Kingův návrat stále v nedohlednu

29.11.2007, 10:46
Aktuality
Ledley King se v letošní sezoně na hřišti ještě neobjevil a na svůj debut si bude muset počkat možná ještě hodně dlouho. Kapitán Tottenhamu stále není fit po vážném zraněné kolena a podle manažera Juandeho Ramose může léčba zabrat ještě několik měsíců...

"Návrat Ledleyho Kinga je stále hodně daleko. Je obtížné říci, zda to budou dva týdny, tři týdny, dva měsíce nebo dokonce tři měsíce. Je to vážné zranění a léčba probíhá pomalu," sdělil Ramos.

King se v létě podrobil operaci kolena a podle prvních předpokladů měl touto dobou již hrát. Kapitán Spurs sice trénuje s týmem, rekonvalescence však probíhá velice pomalu a od lékařů má povoleny pouze dva lehké tréninky se spoluhráči v průběhu jednoho týdne.

Kingovy schopnosti Kohoutům hodně scházejí. Tottenham letos inkasoval zatím 25 branek a má čtvrtou nejhorší obranu v celé Premier League.

Autor: Tomáš Pavlík / dailymail.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele