Kagawa: Kloppovi něco dlužíme

28.04.2015, 09:58
Aktuality
Dortmund čeká ve večerních hodinách semifinále DFB-Pokalu s Bayernem Mnichov a právě domácí pohárová soutěž je pro BVB poslední možností na zisk cenné trofeje. A tu prý klub odcházejícímu Jürgenu Kloppovi dluží...

Borussia za sebou nemá jednoduchou sezónu. Vestfálský celek se místo ataku pohárových příček dlouho pohyboval ve spodku tabulky, načež se nyní snaží vzniklou ztrátu dohnat.

Kromě toho se však žlutočerná družina koncentruje i na DFB-Pokal, což je pro odcházejícího kouče Jürgena Kloppa poslední možnost na to, aby se s BVB rozloučil ziskem trofeje. "Cítíme velkou vděčnost a také to, že mu něco dlužíme," prohlásil Kagawa před semifinále poháru.

Zmíněné utkání přichází pro Borussen ve správný čas: Dortmund poslední dva ligové souboje vyhrál, navíc ani neinkasoval. Před necelým měsícem však prohrál s Bayernem ligový duel. "Zápas s Bayernem pro nás přichází v pravý čas," věří japonský záložník. Chceme ukázat sebevědomí, které jsme nasbírali během posledních měsíců," dodal Kagawa.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (430)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele