Kondogbia oficiálně posilou Interu

22.06.2015, 10:14
Aktuality
Geoffrey Kondogbia byl potvrzen jako posila Interu Milán. Francouzský záložník právě u Nerazzurri podstupuje lékařskou prohlídku, načež by měl podepsat pětiletou smlouvu...

Odchovanec Racingu Lens před třemi roky zamířil do Sevilly, kde se okamžitě zařadil k nepostradatelným článkům základní sestavy a po pouhém roce znovu měnil dres.

Tentokráte si nadějného záložníka vyhlédlo ambiciózní Monako a Kondogbia se tak vrátil zpátky do Francie. Ani za knížecí celek však 22letý středopolař dlouho nastupovat nebude.

Během posledních měsíců nabíraly spekulace se jménem francouzského reprezentanta na obrátkách, Kondogbia se nakonec stěhuje do Interu Milán. Ten i s bonusy za Kondogbiu zaplatí necelých 40 milionů eur. "Dohodli jsme se s Monakem na přestupu Geoffreyho Kondogbii," napsal italský celek pozdě v noci na svém Twitteru.

Kondogbia má moměntálně na San Siru podstupovat nezbytnou lékařskou prohlídku, po které by měl s Nerazzurri podepsat pětiletý kontrakt s ročním výdělkem 5 milionů eur a navíc bonusy. "Chtěl bych Monaku poděkovat za dva skvělé roky," řekl Kondogbia.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (480)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele