Karsdorpův přestup dotáhneme brzy, zní z AS Řím

26.06.2017, 09:19
Aktuality
Feyenoord Rotterdam po dlouhých letech vybojoval nizozemský titul, pro příští sezonu se ovšem bude muset vypořádat s několika ztrátami. Kariéru ukončil Dirk Kuijt, do Turecka zamířil Eljero Elia a na odchodu je rovněž Rick Karsdorp, na přestupu mladého obránce pracuje AS Řím...

22letý nizozemský reprezentant nebude levnou investicí a právě finance v tuto chvíli brzdí celý transfer. Podle některých zpráv se kluby dohodly na sumě patnáct milionů eur a vše mělo být podepsáno v průběhu dnešního dne, včerejší schůzka zástupců obou celků ovšem odhalila neshody. Italský klub měl neúspěšně nabídnout šestnáct milionů, zatímco nizozemská strana požaduje o tři miliony více.

"Byla to první ze řady schůzek. Mluvili jsme, zjišťovali požadavky, začali jednat a vůbec poprvé se sešli u jednoho stolu. Byla to první schůzka. Cena? Na to odpovídat nebudu," řekl generální manažer Giallorossi Mauro Baldissoni.

"Přestoupí brzy. Je teprve 25. června," ujistil fanoušky.

AS Řím si při jednáních bude muset pospíšit, jelikož není jediným zájemcem o služby Karsdorpa. Ten v dubnu prodlužoval kontrakt do června 2021 a do svého týmu by ho rád přetáhl také konkurenční Inter Milán.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (178)

Přidat komentář
Pipo123

Za obrancu posobiaceho v holandsku je to dost

Reagovat
10

navíc za obránce s culíkem

Reagovat
Pipo123

Co je culik?

Reagovat
Pipo123

Tak to je v pici uplne, poznam takych, su to zeny, ten do subojov chodit nebude :D

Reagovat
10

Reagovat
CubONE

Reagovat
Eldarion

To si pozri zápas Portugalska a všímaj si Bruna Alvesa s tým copíkom vyzerá jak Great Khali ešte aj tak hrá

Reagovat
Pipo123

Najlepší je Burns, ten vyzerá dobre, ale toto čo nosia tieto deti je úplne tragédia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Tetování a culík

Reagovat
Nuno čomes

ajajaj

Reagovat
sinter

účes ala odpadkové vrece

Reagovat
smazaný uživatel

druhej Kjaer

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Hroznej vodporák

Reagovat
salami

právě že poslední dobou mi přijde, že se líp prosazujou defenzivní hráči, který odcházej z Holandska

Reagovat
Pipo123

Ja som cakal ze teraz bude Top De vrij, Indi atd, potom vidis ich repre a hraje tam Hoedt :D

Reagovat
Nuno čomes

No palba. Ale my jsme beztak ochotni dát ještě o něco víc

Reagovat
Largo

Jsem na něj docela zvědavej. Zatím si u nás Eusebio plní sny ze Sassuola (Pellegrini, Karsdorp, možná Defrel s Berardim), tak snad to bude mít úspěch.

Jinak to zatím vypadá na velkou revoluci s odchodama i příchodama, snad komplet novej kádr.

Reagovat
Houfi

Bude to zajímavý, změny velký...trošku se toho bojím ale snad ví co dělají, nejvíc jsem zvědav kdo přijde na pravý křídlo za Salaha..celkem zajímavě vypadal Medeiros ze Sportingu - údajně chtějí 10 mega to není zase tolik Berardi by byl fajn ale nepouštěl bych se do nějakých nákupů výrazně přes 30mega

Reagovat
10

Ta změna koncepce, která se dala s příchodem Monchiho a hlavně Eusebia čekat, se naplňuje. Z pohledu AS bych to viděl pozitivně, přestože za tím budou odchody klíčových hráčů a pravděpodobně i aktuálně slabší tým, do budoucna je to pro AS jediná možnost.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
Largo

To souhlasím, jen čekám teď tak 4. místo, než si ten tým sedne. Prostě většina mladejch talentů, to potřebuje čas a klid na práci. Což v Římě zrovna není.

Reagovat
smazaný uživatel

Di France to věřím ukočíruje. Těším se na to.

Reagovat
Houfi

Snad jo hlavně aby se na to dalo dívat (i v LM) a na další sezonu o přímý postup do LM nepřijít

Reagovat
smazaný uživatel

Důležitá bude šíře kádru. Ta v únoru a březnu rozhoduje o šancích na dobré umístění. Kdyby to Řím v poslední sezóně nepromarnil s nedostatečnou rotací a Neapol s hroznou domácí bilancí, tak jsme v Juve mít titul nemuseli, sami jsme se trápili. Di France bude budovat mladý a perspektivní tým. Na novou sezónu se těším už i z pohledu perspektivy soupeřů, Neapol, AS a AC, snad to půjde všem co nejlépe.

Reagovat
danko10

By som velmi chcel Barrecu, ked uz si nenechame Maria.

Reagovat
Pinturicchio

http://www.football-italia.net/104657/dani-alves-pressured-dybala-city

To je takový zmrd, že mu není rovno. Beztak se domluvil s Guardiolou a šel do Juve jen proto, aby mu do City přitáhl "nového Messiho".

http://www.football-italia.net/104725/alex-sandro-requests-chelsea

http://www.football-italia.net/104668/chelsea-€70m-alex-sandro

http://www.football-italia.net/104650/chelsea-£100m-juve-pair

Můžeme se na úroveň Realu, Barcy nebo Bayernu stavět jak chceme, ale pořád jsme prostě klub, z kterého ty hráči chtějí odcházet - zatímco například v Realu chce hráč zůstat, i když sedí na lavičce, od nás odcházejí na vlastní žádost hráči ze základu.

http://www.football-italia.net/104701/juve-buy-two-alex-sandro-cash

Přesně, jak jsem říkal, koupíme dva pravé obránce (hlavně MdS) a budeme ho stavět nalevo.

Reagovat
10

Napravo se začalo mluvit o Cedricovi, což by byla dobrá volba na pravou stranu, to je taková mladší kopie Stephana.

Sandra nenahradíme, Spinazzola nebo De Sciglio na LB by byl sešup tak o 3 úrovně dolů. Tenhle post je globálně problém, takže by měla být priorita ho udržet, to spíš nahradíme Lea, když už.

Reagovat
Pinturicchio

Myslíš toho ze Sotonu? Toho jsme hrát neviděl. Co se RB týče, tak doufám, že se nějak hloupě a zbytečně nezbavíme Liroly, už teď kolem něj krouží City nebo Barcelona.

Přesně tak, ta situace s LB je podstatně horší, napravo je těch možností dost. Pokud by za Sandra nepřišel Marcelo, tak si pohoršíme asi v každém případě.

Z Leova odchodu bych strach neměl, kdyby nebyl Ruga tak často zraněný (dokonce si myslím, že kdyby se to začalo stavět na Danim, tak si ještě polepšíme).

A aby toho nebylo málo, tak do United odejde šéf skautů.

http://www.football-italia.net/104619/juve-lose-chief-scout-united

Ta daň za úspěch je vysoká.

Reagovat
10

Ano, Cedric Soares ze Southamptonu.

Další scout Claudio Sclosa odešel do Interu, vykupujou nás na všech frontách. Tohle je docela sviňárna, protože tyhle týmy získávají to know how, který funguje, ten tlak na tyhle lidi bude pokračovat. Můžeme být rádi, že je pořád u týmu Paratici, to je docela zázrak.

Reagovat
Pinturicchio

Nechápu, na co ho bral Inter, Číňani ránou v novinách přečtou přestupové spekulace o Juve a jdou na nákupy.

Je to tak, nahradit se dá téměř každý hráč, jenže musí tam sedět někdo schopný, kdo toho hráče najde, přivede ... dál tu "slávu" šíří i Carrera, takže by mě nepřekvapilo, kdyby si někdo příští rok přišel i pro Allegriho.

Paratici je super, ten mě příjemně překvapil, čekal bych, že při jeho schopnostech bude chtít zkusit tým, kde si to bude všechno řídit sám.

Měli bychom užívat dokud můžeme, mám takový pocit, že tenhle náš vítězný cyklus se blíží ke konci.

Reagovat
DelPiero137

To s tym nevieme nic robit do kelu? Este k tomu Inter chapem peniaze ale...

Reagovat
Superme

Abych řekl pravdu, tak vůbec nechápu, proč Sandra chceme. Navíc v momentě, kdy se Alonso rozehrál k parádním výkonům a navíc hrajeme na 3 obránce...

Jinak na levo možnosti jsou. Napadá mě Gayá, Barreca, Hector, Plattenhardt, Caricol... ale podle mého by vám nejvíc sednul Digne, kterého bych bral i k nám.

Reagovat
Pinturicchio

Tak Sandro je top posila téměř pro každý tým na světě a pokud je možnost ho získat, tak se zájmu CFC nedivím. On je fyzicky zvíře jako sviňa, ideální pro Conteho.

Abych byl upřímný, tak ta jména slyším poprvé v životě (možná podruhé) a pochybuju, že by Sandra dokázali nahradit. Digneho jsem chtěl už z Lille, ale v AS ty jeho výkony nebyly tuším úplně ideální.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Digne je obyčejný průměrák, na velkoklub podle mě ani nemá mentalitu, ale co takový Guerreiro? Je to teda jiný typ než Alex Sandro, ale větší kvalitu neseženeš. Šilhá po něm PSG a odtamtud už ho nikdo nedostane.

Reagovat
Pinturicchio

Mně docela překvapilo, že mu po AS vyšla Barca. Přitom vypadal jako velký talent a z Lille ho chtěla půlka Evropy.

Guerreiro se mi pozdával na EURU, mohla by to být zajímavá volba, ale doufám, že Sandro nakonec zůstane.

Reagovat
10

Guerreiro by byl fajn do 3-5-2, na beka do čtyřčlenný obrany mi moc defenzivně nesedí.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jo, ale musíte si uvědomit, že hráč kvalit a vyváženosti hry Alexe Sandra neexistuje. Já bych do Guerreira šel hned, rozdílový hráč a jsem dost překvapen, že do něj ještě nezajely opravdové velkokluby. On je schopen dělat podobný věci jako na jaře Dani Alvés v Lize mistrů.

Reagovat
smazaný uživatel

Rapha bude dělo

Reagovat
Superme

Neříkám, že by to posila nebyla, jen si myslím, že v našem případě je to zbytečnost. Alonso se rozehrál fakt parádně, takže fakt nevím, kam se Sandrem. Samozřejmě by mohl hrát na místě Alonsa, ale to se doufám nestane.

Okamžitou posilou by byl určitě Hector, kterého znát musíš, když je pravidelně v německé repre. Navíc ideální věk a Kolín by nemusel chtít extra prachy. Gayá hraje pravidelně za Valencii a základ ve Španělský U21, tak se můžeš kouknout. Barreca nastupuje pravidelně za Turín, navíc základ Italské U21, ale určitě by to s ním chtělo chvíli trpělivosti a práce.

Caricol je spolu s Theem Hernandezem největší talent na LB. To, proč jsem Hernandeze nezmínil je fakt, že ho chce jak Real tak Barcelona a tudíž Juve nemá moc šancí ho získat. Takže Caricol bude velice žádaným zbožím.

Jinak Digne potřebuje hlavně hrát a jak říkám... pro Juve ideální volba. Navíc ho Barca pustí.

Ještě mě napadl Grimaldo z Benfici.

Reagovat
Miguel19

Pokud Sandro přijde, tak je snad jasný, že bude hrát základ na LWB..

Reagovat
Pinturicchio

Toncek to chce mít určitě zdvojené, Sandro - Alonso je super dvojka, čeká vás víc zápasů.

Jo, jo, Hectora vlastně ano, to jsem si říkal, že je mi to jméno povědomé. Nevzpomenout si na Barrecu je od fanouška italského fotbalu slušný fail , ale s Torem se kvůli rivalitě neobchoduje zrovna snadno. Hernandeze zrovna znám, tam jsem četl něco o tom, že už ho Real i získal.

Dignem si fakt nejsem jistý, možná se jen zabrzdil, ale Juve potřebuje za Sandra okamžitou top kvalitu, což si myslím Digne nesplňuje.

Reagovat
Visca el barca

Digne je backup. Jordiho u nás neposadí ani kdyby se na hlavu postavil.

Reagovat
Pinturicchio

Jo, jo, to je jasný. On v AS neměl špatný start, ale neměli za něj náhradu, takže postupně odcházel a pak už to tak dobrý z jeho strany nebylo, jestli si to správně pamatuju.

Reagovat
Alberto Aquilani

dobrý štart, hrával všetko a pak postupne ako takmer celý team odpoadával, ale Spalletti ho zas nakopol. Mal celkom dobrú štatistiku gólov a asitencií - teda na nás, po José Cotem Angelovi, ktorý mal 0+0 to bola príjemná zmena. Bol dobrý, niečo mu chýbalo, ale stále je ešte mladý a má potenciál.

Reagovat
Visca el barca

Však backup za Albu idální

Reagovat
Pinturicchio

Tak nějak ho vidím.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty blaho chces diskutovat o levasu a neznas nejvetsi soucasny talent Gayu ani jednoho z top Lb Hectora..oba idealni za Sandra ktereho hodne precenujes, ma ted super formu ale porad nejlepsi Lb na svete jsou pred nim Marcelo, Alaba..idealni nahrady by byli mozna Alba nebo Digne, ani jednoho uz barca nechce, Hector by nemusel byt drahy. A co se tyce talentu libi se mi jak tu vsichni mluvite vo Grimaldovi ale jmena jako Sarr, Berenguer, Havertz,Riedewald,Sessegnon nebo Maouassa v budoucnu top Lb vsichni nikomu asi nic nerikaj. A to jsem zapomel ze kvalitni beci by mohli byt nahradou k mani i Mendy nebo Gerhardt. Hlavne ze se nadava na De sciglia ktery bude jednou mega krajni bek a jeste budete radi ze je univerzal

Reagovat
Pinturicchio

Nemám čas ani chuť sledovat 20 zápasů za víkend kvůli přehledu o "kdejakém" hráči, jsou pro mě důležitější věci než je fotbal.

Já nikde nepsal, že je nej na světě, Sandro je TOP 3, společně s těma dvěma.

Ano, bude, ale napravo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja taky nesleduju 20. Jo, top 3 to uz by souhlasilo vic

Reagovat
Superme

Havertz je AM, Riedewald CB, Berenguer LW, Sarr CB, .... Sessegnonovi je 17, Maouassovi 18.

A ty tu budeš někoho obviňovat z neznalosti?

Reagovat
smazaný uživatel

Aby sa na to Allegri nevykašľal, keď mu začnú hráčov predávať.

Reagovat
Pinturicchio

Druhý odchod ala Conte snad nezažijeme, ale kdo ví.

Reagovat
Airus

Už byl po finále myšlenkama venku, ale přesvědčili ho ať ten tým protáhne LM ještě jednou. Ale když mu prodaj páteř týmu a každej přestup k nám se táhne mesíce.... dost možná se jim na to vysere.

Reagovat
Pinturicchio

No, moc bych se mu nedivil. Ale uvidíme, je 26. června, třeba to léto nakonec nebude takový (možná žádný) průser.

Reagovat
Airus

Full rebuild je na dohled. Už jenom to, jak aktivně jdeme po hráčích, který nám můžou sloužit rok-dva. Mladých hráčů máme tři prdele, ale do týmu se moc nezačleňujou. Tak čekám příští rok slušnej wipe soupiskou. Musíme se soustředit na tu post Buffonovskou fázi. Udržet Dybalu a Ruganiho a přesvědčit je, že oni dva můžou být ten nový Juventus.

Reagovat
Pinturicchio

Dybala, Rugani, Bentancur, Pjaca, Schick například jsou hráči, na kterých to musíme stavět a ne na třicetiletém borcovi za 40 mega.

Reagovat
Airus

Ono je to i o tom aby si celé vedení sedlo a pořešilo to. Kdy se zastaví ty nákupu na jednu sezónu a začne se dávat stranou na pořádnej rebuild? Kdy se do popředí dostane mladí a zůstane jenom pár tahounů? A jestli máme v plánu být ještě Italský tým, nebo jestli stavíme další Inter.

Reagovat
Pinturicchio

Celou tu naši koncepci dojebala ta posedlost LM, začalo se tomu podřizovat všechno, nakupujou se (do základu) pomalu samí třicátníci, jako by ti tu LM měla vyhrát jen zkušenost. Totálně si rozjebeme tým, přivedeme ty starší hráče, který se navalí smlouvy jak prase a pak se jich nezbavíme.

Reagovat
Airus

Teď je to prý zase hon na Matuidiho. Kterej má velký platový požadavky, 30 let a nehodí se do plánovaný formace. Určitě taky nebude chtít smlouvu jenom na rok, ale delší smlouvu aby se zajistil na konec kariéry (+ Raiola). Neuvěřitelný co chtěj natáhat za náplavu jenom kvůli LM.

No a nejlepší možná volba (Emre Can) k nám nechce, takže to pořádně ani nezkoušíme

Reagovat
Pinturicchio

Matuidi je úplně mimo a nemá cenu se za ním honit i kdyby jen z toho důvodu, že PSG koho nechce prodat, toho neprodá. Je mu 30, bude též dost drahý a v PSG bere tuším 9-10 mega ročně. Snad se za ním nebudeme honit celé léto a ztrácet čas.

Can by byl super a bral bych ho hned. Kdes četl o tom nezájmu?

Reagovat
Airus

Víceméně všechny britský deníky píšou "Can to snub Juventus for Liverpool stay" Můžu zkusit dohledat jestli je to nutný

Reagovat
Furia Ceca

Už to začíná hraničit s posedlostí s tou LM. Já tajně doufám, že až skončí Gigi, že trochu zvolníme. Protože tahle va-bank koncepce "letos to prostě dáme," co aktuálně razíme, mi připadá čím dál zoufalejší a už se mi začíná zajídat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jakou páteř?

Reagovat
Airus

Leo a Lobo, pro začátek. Snad z toho nic nebude. Ale jsou to dost důležitý hráči týmu

Reagovat
smazaný uživatel

To není žádná páteř. Jednak Bonucci nikam nejde a nepůjde. A hlavně je nahraditelný. A Sandro? za 70 milionů bych ho taky prodal. Za těch 7 milionů ročně, které mu v Anglii dají, opravdu nestojí, a to i když je TOP 3 nejlepší levý bek na světě.

Reagovat
blade115

K čemu ti je ale 70 mega, když si za ně nedokážeš sehnat náhradu?

Reagovat
smazaný uživatel

Podívej se na to obráceně. K čemu je ti hráč, který za tebe nechce hrát a raději jde za penězi? Vidal, Pogba, teď dost možná Sandro. Ať jdou. Dneska už jsou peníze a hráči jedno a to samé, jinými slovy, peníze i hráči byli, jsou a budou. A jednotlivci nejsou podstatní, důležitý je tým. Důležité je to na přední straně dresu, ne to na zadní.

Reagovat
blade115

Nechce hrát... Řekněme, že když má před sebou dvě nabídky - jednu od Juve, jednu od Chelsea, tak si vybere Chelsea. Ale když bude mít před sebou jen jedinou možnost od Juve, tak to vezme a nebude si moct stěžovat. Žádný hráč nebude trucovat rok před MS. Jednou s vámi má smlouvu, tak prostě musí být připraven ji dodržet.

Jako právě tenhle přístup u vás vytvořil precedent, podle kterého si jakýkoliv talentovanější hráč může přijít a po roce nebo dvou si vynutit odchod jinam. Sami se pasujete do role "přestupního" klubu, který jen bude připravovat talenty Realu, Barceloně, Bayernu a špičce PL. Tohle je přece nesmysl, jednou snad chcete být top v Evropě, tak se podle toho tak musíte i chovat.

Peníze a hráči fakt nejsou to samý. 70 mega si rozhodně nepostavíš na kraj hřiště, ať ti ukope titul. Dá se takhle uvažovat, pokud někdo nabídne pořádnou sumu peněz a ty víš, že obratem dokážeš toho hráče nahradit. Což tady, alespoň podle mého, neplatí. Podle toho, jak se věci aktuálně mají, nebudete schopni případně Sandra dostatečně nahradit.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš nabídku 4,5 mega ročně od Juve a 6,5 od Chelsea, co si vybereš? To je řečnická otázka pro Sandra. Je o něj zájem. A Juve mu nikdy nedá takový prachy, jako zazobané kluby, které staví svou vyjednávací taktiku a sílu na penězích. A co se týče Sandro a šampionátu, je to jedno, na MS si přes Marcela nekopne.

Sorry, ale když za mě nechce hráč hrát, tak ať jde. Tečka. Nezájem. Držet hráče silou vůle nemá smysl.

Peníze a hráč jsou to samé. Jde o metaforu. Za peníze máš hráče, z hráče máš peníze. Loajalita a úcta, které dělaly z fotbalu jistou hru gentlemanů už vymizely. Juve nepotřebuje peníze. Ale když už chce hráč odejít, tak ať je to za balík. 70 milionů za krajního obránce je naprosto šílená darda. Za předpokladu, že hráč chce jít, pak by ho za ty peníze pustil jakýkoliv manažer s rozumem.

Podstata věci je taková. Pokud chce Sandro jít za penězi, nikdo mu bránit nebude, pakliže na stole přistane 70 milionů. Není důvod. A je úplně jedno, že na trhu není adekvátní náhrada. Když máš na světě už jen dva lepší levé obránce - Marcelo a Alaba - kteří jsou ve dvou nejlepších klubech na světě, pak je jasné, že nepřivedeš adekvátní náhradu.

Reagovat
smazaný uživatel

Sandrův odchod záleží jen a pouze na něm samém. Přijde-li 70 milionů a on bude chtít jít, tak jde.

Reagovat
blade115

Já ti v tom přístupu rozumím, jen říkám, že takhle se na vrchol nikdy nedostanete. Hráče má smysl držet "na sílu". Ono ho totiž možná naštveš na pár dní/týdnů, ale pak se stejně vrátí do práce a bude dál makat, protože jinak by byl sám proti sobě. A klubu tak zůstane světový hráč, dalšího takového může přivést a posunout se výš. Prostě to chce posilovat, ne jen rok co rok shánět záplaty.

Ale tak co, pokud vám to takhle vyhovuje, tak fajn, vždyť mně to koneckonců může být fuk.

"Když máš na světě už jen dva lepší levé obránce - Marcelo a Alaba - kteří jsou ve dvou nejlepších klubech na světě, pak je jasné, že nepřivedeš adekvátní náhradu." - no přesně právě proto a pro nic jiného by neměl prodej Sandra přicházet v úvahu.

Reagovat
smazaný uživatel

Bude následně makat, ale pořád v něm bude ta zloba a pachuť a jednoho dne se ti to nevyplatí. Až mu bude končit smlouva, tak už nebude chtít podepsat novou. Nebo bude dělat jiné obstrukce. To je život. Tak to chodí všude v každé profesi. Peníze na prvním místě. Každý bojuje v první řadě za svoje zájmy a u fotbalistů je to nyní vidět nejvíc, stačí se podívat na práci agentů a sebevědomí jich i hráčů při vyjednávání.

Však ti to říkám. Sandra nikdo prodávat nechce. Ale pokud sám hráč chce jít, není důvod ho držet a při adekvátní nabídce se pustí. To je totiž obdoba výkupních klauzulí. Jenomže tohle má aspoň slušnou formu, kde se všechny strany nakonec dohodnou a rozejdou v dobrém viz Pogba. A ne že to skončí složením 90 milionů na stůl, které jsou jasně ve smlouvě, a hráč je pak pomalu za zkurvysyna viz Higuaín. To je ten rozdíl mezi tím, kde je nějaký respekt. A se vší úctou, za morálku si sice nic nekoupím, ale pořád pro mě znamená víc než přetékající účet penězi. Takže asi tolik k tomu, jestli prodávat nebo neprodávat. Je to jen a pouze o vzájemné úctě.

Reagovat
blade115

Nerad se opakuju, takže ti jen popřeju hezký pondělní večer a tím to asi ukončíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se nerad opakuju. Ale evidentně nechápeš, že i nejlepší hráč na světě není nenahraditelný. Ohánět se pojmem adekvátních náhrada skutečně není namístě, pakliže nechápeš filosofii klubu/firmy, jakým je Juventus.

Reagovat
Airus

jak píše blade, prachy jsou to hezký, ale koho tam? (Bez toho aby to posralo Costu)

Reagovat
smazaný uživatel

Jakýho Costu?

Reagovat
Airus

Douglase. Křídla se vyřešit musí ať už odchází sebevíc obránců.

Reagovat
smazaný uživatel

A co má křídlo společného s krajním obráncem? Co by mělo Costu posrat? Costu posere jedině to, že Bayernu nepřijde Alexis, o ničem jiném to není. Hráč by do Juve šel, Juve by za něho peníze složilo, ale Bayern čeká, jak se situace vyvine. A my potřebujeme koupit aspoň dvě křídla - Costa + Bernardeschi - nehledě na to, že tak či tak potřebujeme pravého obránce. Jestli Sandro odejde nebo ne je ve vztahu k získání Costy nepodstatné.

Reagovat
Airus

Jde o to že s Bentacurem už můžeme podepsat jenom jednoho neEU hráče. Možná se to da obesrat hostováním s povinnou výkupkou?

Reagovat
smazaný uživatel

Však to je jedině dobře. Už mě ta zahraniční směska v našem kádru leze krkem. Jak se to dá obejít netuším, ale podle mě nijak. Hostování by tam nemělo hrát roli, protože jde o to, jestli na soupisce a forma přestupu nehraje roli. Ale nechci kecat, nevím to.

Reagovat
Airus

Taky bych radši kupoval domácí hráče, ale musíme se podívat co je na trhu a z toho doplnit díry

Reagovat
Furia Ceca

Jestli mu Marotta prodá Sandra, tak bych mu vůbec neměl za zlý, že se nám na to vysral... Možná by Beppe konečně pochopil, že být TOP farmou Evropy nás k vítězství v LM prostě nedovede.

Reagovat
Airus

Reagovat
Jordi Alba

Ten 1. článek o Alvesovi, co na tom může být vše pravdy ? Netuším, jak moc věrohodný je ten zdroj.

Reagovat
Pinturicchio

Víš jak je to se spekulacema , ale pravda to klidně být může, těch věcí, které Alvés udělal / měl udělat, se objevuje čím dál víc.

Reagovat
Jordi Alba

Já právě četl jen tu, že tu hodně fanoušků Juventusu na něj nadávalo, ale důvody neznám, až teď sem četl to s tím Dybalou, ale jinak taky nevím.

Reagovat
Airus

Vždyť je to u něj normální. Pokáždý když si něco nevybrečí, tak začne záškodničit. Už se nedivim že Juve tu smlouvu hned roztrhlo, radši než čekat jestli někdo dá těch pár mega.

Jestli z něj někdy bude trenér, tak čekám že úmyslně potopí několik týmu, jenom proto že nedostal co chtěl.

Reagovat
Pinturicchio

No, ono by úplně stačilo jak řekl, že Dybala má odejít z Juve, aby naplnil svůj potenciál naplno.

Reagovat
stuff

A to nie je len o barce a o reale. Ale o aj o vsetkcyh anglickych kluboch alebo PSG. Ktore zo sportoveho hladiska nemozu byt lakavejsie ako juve.

Jak si to vie postrazit taky united alebo Chelsea(Hazard) pri tych strasnych sezonach, co mali? A my kazde leto predame to najziadanejsie s tym, ze ten hrac si to vytrucoval. Nerozumiem tomu.

Bud ide o precedens, predali sme vidala, pogbu, tak ti najlepsi hraci neveria, ze udrzime dlhodobo konkurencieschopny tim a logicky odchadzaju. V tom pripade to zastavme. Jednoducho nikto nerozmysla ponukat za de bruyneho lebo nie je na predaj. Tak proste Sandro nebude na predaj a mozno sa to zlomi. Treba Dybalovi, Sandrovi a Leovi ukazat, ze mame zaujem im priniest niekoho, s kym si narazia a nie rozmyslat, ktoreho za kolko kam.

A s tymi predajnymi cenami je to troche zavadzajuce. 70mega je krasny peniaz, ale pozrime sa ako sme schopny tie peniaze minut. Otocime love z pogbu za higuaina. 70 je relativnych vzhladom k ich vyuzitu. Tak nam za tych 70 pride jeden skoro 30rocny stredopoliar a jeden chlapec s dobrou pol sezonou v sampe.

Alebo sa prestanme hrat na giganta a budme lyon alebo Lazio.(so vsetkou uctou) Ja s tym problem nemam, rad budem fandit. Kupujme lacno a predavajme draho. Ale musime sa nejak rozhodnut.

Bud sme klub, co kazdy rok preda to najlepsie a vychovava hracov realu, alebo klub, co ponukne sandrovi dost zaujimavu alternativu na to, aby ostal.

Reagovat
Airus

Přijde mi že Dybalu se nám povedlo přesvědčit o našem "projektu"

Proč se to nedaří u ostatních netušim

Reagovat
Furia Ceca

No... U něj bych si taky nebyl tak jistý. Bůh ví, jestli by taky nechtěl odejít už letos, kdybychom mu nezvýšili plat na 7 mega. Po "případu Vidal" to srdcařství ne-italským hráčům už prostě nevěřím.

Reagovat
Airus

A dobrý Italy bude chtít Conte do Chelski

Reagovat
Pinturicchio

S těmi Angličany nesouhlasím, když si pro někoho přijde Real, tak ho taky získá a to například i z nejbohatších United, Hazard tam beztak taky skončí.

Prodáme, protože toho hráče Marotta nechce držet na sílu, to by bylo k ničemu držet hráče, který už za tebe nechce hrát ... o tomhle to právě je, Juve se může třeba posrat, ale když řekne, že chce hráč jít, tak půjde. Kdyby Juve "trucovalo", tak neodejde nikdo, protože prodávat nemusíme, peněz je spousta.

Higuaín by přišel i kdyby Pogba zůstal. S Nzozim souhlasím, to bude fail jako prase, má stát 40 a údajně chce plat 7 mega.

Mně by se líbilo, kdybychom dál kupovali ty nejnadějnější hráče (Rugani, Pjaca, Schick, Bentancur, Dybala a tak dále) a vhodně doplňovali staršími, zkušenějšími hráči. Jenže s Maxem a mladými je to těžké.

Sandro má dostat novou smlouvu, pokud zůstane, se skoro dvojnásobným platem, jestli ho to udrží, těžko říct.

Reagovat
Visca el barca

Mně se naopak líbí to, že vaše vedení je normální a pokud hráč chce jít a je správně zaplacen tak nedělá problémy.

Jste naprostej opak PSG, který vám sportovně nesahá ani po kotník a ty hráče tam na sílu drží.

Chápu jak se cejtíš při spekulacích o Nzonzim, já pokud otevírám sport.es a vidím články o Pualinhovi tak chci brečet a vypínám net

Reagovat
Pinturicchio

Jo, jo, já tohle taky schvaluju, pokud hráč chce odejít a dostaneme odpovídající peníze, je to lepší než toho hráče držet na sílu. Jaké výkony pak může podávat, když už za tvůj klub nechce hrát?

U Nzoziho všechno špatně, takový typ hráče nepotřebujeme, 40 mega a 7 plat ... nervy v prdeli a to přestupák ještě ani nezačal.

Reagovat
Visca el barca

Pochybuju, kdyby řekl Neymar, že chce odejít. Že ho budem drže na sílu, jako to chce udělat PSG s Verratim. Takže jsem taky pro tohle jednání.

Taky si říkám, že Nzonzi by vás nikam neposunul. ale dokud není nic oficíální, tak to můžou bejt jen lži novinářů. A to mě vždy uklidňuje

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
blade115

Dokud bude jejich vedení takhle uvažovat, tak se ale na vrchol nedostanou. Ono to je sice "hezký", ale šíleně nepraktický. Ten hráč jednou podepsal smlouvu, tak musí počítat s tím, že tam po tu dobu zůstane. Na žádný trucování není prostor, vždyť by byl jen sám proti sobě, zvlášť letos když je rok před MS.

Reagovat
Visca el barca

No na druhou stranu PSG uvažuje přesně opačne a k tomu vrcholu maj snad nejdál z top klubů. Chtělo by to něco mezitím.

Reagovat
blade115

Tam je ale problém v něčem úplně jiném. V jedné diskuzi tu nedávno byl odkaz na celkem zajímavý článek i s vyjádřeními Ancelottiho. Ten klub má celkově špatnou koncepci, úplně napříč klubem a všemi aspekty. Jen to na Francii pořád stačí no.

Reagovat
Visca el barca

To je zas druhá věc no. Taky jsem to četl. Hlavně to složení. Naprostá špička je Verratti, kterýmu rok co rok prodlužujou smlouvu a on už teď vidí, že to nikam nevede. Pak je tam žoldák za žoldákem a není se moc čemu divit, že v poslední době přešli akorát přes vás a tam dávám spíš navinu tu loňskou hroznou sezonu. Verratti může bejt odstrašující případ pro cílevědomější hráče, který pak viděj, že odtamtud se dostat není zrovna sranda.

Reagovat
Visca el barca

* a ono taky ta nejvyšší špička krom začátku se Zlatanem a Thiagem tam prostě nechodí. Dobře pak je tu Di Ma, ale to je pro mě zrovna žoldák.

Reagovat
stuff

Ja Ti pravdu povediac neviem. Uplne uprimne tomu nerozumiem. Naozaj necitam clanky o tom, jak su nespokojni v city, Chelsea, manu, bayerne ci psg. Furt len od nas odidu s tym, ze chceli odist a my sme zrazu nerobili problem. Naozaj tomu nerozumiem a zaujimalo by ma o co ide.

A ten de bruyne, hazard, kante, pogba atd su naozaj nepredajni. Ved o nich zaujem je.

Podla mna treba urobit bud hrubu ciaru za predajmi najperspektivnejsich hracov alebo zacat sa spravat ako mensi klub. A mensi klub neplati 30-40 za hore spomenutych hracov.

Ja neviem, ci Nzonzi a Schick budu fail. Mozno nie, len mi pride jeden drahy za to, co ukazal a druhy stary. Ale budem ich najvacsi fanusik, ak pridu. Za svoju cenu ziaden hrac nemoze. Ani tucniak. Jediny, ktoremu som u nas nefandil, bol Melo.

A tvrdo by som pri takych chelskach siel po hracskych kompenzaciach. Ak nasi hraci su na predaj, tak nech ponuknu nieco zaujimave od nich. Lebo zobereme love a zas kazdy bude nepredajny. Ten Beppe z nas fakt robi provincakov

Reagovat
Pinturicchio

No, jde určitě o platy, byť u nás jdou nahoru. Ale takové články máš občas u každého týmu, i u Realu například, viz James nebo Morata. Já tenhle přístup schvaluju, chceš odejít, běž ... zkusit ještě nabídnout novou smlouvu (jako ted u Sandra) a když ne, tak holt ne.

Jak jsem psal, vždycky jde o prachy. Pogba má v MU 300 tisíc týdně tuším, tak kam by chodil?

Schickovi věřím hodně, Nzozi by taky nemusel být špatný, ale i když pominu peníze, tak takového hráče nepotřebujeme. Úplně by stačilo, kdybychom pro příští rok měli zálohu ve složení Marchisio, Khedira, Pjanic, Bentancur a Mandragora ... a souhlasím s tím, že když už u nás ten hráč je, tak mu, až na výjimky, fandím, mám to stejně jako ty.

CFC prej nabízí peníze + Azpilicuetu ... ale ten ať radši nechodí, protože než se naučím psát jeho jméno, tak bude končit kariéru.

Reagovat
CubONE

Preto ho v Anglicku volaju Dave.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
stuff

Azpi sa mi paci Matic moze byt fajn alternative do stredu. Curtois by bol fajn nastupca Gigiho

A to uz ratam, ze napr taky willian je nepredajny. To je mega hrac.

Ale zo zakladu nech nam radsej Chelska nic nepredava, bo sa Tonda urazi a pojde este do interu

Mne v strede chyba fyzicka. Do zalohy pogba-vidal-pirlo som bol zamilovany. Ale ak ma neposilnenie zalohy znamenat viac casu pre Claudia, tak som za.

Reagovat
Pinturicchio

Se zálohou souhlasím. Je velká škoda, že jsme kvůli změně rozestavení upustili od Tolissa.

Reagovat
blade115

Neexistuje vesmír, ve kterém bychom se dobrovolně vzdávali Azpiho, tím si můžeš být celkem jistý... Nad ním a jeho výkony si honila už spousta našich trenérů, včetně Moua nebo Conteho...

Reagovat
stuff

Pintu, presne tento pristup som mal na mysli

Reagovat
Pinturicchio

Juventus má tenhle přístup taky, blade píše, že ONI (CFC) by se ho dobrovolně nezbavili a to platí i pro Juve. Být to jen na klubu, tak jsou Vidal, Pogba pořád v klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Pavlenka za 3 a tenhle cucák za 15 Jardo bran se

Reagovat
Elliasson

Ach jó, jednou se dostaneme do Ligy Mistrů a prodáme dvě opory. Vidím to na 4.místo ve skupině.

Reagovat
smazaný uživatel

koho myslis tou druhou oporou?

Reagovat
Elliasson

Elia. Ten je vynikající a odešel do Istanbulu BB.

Reagovat
smazaný uživatel

Predminulou sezonu jsem ho tady obhajoval. Smutny je, ze i druhoradej istanbulskej klub ho dokaze zaplatit lip. Srdcar von nikdy nebyl a vzdycky pujde tam, kde vice prachy zasusti. Presto verim, ze ho dokazete plnohodnotne nahradit a udelate chytrej kauf podobne jako loni s Berghuisem. Sikovnych kridel je i v ramci Ered dost, krucialni pro vas bude udrzet Jorgensena, bo produktivnich hrotu je nedostatek.

Reagovat
Elliasson

V rámci Eredivisie možná, ale v rámci Evropy očekávám propadák. Ale musím být rád, že se mi tam Feyenoord objeví.

Reagovat
Stiksxx

OT: De Boer na lávku Crystalu Palace

Reagovat
smazaný uživatel

na tohle spojeni se hafo tesim

Reagovat
Pipo123

Borini do Lazia, prestup roka

Reagovat
Largo

Parádní, nedoceněnej hráč.

Reagovat
Pipo123

Tak já som to myslel skôr ironicky, ale ako dvojka za Cira je to ideálna posila, navyše v prípade potreby môže zahrať na krídle, má to byť hosťovačka za milión + opcia 4,5

Reagovat
Largo

Reagovat
lucius6

On by byl super, jednak je to super člověk a taky je výbornej hráč, o dost lepší než se řiká, zvlášť u nás by mohl svojí flexibilitu skvěle využít.

Reagovat
Airus

http://www.calciomercato.com/en/news/exclusive-nice-open-talks-with-juve-over-a-move-for-veteran-defe-45247

Nemá smysl Lichtyho držet. Nemá podporu trenéra ani vedení a podle mě si zaslouží hrát někde pravidelně. Kdyby přišel MdS i Darmian, tak paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak si to zhrňme. Odíde Lichty, Alves,. Asamoaha chce turek a Sandro do Chelsea. Na krajoch obrany bude hrať asi Allegri ako hrajúci tréner a Marotta ako nový perspektívny bek Kua, smejem sa teraz, ale príde na psa mráz

Reagovat
Airus

Přitom se mluvilo o tom jak máme obranu kompletní a měnit se nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Proč fanoušci Juve chtěj toho De Sciglia? Ten kluk měl v ACM skvělej start, ale poslední 3 roky patří k ligovému průměru a přitom šancí dostal dost...

Reagovat
smazaný uživatel

2014-15 byl půl sezóny mimo hru.

2015-16 byl de facto třetím krajem v řadě, Mihajlović ho moc nestavěl, zvlášť ve druhé půlce sezóny a začal pak alternovat víc nalevo za Antonelliho.

2016-17 měl opětovně opakované zdravotní problémy.

Ono když kupříkladu 5 zápasů sedíš, poté odehraješ jeden, následně 2 zápasy sedíš, pak jdeš hrát zase jeden, navíc s kapitánskou páskou, a pak zase další dva zápasy sedíš, tak to není zrovna med. Což je patrně je i důvod, proč nechtěl prodloužit smlouvu. Kdyby neměl v posledním ročníku opakované zdravotní problémy, tak by ho Montella jistě více využíval. Ale asi už ho to celkově přestalo bavit, když s ním Galliani s Mihajlovićem zrovna dvakrát nepočítali.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, byl dost zraněnej, ale tuhle sezonu hrál kromě jednoho zranění dost pravidelně a dobrý to nebylo, z naší obrany mi přišel vzdycky nejslabší. Dobrý centr už nedal dva roky. Tak si říkám, proč by chtěl hráče, kterej nejspíš ani nemá na AC, chtít Juventus, který je o level jinde..

Reagovat
smazaný uživatel

2016/17 - 10 zápasů nehrál kvůli zraněním, 1 kvůli kartám, 3 seděl na lavičce. Většinu odehrál na levém kraji obrany. Sám v minulosti říkal, že pro něho je lepší hrát na pravé straně, že se tam cítí lépe. Poslední tři roky neměl jistotu a důvěru v to, aby hrál na svém postu pravého obránce (2016-17), neměl důvěru trenéra (2015-16) a nebo zranění (2014-15). Jak může kluk při takových podmínkách získat sebedůvěru, kterou potřebuje? O něj to je v první a poslední řadě o sebedůvěře. První půlku sezóny 2016-17 měl slušnou a docela se na tom levém kraji obrany i sžil, i když to nebylo ideální. Podřídil se té roli. Jenomže pak byl leden a únor opět mimo hru. To jde jedno s druhým. Je snadné odepsat hráče, ale těžší se podívat na ty důvody proč.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, z velký části souhlas, ale u vás by dostal důvěru? Snad by nepřišel do Juve hrát základ ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Přišel by na pravou stranu, protože žoldák odchází a Lichsteiner nemá zrovna dvakrát důvěru, což obecně nikdo z fanoušků nechápe a ví to jen Allegri, a je o něho zájem, tak kdo ví, jak to s ním bude. Takže by byl jednou nohou v základu. Navíc bych řekl, že je to "Allegriho kůň", takže by prostoru dostal hodně a to právě napravo.

Reagovat
smazaný uživatel

No pokud tam pujde, jsem zvědavej, jak by utáhl toho wingbacka, podle mě prostě na to hrou dopředu nemá.

Reagovat
10

Máme Spinazzolu, kterej ho už minulou sezonu celkem jednoznačně přerostl, stejně tak by to neměl v nejbližší době beněk být problém pro Lirolu. Oba jsou navíc typologicky mnohem vhodnější do toho ofenzivnějšího a technickýho Juve. Dřív bych Mattiu bral, ale teď pro to reálně nevidím moc důvodů, obávám se, že dopadne jak Santon...

Reagovat
smazaný uživatel

Spina doufám vezme ten levý kraj. Není to Sandro a ani jím nikdy nebude, tu fyzickou sílu nemá a mít nebude, ale pořád tam je jedním z nejlepších v lize. A Lirola kdo ví. U něho si fakt netroufnu ani odhadovat, co s ním po létě bude. Zase tak zle jako u Santona bych to u něj neviděl. Dost možná zapadne do průměru, ale takový těžký podprůměr, jakým se Santon stal, to podle mě nebude.

Reagovat
10

Mě se právě Spina líbí víc napravo, nemám moc rád tyhle beky přes nohu, to je většinou jen takovej kompromis. Zambro to bohužel není, přestože ho k němu hodně lidí přirovnává.

Reagovat
smazaný uživatel

Zambro je legenda. Ale co, Spina do toho může dorůst, když bude zvyšovat úroveň hry. Uvidíme. Každopádně doufám, že po letní pauze u nás už zůstane.

Reagovat
10

ona ho údajně Atalanta nechce pustit před vypršením toho hostování, takže to ještě bude zajímavý...

podepsat zadarmo hráče z Juve je jednodušší než si stáhnout vlastního hráče z Bergama

Reagovat
M11

chces Bernardeschiho ?

Reagovat
10

za ty peníze, co bude Fiorentina chtít, rozhodně ne

Reagovat
M11

diky

Reagovat
Fridgiee

Tady asi hodně hraje že je ital imho

Reagovat
CubONE

Ja by som ho na RB este nechal, kraje MdS/Abate a RR/Antoneli nezneju zle, ale s prichodom Contiho je to asi passe.

A teda pre mna Antonelli > RR.

Reagovat
smazaný uživatel

Antonelli je lepší než RR, on je hlavně lepší než většina levých obránců v lize, jenomže má chatrný zdraví. A pro De Sciglia u vás už není místo, resp. on "odepsal" vás a vy "odepsali" jeho. Conti časem vykope na druhou kolej Abateho.

Reagovat
CubONE

Ja mam Lucu strasne rad, kupil som si aj jeho dres, uz to mal byt kapitan, bohuzial zranenia.

Reagovat
smazaný uživatel

Antonelli je super, u nej ale budou hrát roli věk a zdraví. Hele na RR jsem zvědavej, on je hrozně podceňovanej teď, protože před lety na něj byl takovej hype, až ho všichni přestali brát vážně. Ještě neodehrál ani minutu, tak nebudu soudit, ale doufám, že se chytí

Reagovat
CubONE

Ja tiez dufam, ze sa chyti, ale vzdy som mal pocit, ze okrem tej skvelej lavacky je to dost priemerny obranca. Ak prezeniem, tak Vangioniho kopia s centrom.

Ale drzim mu palce.

Reagovat
10

možná si odpověděl sám sobě tou poslední větou...

Reagovat
10

kua, já četl nechtějí...sorry

Reagovat
smazaný uživatel

Nezávidím Siriguovi, jestli mu pak ještě do Turína přivedou Palettu s Vermaelenem. Mít ty dva na stoperech před sebou, tak si hodím na břevno lano a pověsím se.

Reagovat
Houfi

Reagovat
Pipo123

Biglia má zostať v Laziu, Inzaghi mu mal volať a presvedčiť ho nech zostane, cez týždeň sa bude jednať o novej zmluve, AC je nateraz mimo hry

Reagovat
Eldarion

No dnes má Montella schôdzku s vedením ohľadom Mercata ak zavelí, že Biglia bude tak verím, že vám daju aj tých 25

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/19437518_1485993974776704_3208933945780116225_n.png?oh=7cc588d64255d9f355cf9b229473f09b&oe=59CF7405

Reagovat
Pipo123

Uvidíme, v Laziu dobre vedia že Biglia je najdôležitejší hráč, De Vrij aj Keita sa dajú nahradiť, ale Biglia momentálne nie, v rámci ligy nie je nikto kto by šiel do Lazia a bol ihneď plnohodnotnou náhradou, já budem len rád keď zostane, chcel som aby dostal šancu Cataldi, ale stým sa vraj nepočíta a pôjde preč. Biglia môže ešte kludne hrať aj 3-4 roky a udržať si výkonnosť.

Reagovat
Pipo123

Odkiaľ máš vôbec tie štatistiky ?

Reagovat
Eldarion

http://www.squawka.com/comparison-matrix

Tu sa dá s tým pohrať. Súhlasim, čo sa týka registy tak Biglia tento rok zjedol aj Jorginha s Rossim/Strootmanom naraz.

Reagovat
Alberto Aquilani

Strootman hral registu celý jeden zápas :-)

Reagovat
Eldarion

Aj tak ho zjedol

Reagovat
Pipo123

Nemaju toho moc spolocneho, to skor De Rossi, takych hracov ako Biglia moc nie je, pretoze on ma kvalitnu rozohravku a k tomu aj potrebnu tvrdost a ked ma den tak cez seba nikoho nepusti, Jorginho je posuvac lopt bez potrebneho dorazu, Badejl je priemerak. Kevin je zase konstruktivnejsi hrac nez Biglia

Reagovat
Eldarion

Z čista jasna Calhanoglu?

https://www.transfermarkt.de/calhanoglu-vor-wechsel-zum-ac-mailand-ndash-berater-bdquo-es-gibt-kontakt-ldquo-/view/news/279214

Podľa jeho agenta hej a aj sedí keďže hladá AC CAM čo vie hrať aj LM (Forsberg,James a aj Calhanoglu) ale ten chlapec nehral pol roka

Reagovat
Pipo123

Fuha, zvláštna posila, on mi nepríde ako niekto kto by vám mal pomôcť, mám ho zafixovaného ako hráča čo vie kopať skvele priame kopy

Reagovat
Eldarion

On sedí aj typovo do toho čo chce stavať Montella budúcu sezónu čiže tím čo vie hrať 433 ale aj 343 alebo 4231. Je mladý, Leverkusen sa rozpredáva (Toprak, Chicharito, Kempl a možno Tah idú preč) a cena 20-30 tiež sedí. Ale čo ja viem chcel som Forsberga tento turek nehral pol roka kvôli tomu zákazu ...

Reagovat
10

jsou nějaký spekulace ohledně Andersona? snad ke každýmu hráči Lazia vychází denně článek k přestupu, ale k němu jsem nic nezaznamenal, což je vzhledem k tomu, že je to váš nejlepší hráč, docela paradox

Reagovat
Pipo123

Absolutne nic, on nie je kokot, po tej sezone kedy trhal obrany v SA si povedal len o 1,3 miliona rocne a vobec neplace, ta skromnost je u neho neskutocna, stale rozprava ako miluje Lazio. Evidentne mu nejde o prachy, keby chcel tak zaraba urcite viac, alebo si vyplace prestup.

Reagovat
10

taky z něj mám tenhle pocit, ono je to vidět i na jeho pracovitosti na hřišti, ta jeho práce do defenzivy je od Brazilce naprosto výjimečná, zvlášť u takovýho ofenzivního talentu

Reagovat
Pipo123

Jj aj to ze odohral polovicu sezony v 3-5-2 na kraji by som nikdy necakal, bohuzial je to trosku na ukor golov a asistencii kde uz nebol takym strasiakom.

Reagovat
smazaný uživatel

mám pocit, že by nás moc neposunul, stokrát víc bych si přal Forsberga

Reagovat
Eldarion

Uvidíme ale mám taký vnútorný pocit, že príde Calhanoglu či jak sa to píše kurva

Reagovat
Nuno čomes

A co Inter, chceme někoho?

Reagovat
Panděvova ofina

Nejblíž nám je Borja Valero a Skriniar. Než začnem plnohodnotně nakupovat, musíme prodat hráče za 30m kvuli tomu FFP. Osobně si myslím, že tohle Mercato nevyhrajeme

Reagovat
Houfi

Všechny co chce AS

Reagovat
smazaný uživatel

Abych pravdu řekl , sere mě ,že práce s budováním týmu je vniveč, 3-4 roky v prde.i , a konečně když je tým připraven něco předvést, rozprodá se a přivedou nový hráči kteří se prostě nemusí chytit a zase od začátku s takovou nemůžeme nikdy konkurovat juve a top evropským týmům

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele