Nigerijský svaz nabídl trenérovi Keshimu novou smlouvu

03.07.2014, 18:55
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (10)

Přidat komentář
Murtago

Nová výzva = vyšší gáže.

Reagovat
smazaný uživatel

ja sa mu osobne nedivím...keď ma na starosti hráčov ktorý sa hádajú za každé euro

Reagovat
smazaný uživatel

divný černoch.

Reagovat
smazaný uživatel

vypada jako mike tisson

Reagovat
smazaný uživatel

tisson

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhodit půlku týmu hrát s mladejma co si budou vážit toho,že můžou reprezentovat svou zem !

Reagovat
domingo

to uz se prave stalo pred MS

Reagovat
sk333

Keshi je dobrý tréner, ale je mám výhrady k nemu. Tak napríklad do repre zaradil hráčov ako: Ameobi, Nwofor, Uchebo, Gabriel, Uzoenyi, Odunlami, ktorí nehrávali veľa ani v kluboch. Namiesto nich tam mohli byť:Aneke, Ajagun, Oduamadi, Obasi, Imoh, Igiebor, Ike Uche. Nemali rovnocenních hráčov na lavičke, keď sa mužstvu nedarlo. V Nigérii sa spomína ako nástupca Keshiho Sunday Oliseh. Bývalý skvelý hráč, ktorý v Belgicku získal najvyššiu trénersku licenciu.

On by mohol mužstvo ešte viac vylepšiť.

Reagovat
sk333

Nigéria má práve teraz k dispozícii mladú generácu, ktorá može v budúcnosti dobyť svet. Jedná sa hlavne o majstrov sveta do 17 rokov z minulého roku. Niektorí už posobia v mládežníckych tímoch v európe: Iheanacho a Nwakali- Manchester city, Success- Granada, Musa Yahaya- Tottenham Hotspur, Eze- Fc Porto.Plus ďalší hráči :nový Kanu Alhassan Ibrahima aj ďalšie mená.

V juniorských výberoch Anglicka hrá tiež mnoho hračov NGA povodu: Akpom, Aneke, Iwobi, Ibe, Solanke, Ejaria, Ojo, Onyedinma a ďalší.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele