekopne..

Reagovat
smazaný uživatel

ramos ty svina este sa rozculuje jak chuj

Reagovat
smazaný uživatel

JaviMar

Reagovat
Masi

Pořádná nuda. A ne kvůli Uruguayi.

Reagovat
mr.Silver

Nadherne kopnute

Reagovat
smazaný uživatel

Oni se dneska nedávají červené karty a nekopou penalty nebo co? Ze 3-4 jasných penalt se kopala jen 1.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím tím i Itálie - Mexiko.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám na to a jen kroutím očima. Dneska 3 jasný penalty a ani jednu nepískli. Navíc Ta na Maria a teď na Soldada uplně to samý.

Reagovat
smazaný uživatel

přes ty šikmé oči pořádně nevidí

Reagovat
2miguel1

"Suarez je dobrej, ale takový Lewandowsi či Cavani to je jiná liga"

Reagovat
CubONE

Tak minimalne Cavani je ovela lepsim strelcom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Co sa tlemis? Cavani dal posledne tri sezony vzdy cez 30 golov, potrebuje ovela menej sanci na gol ako Suarez, je lepsi vo vzduchu aj sympatickejsi.

Reagovat
smazaný uživatel

To slovíčko oveľa tam nemá čo robiť Ale tiež si myslím, že je to v záasade lepší strelec. Skvelá orientácia v 16ke a výborný v akomkoľvek type zakončenia. Ale ak by som mal porovnať ich celkové futbalové kvality, tak Cavani je pr mna horší hráč ako Suaréz

Reagovat
smazaný uživatel

Tí komentátori sú neskutočne tragickí. Toľko chýb v zápasoch a totálnych hlúpostí ... to je moc proste

Reagovat
smazaný uživatel

No a nakonec jenom 2:1, to je pro Uruguay malý zázrak, herní rozdíl obrovský. Jinak spomalenej záběr na Sureze, kterej už v pádu hlavu otočenou na rozhodčího, ruce nahoře a snad ještě stihl řvát na rozhodčího, že to přece musí písknout ale přímej kop pěknej. Jak sem říkal dřív, Uruguay mohla zahrozit jen ze standartních situací. Nej hráč jednoznačně Iniesta.

Reagovat
Billy McClane

Tak Spanielsko na pol plynu, Uruguay sa absolutne nechytal. Velmi som zvedavy na pripadny zapas s Brazilou, nakolko sa so Spanielskom nestretla uz 14 rokov.

Reagovat
smazaný uživatel

Finále bude

Reagovat
celeb

Prvy polcas super, druhy nuda. Zo striedajucich sa ako-tak chytil JM. Od Matu som cakal viac a najvacsie sklamanie bol Santi Cazorla. Arbeloa napocudovanie vyborny vykon. Cesc s Pedrom v reprezentacii min. o 50% lepsi nez v Barce.

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro je ako vymenený ... Cesc ale hral podľa mna presne to isté. Na začiatku tiež dosť strácal. Potom som chytil a šlo to. Najlepší Iniesta. A zo striedajúcich sa mi nepáčil ani jeden hráč. Aj keď je pravda, že Mata toho veľa nestihol

Reagovat
celeb

Cesc bol neporovnatelne lepsi. Na zaciatku strelil zrd, 'vybavil' gol Soldadovi, mal tam viacere dalsie vyborne pasy. Druhy polcas siel dole s celym tymom, v predu bol vsak stale o triedu lepsi nez Soldado. Del Bosque si mozno zopakuje experiment s Cescom na hrote. Pred tym by vsak mohol vyskusat aj Torresa.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele