Karviná začala i s oporami, na testech je Hlúpik

19.06.2017, 17:27
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Kandidát na sestup

Reagovat
Figi

kandidat na sestup je spis Banik nez Karvina.

Reagovat
patrikhm

Sestoupí Bohemians a Baník

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Baník a Jihlava jsou určitě větší kandidáti. Pak i Olomouc, Slovácko...

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych s těmi kandidáty počkal až na to, kdo jak posílí. Jako u Jihlavy je to asi skoro jasné na druhé straně ani Bohemka nevypadá, že by měla nějak zvlášť posílit.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne pod haskem je to otresny fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud by vydržel nejlepší brankář ligy, tak je pravděpodobnější titul než sestup, ten ale určitě letos nezůstane. I tak je Karviná velmi jistým setrvajícím týmem. Horší jsou Baník, Olomouc, Jihlava, Bohemians, ani Slovácko není nějak lepší.

Reagovat
Rssa

Pochybuji, jsou lepsi nez Banik nebo Jihlava...

Reagovat
Figi

Kalabiska a Wagner zustavaji na prestup a maji podepsat smlouvy na dva a pul roku. V tydnu ma podepsat smlouvu nejaky zkuseny hrac ze Slovenska. Nejaci dalsi hraci prijdou v tydnu na zkousku.

Reagovat
smazaný uživatel

Laštůvka by v pohodě mohl chytat bundesligu a v Barceloně by byl lepší než Stegen, i když to zní možná fantasmagoricky, tak je to velice dobrý brankář, který narozdíl od bacelonského experimentátora chyby nedělá. Do Boleslavi by byla blbost jít, ta může oproti konkurentům asi nabídnout dlouhodobější smlouvu, perspektivy a další tyto kecy a pak vypadnutí v předkole EL. To už je pro něj lepší hrát srdcem za Karvinou. Hrát se Slávii LM by byla výzva, která zní lákavě, stejně jako možnost zisku titulu.

Reagovat
patrikhm

Možnost zisku titulu? To by musel do Plzně za trenérem Vrbou

Reagovat
smazaný uživatel

Také si myslím, že v Plzni by byla větší šance a také by ji posílil, je lepší než stávající brankáři. U Sparty to bude hop nebo trop, Slávii bych viděl až jako tu třetí v řadě. Každopádně i to je dobré, že jsou tady konečně možná tři týmy s ambicemi na titul, dřív to často byl jeden, někdy dva.

Reagovat
patrikhm

Co titul, i zápasy v evropských soutěžích jsou v poslední době o třech týmech a to dobře Osobně si myslím, pokud to Boleslav tradičně nepohnojí, že bychom mohli mít ve skupinách minimálně 4 týmy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele