Juninho by mohl pokračovat ještě dva roky

28.12.2008, 10:14
Aktuality
Juninho Pernambucano je ve svých 33 letech stále jednou z klíčových postav Lyonu a na odchod do důchodu rozhodně ještě nemyslí. Brazilský záložník cítí, že může ještě dva roky působit na té nejvyšší úrovni, otázkou je, jestli bude i nadále oblékat dres sedminásobného francouzského mistra...

"Cítím se dobře. Začínám akceptovat fakt, že jsem blíže konci kariéry, než jejímu začátku. Kariéra fotbalisty uteče velice rychle. Užil jsem si to, ale stále před sebou ještě mám řadu věcí. Vzhledem k současným podmínkám si myslím, že na nejvyšší úrovni mohu hrát ještě dva roky. V Lyonu? To uvidíme, diskuze přijdou na řadu až po sezoně," prohlásil mistr trestných kopů.

Juninho toho během své kariéry dokázal již hodně. Vedle mistrovských titulů si zahrál i na světovém šampionátu, i tak před sebou má jeden nesplněný cíl.

"Účastnil jsem se mistrovství světa a Copa Libertadores, ale Liga mistrů je ještě prestižnější. Hrají v ní nejlepší fotbalisté z celého světa, má úžasnou atmosféru a hraje se na nádherných stadionech. Ale vyhrát nebude snadné, protože jsme stále za čtyřmi nebo pěti silnějšími celky jako Chelsea, Manchester, Liverpool, Barcelona nebo dalšími italskými kluby. Pro úspěch uděláme vše, slíbit ale nemůžeme nic," řekl Juninho.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (23)

Přidat komentář
smazaný uživatel

sympaťak

Reagovat
smazaný uživatel

nevím možná měl v kariéře zkusit lepší působiště než Lyon

Reagovat
smazaný uživatel

Taky sem si pral aby sel jinam, ale ted je myslim pro nej Lyon nejvyhodnejsi

Reagovat
smazaný uživatel

Juninho mě vůbec nepřipadá na 33 let podle mě klidně ještě 4 sezony hrát může,on je hráč který nespoléhá na rychlost,tu neměl nikdy nějak velkou,ale umí s klidem rozehrát a trestňáky jsou fantastické,takže podle mě 4 roky klidně může hrát na nejvyšší urovni.Uvidíme jak s ebude cítit ale LM nevyhraje s Lyonem rozhodně ne,to by musle být zázrak něco jako předvedlo Porto.A to se stává jednou za několik let.

Reagovat
smazaný uživatel

A od úspěchu Porta už několik let uplynulo.......

Reagovat
smazaný uživatel

jj je to možné že může vyhrát někdo překvapivej,ale týmů které můžou překvapit je tam dost,že by zrovna Lyon já nevím,uvidíme šance je tak 3% ale to mělo i to Porto že.

Reagovat
Mr.Jindros

No tak ale v Portu se to sešlo hodně dobře... sestava i trenér. Rozhodně se nedá říct, že to vyhráli nějakou extra náhodou, i když štěstí měli (už jen finálový soupeř). Současný Lyon na to podle mě nemá... a to před pár lety patřil snad i k favoritům.

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Juninha je Lyon poloviční, myslím, že dostane ještě vylepšení smlouvy a ať zůstane v Lyonu. Patří k mým velkým oblíbencům, hrával jsem podobným stylem..

Reagovat
terry

"Hrával jsem podobným stylem." Tak to si to mohl dotáhnout celkem daleko, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

A za co si Hrál?? FC Stará Hlína? jinak Juninho..parádní fotbalista, kdyby odešel on a ještě k tomu Benzema tak je Lyon o 3/4 slabší

Reagovat
smazaný uživatel

ne, FK Nová Hlína...Samozřejmě ne na takové úrovni, ale podobným stylem. Kdybys o fotbale něco věděl, pochopil bys co to znamená...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo já tě chápu, neboj o fotbal se zajímam pořád, v Tv se snažim pokud můžu sledovat každej zápas,

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem tím měl na mysli, že jsem hrával taky halva, ale žádný běhání, spíše technika

Reagovat
smazaný uživatel

Můj oblíbenec, doufám že bude hrát ještě dlouho, technický typ, fotbalové myšlení má a trestňáky fantastické. Takoví hráči můžou v klubech působit do vysokého věku. Tedy pokud se mu budou vyhýbat zranění, což je v tomto věku ošemetné. Já mu ale přeji v Lyonu dlouhé zbytí .

Reagovat
smazaný uživatel

najlepsi rozohravac priamych kopov na svete

Reagovat
Mustang™

moje řeč

Reagovat
smazaný uživatel

Juninho je jediným důvodem, proč občas sleduju Lyon. Jeho trestňáky jsou nejlepší na světě, nic podobnýho jsem ještě neviděl. Co se týče tvorby hry, je na to taky velice dobře. Rozhodně mu přeju hodně úspěchů, po Decovi a Xavim muj nejoblíbenější záložník

Reagovat
smazaný uživatel

juninho

Reagovat
smazaný uživatel

spolu s Zé Robertem dva hráči, do kterejch bych neřekl, že jim bude nad 30...

Reagovat
Sosi

Beckham se může se svýma trestňákama zahrabat, Juninho je v nich fakt nej, kdo ho viděl, souhlasí. Škoda třeba, že na něj někdy víc nesázela reprezentace...

Reagovat
smazaný uživatel

... beckham měl ledatak dobrý rohy

Reagovat
smazaný uživatel

velmi sympaticky hrac........... a srdce lyonu............nech hra aj do 36-tky

Reagovat
smazaný uživatel

Juninho je velkej srdcař a nesmírně užitečnej a kvalitní hráč...jeho přímáky je episoda sama pro sebe jen ještě hraj

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele