KDO VYHRAJE BOJ O KAHVECIHO ?

19.03.2003, 16:56
Aktuality
San Sebastianu se letos ve španělské Primera Division extrémně daří a velkou zásluhu na tom má útočník tohoto baskického klubu, Turek Nihat Kahveci, který v letošní sezóně nastřílel už 14 gólů.

Real Sociedad San Sebastian španělskou ligu donedávna dokonce vedl, nyní ztrácí na vedoucí tým, královský Real Madrid, pouhý jeden bod. Sebastianu si tak začali více všímat skauti evropských velkoklubů a jejich zrak se tak upřel na Nihata, velký zájem projevil dokonce anglický gigant Manchester United. Martin Ferguson, bratr slavného trenéra "Red Devils" Alexe Fergusona a zároveň skaut tohoto klubu, se byl na Nihata podívat v minulém kole, kdy Sebastian vyhrál na půdě Racingu Santander 2:1. Úvodní gól dal právě tento hvězdný Turek.

Manchester ovšem není jediný, kdo by tohoto kanonýra rád viděl ve svém týmu. O Nihata se totiž zajímá i Real Madrid. Sám Nihata se vyjádřil, že by dal přednost spíše Realu než Manchesteru.

Je ovšem velice pravděpodobné, že v Realu by Nihat zahříval spíš místo na lavičce, než aby dával góly. V útoku tohoto madridského celku totiž hraje dvojice Ronaldo - Raul. Navíc poslední dobou se daří mladíčkovi Portillovi a nesmíme zapomínat ani na Morientese a Gutiho. Zato v Manchesteru hraje v útoku stabilně jen van Nistelrooy. Dopňují ho buď Scholes, Solskjaer nebo Forlán, který ještě neni tolik zkušený. Scholesovi zase sedí více hra v záložní řadě a Solskjaer je spíše hráč, který naskočí na posledních 20 minut aby rozhodl. Proto by měl Nihat vetší šanci prosadit se spíše v Mancheteru, než v Realu.

Autor: Jan Werner

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Real Nihata nepotřebuje, naopak se musí v létě šikovně zbavit Morientese a Toteho. Perez by měl svůj zrak zaměřit na defenzivní typy.

Reagovat
HOST*Dempsey

Dajte mi MU Carewa

Reagovat
PJ

Moje řeč, co by Nihat v Realu dělal... Ofenzívu má Real jasně nejlepší na světě, když ještě trošku vyšperkuje obranu, pak nebude mít konkurenci.

Reagovat
HOST*

Ani Real ani Menčester by ho nedocenili. Nihat by mal ešte dozrieť v San Sebastianu potom môže prestúpiť niekde do Lazia Interu AC Milana Juventusu. No a tam potom neuspeje a prestupi do Galatasaraya odkiaľ pôjde do Aston Villy, potom... No mozno az take zle to nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak. Nihat září jen něco přes půl roku, to je ale na MU a Real hodně málo. Angličané dají určitě přednost Cissému, který je také mimořádně nadaný brejkový hráč a hlavně je lepším střelcem.

Reagovat
HOST*

Nihat by mal ist do Man.Utd ako utocna dvojicka k R. van Nistelroojovi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele