Keshi po vypadnutí z MS rezignoval na post trenéra Nigérie

01.07.2014, 08:46
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (41)

Přidat komentář
smazaný uživatel

dobře udělal.....je my nesympatickej a vychca*** trenér co chce jenom prachy a nic z toho byl bych celkem rád kdybych o tomhlechlapoj už nikdy neuslyšel

Reagovat
smazaný uživatel

nevím jaký je, ale Nigérie mi přišla naopak jako nejsypatičtější tým na MS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
salami

co na nich bylo sympatickýho? tristní výkon proti Íránu, pak velkohubý kecy a nakonec hádka o premie, do toho hlavní hvězda Mikel, kterej hrál jak po obrně, a ještě porazili Bosnu díky zářezu

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
oli9

Reagovat
Talker

Tak Irán to betonoval celou dobu, zářez Bosny je chyba rozhodčího a ne Nigerie, Argentina je porazila jen díky tomu, že měli Messiho. A teď skvělý výkon proti Francii, kdy klidně mohli postoupit.

Co je na nich nesympatického?

Reagovat
salami

jasně, ale chyby rozhodčích v jejich prospěch jim klasicky nevaděj, ale naopak řvou a házej neuspěch na rozhodčí, proti Íránu předvedli trapnej výkon beton nebeton, absolutně bez nápadu, dlouhý míče z pulky, nulová mezihra, jedinej kdo něco předvedl byl Odemwingie, Argentina hrála na pul plynu a stejně mě výkon Nigerie neoslnil, a jak jsem řikal, klasicky bitka o premie, uznávám, že proti Francii zahráli dobře, ale stejně mi uniká ta sympatičnost, že by třeba nadchli bojovností jako Alžírci nebo nějakou mimořádnou individuální kvalitou hráčů, čest výjimkám jako Musa, Odemwingie nebo Ambrose, třeba levej bek mi přišel jako nejhorší fotbalista na co na MS nastoupil (Ochinawa nebo jak se jmenoval)

Reagovat
veikko

Oshaniwa? Mi teda přišel lepší než Ambrose.

Reagovat
salami

Ambrose má sklony k mindám, ale fotbalista výbornej, ukazuje to i v Celticu, jenom na něj neni moc spoleh, Oshaniwa od pohledu nefotbalovej, špatná koordinace pohybů apod., ale toho jsem jinde než na MS nevidě, tak mu třeba křivdim a je fakt, že proti Francii si svoje docela splnil

Reagovat
smazaný uživatel

"jasně, ale chyby rozhodčích v jejich prospěch jim klasicky nevaděj, ale naopak řvou a házej neuspěch na rozhodčí"

Zaprvé přece Keshi na rozhodčí nehází porážku a pokud si to myslíš, tak neumíš pochopit psaný text. Zadruhé i kdyby to udělat chtěl, tak čemu se proboha divíš? Tobě taky vadí věci, které jsou ve tvůj prospěch? Zatřetí je sympatické každému něco. Po skupině jsem nevěřil, že by zahráli takhle, ale jejich výkon proti Francii byl pro mě sympatický, ale to je subjektivní. Nevidím důvod to rozebírat takhle dlouhým příspěvkem.

Reagovat
salami

ale hází, když si otevřeně stěžuješ na rozhodčího, že ti neuznal gol a neudělill červenou, tak to na rozhodčí hážeš i kdybys zatim sedmkrát řekl, že se na to ale nechceš vymlouvat a prohráli jste si to sami, kdyby řekl, že se mu některý rozhodnutí sudího nelíbily, ale prohráli si to špatnou finální fází, tak ok, ale on vypráví o tom, jak nechápe, proč jim neuznali gol, jinak já jsem se jenom ptal, co mu přijde na Nigerii sympatickýho, nic víc, respektuju to jenom jsem nadhodil důvody, proč mně sympatický nepřijdou, nic víc nic míň, a už vubec teda nerozumi tomu, proč bych se o tom nemohl rozepsat, od toho tu ta diskuze je aby jsme se podělili o svoje názory

Reagovat
smazaný uživatel

No joo, tak ty jsi takový ten člověk, který musí za vším vidět něco víc. To jako nemůže rozhodčího zkritizovat, aniž by za tím někdo neviděl nějakou výmluvu? Nebyl tam ani malý náznak, navíc sám o prohře potom mluvil a tam se o rozhodčím vůbec nezmínil. Takže jak říkám, lépe pochopit psaný text by neškodilo.

Reagovat
salami

"Je to poprvé v mé kariéře, co se vyjadřuji k rozhodčím, ale tenhle prostě nebyl dobrý. Jsem s jeho výkonem nespokojený"

"Já se na to několikrát díval a nenašel jsem tam žádné porušení pravidel. Rád bych znal důvod, proč ten gól neuznali, protože já to v televizi neodhalil. Je to hanba"

asi nechápu psanej text, ale podle mě si na rozhodčí otevřeně stěžuje čimž na ně jednoznačně háže díl viny, svuj tým pak pochválí a utrousí, že měli proměnit šance a chyby se stávaj, nicméně na rozhodčí jednoznačně hází vinu a to i za offside, kterej byt o kousek, tak byl

Reagovat
smazaný uživatel

viděl jsem jen zápas s Argentinou a moc se mi tam líbili, jak herně (přestože hráli ten Africký styl bez systému) a už tím že to otevřeli, tak jako tým celkově, přišli mi že nejsou nějak rozhádaní apod. jak mi přišlo zbytek mužstev z Afriky (krom Alžírska). Přišli mi prostě jako příjemní lidi. Je to samozřejmě můj subjektivní pocit

Reagovat
oli9

at už vám ty prázdniny skončí

Reagovat
smazaný uživatel

No,nevim jak vy ale mě teda přišel jako nejsympatičtější týmy ms Německo,Brazílie,a nejvíc Kostaričané

Reagovat
smazaný uživatel

možná jsem moh poznamenat *Africký tým na MS. Jinak z Brazílie jsem silně zklamaný, celkem jim přeju ale ta hra je šílená... nejde jen o výsledky ale o to jak hrají

Reagovat
oli9

jo všechny ty tři týmy jsou africké.... ale na tebe asi neregovat lepší

Reagovat
oli9

mělo být nad tebou ale píšeš v první osobě za dva nicky

Reagovat
smazaný uživatel

? nevím jak si to myslel, já jsem reagoval na to že jsem výše napsal "...ale Nigérie mi přišla naopak jako nejsypatičtější tým na MS"

Reagovat
oli9

jo už vím tak ale mohls reagovat na sebe tak to vypadalo jako by si psal za dva nicky

Reagovat
mayday

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Bayernista18

Brazílie.

Reagovat
mastakillah

Obrovská škoda. Udělal z Nigérie jeden z nejsilnějších týmů Afriky

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsilnější tým Afriky jsou Pobřeží Slonoviny

Reagovat
smazaný uživatel

no podla toho ako "zvladli" zapas s Greckom som si nie moc isty, hlavne ten zaver.

Najsilenjsi na MS z Afriky bolo Alžírsko podla mna.. hrali pekne a dokonca aj takticky, co je u africkeho timu nieco neuveritelne :)

Reagovat
Neuro

protože to nejsou černoši... ať to zní jak to zní je to pravda

Reagovat
smazaný uživatel

tak da sa povedat ze je to Francuzsko B to ano :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

To Pobřeží Slonoviny, které vyhrálo jen nad Japonskem?

Reagovat
mayday

Africkým týmům fandím dlouhodobě, ale Pelé se trochu sekl při predikci, že mančaft z Afriky vyhraje MS do konce 20. století. Ti to nevyhrají ani příštích 200 let snad.

Reagovat
smazaný uživatel

tak zrovna ta nigerie na to mělo, kdyby se nezranil ten onuzi, tak by podle mě měli na postup, bez něj se ta záloha dost zhoršila

Reagovat
smazaný uživatel

možná ne na celkovou výhru teda, ale do budoucna podle mě solidní základ mají

Reagovat
Talker

Na postup včera měli, ale podle mého by to bylo maximum.

Reagovat
mayday

Jasný, na postup měli, Ghana měla minule na postup dokonce do semifinále, ale prostě že by vyhrál africkej tým celý MS, to je sci-fi úplně.

Reagovat
sk333

Myslím, že by to v afrike chcelo trošku viac koncepčnej práce a snáď by mohli v budúcnosti prekvapiť. Napríklad viem, že v Nigérii vznikajú futbalové akadémie, ktoré majú svoju úroveň.

Národné výberi majú už v kategórii u-13, alebo u-15. Minuloročná u-17 vyhrala ms, kde hralo aj Slovensko. Hráči presli aj MRI testom, aby sa predišlo falšovaniu s vekom.

Reagovat
smazaný uživatel

Tlučhuba s jeho prohlášeními bude chybět.

Reagovat
sk333

Keshi urobil pre Nigériu veľa, ale robil aj chyby.Napríklad v nominácii nemali byť Reuben, Azeez, Uchebo, Nwofor, Uzoenyi. Nigeria ma aj lepších ako: Haruna Lukman, Ajagun, Obasi, Nosa Igiebor, Ike Uche, Aluko, Anichebe,.Imoh Ezekiel, Brown Ideye. Do budúcna by mohol byť trenérom Nigérie napr.Sunday Oliseh. Na post playmakera sa núka Chuks Aneke. Bývalý hráč Arsenalu a juniorky Anglicka a teraz hráč Zulte Waregem.

Reagovat
mayday

Je fakt, že některý známý jména tam nebyly, ale těžko říct, v jakým ti hráči byli stavu apod. Třeba Ideye Brown toho v Dynamu moc nenahrál asi.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele