Klopp: Langerak chytal výjimečně

29.04.2015, 20:59
Aktuality
Dortmund zvládl semifinále DFB-Pokalu s Bayernem Mnichov a stále tak může doufat, že letošní nepříliš povedenou sezónu zakončí ziskem poháru. Po semifinále se pak snášela chvála zejména na Mitchella Langeraka...

Australský brankář přišel do Borussie už před necelými pěti roky, prakticky až na pár výjimek však dělá náhradníka Romana Weidenfellera. Když však nastoupí, většinou BVB podrží.

To se znovu potvrdilo ve včerejším semifinálovém duelu na hřišti Allianz Areny. Bayern měl po většinu utkání navrch, Langerak však hned několikrát své barvy podržel a mohl tak oslavit proti mnichovskému velkoklubu čtvrté vítězství ze čtyř pokusů! "Mitchell chytal skvěle, svými zákroky nás podržel nad vodou," pochválil australského reprezentanta Klopp.

Nyní 26letý brankář od svého příchodu odchytal za žlutočerný celek pouze 31 soutěžních utkání, nyní však znovu ukázal, že by se mohl do budoucna ucházet i o post jedničky, kde poslední roky neochvějně panuje ostřílený Weidenfeller, jenž má momentálně zraněnou pánev. "V takovém zápase potřebujete podporu od brankáře. Měli jsme však i potřebné štěstí," dodal k utkání Klopp.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (18)

Přidat komentář
QooBo

Mal by byť jednotka, Roman ide dole vodou už dlhší čas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak to se divim, ze je ochotny delat v takovem veku nahradnika uz 5 let...

Reagovat
veikko

No, občas mi přijde, že jak si fotbalový brankář jednou sedne na lávku, tak už z ní taky nikdy nemusí slézt. Když odchází jednička, z 80% chce trenér novou, a ne spoléhat na dvojku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Logan

Měl být jednička už od začátku sezony, ne-li od začátku té minulé ... Roman byl dlouhodobě nejslabším článkem sestavy a potvrzoval to pravidelnýma kiksama. Až letos se mu dokázala "vyrovnat" půlka obrany.

Reagovat
smazaný uživatel

Tiež ho vidím v bráne oveľa radšej, ako Romana. Ale je to úplne ideálna dvojka, najlepšia v BL, na tejto pozícii by som ho rád videl aj naďalej a ako jednotku Trappa či Zielera. Myslím si ale, že Mitch už nebude veľmi ochotný robiť dvojku, takže buď sa posunie hore alebo pôjde preč...

Reagovat
Logan

já myslím že tak 3 roky zpátky měl jít na hostování někde po BL a bylo by to vyřešené, on by se vychytal a Roman byl ještě použitelný, postupně ho měl nahrazovat, určitě na to měl ... teď je otázka jak to Tuchel vyřeší

Reagovat
smazaný uživatel

Měl by dělat jedničku

Reagovat
REPLIKATOR

Horší jak Weidenfeller být nemůže...

Reagovat
smazaný uživatel

Už dva tři roky měl chytat. Klopp ho dost zadřel, když mu dával šanci třikrát za sezónu, teď už ten talent asi nerozvine tak, jak by mohl

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutočná atmosféra v Bielefelde, pred zápasom, počas zápasu, po prehre 0:4 byť tak blízko a neuspieť musí byť veľké sklamanie aj keď hrali proti Wolfsburgu, silní fanúšikovia moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Už je načase, aby toho starýho páprdu vytlačil napořád.

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp byl na operaci očí konečně??

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko, brejle nosí pořád ,,,

Reagovat
ACSeRw!n

ten zakrok proti Lewovi luxusni

Reagovat
smazaný uživatel

Weidenfeller byl letos kotva

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele