Kondogbia se zlepšuje, chválí záložníka Mancini

22.10.2015, 16:56
Aktuality
Inter Milán během letní přestávky hodně pozměnil kádr, do kterého přišlo hned několik výrazných posil. Jednou z nich je i Geoffrey Kondogbia, kterého kouč Roberto Mancini chválí...

Odchovanec Racingu Lens na sebe poprvé výraznějši upozornil během ročního angažmá ve španělské Seville, odkud si ho následně zpátky do Francie vytáhlo ambiciózní Monako.

Za to 22letý středopolař pokračoval ve skvělých výkonech a rázem se začalo spekulovat o tom, že znovu změní dres. Nakonec Kondogbia odešel za 31 milionů eur do Interu Milán.

Za ten však rodák z Nemoursu poslední zápasy pravidelně střídá, proti Juventusu pak nastoupil dokonce až na poslední minutu. "Kondogbia se neustále zlepšuje. To, že se někdy objeví pouze na lavičce, není nic neobvyklého," prohlásil Mancini po vítězném přátelském utkání s AC Milán, které rozhodl právě Francouz. "Hrajeme třikrát do týdne, musíme tak sestavu protočit," dodal.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (86)

Přidat komentář
Panděvova ofina

Občas to tam motá jak Henry v nejlepších letech , ale bránit se mu nějak nechce

Reagovat
smazaný uživatel

Třikrát do týdne? Pokud vím Inter nehraje Evropské poháry...

Reagovat
Votas

tento týden se hrál přátelák, příští týden vložený kolo

Reagovat
smazaný uživatel

To je ale jednou za čas...

Reagovat
oli9

Reagovat
Nuno čomes

Tak možnosti v záloze jsou, zatím hraje hodně medel a melo, navíc tam je brozovic, guarin, gnoukouri.

Reagovat
Spalovač šancí

Rating 81

Reagovat
smazaný uživatel

78 ma

Reagovat
oli9

Vyloženě obavaný střelec

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý hráč,ten se ještě Interu za těch 40mega vyplatí.

Reagovat
Mrvinho

To i Juraj

Reagovat
smazaný uživatel

hahahaa

Reagovat
M11
Reagovat
smazaný uživatel

Nejdřív holeň, teďka kotník A to jsem doufal, že ho brzy uvidíme doma. To je na další minimálně půl rok

Reagovat
10

to snad ne

Reagovat
Pinturicchio

Ty vole, chudák.

Pozitivum je, že jsou to zlomeniny a ne vazy. Snad už si smůlu vybral na celou kariéru.

Reagovat
Melchior
Reagovat
10

jj, dlouhodobě mu dává

Reagovat
smazaný uživatel

Jen pořádně do nej. Zampa má absolutní pravdu

Reagovat
Pinturicchio

Už by ohledně Paula mohl zavřít chlebárnu, není týdne kdy by se o tomhle nevyjádřil.

Reagovat
Melchior

To sice jo, ale má každý právo se zlobit. Dybala odcházel do Juve jako jeden z největších talentů na světě, plus měl za sebou výbornej rok. Ať si říkame co chceme, ty nejdražší hráči, co odcházeli z Palerma (Cavani, Pastore,..), si svoje pravidelně odehráli a vyhráli se ve výborný fotbalisty. Navíc Allegri se prostě ohledně Dybaly pořádně nevyjádřil. Proč jako nehraje a když už jo, tak jde do hry jako střídající hráč na posledních deset minut? Vždyť každej vidí, že na tom hřišti je užitečnej. Takovej hráč prostě musí hrát. Trochu se bojim, aby nám nechtěl někam utéct, jako to udělal Coman. Vím, že jsme do Comana nedali skoro 40 mega, ale pokud by se objevily byť jen spekulace o tom, že by Dybala byl nespokojenej, budou se nabídky jenom hrnout. Mně teda vyjádření "Nechme ho v klidu růst." nestačí a jsem absolutně přesvědčenej, že ten jeho potenciál se na tý lavičce prostě zabíjí.

Reagovat
Pinturicchio

Vůbec nic už mu do toho není. Jinak souhlasím.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen ať o tom mluví.

Reagovat
Pinturicchio

Tohle ničemu neprospívá - vytváří tím tlak na Juve, respektive Allegriho, Paulitovi tohle může akorát tak stoupnout do hlavy ... a teď čtu, že mu ten ukecanej čurák posílá zprávy, aby odešel z Juve? Co si to vůbec dovoluje?

Reagovat
smazaný uživatel

A čemu prospívá to, že staví hráče, kteří týmu nepomáhají a nejlepší hráči sedí? Na Allegriho se musí vytvořit maximální tlak. Buď to pochopí, nebo odejde. Obě varianty jsou správné. To, co teď v týmu probíhá, je jen přežívání, nic jiného. Tak ať mu, ten podle tebe čurák, klidně posílá zprávy. Paulo je dost starý na to, aby věděl, co má dělat. Mimo 6 bodů v LM Allegri od začátku sezóny nic nepředvedl. Všechno ostatní zkazil. Ani jeden dobrý krok. Pokud ho někdo nenakope do zadku - maximální mediální masáž, Zamparini, Agnelli, kdokoliv - tak to nepochopí.

Reagovat
Pinturicchio

Do zadku ho může kopat jen a pouze Agnelli. Tohle co si dovoluje ten idiot je opravdu možné jen v Itálii.

Reagovat
smazaný uživatel

Kopat ho do zadku má právo kdokoliv. V Itálii je fotbal věcí veřejnou. Mě daleko víc udivuje tvoje pobouření ohledně Zampariniho. Pokud někdy Dybala odejde, a pokud to bude v dohledné době jednoho, dvou roků, pak nadávky směruj na Allegriho, nikoliv Zampariniho. Hledej příčiny. Zampariniho řeči jsou vyústěním Allegriho neschopnosti. To je příčina našeho herního projevu a Dybalova vysedávání, což se pochopitelně nelíbí Zamparinimu. Udělal hodně vstřícný krok, když dal na Paulovo přání jít do Juve. Mohl ho za víc prodat do Milána. Takže když se ozývá, že Allegri zabíjí hráče Dybalova potenciálu na lavičce, jednoznačně nejlepšího hráče v poli, nemám nic za zlé.

Reagovat
Pinturicchio

Zampariniho řeči mají jediný důvod - není po jeho a on si ze své pozice tohle prostě dovolit nemůže. V kterékoliv jiné lize už by tohle řešily příslušné orgány (F.A., apod.).

Žádný vstřícný krok neudělal, Dybala chtěl do Juventusu, takže Zamparini jinou možnost neměl, pokud o něj nechtěl přijít příští rok zadarmo.

Jinak já na Maxe nadávám taky, ale přečti si tohle : http://football-italia.net/74670/tacchinardi-‘don’t-blame-allegri’

Reagovat
Pinturicchio

Sakra s odkazama : http://football-italia.net/clubs/Juventus/news

Ta zpráva s Alessiem.

Reagovat
smazaný uživatel

V pohodě, našel jsem to

Reagovat
smazaný uživatel

Tacchinardiho názory už beru s velkou rezervou, protože jeho oslavným názorům směrem ke Cuadradovi jsem se od srdce vysmál. Už jen jeho hodnocení na jeho adresu mě přišla úsměvná. Až Allegri vyhodí ze sestavy Cuadrada, začneme hrát opět ten týmový fotbal. Allegri z hráčů nedostává to nejlepší, to ani omylem. Kdyby ano, nehrajeme 433 nebo 352 a hrajeme to, díky čemuž jsme uspěli a kvůli čemu jsme uzpůsobili mercato. Do té doby si může Tacchinardi povídat třeba pohádky 1000 a jedné noci. Tevézův odchod není tím hlavní problémem tohoto týmu. Svalovat současné problémy na odchody hráčů z před 4 měsíců je alibismus.

Reagovat
Pinturicchio

Já Alessia respektuju, inteligentní člověk, který dle mě ví, ... ale do téhle diskuse o problémech Juve jsem zabředávat nechtěl. Chtěl jsem si jen ulevit napsaním toho, že je Zamparini čurák.

Reagovat
smazaný uživatel

Já Alessia taky respektuju, ale tady říkám, že se mýlí a nesouhlasím s ním. A to i od počítače zpoza klávesnice. To ať si namítá kdo chce, co chce.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Pinturicchio

Já bych se vrátil k 4-3-1-2, Paulo na AM a před ním Álvaro a Juan (když už ho chce Max mermomocí stavět).

Reagovat
smazaný uživatel

Juan tam nemá co dělat. Nechápu, co v něm lidé vidí. Ano, má dribling, má dynamiku, má rychlost. Ale k čemu tyto vlastnosti, když mu chybí fotbalové myšlení a týmových duch? Může být sebelepším futsalistou na světě a driblére par excellence, ale k ničemu to nebude, dokud to nebude ku prospěchu týmu. V koncovce je rovněž absolutně neschopný, což vylučuje i takovou fantasy jako ho postavit do útočné dvojice. Stejně by to ve výsledku došlo k 433. Všichni řeší jediné "postavme tým kolem Cuadrada". Ale ten tým se má stavět kolem Dybaly. Cuadrada má být epizodní postava, ne hlavní hrdina. Dokud se na to budou ti lidé s pravomocí cokoliv změnit dívat úhlem pohledu "postavme tým kolem Cuadrada", tak se naše hra nikam neposune. 4312 je jediné východisko, pokud chceme zapojit i zbytek týmu.

Reagovat
Pinturicchio

Já s tebou souhlasím, ten tým se do budoucna měl stavět kolem Lealiho, Ruganiho, Pogby, Comana, Dybaly, Moraty a možná Berardiho. Ti, kteří o tom rozhodují, to bohužel vidí jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

Oni jsou hlavně nebetyční pokrytci. Vyhlašují jedno, ale konají úplně jinak.

Reagovat
Pinturicchio

Pokrytectví máš všude.

Reagovat
smazaný uživatel

U Allegriho to ale zamrzí. Věřil jsem, že se do toho opře a všem dokáže, že není béčkovým trenérem. Minuloroční úspěch a cestu LM teď splachuje současnou hrou do záchodu. Absolutně ustoupil od toho, na čem stavěl. V létě si ještě stál za svým, ale po "výměně" Cuadrada za Comana tým destruuje.

Reagovat
smazaný uživatel

vsechny ty problemy co ted resite s Allegrim jsme my resili taky... titul, druhe misto, pak odchod nekolika opor a nevedel co s tim...

Reagovat
smazaný uživatel

Jenomže nyní nemá tak vydrancovaný tým, jako měl v AC. Má adekvátní mladé náhrady a může hrát 4312, na kterém si vždycky tolik zakládal. Právě na tento systém má naprosto ideální hráče, ale on to stejně vede cestou destrukce. Dělá nepochopitelné kroky. Kdyby neměl hráče pro svou hru, tak neřeknu ani popel. Ale my s jedním křídlem hrajeme na křídla a ještě toho jediného křídelníka necháváme hrát první housle. Nyní má podstatně lepší podmínky než v AC, ale dělá jednu botu za druhou.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak ano a pres to, ze vase situace neni tak "drasticka", jako tehdy u AC, si ani ted nevi moc rady. V nasem pripade si jel svuj system, nasazoval porad svy hrace a ikdyz to nefungovalo, tak zadnou zmenu neprinesl.. ja uz ho za ty jeho sestavy proklinal Velkej sympatak, ale ke konci uz jsem byl vsemi deseti pro jeho odchod.

Reagovat
Yanek

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto obrátil. V obou případech ale chyboval/chybuje. Sympaťák je to velký, což o to. Ale měl by se držet své hry a ne se nechat ovlivňovat rádoby hezkou hrou Cuadrada. To nikam nepovede. Zastával jsem se ho při jeho příchodu. Stál jsem na jeho straně a věřil mu. Odvedl skvělou práci. Ale co předvádí teď, to je na pováženou. Dva měsíce v křeči a tým neudělal žádný pokrok kupředu.

Reagovat
DelPiero137

Skratka je to nastrceny agent aby nas odrovnal

Reagovat
Pinturicchio

Snad budou zápasy s Atalantou a Sassuolem turning points.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
smazaný uživatel

Allegri si myslí, jak Dybalu chrání, ale tím, že ho nestaví, na něho vytváří podstatně vyšší tlak, než kdyby ho nechal hrát. To samé s Ruganim. Že nechá hráče bezprizorně sedět a nedá jim možnost se aklimatizovat především herně, je zkrátka problém. Hovoří o jednom, ale dělá přesný opak. Neví co chce a přesně tak hraje i tým.

Reagovat
Pinturicchio

Dani má hrát o víkendu s Atalantou v základu, tak snad.

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by. Aspoň vlaštovka

Reagovat
Pinturicchio

A Paulito taky základ.

Reagovat
Pinturicchio

Že by dostal rozum? . Rugani, Dybala v základu, Hernanes na AM, ještě aby nacpal Leminu na CM a ne RCM.

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by ho v neděli něco osvítilo. Barzagli, Rugani, Chiellini, Sandro/Evra - Marchisio, Lemina, Asamoah - Hernanes - Dybala, Morata/Zaza. Ale v zázraky nevěřím. Jestli si zase prosadí Cuadrada, tak budeme hrát s nefunkční osmičkou hráčů, sólistou, a bez Hernanese v poli. A pozice pravého obránce je taky k pláči. Přesně to, co jsem říkal před sezonou, že potřebujeme backup za Lichtsteinera. Ale Cáceres s Padoinem přece stačí, že...

Reagovat
Pinturicchio

Naštěstí to tam dává Barza v pohodě. V zimě snad zkusíme toho Vrsaljka. Cuadrado hraje všechno, snad ho posadí.

Reagovat
smazaný uživatel

Barza je naše největší klika. Bůh.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak omluva všem Interistům a lidem z italské sekce, za naši obvyklou černobílou debatu.

Reagovat
Recoba Inter

Za sebe říkám, že u žsem zvyklý , ale ne každý by se za tohle omluvil

Reagovat
Pinturicchio

Protože se není za co omlouvat.

Reagovat
smazaný uživatel

Já tyhle naše rozsáhlé diskuse pod články jiných týmů nevidím rád, zvlášť když je tu třetí v pořadí článek s Buffonem. Ale už se to rozjelo tady, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když to nejsou přestupové spekulace na 100+ příspěvků o tom samém pod každým článkem, tak myslím že v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

Řečeno s nadsázkou.

Reagovat
snuff24

v pohodě, lepší jak číst urážky na ligu a jiné sračky.Určitě, když je čas tak čtu i o jiných klubech než jen o Interu,každopádně by se to mohlo rozvrstvit na více klubů.Takhle je to: Juventus 95% (zbytek Roma,Neapol,Lazio.... a 0,5% Inter,AC)..ale to už zase není úplně tak vaše chyba.

Reagovat
Pinturicchio

To, že tady kecáme o Juve neomezuje fanoušky ostatních klubů, aby rozjeli vlastní vlákno třeba o Interu.

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa mňa sa zbytočne kupoval Hernanes, a na hosťovanie bral Cuadrado. Mohol byť na AM Pogba alebo Pereyra. V zálohe Marchisio (Lemina)-Kherdira (Sturaro)-Pereyra (Asamoah) + Padoin. Toľko do rotácie stačí v zálohe. A v útoku mohol byť Berardi,Dybala, Morata, Zaza alebo Mario.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
DelPiero137

Najhorsie je, ze niektory ludia si nedokazu priznat chybu. Mozno uz Max pochopil co robi zle ale hrdost mu nedovoli to napravit lebo potvrdil celemu svetu ze spravil chybu.

Reagovat
Pinturicchio

Většina trenérů jsou pěkní ješitové. Ale Max není takový extrém jako Mourinho například, přizná si chybu pěkně pro sebe a pak se to projeví i na hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

Pak je tomu přiznání si chyby na hony vzdálený

Reagovat
DelPiero137

Potom ma iny velky problem, nedokaze identifikovat chybu

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě rok ať se rozehraje a pak do Arsenalu 8-)

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Pinturicchio

Álvarito dnes slaví své 23. narozeniny. Tanti auguri, Álvaro, a zůstaň s Juve celou kariéru.

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Pinturicchio

Juventus přes 20 milionů fanoušků na FB . Za nějaký čas dáme i AC (necelých 25 milionů).

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
smazaný uživatel

To je hadam jeden z najnepochopitelnejsich statistickych udajov vobec. (Myslim to vseobecne)

Reagovat
bayern987

Reagovat
Visca el barca

Barcelona 87

Reagovat
Pinturicchio

No a? Mluvím o italských týmech.

Reagovat
smazaný uživatel

no neskutocne

40mela v pici

Reagovat
smazaný uživatel

boajeo, to sa fakt kazdy clanok musi sa strhnut na diskusiu Juventusu..

Reagovat
Pettirosso

AGNELLI: "Critica sul 14° posto non riguarda solo Allegri, ma tutta la società"

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele