Klose se dohodl na smlouvě s Laziem

09.06.2011, 09:16
Aktuality
Miroslav Klose na závěr kariéry okusí italskou Serii A, zkušený útočník se po konci smlouvy v mnichovském Bayernu dohodl na spolupráci s římským Laziem, kde po absolvování obligátní zdravotní prohlídky během dneška podepíše kontrakt na dva nebo tři roky...

Biancocelesti příchod Kloseho, který dnes slaví své třiatřicáté narozeniny, oznámili v noci na svých oficálních stránkách. Podle hráčova manažera Alexandera Schütta by polský rodák upsat Laziu na tři sezóny, zatímco italská média mluví o smlouvě dvouleté.

Dlouholetý kanonýr německé reprezentace, za níž odehrál 109 utkání, odchází z Bayernu po čtyřech sezónách a poprvé ve své kariéře si vyzkouší zahraniční angažmá. Po Karlheinzovi Riedlem, Thomasi Dollovi a Thomasi Hitzlspergerovi bude čtvrtým německým hráčem v historii Lazia, které po pátém místě v uplynulém ročníku Serie A bude v příští sezóně hrát Evropskou ligu.

Autor: Petr Vaněček / kicker.de

Komentáře (403)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele