Koeman projevil zájem o Riiseho

18.12.2007, 13:37
Aktuality
Trenér Valencie Ronald Koeman se rozhodl posílit levou stranu svého týmu a za tímto účelem si vyhlédl jednu posilu v Liverpoolu. Nizozemský kouč má zájem o Johna Arneho Riiseho, za něhož španělský klub nabízí čtyři miliony liber...

"Je to hráč se zkušenostmi a do naší hry by přinesl nové možnosti," řekl Koeman na adresu norského reprezentanta.

27letý Riise je typem univerzálního fotbalisty a může nastupovat jak na levé straně obrany, tak i zálohy. Seveřan nemá pevnou pozici v základní sestavě Liverpoolu, manažer Rafael Benitez s ním ale i přesto počítá a neplánuje jeho uvolnění. Pokud by tento transfer Valencii skutečně nevyšel, obrátil by španělský klub svou pozornost na typově podobného fotbalistu - Brazilce Maxwella z Interu Milán.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (27)

Přidat komentář
smazaný uživatel

O Riiseho projevila zájem i Aston Vila pro kterou by byl posilou v případě odchodu Mellberga!

Reagovat
smazaný uživatel

posilou by bol ale urcite nie na mieste stopera

Reagovat
Devil

Dokud bude hrat a bude uzitecnej , tak at zustane v Liverpoolu !

Reagovat
smazaný uživatel

A club on the brink of implosion at the best of times is now spiralling out of control. Slogans calling for the puffed up head of Soler have started appear on walls around the stadium. Rumours of a squad revolt against Koeman and his authoritarian ways were buzzing around Spain throughout the week. Talk has already begun of Koeman's replacement, with Marcelo Lippi being touted as a front runner.

football 365.com

Reagovat
smazaný uživatel

Po Anglicky veľa neviem, skús mi to skrátene preložiť

Reagovat
smazaný uživatel

jinými slovy hráči se postavili proti autoritářským metodám trenéra zdá se

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, taký hráč s takou delovkou by sa nám zišiel. Ale nevidím to reálne

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej hráč pro Valencii. Potřebují krajní obránce (no, spíš potřebují všechny druhy obránců) jako sůl

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pozastavím se nad tou cenou - to jako vážně jen 4 mega liber? Já bych čekal min. dvojnásobek

Reagovat
Kily

za čtyři mega je to skoro zadarmo, já bych z Riiseho ale až tak nadšenej nebyl - přijde mi jakopsychopat a o tuhle funkci se v týmu už perou Albelda a Marchena.

Reagovat
VicenteRodriguez

Albelda a Marchena- dobrej forek

Reagovat
Xavi

Riise je hroznej, do španělské ligy se vůbec nehodí.

Reagovat
smazaný uživatel

Marchena už dávno ne, měl by být naopak kapitánem

Reagovat
smazaný uživatel

Tady jsou vsechny přestupy o kterých se kdy mluvilo a jednalo, spekulovalo atd . atd. http://www.footballtransfers.info/speculation/cbc/cbc1.html

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.davidvilla.info/

sou tam dobrý linky dole

Reagovat
-Kopy-

Maxwell, Jankulovksi, Tawio, Risse

Jeden z těhle.

Reagovat
smazaný uživatel

Kleber (?Santos)

Reagovat
smazaný uživatel

According to Radio Nou Koeman have told both Cañizares and Albelda that he doesn't count on them and that they should look for other teams in January

its good

Apparently the staff doesn't like the old-guard clique who rules the dressingroom

NO CONTARÁ MORE WITH THE CAPTAIN AND THE GUARDAMETA AND LES BUSQUEN SAYS THAT TEAM

Koeman loads Albelda and Canizares

DIEGO PICÓ. Valencia

Ronald Koeman and Juan Soler already have claimed its first two victims. Captain David Albelda and Santiago Canizares have been identified as key (or first) responsible for the crisis in Valencia and the technician has reported that lacks them for the remainder of the season and can buscándose a way out. The technician later clarified at a press conference saying that the situation was "a technical decision" and had spoken to the two players "because there are some youngsters" to which they were not hiding anything and can "explain why not leave them outside. "

The coach made it clear that the decision was taken in accordance with the president Juan Soler, who was a club decision: "It's a strong decision and I need the support of the president. He agrees and has spoken, and although they are important players for the moment for these two parties are kept out. " While it is true that the decision is not just for the remaining two games of 2007, but the two players do not have the technical and now to have been alerted to the search team.

There Hildebrand and Mora

After knowing this story appears therefore that all rumors pointing to a possible exit from the German Timo Hildebrand in the winter market seemed already been completed. The guardamenta had been 'placed' from the German press in Wolfsburg in a handover imminent. However, the decision to dispense with Koeman 'Cañete' opens up a whole range of possibilities for both Hildebrand to Juan Luis Mora.

Koeman said that Mora "has annoyed that only talk of Canizares and Hildebrand. Works well every day, it is quiet and is experienced." In addition, the Dutch added, "I see in training that players want to change things, but it seems that they can not and games against Barcelona the difference is larger still," he said. The Dutch did not lose hope and believe that "can be changed with a good result." "I am convinced that we are going to change and hopefully they will tomorrow," he noted.

Marca.com

Reagovat
smazaný uživatel

naprosto podporuji tohle rozhodnutí, i mě připadá že jsou oba rakovinou v kabině. Navíc Albelda hraje strašně, každej druhej zápas hrubka po který je gól. Snad to zabrání Hildebrandově odchodu do Wolfsburgu, horší je, že teď musí chytat Mora

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám,že z toho nic nebude. Zatím ať zůstane v Liverpoolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Riise do Valencie...ten člověk je cvok!

Reagovat
smazaný uživatel

...4 mil. libier, to je smiešna suma, Koeman asi žartuje...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo kdydy nebyli ve Vale dementi tak neposílali del Horna na hostování do Bilbaa ... a nemuseli kupovat levýho obránce , beka ... a přestup Riiseho je nereálný ... Liverpool ho nepustí ... je tam dost oblíbený a fanoušci ho milují ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ta nabídka je směšná.. J. A. Riise má podle mě cenu minimálne 10 mil liber..

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna patri medzi naj lavych obrancov na svete spolu z A.Cole a Jankulovskim

Reagovat
smazaný uživatel

že A:cole cha cha cha

Reagovat
smazaný uživatel

ze 4 mil :D:D:D

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele