Kisel: Tým má obrovský charakter

22.04.2011, 08:46
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (17)

Přidat komentář
forrest

Příští rok ještě Slavia bude hrát dobrou sezónu v Evropský lize...

Reagovat
smazaný uživatel

To je nesmysl aby se hrali pohary , ten tym se musi dat v prve rade dokupy a pochybuju ze se to stihne jentak pres leto abychom pak neudelali v Evrope ostudu .

Reagovat
smazaný uživatel

I s Bčkem Slavia bez problémů přehrávala Spartu, i když to na konci podle skóre nevypadalo. I s tímhle týmem se dá něco uhrát, minimálně získat nějaké finance navíc, zkušenosti pro nové hráče. A když bude i trošku štěstíčka, může z toho být klidně něco víc. Ostudu může udělat stejnou kdokoliv jiný z ligy, včetně Sparty. Viděli jsme tuhle sezónu v LM i EL.

Reagovat
goodbay

Ano, Sparta si udělala ostudu se Žilinou, ale napravila to, i když ne finančně, postupem v EL do 16-ti finále. Ostatní týmy, zvlášť Jablonec a Ostrava, udělali pořádnou ostudu. Také proto, že nemají velký koeficient a tudíž, až na Ostravu, byli nenasazený. Když jsem koukal na předběžný rozlosování na coen.wz.cz je Slávia nasazená i ve 4. předkole, proto jí přeju, jako Sparťan, vítězství v Ondrášovce.

Reagovat
smazaný uživatel

stejně jako pustili Mallorcu s dluhama do EL

Reagovat
smazaný uživatel

nebo Temešvár, který dluží nemálo peněz Baníku

Reagovat
F.Torres

Reagovat
smazaný uživatel

nádhera včera

Reagovat
smazaný uživatel

Včera jsem tam byl a když jsme šli ze zápasu, tak celý stadion zpíval při odchodu v podchodu chorály. V tu chvíli jsem si uvědomil, že tohle zabít by byla rouhání proti všemu, protože i přes to všechno jsme tam byli a zpívali si jen tak pro radost... "V našem srdci je, jedině Slávie"... Naši fanoušci jsou nejlepší v ČR a to mi nikdo nevymluví... Neznám fanoušky, kteří by po výklepu 0:7 poděkovali svým hráčům nebo kteří by zpívali oslavný chorál pro soupeřova hráče, i když udělal pár ostřejších faulů (David Kalivoda)... Prostě Slavia v našem srdci je, a kdo jí nechá zničit zaslouží kulku!

Reagovat
centos

To by poděkoval snad každý tábor. Je totiž rozdíl prohrát 7:0 s top týmem Evropy na jeho půdě a prohrát 7:0 po trapném výkonu s někým obyčejným. To by pak k žádnému děkování u vás nedošlo.

Reagovat
smazaný uživatel

To bych netvrdil... V první mistrovské sezoně jsme velice nečekaně rupli s Viktorkou asi o tři branky, a děkovačka byla... Vypadli jsme s divizní Líšní, děkovačka byla... Nevím jaký chceš důkaz...

Reagovat
centos

Děkovačka po prohraném zápase není nic neobvyklého.

Pokud na to hráči nesrali, pak si ji nezaslouží..

Reagovat
smazaný uživatel

Yop, ale má ji minimum týmů v Evropě, třeba taková Sparta má leda tak hovno...

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc ta děkovačka má i jiný rozměr... Když přijdou po prohraném utkání, při kterém nehráli na plno a musí se koukat do očí fanoušků tak to má opačný efekt a oni se maximálně stydí... Spíš to umocňuje pocity po dohraném zápasu než cokoliv jiného

Reagovat
centos

Jo, to máš pravdu. To jsou vlastně dva odlišné přístupy, a oba mohou být prospěšné. A abych vám nekřivdil, tak ta děkovačka je fakt fajn.

Reagovat
smazaný uživatel

klobouk dolů

Reagovat
smazaný uživatel

Snový scénář: Nový majitel, stabilizace, příští rok Slavia do EL. Přijde 1-2 posily do každé řady (brána: klidně bych stavěl Hanuše; obrana: ideálně někdo jako Beneš a Hošek; záloha: Kalivoda a ještě nějaký kreativní záložník případě náhrady za ty co odejdou - Milan Černý; útok - nákup Pospěcha a Chigoua by mohl stačit) a ze Slavie by se stal klub, který odpovídá jeho historickým kvalitám. Sestava ve stylu : Hanuš - Čelůstka, Beneš, Hošek/Koubský, Trubila - Koreš, L. Jarolím, Kalivoda, M. Černý/Posila/Janda - Chigou, Pospěch ... Mezi náhradníky furt Vlček atd.

Katastrofický scénař: Slavia vyhlásí bankrot a pod jménem fanoušků se přihlásí do 3.A třídy...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele