Juninho bude pokračovat v Lyonu

26.05.2008, 09:40
Aktuality
Juninho Pernambucano získal s Lyonem již sedm mistrovských titulů a toto číslo by nemuselo být konečné. 33letý brazilský záložník nehodlá napodobit o dva roky staršího Gregoryho Coupeta a i nadále bude hájit barvy francouzského šampiona...

"Moje rodina raději zůstane v Lyonu. Na nejvyšší úrovni odehraji ještě dvě sezony, které mi zbývají zde v Lyonu. Stále prahnu po soutěživosti a i když se mi někdy nedaří, pořád na sobě pracuji. Někdy rozhoduje hlava, ale já rozhodně chci pokračovat," prohlásil Juninho v rozhovoru pro deník L'Equipe.

Juninho tak má zcela jiné záměry, než jeho spoluhráč Gregory Coupet. 35letý francouzský brankář by si rád vyzkoušel zahraniční angažmá a již oznámil své rozhodnutí opustit Lyon.

Juninho přišel do Lyonu v roce 2001 z Vasco da Gama a byl u všech sedmi mistrovských titulů. Na svém kontě má 44 startů za brazilskou reprezentaci, jeho smlouva na Stade Gerland pak vyprší za dva roky.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ještě dva tituly

Reagovat
jtbs

keby ostal este o rok dlchsie mohol by ukoncit karieru s 10 titulmi

Reagovat
smazaný uživatel

jo pocitat umíš

Reagovat
jtbs

dik za poklonu . Len som narazal na to, ze este nikto neskoncil karieru s 10 titulmi za sebou v jednom klube a v jednej z naj lig.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ono ani tech hracu ze 7, 8, nebo 9 tituly za sebou moc nebude

Reagovat
smazaný uživatel

A ligu mistru taky ne?

Reagovat
smazaný uživatel

myslim že vyhrajou jenom jeden, bylo to visdět tuto sezonu, Bordeaux jim šlapalo na paty

Reagovat
smazaný uživatel

Dokud bude Juninho v Lyonu tak se o tituly bát nemusí ....letošní často nevyrovnaný výkony zpusobovala podle mě převážně zranění.....vždyt půl sezony nehrali Coupet ani Cris...Fred mel zlomenou nohu a navíc minuly leto značně Lyon oslabily odchody hráčů jako je Malouda nebo Abidal...naproti tomu kromě Grossa nepřišel nikdo.

Reagovat
smazaný uživatel

Keita,Bodmer,Anderson,Delgado,Crosas,to je jako co?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arne

Reagovat
smazaný uživatel

uz s Lyonu neodide to je jasne ... ale neni ho skoda celu karieru byt vo francuzskej lige ?? by som bol zvedavy ako by obstal niekde v Spanielsku,Anglicku ...resp Taliansku ....

Reagovat
smazaný uživatel

dobře,že zůstává,i kdyby měl jen kopat přímáky,tak stejně bude mít svůj přínos

Reagovat
smazaný uživatel

Tak o tom žádná když minulou sezonu padlo skoro 60 procent gólů z jeho standartních situací

Reagovat
herbage

Miralem Pjanič přestupuje do Lyonu za 7Mega eur

Reagovat
smazaný uživatel

to zní zajímavě,jestli z něj jednou bude nový Ribéry,jak se píše

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele