JUAN MÁ NAMÍŘENO DO AS ŘÍM

06.03.2007, 13:18
Aktuality
Luciano Spalletti se nedávno nechal slyšet, že pokud chce AS Řím bojovat o Scudetto, musí se v létě pořádně posílit. Jedna nová tvář je možná již na cestě, z Bayeru Leverkusen by mohl přijít obránce Juan...

Leverkusen sice patří mezi ty větší bundesligové týmy, přesto ani zdaleka nedosahuje finančních možností Bayernu nebo Schalke, a tak během letní přestávky pravidelně přichází o některé hvězdy. Před sezónou 2003/2004 opustil Bay Arenu Lucio, rok poté Diego Placente a naposledy odešel Dimitar Berbatov. Teď je zřejmě čas na brazilském obránci Juanovi.

"Jsme si jistí tím, že o něho přijdeme. Zatím to ještě není oficiální, ale je hodně pravděpodobné, že odejde do AS Řím nebo jiného jihoevropského klubu," zarmoutil fanoušky německého týmu sportovní ředitel Rudi Völler.

Juan Silveira dos Santos kroutí v Leverkusenu svou pátou sezónu poté, co v roce 2002 přišel za 3,5 milionu dolarů z Flamenga. 27letý obránce je stabilním členem brazilského národního týmu a v Bayeru má platnou smlouvu ještě na dva roky, jeho přestup tedy nebude z těch nejlevnějších.

Juan se výtečně orientuje v pokutovém území, což dokázal i o víkendu. V ligovém duelu proti Stuttgartu si naběhl na centr Schneidera a parádní patičkou pojistil výhru svého týmu 3:2.

Autor: Tomáš Pavlík / channel4.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
HOST*FiliP

ten se AS bude hodit

Reagovat
smazaný uživatel

může ohrozit na posru mého oblíbeného Chivua?

Reagovat
HOST*Tavo

To asi ne, možná se posune Mexes na beka...

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš bych řekl, že Mexes by mohl z AS v létě odejít...

Reagovat
HOST*Tavo

Neprodloužil náhodou nedávno smlouvu?

Reagovat
smazaný uživatel

jeden z těch tří stoperů odejde určitě...

Reagovat
HOST*Jaca

Myslím, že Chivu a Mexes, o kterého měli zájem AC, prodloužili smlouvu a byla by škoda, kdyby jeden z nich opravdu odešel. A myslím, že Juan (nic proti němu) by tam byl jenom do počtu, jelikož Mexes i Chivu jsou opravdu mistři svoho stoperského oboru a doufám si tvrdit, že je to jedna z nej. dvojic na světě.

Leda, že by hrál Juan levého nebo pravého beka. Zdravím fans AS. Forza Roma !!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele