Kondogbia oficiálně posilou Interu

22.06.2015, 10:14
Aktuality
Geoffrey Kondogbia byl potvrzen jako posila Interu Milán. Francouzský záložník právě u Nerazzurri podstupuje lékařskou prohlídku, načež by měl podepsat pětiletou smlouvu...

Odchovanec Racingu Lens před třemi roky zamířil do Sevilly, kde se okamžitě zařadil k nepostradatelným článkům základní sestavy a po pouhém roce znovu měnil dres.

Tentokráte si nadějného záložníka vyhlédlo ambiciózní Monako a Kondogbia se tak vrátil zpátky do Francie. Ani za knížecí celek však 22letý středopolař dlouho nastupovat nebude.

Během posledních měsíců nabíraly spekulace se jménem francouzského reprezentanta na obrátkách, Kondogbia se nakonec stěhuje do Interu Milán. Ten i s bonusy za Kondogbiu zaplatí necelých 40 milionů eur. "Dohodli jsme se s Monakem na přestupu Geoffreyho Kondogbii," napsal italský celek pozdě v noci na svém Twitteru.

Kondogbia má moměntálně na San Siru podstupovat nezbytnou lékařskou prohlídku, po které by měl s Nerazzurri podepsat pětiletý kontrakt s ročním výdělkem 5 milionů eur a navíc bonusy. "Chtěl bych Monaku poděkovat za dva skvělé roky," řekl Kondogbia.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (480)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Za ty prachy by ho neprodal jen blázen

Reagovat
smazaný uživatel

Galliani: "S Kondogbiom sme sa dohodli vo štvrtok v noci. V piatok doobeda bola dohoda zo strany hráča i jeho otca potvrdená. 13:30 bolo všetko uzavreté, ale keď sme už išli podpisovať prestupové papiere jednoducho zmenili svoj názor alebo im niekto ponúkol viac."

Reagovat
smazaný uživatel

to je hovedo

Reagovat
Pinturicchio

Charakter.

Reagovat
Ragazzo d'oro

spojeni Kondogbii a Interu dává smysl

Reagovat
Largo

Reagovat
Largo

Ale do AC by se mi hodil mnohem víc, stejně tak Martinez no...

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
mojmira

Reagovat
smazaný uživatel

sorry, ale tohle se stává dnes a denně. Ani u vás nehrají ti hráči za chléb a vodu. A pokud mu Inter nabídl víc, tak nechápu, proč by to neměl u nich podepsat. Rozdíl mezi současným Interem a současným AC je minimálně nebo spíš žádný.

Reagovat
GEGE

vždyť to tady psal včera GATTUSO...prostě Inter se zachoval zmrdsky...

Reagovat
smazaný uživatel

tak já jsem Pintua chápal tak, že ta krysa je Kondogbia.

Reagovat
Pinturicchio

Zmrdsky se zachoval jak Inter, tak Kongo, když to bylo už v takhle pokročilé fázi.

Reagovat
Yanek

Reagovat
Talker

Tak ona je otázka, jestli se Inter zachoval zmrdsky. Pokud o něm jednali taky, pak zjistili, že dohoda s ACM je na spadnutí, tak prostě navýšili cenu a získali ho.

Tohle je spíš zmrdské od Monaka a Kondogbii, že nedodrželi ústní dohodu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli byla dohoda, že se Inter o Kondogbiu nebude zajímat, tak tady není diskuse ... zachovali se zmrdsky.

Ale tohle jsou jen dohady. Klidně se může ukázat, že jen Gallo omlouvá svoje chyby nějakými dohodami.

Reagovat
Votas

It is thought that Galliani gave assurances to Fassone that Milan do not intend to bid for either Imbula or Miranda who have strongly been linked with moves to Inter thus clearing the way for Piero Ausilio to get to work.

However the move of Galliani is also an attempt to clear the way for a Milan move for Monaco midfielder Kondogbia who has been linked with both clubs.

Vyvolal to Galliani...Inter nic nesliboval.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je třeba uznat, protože se to zatím příliš nezmiňuje, aby z toho AC vyšlo vyloženě jako poškozená strana - Inter nic nesliboval...

i proto jsem tady včera spílal především Gallianimu, který se prostě nechal přechcat...

Reagovat
CubONE

Ako pise Ragazzo nizsie, zmrdske je to nedodrzanie dohody od Interu. Ze K-Dog podpise niekde, kde dostane viac sa dalo cakat

Reagovat
Talker

Toho jsem si všiml až po odeslání příspěvku, no... V tom případě i podraz ze strany Interu.

Reagovat
Messi14

tak tohle je v italii dnes a denne, treba Ibrahimovic, kdyz prestupoval z Ajaxu, tak mel taky puvodne jit jit do milana, ale predbeh ho Juventus, kdyz tam udelal tiskovou konferenci a nechali ho hned podepsat

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se nepletu, tak něco podobného bylo i s Lucasem, nebo Hazardem v souvislosti s Manchesterem. Mám dojem, že minimálně u jednoho z nich to tak taky bylo.

Reagovat
smazaný uživatel

to Mikel na to šel úplně od lesa a podepsal smlouvu jak MU, tak Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Esteze sme o nom ani len neuvazovali.

Reagovat
GEGE

Neuvazovali? vždyť jste ho taky hodně chtěli...

Reagovat
smazaný uživatel

keby ho hodne chceli, tak ho maju..

Reagovat
alcantara

U nas sa uz asi mesiac strasi pravidelne s Pogbom. Plus este Gundogan.

Reagovat
GEGE

S Kondogbiou jste byli taky spojovani ale Inter ho tak hrozně připlatil,že lepší nabídku by už Monaco ani on sám nedostali...to už je stejné jedno teď

Reagovat
alcantara

Barcelona je spojovana rok co rok s mnozstvom hracov, z toho co citam, nemam pocit, ze by bol Kondogbia ciel cislo jedna. Ale ako pises, je to jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

Prý byl Barce nabídnut skrz agenta v květnu, ale prý ho odmítla.

Já bych ho teda bral hned.

Reagovat
GEGE

Já už ne a sem rád,že k nám ta krysa nakonec nešla

Reagovat
smazaný uživatel

no ... krysa ... Proč by měl být krysa? Jestli se někdo v tomhle obchodu zachoval krysácky, tak je to Inter (za předpokladu, že byl fakt s AC domluvenej, že za Kondogbii nebudou nabízet). Kondogbia podepsal tam, kde mu dali víc.

Psal jsem to už nahoře - stalo se vám to, co sami s oblibou děláte - Gallo bývá na trhu vlkem a teď se z něj na chvíli stal beránek. Ve mě pořád je to, jakým způsobem jste nám sebrali Zlatana. Nikdo mi nevymluví, že to byla dopředu naplánovaná akce. Zlatan by sice tak jako tak odešel, ale určitě ne za takovou šušínku.

Reagovat
GEGE

Tak už jen to,že s ním byl Galliani na večeři(a jistě si nedávali žádný blaf),kde se dohodli a na druhý den mu stačí pouze telefon od trotla Manciniho aby ho přesvědčil.... mimochodem plat by měl velmi slušný i v AC

Reagovat
CHONG

Měl ho Rosell prodat nám

Reagovat
CubONE

Tak tam chcel odist Zlatan a Guardiola ho taktiez nechcel, Barca bola pod tlakom a jasne, ze cena klesala.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže pod tlak dostával Barcu Zlatan a Raiola (a jsem si jistý, že byl domluvený s Gallem), kteří dělali čím dál větší bordel. Kdyby vše probíhalo v klidu, tak by Zlatanova cena mohla být klidně i víc než dvojnásobná. I přesto, že s ním Barca už nepočítala.

Reagovat
sokar

tak zhruba to Ibra opisuje aj v svojej knihe, Mino a Galliani uzavreli dohodu, a čím nižšia prestupová suma tým viac by mohol Ibra dostať, tie reči o Reale boli iba nátlak na vedenie aby ho predali za každú cenu, pretože Rosel sa bál, že skutočne sa dohodol z Madridom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten tam sadne ako prdel na serbel.

Reagovat
smazaný uživatel

A teď je otázka, jestli by takovouhle věc měl dávat Galliani do novin. Prostě se mu stalo to, co on udělal už hodněkrát - byl přechytračen a přeplacen.

Já jen zmíním, že nám Zlatana přetáhli různejma metodama za suchý z nosu a ještě si ho vzali na roční hostovačku, aby oddálili rok platbu.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Tak tady jde spis o dohodu mezi Gallianim a Ausiliem, kdy se řeklo, že si navzájem nepoletí me do zelí kvůli zbytečnýmu zvyšování ceny.. Výsledek mel být AC-K-dog, Inter-Imbula..

Reagovat
smazaný uživatel

jestli taková dohoda byla, tak je to špína ze strany Interu, ne ze strany hráče. Tak to vidím já.

A v jakým stavu byla dohoda hráče s AC se můžeme jen dohadovat. I na případu Jacksona si můžeme ukázat, že to, co Gallo vidí jako uzavřenej obchod, ostatní jako uzavřenej obchod asi nevidí.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Galliani to posral, o tom žádná. Měl Inter poslat do hajzlu a vzít si K-doga i Imbulu.

Nicméně chování Interu je zmrdství a K-dog je úplně stejnej level. V momentě kdy se s někým dohodnu, tak svuj názor asi nezměním po dvou hodinách kvůli tomu, že za mnou přiběhne frajer a zarve mi hubu eurama..

Reagovat
Kaka14

tam bol problem ze sme cakali na lekarsku prehliadku (komplikacie na Copa Amerka), ktora je v Seria A povinna a Atletiko ho podpisalo bez nej ....

Reagovat
Ragazzo d'oro

Lékařská prohlídka neni povinna nikde. Galliani nechtěl nic riskovat (viz. Cissokho)

Reagovat
smazaný uživatel

dohoda hráče s AC byla v tom stavu, že Kondogbiův otec řekl na rozloučenou Gallianimu: "V pondělí se uvidíme v Miláně." A o pár hodin později už podepisoval s Interem...

uznávám, že z geografického hlediska nelhal

Reagovat
smazaný uživatel

ona takováhle věta může znamenat cokoliv - ikdyby nemyslel Inter, tak mohl myslet další jednání s AC. Nevidím v tom nic, co by znamenalo uzavření dealu.

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme to asi nebylo jen o te vete...

Reagovat
smazaný uživatel

dobře, pro Tebe to rozvedu. ten deal jsem sledoval s nadsázkou 24 hodin denně, ze spousty různých zdrojů (ať žije twitter). na světě byla ústní dohoda, Galliani si plácnul s Monakem, Kondogbiou a jeho otcem, vracel se vyřídit přestupní papíry do Milána. žádná další jednání nebyla v plánu. otec mu na cestu vzkázal, co vzkázal. a ještě ten den, chvíli po Gallianim, dorazili Ausilio s Fassonem, na telefonu Mancini a celé to otočili..., Monako Gallianimu vzkázalo, že cena stoupá na 40, hráč se rozmyslel a deal bere Inter, pokud nemá AC v plánu dohodit.

mimochodem - Galliani se žádnou dohodou s Interem neomlouvá, tu tady řešíme pouze my. neomlouvá se ničím, prostě už do toho pak nešel, hráč chtěl stejně rázem hrát pod Manciem...

Reagovat
smazaný uživatel

Přijde mi divný, že by Monaco uzavíralo z někým obchod, když by jejich představitelé věděli, že bude následovat ještě nějaký jednání. To samé i z pohledu Kondogbii.

A nejdivnější na tom je, že by přijatou a (dle tebe ručně ztvrzenou) dohodu porušily hned tři ze čtyř zúčastněných stran.

Připadá mi to strašně sci-fi.

Reagovat
smazaný uživatel

Monaco jasně řeklo, že nejprve se tým musí domluvit s hráčem a pak teprve přijít za nimi. Jim bylo šumák, kdo to bude. A AC nabídlo Kondogbiovi více platově i Monacu na přestupu. Ale Manciniho přemlouvací telefonáty zlomily rozhodnutí Kondogbii a rozhodl se více věřit projektu Interu (nedivím se, ten náš bordel se těžko někomu bude zamlouvat). Prostě bohužel, tohle by měla být pořádná facka pro vedení, už fakt něco začít dělat, ale vidím, že je to marné, protože už se hromadí zprávy o nějakých 50 mega za Cavaniho

Reagovat
smazaný uživatel

Mně zase přijde ze strany AC 50 za Cavaniho logičtějších, než 35 za Jacksona. Cavani je o rok mladší, zná ligu a prosadil se ve dvou vyspělých ligách - ikdyž v jedný hrál trochu něco jinýho, takže jeho přínos asi není tak viditelný.

Otázka je, kolik máte peněz a jaký máte priority. Já už se ve vašem kádru moc neorientuju, takže nevím, která řada potřebuje posílit a jak.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrotového útočníka potřebujeme, to bez debat, ale raději bych někoho mladšího nadějného jako třeba Mitroviče, Lacazette, ale nezlobil bych se ani za Jovetiče nebo Ibru. Posílit hlavně potřebojeme zálohu a obranu. Do zálohy bych rád Witsela, Soriana nebo Baselliho a byl bych happy. Někoho na stopera, co něco odehraje, protože v současné době to na tomto postu od nás zvládá jen Paletta nebo trochu Rami s Mexésem, ale Rami je na odchodu, takže je třeba někoho přivést. Jinak bych zkusil i naše mladíky sem tam trochu víc zapojit. A hlavně se konečně zbavit Muntariho. Bonery, Matriho...

Reagovat
smazaný uživatel

Lacazette bude asi sakradrahý. Tam by to možná bylo podobné, jako za Cavaniho. To by sis asi úplně nepomohl.

Witsel má jakou cenovku? Zenit ho koupil za 40, takže si myslím, že by podobnou částku chtěl asi i dostat. Ne-li víc.

Rami je fakt tak špatný?

Kolik máte na přestupy a Kolik případně můžete dostat za odcházející hráče?

Podle mě budete litovat, že jste nakonec nedotáhli toho Kondogbiu, protože to je hráč, kterej dokáže tu zálohu držet od vlastního vápna až po to soupeřovo. On je pro mě takový prototyp, jak by měl vypadat střeďák. Velký, silný, technicky vybaven, s dobrým držením balonu, rozvahou a dobrou rozehrou. Jako ... mňam.

Reagovat
Ragazzo d'oro

U Sitsela se mluví cca o 30 mega.

100-150 mega. Ale to jsou z velké části dohady.

Rami neni nijak spatny, ale rozhodně to není terno. A pokud za nej nabízí Sevilla neco mezi 5-8 mega, tak proč ne

Reagovat
smazaný uživatel

na druhou stranu radsi bych se zbavil Bonery, Zapaty a mozna i Alexe nez Ramiho...

Reagovat
CubONE

No vzhladom na to, ze v Interi dostane viac a aj Monaco dostane viac, tak sme urcite neponukali najviac.

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední novinky tomu neukazují

Reagovat
ED91

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

já nechápu, co se do toho serou ti otcové. Neymar, Kondogbia a našli by se určitě další. To jsou ti kluci nesvéprávní jednat sami za sebe?

Reagovat
smazaný uživatel

Oni jsou de facto jejich agenti, takže nevím, co řešíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatan styl.. :)

Reagovat
smazaný uživatel

Ať se nikdo neurazí, ale myslím, že by měl i na víc...

Reagovat
smazaný uživatel

měl no

Reagovat
Emmett Brown

Milujem tuto logiku. Inter je v utlme, tak potrebuje nakupovat kvalitnych hracov, ktori ho vratia na vrchol...alebo by mali kupovat len priemerakov aby zostali tam, kde su? Potom uz nikto nebude hovorit, ze ma na viac, pretoze bude zase v spickovom klube.

Reagovat
miguel bain

Jo Arsenal taky vyhraje pod Wengerem ligu Mistrů. Chce to jen... Kurva nic mě nenapadá.

Reagovat
Emmett Brown

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Máte Lucase

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Melda

Taky mě to netěší, ikdyž to zvyšuje šance na Kovačiče.Což je super ale na druhou stranu, jaký reálný příchod na DM je teď možný?Krom těch vysněných...

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Komat

Psal jsem to už pod jiný článek, ale zopakuju to i tady. Inter potřebuje obránce a to minimálně dva až tři. Měl jsem za to, že přestupová politika je umírněnější, vzhledem k FFP. O to víc je překvapující Kondogbiův přestup za skoro 40 míčů. V záloze přitom bota tlačila nejmíň. Pokud to znamená odchod Kovačiče, tak myslím, že je to chyba. Obzvlášť, pokud Kovačič půjde za 25-30 milionů. Mohlo se z něj vytřískat i víc. A hlavně má potenciál stát se stabilním členem kádru na příštích deset let.

Snad mě přesvědčí, že moje obavy jsou zbytečné.

Reagovat
snuff24

tak do obrany přichazí Murillo a Miranda. A,že by nás netlačila bota v záloze to nevím, hlavně v té defenzivní fázi nás dokáže podržet akorát Medel a to je všechno.Každopádně odchod Kovačiče chyba je,ale prostě nejsem Chelsea a jim podobní a nějaká oběť se přinést musí.

Reagovat
smazaný uživatel

Miranda už je dohodnutý?

Reagovat
snuff24

... no tak pravděpodobně příchází.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas, obrany vyhrávají tituly

Reagovat
Komat

Nemyslím, že nám jde hned o tituly, ale minimálně evropské poháry by to chtělo ;) A to, že Inter nebude v pohárech, za to může hlavně nemohoucnost obranné hry.

Reagovat
Jajinek

Murillo, Miranda

Reagovat
Komat

Jsou už potvrzení? Myslel jsem, že je to stále jen spekulace.

Reagovat
10

co říkáš na Kondogbiu?

Reagovat
Jajinek

viz dole, hráč je to výborný s potenciálem...ale já prostě nesouhlasím s tím, že co jsi psal, když měl jít do AC, že je nutné investovat při návratu na vrchol, aby byly v budoucnu prachy z LM. Za ty prachy prostě kupovat takové hráče je risk jak svině

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

v tom se rozcházíme, já něříkám, že to risk není, ale doteď nefungovala ani ta druhá cesta, takže je potřeba to trošku zakcelerovat...a buď to vyjde nebo ne

Reagovat
Jajinek

na druhou stranu, pokud udrží Icardiho (stále myslím, že to není reálné), tak ta sestava může vypadat tak, že LM s tím neuhrát už bude za trest...

Handa - DAmbrosio, Murillo, Miranda, Juan - Guaro, Medel, K-Dog - Hernanes - Icardi, Palacio

To je prostě kvalita, to nikdo nemůže říct. Otázkou je, jak se budou hráči prosazovat a co s nimi udělá Mancini

Reagovat
smazaný uživatel

nechce hrat Mancini 4-2-3-1? a podla mna bude tlacit do zostavy Shaqa.. inak suhlas.. s tymto ked uz nebude LM tak uz neviem s cim

Reagovat
Jajinek

hrát to chtít může, ale po měsíci, až zjistí, že nemá pořádný křídlo a že zase prohrál co mohl, tak se zase vrátí k diamantu

Reagovat
smazaný uživatel

no.. len aby tie kridla este naozaj neprisli :) a to uz bude najvacsie scifi potom ze odkial mame zrazu peniaze

Reagovat
lnterista

souhlas s kridlama a se 4231 neverim v to...ale s cim nesouhlasim tak ze tu sestavu mame silnou. Kraje obrany prumer u Murilal si myslim ze to bude druhy Juan snad ten Miranda...jinak zaloha a utok je stejna jako loni krom toho Kondogbia a to neverim ze ten jeden hrac toho dokaze tolik zmenit. Medel si svoje uhraje, Guariin je Guarin, Hernanes jak kdy a Palacio bude zase o rok starsi. Jako budme radi za to co mame ale kde nas jeste tlaci bota tak kraje a partaka k Icardimu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pochvala pre Inter. Žeby sa trochu zdvihla úroveň Serie A? Ešte nech nakúpi AC hoc aj preplatiť nejakých hráčov a pôjde to pomaly hore.

Reagovat
smazaný uživatel

Do AC nikdo nechce...jejich cíle jsou/byly: Kondogbia ten jim dal na poslední chvíli košem, Martinéz s největší pravděpodobností půjde do Atletika...další mají být Ibra, Cavani, Witsel...ani s jedním to nevidím moc reálně.

Reagovat
smazaný uživatel

za plat trojnásobok nad value si môžu doviesť slušných hráčov .. podľa mňa je AC rovnaké lákadlo ako Inter

Reagovat
Deki

Mancini je větší lákadlo než Mihajlovič, což se ostatně potvrdilo i tady, kdy Mancio osobně hráči zavolal, načež on otočil a šel k nám

Reagovat
smazaný uživatel

No Inter je podle mě momentálně výš jak AC, především co se týká kvality kádru a šance na LM.

Reagovat
icka

Tady nekdo ucitil vuni penez

Reagovat
snuff24

Reagovat
icka

fanousek Interu , netreba te nijak komentovat

Reagovat
snuff24

fanoušek Chelsea a ve vedlejších Real, nechápu tu rozmrzelost nad tím,že šel po penězích

Reagovat
icka

Byl domluveny s AC a chybel uz jen podpis a z niceho nic takhle otoci ? Nereknu kdyby treba Inter hral o titul, ale vicemene se trapi stejne jako AC.

Reagovat
smazaný uživatel

Vůně peněz prej dej si facku borče

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu ten smích, však je to pravda. Těžko si Kondogbia přes noc nastudoval encyklopedie AC a Interu a rozhodl se najednou pro Inter

Reagovat
FuckT

OT: Sorry za spam hosi, ale ak by sa nasiel niekto ochotny na vyplnenie dotazniku k BP, tak pls jebnite to tam, nie je to dlhe.

https://docs.google.com/forms/d/19xuiDGQBpf0WA2VUMp0H4tH4q5lKz4QkTD00pv97bns/viewform

Reagovat
The Krupy

Máš to tam

Reagovat
Pettirosso

začal jsem to vyplňovat, dokud jsem nenarazil na Trvalé bydlisko* ...taková sviňárna

dal jsem Prešovský beton, máš to tam, snad nevadí, že je to od staršího bratra

Reagovat
FuckT

ee, dik, kludne tam dajte hocijaky kraj, oni to nebudu nejak kontrolovat podla IP adresy... Dik moc fakt hosi

Reagovat
Deki

Benvenuto

Nevěřil bych, že dáme takový prachy za nějakýho hráče. Jedná se o třetí(!!!) nejdražší posilu v historii klubu. Navíc přichází na post, kde posilovat nutně nepotřebujeme. Ale Mancio chtěl dobrýho def. záložníka, a vedení mu to splnilo na výbornou.

Bohužel více nabývám dojmu, že odchod Matea není tak úplně daleko od reality. Jsem zvědavý, co vykouzlíme dál, je potřeba nesrat na FFP a začít řešit i odchody. Přivést Imbulu za dalších 20 a Mirandu za 15, když máme splácet Shaqa a Brožoviče? Já prostě nechápu...

Každopádně skvělý posílení, moc se na něj těším!!!

Reagovat
Vasil

Teď ještě aby svoje kvality ukázal aji Mancini, když se "kvůli němu" utrácijou takový peníze...

Reagovat
smazaný uživatel

Mancini je mizernej trener, do roka a do dne hledate novyho

Reagovat
Deki

ano, nepatří k nejlepším a ani nikdy patřit nebude. ale minimálně pod ním hrajeme lepší fotbal než pod Mazzarrim. vedení se mu snaží vycházet vstříc, i když mám občas pocit, že je furt myšlenkama v City...

Reagovat
smazaný uživatel

myslenkama v City...no prave

Reagovat
smazaný uživatel

jj a tie vsetky trofeje mu len spadli z neba

Reagovat
smazaný uživatel

Ta snura tri titulu v interu je uz trosku vousata vzpominka, nemyslis? A jednou vyhrat PL zrovna se City taky neni takovy kumst, aby se o nem dalo mluvit jako o spickovem trenerovi, jakeho by si klub velikosti Interu zaslouzil

Reagovat
Largo

Klub velikosti Interu?

Uznávám, Inter ještě nedávno patřil ke špičce, ale když si vezmeš, v jakém stavu byl v období kolem Stramy a Mazzarriho, respektive v jakém stavu ho přebíral, tak myslím, že Inter může být za Mancia rád...

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, par let sucha nemeni nic na tom, ze je Inter velkoklub a do te spicky se bude chtit co nejrychleji vratit. Samozrejme, po obdobi Mazzariho a Stramy tomu tymu Mancini dal nejakou tvar, ale na vetsi progres mu neverim, uvidime po sezone, kdo mel pravdu.

Reagovat
Votas

Vítej, snad budeš hrát jak Bůh.

Reagovat
smazaný uživatel

Horsi liga horsi tym bez poharu... moc nechapu

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon bude na koho piskat. Neprajem mu nic dobre, jemne povedane.

Reagovat
Largo

S každým podobným podpisem mám pocit, že by úroveň SA mohla jít neustále nahoru

Reagovat
smazaný uživatel

To jo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dělo

Reagovat
smazaný uživatel

Zvláštní obchod víceméně ze všech stran.

Reagovat
smazaný uživatel

Ikdyž - z pohledu Monaca to samozřejmě je povedené.

Reagovat
CubONE

Tak aj z pohladu Kondogbiu. Ak dostane tych 5M rocne, tak bude patrit k najlepsie platenym hracom ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

5 mega je pěkný, ale myslím si, že by i jinde dostal stejně. A mohl by si zahrát i poháry. O nějakých trofejích to v Interu taky ještě nějaký dva, tři roky nebude.

Reagovat
CubONE

Tak tam je potom otazka, ci ho okrem AC a Interu este niekto realne chcel.

Reagovat
smazaný uživatel

Spekulovalo se o kdekom, ale kde je pravda, se neví, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Velké zklamání, Kondogbiu jsem si moc přál, ale nevěsil bych ještě hlavu. Na trhu je spoustu hráčů, možná i levnějších. Za takových 38 milionů může být Kondogbia risk. O dost zklamanější bych byl z nepříchodu Martinéze. Hlavně koupit obránce světové třídy, kreativního záložníka a 2 útočníky. Plus vhodné doplnění kádru v rámci odchodů.

Můj sen: Ibra, Martinez, Jovetič, Hummels, Soriano

Jinak jsem velmi zvědavý na Inter, Juve předznamenalo, že italská liga může být znovu na vzestupu, zajímaví hráči přicházejí, tak snad oba milánské kluby budou útočit přístí rok alespoň na LM

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim prisli sotva prumerni hraci.. juventus vyhraje prtz si to zaplati

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ragazzo d'oro

Jacksona jsme už odpískali..

Reagovat
smazaný uživatel

fakt? no po událostech z posledních dnů už chci všechno vidět ofiko, než soudim

Reagovat
olis

sranda bude ked im to vysledkovo takmer vobec nepomoze, vobec by ma to neprekvapilo...

Reagovat
smazaný uživatel

popravde me taky ne

Reagovat
The Krupy

Neprekvapuje ma to. Inter mal vždy žalostných skautov a takéto neférové jednanie je jediný spôsob, ktorý im ostal. Ale čo čakať od takého klubu. To mi pripomína ten skvelý Moggiho príbeh

"In 1999 I went to scout a player at Marseille and noticed an Inter scout was there for the same player. I had to misdirect him. I noticed Cyril Domoraud playing and started to praise him so the Inter scout could hear me. Within a week newspapers linked Domoraud to Inter and they ended up signing him. He turned out to be a very mediocre player."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pettirosso

borec

Reagovat
božský John

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
snuff24

shit

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Reagovat
mojmira

Reagovat
Ferguson6

No potom ho z Interu kúpilo AC, to ani na nich nehádže dobré svetlo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ach tak na jeho místo nastoupí Bakayoko

Reagovat
smazaný uživatel

A co Imbula? Pride tiez?

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes sa má rozhodnúť, no Inter skôr zvolí niekoho lacnejšieho. Príde jeden skúsenejší z dvojice Melo - Motta.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Ne, Inter místo něj zvolil K-doga. Teď se začíná spekulovat o Imbulovi ve spojeni s AC

Reagovat
Largo

A teď Jovetiće k Icardimu, jednoho stopera a krajního beka a je vystaráno

Reagovat
smazaný uživatel

Jackson Martínez prý čeká,jestli mu Arsenal zašle nabídku. Chceme ho? Podle statistik bomber, dokázal to i v LM. Ale 25-30m za 29letého hráče mi nepřipadá jako Wengeleho styl. Jako vytvářel by tlak na Girouda, který to potřebuje,ale vzhledem k tomu, že stejně budeme hrát pořád na jednoho hrota mi to připadá jako možná zbytečný luxus.

Reagovat
Ragazzo d'oro

35mega. Má výkupku

Reagovat
smazaný uživatel

Já čet na Daily express 25...tak asi ta částka je jen přibližná+ rozdíl euro vs libra

Reagovat
SunFells

A?

Reagovat
Ragazzo d'oro

Reakce na 25-30.

Reagovat
smazaný uživatel

Tlak na Girouda může po posledních zápasech klidně dělat Walcott. Teda pokud Wenger neudělá jeho klasiku - dát Theovi čuchnout hrot, Theo podepíše smlouvu, Theo zpátky na křídlo.

Reagovat
smazaný uživatel

No ani ne hele. Theo nemůže hrát na hrotu ve všech zápasech,to je naprosto jasné. Giroud potřebuje cítit konkurenci v typově podobném hráči. Jako když to zavřem a dáme na křídla Alexise + Oxe a na hrot Walcotta,ok Ale do většiny zápasů to chce Oliho

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže Walcott hrál na hrotu právě v zápasech proti outsiderům, kde bys tipl, že by se hodil Giroud, protože soupeř bude pravděpodobně betonovat. A jak ty zápasy dopadly

Reagovat
smazaný uživatel

To ano,ale já nevěřím,že tohle Theo zvládne předvádět pravidelně. No snad mě přesvědčí o opaku

Reagovat
CubONE

*35M

Reagovat
smazaný uživatel

*€

Reagovat
SunFells

Nechcem tu vtěrku.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Srstka,chcete mě

Reagovat
10

Dělo jako prase, záložník, kterýho bych si dokázal v Juve nejvíc představit při případným odchodu Pogby nebo Vidala. Snad zapůsobí to pověstný kouzlo Interu a stane se z něj Vampeta

Reagovat
GEGE

oni už dokázali dokurvit tolik playerů,že bych se nedivil

Reagovat
10

Inter nakonec většinou karma doběhla, takže kdy jindy než teď by s nima měla zase pěkně vymrdat?

Reagovat
Ragazzo d'oro

Reagovat
smazaný uživatel

Za Ibru udajne 10-12 mega... HNED! Navic to bude tahak i pro dalsi pripadne posily.

Reagovat
Deki
Reagovat
GEGE

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ED91

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Haha aspoň nějaká posila pro AC

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
GEGE

Bertolacci by se měl zítra stát hráčem ASR...

Reagovat
Ragazzo d'oro

To se dalo čekat.. Ale co ten Soriano?!?

Reagovat
10

údajně už dneska, Bertolacci + Falque za 16.5m

Reagovat
Pettirosso

Berto super, ale toho Falcqého fakt nepochopím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Largo

Prý jen záskok za Iturbeho, což jen potvrzuje definitvní přesun Florenziho na beka.

Reagovat
smazaný uživatel

Urobit z Florka obrancu je najvacsia blbost, aku mozu urobit

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě něco je zajímavé - všichni se tedy ohánějí zmrdstvím a krysáctvím, ale nikoho nenapadlo, co by vlastně znamenala ta údajná dohoda AC s Interem, že nebudou nabízet vzájemně za Kondogbiu a Imbulu. Ono to je svým způsobem krysáctví taky - na úkor Monaca a Olympique.

Reagovat
Yanek

Máš pocit, že požadavky Francouzů nebyly od začátku adekvátní?

Reagovat
smazaný uživatel

Adekvátní? Co to slovo dle tebe znamená? Oni měli hráče, kterýho nemuseli prodávat. Oni stanovili cenu, kterou jste mohli nebo nemuseli platit. Nic nenormálního.

Reagovat
Yanek

Tak právě proto nevidím nic špatného na tom, že se dva kluby domluvily, aby cena dál nerostla.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť je to ve svý podstatě podraz na prodávajícího (prodávající).

Reagovat
smazaný uživatel

to neni zadny podraz, prodavajici ma svobodnou vuli, ma moznost nabidku akceptovat nebo odmitnout...

Reagovat
smazaný uživatel

však ano - prodávající si vybral tu vyšší nabídku ...

Ale ten institut, kdy se dvě strany, které by si měly konkurovat, domluví, mi přijde taky podrazácké.

Reagovat
snuff24

já na tom teda nevidím nic podrazáckýho.. prostě dva týmy se dohodnou,že jeden už nestojí o toho a druhý o tamtoho.. do hry se mohlo vložit dalších x klubů

Reagovat
Counter

Tak pořád se mohly ozvat i další kluby.

Reagovat
smazaný uživatel

To na věci nic nemění, ne? Prostě tady dvě konkurenční strany uzavřely (možná) nějakou kartelovou dohodu.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Jiří kartelová dohoda je úplně něco jiného..

Reagovat
smazaný uživatel

Je to podobný systém - prostě se dvě konkurenční strany dohodnou, že oškubou třetí stranu. Neříkám, že by taková dohoda byla protiprávní, ale byla by minimálně vyčůraná. A při trejdu, kdy se ohání jedna strana morálkou, krysovitostí a podrazáctvím, to vyzní velmi zvláštně.

Reagovat
Counter

Stejně tak Kondogbiu Monako prostě prodat nemusí, pokud se mu nabízená cena zdá být nízká.

Reagovat
DelPiero137

V com myslis ze je podraz? Ked si klub stanovil cenu a kupujuci ju akceptoval, tak je vsetko v poriadku.

Reagovat
Talker

Tak to je jako když je nějaký tendr, přihlásí se tam jen 2 společnosti a nahodí pro sebe výhodnou cenu. I když by mohla být pro poptávající stranu výhodnější.

Reagovat
Shevchenko

To nemůžeš myslet vážně.

Reagovat
Gimme

Koukám, že Inter i po letech nezměnil svou přestupovou strategii... doteď mám v paměti, jak Římu přetáhli z Cagliari "dohodnutýho" Suaza

Reagovat
Alberto Aquilani

OT: Falque má za sebou už aj zdravotnú, Bertolacci by mal tiež v najbližších dňoch, dokopy však tento transfer s bonusmi sa môže vyšplhať až na 19,5 mega. Radja vraj za 17, pekne to rúbeme, na druhú stranu sú možné predaje Gervinha, Doumbiu, Ljajiča či Destra .... Príchodom Bertolacciho a podpisom Radju je tá záloha až na pár vybavení o hosťovačkách komplet: Pjanic(Bertolacci) - De Rossi(Keita)- Radja (Strootman)

Reagovat
10

Strootman se má vrátit kdy?

Reagovat
Alberto Aquilani

trénuje už v Trigorii aj s Castanom, ale neviem či aj s loptou, alebo len behy ...

Reagovat
10

tak už to je dobrý, jsem myslel, že bude out ještě celý léto

Reagovat
Alberto Aquilani
Reagovat
10

přál bych mu to

Reagovat
Pettirosso

super

Reagovat
Maritazzi

Ale s týmem nemá jet ješta ani do Pinzola, a podle všeho právě v týmu nejsou optimistický, že by mohl bejt ready na začátek sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

Mít Nainggolana, kterýho backupuje Strootman ... To je drsný. To nemá nikdo na světě, ne?

Reagovat
Alberto Aquilani

no, ale zas nikto na svete by sa tam nespoliehal len na Strootmana, čo 2 roky nehral poriadne fotbal ale inak je to khuul takto na papieri

Reagovat
Pettirosso

no backupující Pirlo Marchisia (či naopak) nebo Khedira jednoho z dvojce Pogba-Vidal je snad ještě vyšší level

Reagovat
smazaný uživatel

U Říma mi ti hráči připadají bombovější, ale to je asi otázka názoru.

Reagovat
Emmett Brown

Na druhej strane nikto nevie, ako bude Kevin vyzerat po dalsej dlhej pauze a Pirlo/Marchisio je takisto top dvojica.

Reagovat
Pettirosso

Spíš je pro mě nejvíc Pogba/Khedira ..jeden golden boy, příští léto přestupující za 100 mega a pravděpodobně nejdražší hráč na chvíli a druhej vítěz LM, MS..

Reagovat
smazaný uživatel

Ak by aj Strootman bol 100% ok, tak prijebany Garcia by jedneho z dvojice Radja-Kevin nechal sediet. Ak Radja zostane, lebo besny pes Sabatini nevie co od dobroty

Reagovat
Kluivert9

A Florenzi RB?

Reagovat
Alberto Aquilani

Klasika, začne na krídle, v 60. minúte pôjde do zálohy a nakoniec skončí na bekovi, no

Reagovat
smazaný uživatel

Garcia je čurák. Měli byste Flora pustit pryč, tohle není normální.

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
smazaný uživatel

Plácej se do hlavy jak chceš, stejně ti to nepomůže. Pokud ho ten žabožrout i nadále bude ignorovat a bude mu dávat šanci jen když mu bude hořet koudel u prdele, tak ho zabije.

Reagovat
Maritazzi

Jaký zabíjení? Odehrál minulej rok 35 zápasů v lize a dalších 6 v Lize mistrů. Je to naprosto univerzální fotbalista, takže pro nás jedině dobře, že dokáže zastat víc pozic. Nevím, co měl Garcia dělat, když prostě neměl beky, Ale ukázal, že tuhle pozici je schopnej zastat a růst na ní, dispozice pro to jednoznačně má. Nikdo ho neignoruje, naopak si každej váží, že má v týmu hráče, kterej je schopnej zahrát obránce, záložníka i křídlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale lítá tam jak hadr na holi. Lepí s ním vždy to, co se mu hodí. Děvka pro všechno.

Reagovat
Maritazzi

Pravidelně střídal dvě pozice. To je určitě problém pro hráče jeho věku.

Reagovat
smazaný uživatel

Jistě, k tomu mimo pravém křídlu a pravému obránci hraje i levé křídlo, a když Garciovi chybí hráč ve středu, tak hraje i ve středu zálohy. Opravdu úžasné.

Reagovat
Maritazzi

Jo no, protože Garcia ho vyloženě ve středu zálohy využívat chce, a proto tam pod ním odehrál tak dva necelý zápasy nebo ho přesune v 80. minutě u změny systému. A u křídel, který pravidelně mění svý strany je to fakt velká rotace. Hraje dvě pozice, což fakt není nic zvláštního, tím spíš to není nějaká ignorace, že.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědavý, jak s ním žabožrout naloží v novém ročníku.

Reagovat
Pinturicchio

Ne že bych se chtěl jakkoliv zastávat Říma, ale my děláme to samé například s Kwadwem. Takoví univerzálové v týmu jsou vždycky velká výhoda.

Reagovat
smazaný uživatel

U Kwadwa se mi to taky nelíbí. A takového univerzála mohou hrát hráči jako Padoin nebo Romulo, ale ne kluci jako Kwadwo nebo Sandro.

Reagovat
Pinturicchio

Takového univerzála můžou hrát i větší ryby, koukni třeba na Di Mariu, Pastoreho nebo Isca. Tohle není o jménu, ale o dispozicích toho kterého hráče. Trenér by byl vůl, kdyby toho nevyužil.

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
smazaný uživatel

Di Maria dopadl dost tvrdě na zem, po tom přestupu do United. Pastore s Iscem hrají dopředu. Nebo jsi snad někdy viděl, aby hráli útok, zálohu i obranu? Ono je něco jiného, když máš svou pozici, na které dokážeš dominovat, než když jsi na pěti pozicích nadprůměrný. A aby Sandro během jedné sezóny prostřídal pět pozic, jen kvůli Garciově lepení, není dobré. Až bude mít Garcia svou plnou sestavu, tak bude Sandro opět paběrkovat a lepit jeho díry.

Reagovat
Pinturicchio

O to jakou pozici hráli nejde, hráli jich všichni několik a ten rádius pozic, které jsou ti hráči schopní odehrát, má každý jiný.

A pokud je mi hráč schopný zahrát například všechno na straně od beka až po křídlo (Florenzi, Romulo), tak bych budu skákat radostí, že ho mám v týmu a ne peskoval trenéra za to, že na to má oko a využije toho.

Reagovat
smazaný uživatel

Je rozdíl, jestli hraješ do ofenzivy nebo do defenzivy. Kwadwo je taky dopředu o level lepší než dozadu.

Je smutný stavět Florenziho na úroveň Romula. Ten kluk má na víc.

Reagovat
Pinturicchio

Není to rozdíl, pokud ten hráč v pohodě uhraje oboje, což je Florenziho případ. Florenziho a Romula nijak nesrovnávám, uvádím je jako příklad hráčů, kteří tohle v pohodě dávají.

Reagovat
smazaný uživatel

Florko mal toho ku koncu uz plne zuby, ako musel neustale pendlovat medzi viacerymi postami. Garcia je KOKOT, tu neni o com

Reagovat
Alberto Aquilani

veď má 3000 minút v sezóne ....

Reagovat
smazaný uživatel

Je to stejný prznění, jaké předváděl Benitez s Hamšíkem, jenomže tam je to ještě tuplovanější.

Reagovat
Largo

Bohužel to tak vypadá

Reagovat
CubONE

Inac zevraj sa chceme pokusit o Radju. Tych 17 je za 50%, nie? Potom by sa takcitak islo na obalky?

Reagovat
Alberto Aquilani

tých 17 už znamená 100% podiel pre Rím ....

Reagovat
Emmett Brown

ta zaloha bude luxusna, dovolim si povedat, ze jedna z najlepsich na svete, zial to je asi tak vsetko v AS....

Reagovat
Emmett Brown

A este dodam, ze hraci ako Falque nas nikam neposunu, na lavicku dobry hrac, vysla mu jedna sezona, ak je ta cena 19,5 za oboch tak je to stravitelne.

Reagovat
smazaný uživatel

Luxusna, jedna z najlepsich na svete, tak teraz si ma pobavil . S kym? Hnilym Pjanicom, priemernym De Rossim, 35-rocnym Keitom, polamanym Kevinom(bodaj by bol 100% fit, strasne mu to zelam) a hlavne pod trapnym Garciom?

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Falque je kto? Dalsi Iturbe, len lacnejci? Ked vidim Pjanica v zaklade, chce sa mi . Toho by som okamzite predal, hovno skurvene

Reagovat
smazaný uživatel

ale ale ale ha ha ha ha aleee aleee aleee vitaj no narovinu nazor s ktorym kazdy inteligent suhlasi. hrac je to vyborny, ale cena vysoka az strasidelna na klub ktory ma malo penazi. skade na to vzali ci boha. este treba dat het podolskeho kupit godina a mirandu a bude dobre snad to nebude krach a fakt maju tie peniaze

Reagovat
smazaný uživatel

Posila jako hrom, zálohu jim určitě vylepší.Inter potřebuje ale nejvíce lidi do obrany, sem zvědavej jak tam se s tím poperou.

Reagovat
Largo

Miranda, Murillo hotoví, spekuluje se ještě o Kayovi z Galatasaraye.

Reagovat
Pinturicchio

Mandzu má za sebou první část prohlídky, ted už je v Centro di Medicina, kde na něj čekalo spousta fanoušků Juve.

Reagovat
Pettirosso

jsem zvědavý, jak si rozhodí čísla, bude volná 7, 10 nejspíš 11. Snad si to nějak hezky porozebírají

Reagovat
Pinturicchio

Jo-Jo 10, Manzdu 11, Paulito 7?

Reagovat
Pettirosso

jen ať si 10 nevezme Zaza, on je toho schopnej

Reagovat
Pinturicchio

To můžeme být úplně klidní, Simonemu ji nikdo nedá.

Reagovat
10

Mandžukić 17

Reagovat
Pinturicchio

Jo? Tak snad mu to bude pálit jako Davidovi.

Reagovat
10

v Dinamu i repre měl 17, tak předpokládám, že si jí vezme i v Juve...když 9 má Alvaro

Reagovat
Pinturicchio

Určitě je to možný, ty čísla na dresu jsem nijak nezkoumal , ... snad mu přinese štěstí, pokud po ní sáhne.

Reagovat
Pettirosso

Mandžu 17, Dybala 1, Zaza 7, Berardi 25?

Reagovat
Pinturicchio

Takže Paulito nakonec přišel jako náhrada Gigiho, ... no, tak to těch 145 útočníků nakonec možná uživíme.

Reagovat
Pettirosso

sakra.. 10. Ale dobrá trefa

Reagovat
SunFells

Kupujete Jovetice?

Reagovat
Pinturicchio

Tenhle týden by se to mohlo domluvit, Juve se City už jsou prej dohodnutí, ted se má ještě sejít Marotta se samotným Joveticem a jeho agentem.

Reagovat
SunFells

Takže u vás bude Jovetic, Mandžukič, Dybala, Morata a Zaza? To aby Jovetic zase strávil sezónu na marodce, aby se vám útočníci hádali jen málo.

Reagovat
Pettirosso

s hrou na 3 útočníky, jejich využití problémem nebude

Reagovat
Pinturicchio

Jovetic bude hrát 10, AM, trequartistu pravděpodobně. , ... pokud teda dorazí.

Reagovat
SunFells

Jako pod dvojicí útočníků? To jsem u vás neviděl hrát ani Téveze, který k tomu měl lepší dispozice.

Reagovat
Pinturicchio

Tévez to v podstatě hrál, respektive on měl úplnou volnost na hřišti. Jinak si nemyslím, že by k té pozici měl Carlito lepší dispozice - Jovetic je kreativnější, rychlý přechod do útoku ovládají oba, má oko na tu finální přihrávku. To by mělo být bez problémů.

Reagovat
SunFells

Není kreativnější než Tévez Hrál to, když byl nad ním jeden útočník, ne?

Reagovat
Pinturicchio

Já bych řekl, že je, techniku má taky na vyšší úrovni. Carlito je bijec, kterému ten míč nepřekáží, ale Jo-Jo, to je fotbalový elegán, romantik.

Ono to bylo takové složitější. Na tom AM na papíře nastupoval Pereyra / Vidal, jenže hlavně druhý jmenovaný se stahoval až mezi tu středovou trojku a tu jeho roli potom suploval Carlito, který se stahoval až na vlastní polovinu a rozjížděl akce z tama.

Reagovat
SunFells

Protože byl jako nejkreativnější šéf iritován vaší zálohou Já bych řekl, že z toho názoru o kreativitě vystřízlivíš, Carlito má obrovský přehled i dobré provedení, Jovetic má techniku taky dobrou, možná i lepší, ačkoliv si to teda nemyslím, ale jen při vedení míče.

Reagovat
Pinturicchio

Time will tell , ... hlavně, ať už je Jo-Jo u nás.

Reagovat
Pettirosso

varianta A - http://www.footballuser.com/1278822/Juventus

varianta B - http://www.footballuser.com/1278823/Juventus

neskutečný, takový dvě jedenáctky (v té první si místo Jovetiče můžeš dosadil Oscara nebo Berardiho, ale ten asi ještě rok bude hostovat a zatím to vypadá na Jovetiče)

S tím, že ten trojzubec může být buď 1-2 nebo 2-1 nebo 3 na křídla..cokoliv, skvělá variabilita

Reagovat
SunFells

Ještě Berardiho, abyste do té ofenzívy dotáhli

Reagovat
Pettirosso

To ne, bude se vrati Dom uz letos, nebo prijde posila ala Jovetic, Oscar

Reagovat
SunFells

Oscar snad ne, to by byla munice a prostor pro čukotku pořídit si někoho lepšího.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Melchior

stejně je smutný, jak po tak úspěšný sezoně v týmu zůstane jeden útočník..

Reagovat
smazaný uživatel

jestli tohle výjde.. tak vám začnu regulérně fandit!

Reagovat
Pinturicchio

Bylo na čase ... Benvenuto, kopu bodlou.

Reagovat
Furia Ceca

Jovetić s 10!!! Tu si doufám vezme za rok Berardi... Dybala taky tipuju 7.

Reagovat
CubONE

10 Padoin

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pettirosso

zasloužil by si to, za ty trojefeje..pomalu jako Xavi v Barce

Reagovat
Benesse

Dybala si už tuším vybral 7

Reagovat
ACSMan

Ty černoši jsou stejně strašně rychle zestárlý

Reagovat
smazaný uživatel

haha ja som nevedel ze su tu az taki opustaci kvoli Interu :) neviem ako sme ho ukecali a co bolo vo veci, ale to je uz asi jedno, tiez uz som nejak nepocital s tym ze by mohol prist a ze pojde do AC.

Myslim ze je to velmi fresh posila, ale za tolko penazi bude musiet byt od prveho zapasu sef sefov..inak to nevidim..

mercato sa este nerozbehlo a uz mame Mirandu, Murilla, K-Doga a vyzera to, ze este nekoncime..not bad.. aj ked je jasne ze budu musiet prist obete, ako napriklad Mateo..ale tych 8 novych hracov co chce bobby asi aj vyzera ze naozaj pride..

Reagovat
smazaný uživatel

vlastne asi boli vo veci peniaze..a tak sa teda tento hrac stal prvym hracom v historii galaxie, ktory dal prednost peniazom

Reagovat
smazaný uživatel

Francúzska časť EF: Prosím vás viete mi niečo povedať o hráčovi Paul Georges Ntep? Ďakujem.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden z největších talentů ve Francii na LW, akorát soluje je namachrovaný a někdy nepřihraje ani za boha . Nicméně v Rennes to táhl skoro jenom on, suverénně jejich nejlepší hráč, kdy to tam zleva centroval do vápna. Náhrada za Riberyho to určitě být může, pokud ovšem se naučí hrát trochu týmově, jinak může skončit jako Ben Arfa třeba.

Reagovat
Godwinson

To by v Bayernu dopadli

Reagovat
smazaný uživatel

Jak říkám, pokud se neuvědomí, tak nemůže, jinak na to má fotbalově

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

vďaka

Reagovat
SunFells

AC se bije s Interem o 30 milionového hráče, co se stalo?

Reagovat
Pettirosso

Thajci u moci

Reagovat
Pinturicchio

Asiati, rasisto.

Reagovat
Gimme

Reagovat
SunFells

Aha

Reagovat
Ragazzo d'oro

Tak zatím to je střelivo Silvia.

Reagovat
Emmett Brown

Ten utlm nemohol trvat vecne...

Reagovat
Godwinson

Tak to je smutný

Reagovat
Jajinek

Cena je naprosté šílenství. Snad se za ty peníze vyplatí a jsem zvědav, kdo bude muset odejít. Kovačič je podle mě jasný. Snad za něj dostaneme do nejvíce, na druhou stranu, on má sice potenciál, ale dlouhodobě u nás nic moc nepředvedl.

K-Dog je pak hráč vynikající, ale jestli se prosadí, je také celkem riziko, a to z velké peníze.

Tyto přestupy nás sice mají šanci vrátit zpět na špici tabulky, pokud se to ale nepovede v rámci LM, tak to bude mega průser.

Jinak pro všechny moralisty týkající se samotného vyjednávání o přestupu, Inter se nezachoval v pořádku, nicméně dají se najít případy, kdy se v rámci přestupů takto zachová každý. Kydat tedy špínu pouze na Inter je v tomto případě podle mě mimo.

Reagovat
Pipo123

Predpokladáš len odchod Kovačiča, alebo čakáš aj ďalšie mená ? Guarin, Jesus ?

Reagovat
Mr.Jindros

Inter má 40 mega za jednoho hráče jo...

Reagovat
10

Nejdražší přestupy léta zatím Dybala a Kondogbia, oba do calcia. Docela prdel, když za posledních 13 let nikdo v Itálii (kromě Neapole a Higuaina) nekoupil hráče za víc jak 30m. A to ještě určitě s něčím přijde AC.

Reagovat
smazaný uživatel

Treba Cavani, za kteryho udajne muzeme dat 50-55 mil dle "duveryhodnych" zdroju..

Reagovat
Ragazzo d'oro

Cavaniho se už s chuti chytnul tuttosport a coriere.

Reagovat
smazaný uživatel

prave jednak unreal, ale hlavne by to byl uplne krok vedle...

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle to dopadá, když má Barca BAN ...

Reagovat
madridcan

az vam zavidim. Po sezone bez trofeji som zvedavy, co ten nas architekt vymysli...To zas bude Kunov, Pogbov, De Geov a na Benitez, rob si s tym co chces.

Reagovat
Kluivert9

Když to vidím, díky za to...

Reagovat
Mr.Jindros

Smutný je, že za to ani jeden asi nestojí.

Reagovat
smazaný uživatel

Na začátku přestupovýho jsem byl nadšený. Zájem o Kondogbiu, Martinez údajně skoro hotový... Nic z toho nedopadne a už se zase zajímáme o průměráky jako dřív. Takže z prodeje podílu si Berlusconi opět zaplatí akorát šlapky

Reagovat
smazaný uživatel

stejne tam nikdy nic nevyhra s merdou aspon zistiit co je to za skurvenej klub... kovacic je lepsi ale merda ho radsej preda a tesi sa z prichodu preplaceneho hraca za 40 mil take love ani matic nestal no ale cas ukaze ci sa oplatilo dat zarobit monaku

... merda inter

Reagovat
Mihal

ty to solidne nezvládaš, že áno..

Reagovat
smazaný uživatel

Víc lidí tady. Trolly třeba ignorovat.

Reagovat
Mihal

jop...presne tak

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna je to celkom fun sledovat miestami.. a miestami je to smutne :)

Reagovat
smazaný uživatel

a ty merdak ze ano

Reagovat
smazaný uživatel

ty si merdak ze ano

Reagovat
smazaný uživatel

huraaa tlieskajme merda ma hraca za 40mil

Reagovat
smazaný uživatel

Ty sis asi Zapoměl vzít prášky tak se radši pripomeň mamce ať tě nakrmí a mazej spát hovado

Reagovat
minoLFC

Pustia teraz Kovačiča?

Reagovat
Diego2

Jedina sance na ne zcela prumernou posilu pro Liverpool?

Reagovat
minoLFC

Tak Milner nieje priemerný, len predražený

Reagovat
Diego2

A co ten Bacca? neco jsem zachytil

Reagovat
minoLFC

bohvie, ono sa tomu bulváru nedá veriť, teraz sa píše o Firminhovi a že Kovačiča, Rondon, Bacca, Ilarra, ale čo je na tom pravdy....Už aby niekto prišiel lebo okrem Milnera to sú poisly na lavičku alebo tribunu

Reagovat
minoLFC

a že na Kovačiča sme nedali ponuku zatiaľ...

Reagovat
Mihal

neviem prečo ale stále si myslím, že Thohir obrovsky prekvapí a Kovu udrží ....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak prý to máte docela nahnutý s FFP, takže prodávat asi budete. To není asi jen o Thohirovi.

Reagovat
smazaný uživatel

jasne ze hej sak nemaju love jeden prestup nic neriesi kovacic pojde lfc ved aj ich coach povedal ze mensia strata je prist o kovacica jak o guarina ved merdak jeden z najvacsich talentov a aj tak ho odjebu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nezbývá než doufat že to za ty peníze bude stát za to.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší je jak všichni vědí jak to přesně bylo s přestupem haha :)

Reagovat
Pinturicchio

GdS

- Jovetic pouze na hostování, protože vedení Juve není přesvědčeno o Joveho zdraví

- další varianta Oscar, který by nás mohl stát až 40 milionů eur

- a do hry se dostává i Hamšík, za kterého chceme nabídnout Ruganiho (tomu už by chyběla jen 10 pro Hamšu)

Pyčo, to jsou vyhlídky.

Reagovat
olis

tak to si toho Ruganiho nechajte

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
j_mrazik

Kvalitních stoperů v jeho věku je minimum.

Reagovat
mojmira

mít Hamšíka a dostat za něj Ruganiho, tak jim ho osobně zabalím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Oscaaaar

Reagovat
smazaný uživatel

Bod s Jovetićem je nejlepší řešení.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Miguel19

S tím Oscarem je to něco důvěryhodného?

Reagovat
Pinturicchio

Myslíš tu částku? Jinak zájem tam je určitě.

Reagovat
Miguel19

Jakože ten zájem..

Reagovat
Pinturicchio

Zájem je určitě, hodně o něj stojí Allegri, který už se z lásky k němu vyznal i veřejně.

Reagovat
Miguel19

Jako 40 mega euro už je poměrně dost. Kdyby to bylo 50 tak už by jsme to museli hned brát. Ale stejně si myslím, že u vás skončí Jovetič.

Reagovat
Pinturicchio

Mně by Oscar nevadil, ale už těch 40 je dost slušná pálka. Jovetic na hostování by byl ideální, no.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Hamsik k Vam

Reagovat
Pinturicchio

Hráč je to výborný, ale za Ruganiho ne.

Reagovat
DelPiero137

az na toho Joja

Reagovat
ACSMan

Ruganiho jsem si koupil ve fifě místo Gintera kterej si vydupal přestup do city. A jako nic moc zatim ale dám mu prostor

Reagovat
Pinturicchio

Se rozehraje.

Reagovat
olis

mne za jednu sezonu zo 74 na 80

Reagovat
andycek1

Chelsea povedala že s nama nejdená o Oscarovi ešte 100-krát ho sem napište

Reagovat
SunFells

Napíšeš, že Chelsea povedala a odkážeš se na něco, kde není uvedené, že Chelsea povedala ...tak třeba i 100 krát by to tu mohli psát.

Reagovat
andycek1

na dôveryhodný zdroj sa obracám...

Reagovat
SunFells

Čekám na něj, protože musíš popisovat aktuální činnost. Do této doby ses totiž jen odkázal na hovno, které se odkazuje na Sky sports, což je stejně dobře důvěryhodné jako nedůvěryhodné ...a zdroj blízký hráči, mediální ekvivalent pro "jedna paní povídala".

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
CubONE

nanho nereaguj, to je strata casu

Reagovat
SunFells

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alberto Aquilani

Kondogbaia je inak presne hráč pre Manciniho, na takých to staval vo svojej ére v Interi, akurát mu vpredu chýba Zlatan. Naopak, Kovacica môže Inter za 20+ s kľudom pustiť. Celkom by ma zaujímalo, čo si od neho Liverpool sľubuje. Už roky kupujú podobné typy hráčov- Allen, Adam, pred tým aj ten Aquilani, ale Kovacic ak neprekročí svoj tieň talentu, čo dosť pochybujem, bude len ďalší posúvač lôpt. Oni by práve potrebovali hráča ako je Kondogbia, Pogba, či Strootman. Majú tam priemerného Hendersona, z ktorého ale dokážu opísať ako hviezdu a chcú kupovať hráčov okolo neho, miesto toho, aby kúpili niekoho miesto neho..... troška obednej poézie a zas sa pustím do učenia

Reagovat
Rarášek

A Miranda taky

Reagovat
DelPiero137

Real mysli toho Bonucciho vazne? To by ma riadne nasrali ale veci ze jeho nepustime. Merda Rafa

Reagovat
smazaný uživatel

Real by toho Bonucciho myslel vážně, kdyby se nějak brutálně posrala ta situace s Ramosem a Ramos by fakt odešel. Ale to zatím nehrozí, takže můžeš bejt v klidu.

Reagovat
DelPiero137

Nechapem Ramosa co vymysla, kam by chcel ist? Len koli platu takto streckuje? Pri vsetkych okolnostiach Ramosa, nema kam za lepsim ist. Mozno (strelim) do City kde by ho preplatili.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, chce novou smlouvu s větším platem no a Real se s ním nemůže dohodnout na výši. Popravdě, já si ani nemyslím, že chce odejít (nebo dokonce že odejde).. prostě jen využívá zájmu jiných klubů a vyvíjí tím tak tlak na Real.

Reagovat
Pinturicchio

Bonucci by do Realu nikdy nešel, několikrát řekl, že chce do konce kariéry zůstat v Juve, Leo je Juventino tělem i duší.

Reagovat
madridcan

Nic proti vasim stoperom, ale mne posledne tri-styri roky pride aj Leo a Chiello strasne precenovani. Jedineho, koho by som bral z vasej obrany je Barzagli.

Reagovat
Largo

A Rugani do budoucna

Reagovat
10

Leo určitě poslední roky přeceňovanej nebyl, to spíš naopak. Minulou sezonu měl skvělou.

Reagovat
DelPiero137

Preto nechapem preco mate o neho zaujem

Barza je istota, toho som si velmi oblubil. Leo mal dobre ME12, potom slabsiu sezonu ale minimalne predoslu dostal svojho mena. Chiello ide formou dolu jednoznacne.

Reagovat
CubONE

Chiello urcite, ale Bonucci mal tuto sezonu skvelu.

Reagovat
smazaný uživatel

S ním je to jak na houpačce. Z toho, co jsem četl, už to vypadalo jako jasný přestup.

Reagovat
smazaný uživatel

groteska

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Yanek

No teď už doufám půjde do Atletica.

Reagovat
M11

Reagovat
maras93

Už ho snad ani nechci.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

OT: Witsel do AC?

Reagovat
10

Sevilla s nima ukopala 9. místo

Reagovat
smazaný uživatel

na tebe mam najradsej ako doprajes :)

Reagovat
10

Reagovat
maras93

Reagovat
j_mrazik

A koukám, že Ryan z The Office píská španělskou ligu ve volném čase. Tam to fakt už může dělat úplně každej.

Reagovat
Koubinhor

Nevíte kdy se bude losovat další ročník serie A??

Reagovat
KingMaster13

To jsou takoví svině!! Každopádně skvělá posila do Serie A s Interem to vypadá dobře. My taky snad někoho podepíšeme a vzhůru Calcio Ale nasrali mě jako rejpat do skoro hotovýho transferu je zmrdství

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, proč nakonec zvolil Inter, herně na tom byli oba celky podobně, s rozdílem, že nás vedl začínající Pippo, kdežto Inter vede jejich legenda.

Inter je Mordor...Zmijozel...prostě zmrdi

Reagovat
snuff24

no teda když už by šlo do tuhýho, tak bych se radši přidal k Mordoru než se krčit někde v Kraji

Reagovat
Votas

Mordor v překladu znamenající Černá země (Mor - "Černý/Temný", Dor - "Země") byl v odkazu na Temného pána Saurona označován též jako Země stínu či Země Nepřítele. Sauronovým symbolem a zároveň znakem Mordoru bylo zlé rudé oko bez víčka na černém poli.

- Rudá na červeném poli...je jasné na který milánský klub to odkazuje a Inter to není. Málokdo pak má duši zkaženější než Sauron, přitom se například ve druhém věku objevil v krásné podobě, aby přelstil elfy, načež ale o schopnost brát na sebe krásnou podobu přišel a jeho vzhled představoval obraz zosobněné zášti a nenávisti. Podobnost s vývojem Berlusconiho není čistě náhodná.

Do zmijozelu byli žáci vybírali jen z čistokrevných kouzelnických rodin, což vedlo k rozkolu mezi ním a ostatními třemi zakladateli. Salazar Zmijozel (při jehož vymýšlení se JKR inspirovala portugalským diktátorem, diktátor je v Itálii jedině Berlusconi) Bradavice opustil, zanechal však po sobě památku v podobě Tajemné komnaty (č. 3), kterou střežil Bazilišek(Galliani) a kterou směl v budoucnu otevřít jen jeho dědic (Maldiniho syn).

- Inter přijímá od svého prvopočátku hráče všech tvarů, barev a původu, na rozdíl od Milána, což bylo zdrojem jejich rozkolu.

Rovněž není náhodou, že barva světelných mečů Sithů je jedině červená. Lze předpokládat, že se George Lucas inspiroval svou návštěvou Milána.

Reagovat
Votas

*černém poli

Reagovat
celestial-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

výborný tyhle teorie jsi vymyslel sám? Snad to ale nemyslíš vážně

Reagovat
lnterista
Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To určitě ne. To jako myslíte, že byl Tolkien Interista a musel v tak složitém díle, zrovna myslet AC? Oheň zkrátka není modrý, takže je blbost to takhle porovnávat mě tyhle teorie přijdou vtipný, ale myslet to vážně? Omg

Reagovat
snuff24

Reagovat
smazaný uživatel

To nebude náhoda

Reagovat
Antijuve

Reagovat
Minister

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
Shevchenko

My jsme ale Nebelvír, vy jste Zmijozel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Hyrax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Tak zájem Juve o Salaha už potvrzuje i SKY.

Nemůžu si pomoct ale čím dál víc mi to vychází tak, že od příští sezony budeme hrát 4-2-3-1 ...

- zájem o AM (potvrzeno Maxem)

- zájem o pravé křídlo (potvrzeno Maxem)

- kotel utracených peněz

- Mariovi nejvíc pasuje samostatný hrot

- 4-2-3-1 by nejmíň vyhovovalo Paulovi a Andreovi o jejichž odchodu se píše nejčastěj

- Max už dvakrát zmínil Comana jako hráče na kterého bychom měli sázet

- Nando řekl, že v Juve bude přes léto opravdu hodně změn

Myslíte, že je něco takovéhoto reálné ...

Vidal (Sturaro), Marchisio (Khedira) - Dybala (Coman), Jovetic (?), Salah (Pereyra) - Morata (Mandzu) ? Jak by to nalevo zvládal Paulito?

Reagovat
10

Pintu, calma, hermánkovej čaj, now!

Reagovat
M11

Reagovat
Pinturicchio

Já su klidné, Maxovi věřím, jen mi tohle trochu vrtá hlavou ... a jsem strašně nedočkavý jak to bude vypadat, no.

Reagovat
M11

co by to bez tebe taky bylo za mercato ze

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
10

tříčlenná záloha je naprostá jistota, to mi věř...tzn. 4-3-1-2 + 4-3-3 + 3-5-2, nic jinýho ani Allegri nehrál

Reagovat
Pinturicchio

Kua, ale takových plejerů a "jen" do rotace, ... to je pro mě až moc velký šok po těch dřívějších chudších letech, no, se mi nedivte.

I když je to docela paradoxní - tak ty tři roky zpátky jsem věřil tomu, že za jedno léto uděláme Jovetice i Persieho, .... a ted když jsou takové přestupy dá se říct realita, tak tomu zase věřit odmítám a hledám za tím změnu rozestavení / nějaké odchody.

Reagovat
10

jj, konečně si dospěl

Reagovat
Pinturicchio

A kurva, tak po takové zprávě jsem si ten čaj fakt radši udělal.

Reagovat
Pipo123

Inter bude mať ohromnú silu, len či to zvládne Mancini

Reagovat
lnterista

nech toho

Reagovat
Pipo123

Čoho ?

Reagovat
lnterista

s tou ohromnou silou(pokud to myslis vazne)

Reagovat
Pipo123

No jasne, kvalitu ste mali už teraz a tie možnosti sa v závere sezóny ukázali, ak bude mať formu Hernanes, Icardi, v príprave zamaká Shaqiri + Kondo bude delo v zálohe. Do toho obrana kde prichádza mladíček Murrilo + Miranda, to je stále velká kvalita. Na LM to jednoznačne musí byť, preto píšem jedine že by to posral Mancini

Reagovat
lnterista

jako je pravda ze vubec nevim co je to za nove hrace tak ze me to nechava uplne chladnym ale treba podle youtube me Murillo pripomina Juana. Ta kvalita v zaloze a v utoku taky nic extra kdyz nepocitam teda toho Kondogbiu a Maurita. Shaqovi neverim, Palacio uz ma nejlepsi za sebou. Chtelo by to poradneho nahravace pro Maurita a pokud bude obrana fungovat coz je velka neznama tak by to nemuselo by spatny. Do ohromne sily je to ale porad daleko

Reagovat
Pipo123

No, ale možno vás to odrazu stavia do pozície tretieho najsilnejšieho klubu v Calciu, už nad rámec možností je len AS a Juve

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba se Galliani hecne a vykoupí od nich Kovačiče

Reagovat
el Principito

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
snuff24

"As a kid I used to watch Inter play on TV, and now I’m joining this huge club. I will give my all." No úplně to vidím na ty savaně,široko daleko nic,jenom malej klučina do půl těla s tím vyvaleným bříškem a před ním starý CRTečko a v něm Ronaldo v dresu interu otevírá milánské derby

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že se nám oplatí za ty prachy ! Párkrát sem ho viděl hrát za Sevillu a tam byl skvělý.. Ale potom v Monacu měl nějaké zranění tak doufám že to nebude provar ještě dotáhnout toho Imbulu a třeba Jovetice a bude to ok..Tím pádem bude muset někdo odejít buď Guarin nebo Mateo.. Forza INTER!!!

Reagovat
2miguel1

v Juve bude Mandzukic,Dybala,Tevez a Morata?

Reagovat
ED91

Tevez asi zrejme určite odíde a asi zrejme určite má prísť Zaza

Reagovat
Votas

A Kondogbia bude nosit číslo 7 jako další legendy Interu: Coutinho, Osvaldo, Quaresma, Schelotto, Figo, Pazzini, Belfodil, Schelotto. Ano Schelotta jsem musel napsat dvakrát.

Reagovat
10

Reagovat
lnterista

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
sinter

predurčené na úspech

Reagovat
Recoba Inter

Z tvého komentáře kde máš pod čísly 7 uvedený provar za provarem, sem pochopil, že se snažíš upozornit na nelichotivou bilanci čísla 7 v našem týmu. Nechápu v tom případě, proč tam máš uvedeného Figa, který i přes svůj pokročilý věk, patřil v několika zápasech k tahounům Interu. To už tam měl být spíš Andy nebo i Conceicao - i když ten též nebyl zas tak marný ... třeba to ten "nigga" prolomí... ostatně jestli ne, tak máme opravdu velký problém

Reagovat
Votas

jenom sem vypsal, koho jsem si vzpomněl...někdo provar nebyl, u někoho se o tom dá spekulovat, někdo je Quaresma a někdo Schelotto...

Reagovat
smazaný uživatel

a hlavně Belfodil! akorát on zato nemoh,už toho tolik dokázal že neměl motivaci jak sám řekl...

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
smazaný uživatel

vznika novy pojem.. "Inter formula" )))

Reagovat
Shevchenko

Super

Reagovat
smazaný uživatel

velmi sa tesim na jeho vykony v Interi

Reagovat
smazaný uživatel

dalsie mena pre Inter co su v hre su Perisic, Salah, Melo..hmm

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele