Každý má šanci na Euro, ujišťuje Donadoni

11.03.2008, 10:39
Aktuality
Mistrovství Evropy se blíží a s ním také nominace jednotlivých účastníků. Z velkého počtu kvalitních hráčů, a to především v útoku, bude vybírat trenér italské reprezentace Roberto Donadoni. Ten ujistil všechny své krajany, že nominace bude záviset pouze na jejich výkonech.

U Donadoniho se poslední dobou dostaly na druhou kolej dvě velké italské hvězdy – Alessandro Del Piero a Antonio Cassano. Ikona Juventusu Turín sice hraje dobře a dává góly, přesto Donadoniho důvěru nemá.

Opora Sampdorie Cassano si situaci zkomplikovala sama. Impulzivní útočník nezvládl závěr zápasu s Turínem, rozhodčímu nadával a hodil po něm dokonce dres, načež mu disciplinární komise vystavila stopku na pět utkání.

Přesto italský trenér Donadoni dává všem naději podívat se do Rakouska a Švýcarska, které letní turnaj pořádají. "Každý má šanci, stejně tak Del Piero s Cassanem," ujišťuje. "Záleží pouze na nich. Zaručuji, že pokud bude hráč před Eurem pravidelně hrát a trénovat, má dveře do národního týmu otevřené."

Euro se kvapem blíží a trenér Italů už má turnaje plnou hlavu. "Na Euro myslím od chvíle, kdy jsme se kvalifikovali," přiznává. "A ještě více po losu. Jakmile jsem se dozvěděl, s kým budeme hrát, nemyslím na nic jiného než analyzování našich soupeřů. To je život trenéra reprezentace."

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Toni, Di Natale, Del Piero, Luccarelli, Borriello(Cassano, Quagriella, Rocchi)

Reagovat
smazaný uživatel

1/ Toni, 2/ Quagriella,3/ Cassano, 4/ Borriello nebo Alex,5/ Di Natale

Reagovat
smazaný uživatel

Quagriellu neznám

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje za Udine. Přestoupil v létě ze Sampdorie a v reprezentaci hrává vcelku pravidelně.

Reagovat
smazaný uživatel

to byla samozřejmě ironie,já jen,že se ve skutečnosti jmenuje Quagliarella :))))

Reagovat
smazaný uživatel

No vidíš co člověk v rychlosti dokáže.

Reagovat
smazaný uživatel

ajoo a já to od tebe jen zkopíroval a taky si nevšimnul ..ale to nic nemění na tom že je to borec a doufám že pojede

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele