Klopp: Přebírám odpovědnost za výsledky Liverpoolu

06.02.2017, 12:00
Aktuality
Liverpoolu se po Novém roce nedaří, když vyhrál pouze jeden z deseti soutěžních utkání, díky čemuž na vedoucí Chelsea ztrácí již třináct bodů. Manažer Jürgen Klopp pak bere odpovědnost na svá bedra...

Ambiciózní družina má za sebou skvělý vstup do letošního ročníku, když do konce uplynulého roku prohrála pouze dva ligové zápasy a celkově ztratila body jen šestkrát.

Když Liverpool na Silvestra porazil Manchester City, měl našlápnuto k nejvyšším příčkám, od té doby ovšem naplno nebodoval a naposledy podlehl i poslednímu Hullu City.

Manažer Jürgen Klopp bere odpovědnost za výsledky Reds na svá bedra a pokládá si otázky, proč se celku od řeky Mersey přestalo dařit. "Neuvěříte mi, kolik si pokládám otázek. Dělám to stejně i po vítězných zápasech, nemyslím si, že jsem dokonalý," prohlásil Klopp.

"Beru na sebe plnou odpovědnost za porážky, ještě více, než za vítězství. Bylo to takhle vždycky, nepotřebuji litovat," řekl německý manažer, který se chce ze složité situace dostat. "Musíme najít řešení a něco změnit. Nyní je na nás, abychom ukázali reakci," dodal Klopp.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (848)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele