Kanonýr Altidore nemá v úmyslu opustit Alkmaar

16.04.2013, 09:45
Aktuality
Jozy Altidore, který letos patří k nejlepším střelcům nizozemské ligy, má v plánu i nadále oblékat dres Alkmaaru. Nic na tom nemění fakt, že trenér AZ Gertjan Verbeek očekává v létě Američanův odchod. Altidore se v Alkmaaru cítí jako doma.

"Že trenér očekává můj odchod? Já nic takového nechystám. Alkmaar mám rád, cítím se tu jako doma. Hodně jsem se tu zlepšil, a dokud mě klub bude chtít, budu hrát tady," prohlásil 23letý Altidore.

Alkmaar o víkendu rozstřílel Uttrecht 6:0 a vzdálil se sestupovým příčkám. Altidore přispěl hattrickem, svým třetím v sezoně. "Takový výsledek je velmi dobrý pro sebevědomí celého týmu. Získali jsme sedm bodů z posledních tří zápasů, to není vůbec špatné," doplnil americký reprezentant.

Jozy Altidore působí v Alkmaaru od léta 2011. V první sezoně nastřílel patnáct ligových branek, v té probíhající jich zvládl už jednadvacet.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (17)

Přidat komentář
FC Porto FC

jestli to dodrží

Reagovat
smazaný uživatel

tomu borci fandím

Reagovat
smazaný uživatel

toto dieta ma futbalovo problemovy vyvin

kazdopadne konecne zacina ukazovat na co ma, uz zacinal byt len dalsi z deciek s talentom ktory sa utopia v priemernosti

Reagovat
HullCity

Alespoň,že nedopadl jak Adu...jinak doteď nechápu,proč se neprosadil u nás na hostování...

Reagovat
smazaný uživatel

V případě důležitých letních přestupů útočníků do PL jsou již karty víceméně rozdány - Jozy Altidore přestoupí do Tottenhamu, Gary Hooper z Celtiku do FC Liverpool, Bony Wilfried do Arsenalu, pouze v případě Falcaa ještě není na 100% jisté, zda to bude Chcelsea nebo Man. United.

Reagovat
HullCity

Tak to kecy...v případě postupu Hullu do PL má Steve Bruce od majitelů 6-8 mil. liber na Garyho Hoopera,takže žádná jistota to teda není.

Reagovat
shitcool

Reagovat
Murtago

Altidore by byl v Tottenhamu ledatak pro smích.

Reagovat
smazaný uživatel

Bony v Arsenalu

Reagovat
Trand

Reagovat
REPLIKATOR

Alkmaar se konečně trochu vzpamatoval

Reagovat
smazaný uživatel

teprve 23 ? ...připadá mi jako by byl na Evropské scéně už tak 10 let...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ronaldo.com

Reagovat
smazaný uživatel

V AZ odvádí kus dobré práce, jen tak dál

Reagovat
smazaný uživatel

Pod do Twente, potrebujeme hrot, s Castaignosom stracam trpezlivost

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele