Kanonýr Lucarelli AS Řím neposílí

04.01.2008, 10:06
Aktuality
Cristiano Lucarelli se v zimě stěhovat ze Šachtaru Doněck do AS Řím nebude, přestup vyloučil hráčův agent. V Římě se naopak zaobírají budoucností obránce Mattea Ferrariho, jemuž po sezóně končí smlouva.

Italský reprezentant ve Lucarelli se podle italských médií chtěl na jaro vrátit ze Šachtaru Doněck do Serie A, aby zvýšil svoji šanci na nominaci na letní EURO. 32letý hráč byl spojován s hostováním v AS Řím, o něm se však vůbec nejedná.

"Římané se na Cristiana nikdy nevyptávali a já si dokonce myslím, že se o něho vůbec nezajímají," prohlásil hráčův agent Carlo Pallavicino. "Šance na návrat do Itálie není vyšší, než 30 procent."

Prodlouží v Římě Ferrari?

O své budoucnosti nyní přemýšlí obránce Matteo Ferrari. Smlouva s AS Řím mu končí už v létě, takže může jednat s ostatními kluby.

Ferrari se letos jen obtížně prosazuje do základní sestavy, prim hrají na postu středního obránce Philippe Mexes a v letní posila Juan. Ferrari tak letos odehrál pouze sedm zápasů za AS Řím.

Přesto z klubu neutíká. AS chce Ferrariho udržet a samotný hráč nabídku na prodloužení smlouvy nejspíš akceptuje. "Šance, že Matteo zůstane v Římě, je momentálně 70-ti procentní," prohlásil Gianni Corci, hráčův agent.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
matZz

nevim co si Lucarelli od toho Šachtaru sliboval

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiano Lucarelli pochází z Livorna což je silně socialistické město s tradičním obdivem Velkého Ruska, takže odchod tam mě tolik nepřekvapil.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby nebyl nenažranec, tak na Ukrajinu vůbec nešel!!

Reagovat
Slejdy

stejne bych ho tam ani nechtel

Reagovat
smazaný uživatel

Jo kdyby daval goly a hral něco a nebrečel furt jako Ital tak se na to Euro dostane. Myslel si, že se vše bude točit kolem něho jenže za celou dobu nepředvedl prakticky nic. To i ten Belik v útoku vali lip. Takže Cristiano už nebreč a vrať se a nebo začni něco hrát

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rad ze neprijde xD mame Esposita a Tottiho naopak bych prodal Vucinice

Reagovat
smazaný uživatel

ses asi malej blazen! Tys asi nevidel jedinej podzimni zapas AS co? Vucinic hraje skvele, byl treba schopnej nahradit Tottiho (coz neni jen tak). Navic je to cistokrevnej utocnej hrot, takze Totti se diky nemu muze zasunout na post ofenzivniho zaloznika, kterej mu podle me sedi nejvic

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele