KOMŇACKÝ DO MFK RUŽOMBEROK

21.04.2005, 13:35
Aktuality
Bývalý trenér Baníku Ostrava František Komňacký nahradí ve slovenském prvoligovém klubu MFK Ružomberok v úterý odvolané duo Ivan Hucko - Juraj Jarábek. Komňackému bude jako asistent vypomáhat současný prezident ružomberského týmu Lubomír Moravčík.

Komňacký bude působit v Ružomberoku do konce této sezóny. "Potom se uvidí, nechceme předbíhat událostem. Příchodem pana Komňackého očekáváme, že mužstvo zlepší herní projev a začne konečně vyhrávat. Na podmínkách kontraktu jsme se s novým hlavním kormidelníkem dohodli. Teď jsme v lize aktuálně až na šestém místě, účast v evropských pohárech stále nevzdáváme. Na druhou Žilinu ztrácíme sedm bodů, což se dá za příznivých okolností smazat," řekl Petr Košč, generální manažer klubu.

Košč také připustil, že o pozici hlavního trenéra v tomto klubu se ucházelo více jmen. "Kromě pana Komňackého jsme měli ještě tři další kandidáty, i z Česka. Myslím si, že jsme nakonec zvolili tu nejoptimálnější a nejreálnější variantu."

František Komňacký naposledy trénoval Baník Ostrava, s kterým získal minulou sezonu titul v Gambrinus Lize, na loňský úspěch ale nedokázal navázat a kvůli neuspokojivým výsledkům ho nahradil Josef Jarabinský. Komňacký už na Slovensku působil, v sezoně 2002/2003 vedl Žilinu a na jaře 2003 seděl na lavičce Matadoru Púchov, se kterým vyhrál slovenský pohár.

Autor: David Kubáň

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Franto,Franto,nedáš si povedať.Do našej ligy ide trénovať len samovrah alebo ten ,kto nemá prachy.Kufor si nechaj pre istotu zbalený...

Reagovat
smazaný uživatel

To je vaše liga na tom tak zle?

Reagovat
smazaný uživatel

Ovela horsie ako si myslis Da sa porovnat s vasou tretou ligou

Reagovat
smazaný uživatel

A s Anglickou siedmou...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Naš liga je natom podobně...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemas pravdu. Bol si na zapase tretej ligy v Cesku? Napr. druholigovy Most vyradil v Pohari CMFS SPARTU. U nas tak isli tento rok Licartovce, minuly rok Sala a Senec. A v Moste je druhý bránkar Beláň, ktorý bol v sezone 2001/2002 2 brankárom v tretoligovej Prievidzi.

Aj v prípravných zápasoch neni vidno až taký rozdiel medzi Českou 1. a Slovenskou 1. ligou, iba Ostrava, Olomouc, Liberec, Slavia vedia zdolat nase tími rozdielom triedy (napr:4:0) ale zapas AS TRENCIN - SLOVACKO 2:2, ZLIN - SLOVAN 1:0 a tak...

Reagovat
smazaný uživatel

No jasne-trochu som to prehnal Ale aj tak-nemozme sa porovnavat s Ceskou ligou-to ani nahodou

Reagovat
Xavi

no už jsem se lekl!

Reagovat
smazaný uživatel

Zle na tom je,ale ešte horšie sú na tom naši manažéri.Stačia 2-3 zlé výsledky a tréner letí-to je jediné,čo tí manažéri dokážu.Inak sú tam asi na parádu.

Reagovat
HOST*Jano

Co sa tika Rbk,mozu byt radiak sa zachrania a nie aby mysleli na poharovu europu.Vsetko prehravaju.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele