Komňacký novým koučem Jablonce

12.10.2007, 12:44
Aktuality
Vedení Jablonce dnes oznámilo jméno nového trenéra. Kormidla severočeského klubu se podle očekávání chopil František Komňacký, který v této funkci střídá začátkem týdne odvolaného Luboše Kozla...

Jablonec se loni díky finálové účasti v Poháru ČMSF kvalifikoval do předkola Poháru UEFA a v letošní sezoně měl velké ambice. Začátek ročníku 2007/2008 však Severočechům vůbec nevyšel, pod vedením Luboše Kozla vyhráli jenom jedno z devíti ligových utkání v a tabulce Gambrinus ligy se společně s Libercem dělí o čtrnácté místo.

O nástupu Komňackého do funkce trenéra Jablonce se začalo spekulovat okamžitě po Kozlově odvolání. 56letý trenér okamžitě ukončil své působení v druholigovém ruském Rostově a přicestoval do Čech. Komňacký si u nás udělal velké jméno v sezoně 2003/2004, kdy k mistrovskému titulu dovedl Baník Ostrava.

Autor: Tomáš Pavlík / idnes.cz

Komentáře (6)

Přidat komentář
HOST*

Reagovat
smazaný uživatel

no je mi toho kozla líto,protože z jeho práce v béčku slávie tedka jarolím a celá slavie čerpá,holt jablonec nějak nesedl,ale spíš si myslim,že to tam dobře neposílily.rada si odvedl hráče který chtěl.tak uvidíme:(((

Reagovat
smazaný uživatel

Ono to tam za prd stálo i na jaře - porazili Slavii a Spartu, OK, ale jinak to nebylo nic extra. Když řekne Kozel i Fukal, že v Jablonci na to kupa hráčů sere a nemá zájem, tak to bude hlubší problém.

Reagovat
smazaný uživatel

Výborná volba pro Jablonec. Výbornej kouč, výbornej člověk, velká osobnost. Jablonec by mohl ját na poháry - jestli ne letos, tak příští rok určitě

Reagovat
HOST*Majkl

Trenera maji sice super,ele pristi zapas s Banickem stejne prohrajou

Reagovat
HOST*

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele