Donadoni musí s Italy postoupit na ME do semifinále

11.03.2008, 16:16
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

kez by BRUCKNER vypad z repre a KEZ by tam byl HASEK nebo STRAKA

Reagovat
smazaný uživatel

Straka??? Vtipe!

Reagovat
smazaný uživatel

prosim? myslim ze Straka je nejlepsi z ceske ligy

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

njn myslim ... ale spatne

Reagovat
Devil

Reagovat
smazaný uživatel

straka?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak s Frantou Strakou nevím nevím. To by ten čaft vypadal. S Haškem lze souhlasit, ale s jmenováním bych počkal až jak dopadne Bruckner na ME. Většinou dokázal tým na vrcholový turnaj připravit dobře až na vyjímku MS 2006 i když i tam vstup do turnaje byl dobrý. Ale pravda je, že po mistrovství Evropy už asi Bruckner těžko bude hledat ve svém věku sílu pokračovat systémově dál. Už teď než aby raději zapracovával či zkoušel nové tváře (Bednář apod.) se uchyluje k jednoduchým stereotypům. Od Haška by se dala čekat koncepční a systémová práce, která však potřebuje určitý čas a větší míru tolerance než se nové tváře zapracují. Kromě Rosického a Čecha a to většině Brucknerových hochů z 21 přeci jen také chvilku trvalo. Jazyková vybavenost je Haškovou obrovskou předností, která by ho v každém jiném státě předurčovala k svazové kariéře, ale v našem malém českém rybíku holt plavou stále ti samí kapříci či líný cejni, kteří jsou někteří více či méně v něčem namočení (mokří).

Reagovat
smazaný uživatel

straka??? jeho pořád mančaft a mančaft a houby

Reagovat
smazaný uživatel

jj ono strašně snadné mluvit o nástupci...jenže to by se k tomu nejdřív muselo dojít... a pokud k tomu dojde...tak s Haškem nepočítejte...ten je tak znechucen českým fotbalovým zákulisím, že bych se divil, kdyby se rozhodl jinak...a Straka je sice good trenér a umí vyhecovat, ale protože je srdcem pražák, tak bych ho tam nedosazoval...bo by to dopadlo bledě

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele