Konečně jsem se dočkal, raduje se uzdravený Guerreiro

25.10.2017, 18:01
Aktuality
Po dlouhých čtyřech měsících se včera na trávníku znovu objevil Raphaël Guerreiro. Portugalský obránce je fit po zlomenině nohy a naskočil k utkání druhého kola Německého poháru na půdě Magdeburgu. A mohl být spokojen, jeho Borussia Dortmund vyhrála vysoko 5:0...

23letý fotbalista chyběl od Konfederačního poháru, na němž utrpěl zlomeninu nohy a následně se musel podrobit operaci.

Už před měsícem Guerreiro začal trénovat, v úterý se pak dočkal letošního prvního soutěžního startu. V Magdeburgu nastoupil v 63. minutě, místo na trávníku mu uvolnil jiný uzdravený krajní obránce Marcel Schmelzer.

"Bylo to těžké období, ale jsem šťastný, že jsem se konečně dočkal návratu. Znovu se cítím dobře. V tuto chvíli bych rád vyjádřil poděkování zaměstnancům klubu, od nichž se mi dostalo velké podpory," řekl.

"Samozřejmě vše ještě není stoprocentní, ale to se bude kousek po kousku zlepšovat, musím znovu zesílit. Každopádně se pokusím být připraven pokaždé, kdy mě trenér bude potřebovat. Mám velkou radost, že jsem znovu nastoupil. Cítil jsem se dobře a na trávníku to bylo také dobré," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
vilp

Reagovat
Rudnevs

Ešte by som zo včerajška vyzdvihol Magdeburg, ten tím som si v poslednej dobe dosť obľúbil, majú fakt skvelých fanúšikov - pekná choreografia, pekná podpora počas celého zápasu a na konci i po prehre 5:0 spieval celý štadión “Oh, FC Magdeburg, Oh, FCM”. Za posledné roky tam SD Kallnik a tréner Jens Härtel (prišiel z juniorky RB Leipzig) odviedli super prácu, káder je druholigový, snáď im ten postup už túto sezónu konečne klapne!

Ale nebudú to mať ľahké, lebo v tretej lige momentálne dominuje Paderborn, ktorý včera dokonca vyradil VfL Bochum - výkon síce pekný, ale pri tej Bastiansovej penalte sa tam niektorí hráči SCP správali fakt sviňsky... potom to bolo istú dobu dosť emotívne, ale zasa pre nezaujatého diváka veľmi zaujímavé.

Inak z návratu Guerreira (i z návratu pana Schürrleho) mám radosť!

Reagovat
smazaný uživatel

Jako vždy super postřehy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Vidal

Reagovat
vladino10

Keita

Nechápem ako môže hráč so žltou urobiť toto..každopádne neviem, ja by som mu ako rozhodca povedal, že ešte jedna blbosť a ideš von..zbytočne odpálený zápas..

Reagovat
vladino10

..tak odpálený nie..

Reagovat
Bastaron

Strašné

Reagovat
Teoretik

Guláš

Reagovat
bayern987

Reagovat
vladino10

Lipsko

my

Reagovat
smazaný uživatel

Budouci nejlepsi hrac sveta

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Nástupce Coentraa.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele