Juninho nevyloučil návrat do Vasco de Gama

28.03.2009, 18:54
Aktuality
Několik perných měsíců před sebou má Juninho Pernambucano. Brazilský záložník s Lyonem usiluje o osmý titul mistra Francie v řadě, po sezoně pak bude zvažovat, čí barvy bude hájit v příštím ligovém ročníku. Zůstat by mohl v Lyonu, vyloučen ale není ani návrat do Vasco de Gama...

"Do konce soutěže chybí devět zápasů a já se soustředím na to, abych klubu pomohl k osmému titulu. Na své zájmy dnes vůbec nemyslím. Doufám, že moje působení v tomto klubu skončí tím nejlepším možným způsobem. Pokud budu i nadále schopen pokračovat na této úrovni, mohu zde zůstat, další možností je pak návrat do Vasco de Gama," naznačil Juninho.

Juninho do Lyonu přišel v roce 2001 a byl u všech sedmi mistrovských titulů. I v letošní sezoně platí Olympique za největšího favorita na celkový triumf. Devět kol před koncem je OL první, k čemuž 34letý záložník přispěl pěti góly, čelo tabulky je ovšem hodně vyrovnané a Lyon čeká ještě hodně práce.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

přímáky může kopat kdekoliv

Reagovat
smazaný uživatel

Vascu by se šikl... Jorginho, Juninho, Romário, Edmundo - skvělá kostra skvělého týmu.

Reagovat
Lorcan

myslíš "ten" Romário, on ještě hraje? jestli jo, tak je to borec

Reagovat
smazaný uživatel

Napsal jsem to trochu nejasně, to byla kostra kolem roku 2000, kdy bylo Vasco na vrcholu. Ted sestoupilo. Romário skončil loni.

Reagovat
smazaný uživatel

pokud vim tak se ho po té štaci v Asii pokoušelo ukecat San Marino nebo Andorra do jejich klubu..Jak to dopadlo nevím..Každopádně podle mě je to idiot a je mi nesympatickej..Ano byl dobrej, ale pořád 1000 golů blabla, potom když někdo zjistil že kecal, zase bláblá Tak a do mě

Reagovat
smazaný uživatel

1. Po štaci v Austrálii (to není Asie), šel do Vasco da Gama.

2. Ke gólů číslo 1000 mu blahopřála i organizace FIFA na svých oficiálních stránkách, nikdo neříká, že kecá, pouze jde o jeho počty, což nikdy nepopíral.

3. Nepleť ostatní.

Reagovat
smazaný uživatel

bože já nikdy nepochopím jak někoho stále baví zpochybňovat Romáriovi ty jeho góly. Vždyť ten borec byl 14x (nebo 13x, teď si nejsem jist, ale myslím že 14x) nejlepší střelec ligy!! Kyslík to kdysi napsal naprosto přesně: místo, aby každý s úžasem tleskal tak fenomenálnímu výkonu jako je samotné přiblížení se takové mezi branek, tak každý jen pindá, že to nemusí být pravda, že si tam pořčítá kdeco atd. Romário si zaslouží obrovskou úctu, nevěřím tomu, že se takové bilanci ještě nějakému hráči podaří třeba jen vzdáleně přiblížit...

Reagovat
smazaný uživatel

Nwm, ale myslím, že Juninho by mohl na té absolutně nejvyšší urovni hrát tak 2 až 3 roky..navic kdyz jeho hra je zalozena na technice a nikoliv sprintu...

Reagovat
Arne

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych, že po této sezóně bude ta pravá chvíle, kdy by Juninho měl odejít. V Lyonu prožil parádních 8 let, doposud tým dovedl k 7 titulům, leč bohužel nikdo nemládne a na jeho post se už tlačí mladá krev...Pro Lyon odvedl neocenitelné služby a pokud odejde, rozhodně s hlavou nahoře.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, ale je stále nesmírně platný a to díky skvělé technické vybavenosti a zkušenosti sklidnit hru...týmu má hodně co dát, navíc jeho přímáky nejednou zachránili zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Právě - hráči jako Beckham nebo Juninho by byli platní i po čtyřicítce - někdy v 70. minutě se objeví přímák kolem 25 metrů a oni skórují.

Reagovat
smazaný uživatel

moje řeč

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel v posledních ligových zápasech už je na něm znát ztráta motivace. A uchovávat si takovou ikonu jen pro LM mi připadá jako zbytečný luxus, to už mu spíš dopřát návrat domů.

Reagovat
Arne

Reagovat
smazaný uživatel

nikdy! a když, tak jedině za 50mil eur

Reagovat
smazaný uživatel

Juninho, Ederson, Benzema, Toulalan to je tiez skvela kostra ..... ak tam prestupi tak to bude smola

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele