24. kolo
04.02.2017 16:00 CET
2 : 0
(1:0)
Stadión:
KC Stadium, Hull

Reportáž

Hull City - Liverpool FC 2:0

Liverpool v roce 2017, to je hrůza děs. Svoji otřesnou bilanci ze soutěžních zápasů ještě posílili dalším neúspěchem z Hullu. Na hřišti nováčka Premier League se nedokázal vypořádat s úpornou defenzivou, navíc jej potopila již tradiční chyba brankáře. Mignolet totiž před jediným gólem debutanta N’Diayeho nebyl schopen odpálit míč do bezpečí. V závěru je potupil dokonce i Niasse...

Zápas na KC Stadium byl z hlediska ofenzivní atraktivity hlubokým zklamáním. Je však pravda, že Marco Silva naordinoval jednomu z nejhorších týmů ligy velmi pragmatickou medicínu, ze které občas bolí oči a ničí plynulost hry, jenže v současné situaci jsou pro Hull body jedinou prioritou, bez ohledu na to, jak je získají.

Na pátou porážku z deseti soutěžních (během nichž vyhráli jedinkrát!) zápasů novém roce si Reds zadělali v závěru umolousaného prvního poločasu, kdy defenziva Liverpoolu neubránila roh Hullu. Maguireovu hlavičku pak navíc nedůrazný Mignolet jen plácnul k Alfredovi N’Diayemu, jenž oslavil debut vítězným gólem.

Liverpool byl oproti zápasu s Chelsea k nepoznání. Ten tam byl náboj a divoký presink, což jen potvrzuje, že Klopp svůj základní rys dovede vytáhnout jako trumf především proti silným soupeřům. Největší šanci měl hlavičkující Mané, ale Jakupović si druhé čisté konto nenechal vzít. Výrazně mu navíc pomohli oba stopeři, Maguire s Ranocchiou vytvořili neprostupnou hradbu, navíc měli oba prsty v brankách.

Po hodině hry se Tigers mohli definitivně osvobodit zpod tlaku, Abel Hernández ale nemá dobrou střeleckou formu. Při obloučku Huddlestona mu chybělo sebevědomí a místo voleje si nechal míč skočit. Trefil tak jen boční síť. Pak se po skvělé práci Grosickiho zjevil sám před bránou, ale nebyl dostatečně hbitý a Mignolet mu šanci zhatil včasným vyběhnutím.

Útočil hlavně Liverpool, ale jeho ofenzivní snažení bylo naprosto impotentní. Coutinho ve zlaté šanci netrefil míč pořádně, Milner pálil pouze propagačně. A tak se v závěru dočkal historické chvíle Oumar Niasse. Ranocchiův pas si převzal na půlící čáře a samostatný únik zakončil gólově. V závěru se pak dvakrát zaskvěl Jakupović, jenž korunoval parádní odpoledne pro Hull City.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Infernoqt

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

aby tu nebylo zase překvapení

Reagovat
smazaný uživatel

Mohlo by být... Hull hraje pod Silvou, který si přivedl pár nových jmen celkem zajímavě a nevypadá to pro ně ještě úplně špatně co se týče záchrany, pokud jim to vydrží.

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
HullCity

Hezké dny,opravdu hezké,ale po 24 zápasech máme 20 bodů,ze zbylých 14 zápasů potřebuje další 20 aby byl klid,takže snad si o sobě naši hráči nebudou moct myslet a budou takhle makat i proti týmům jako Burnley nebo Sunderland!!!Jinak s posilami jsem naprosto spokojený!!To tu bylo keců,jak Ranocchia vyhoří a dneska byl součástí týmu,který udržel na uzdě nejlepší útok ligy!!!N'Diaye a Niasse zatím také nenaplňují předpoklady místních "expertů"...

Reagovat
smazaný uživatel

když jsem ti to psal před x dny, tak si ani neodpověděl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tímto vypadáváme z bojů o titul, i cesta do LM se začíná komplikovat. V krátkém sledu prohrát proti Swansea a Hullu, to je velký problém. Po dnešku ještě vážněji hrozí sestup úřadujícím mistrům, bude zajímavé to sledovat!

Reagovat
Noustress

ja sa asi poserem, nakonec to bude sezóna snov vypadne CP labute a Burnley, CFC vyhrá titul a postúpia Straky reading a brighton/leeds no skrátka paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Burnley nemá šancu zostúpiť s ich domácou formou.

Reagovat
HullCity

Jenže teď budou mít doma top týmy a pokud prohrají proti nám,tak řekl bych,že sestoupit klidně můžou.

Reagovat
eL

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele