Jsme na jedné lodi, řekl kapitán Souček po kvalifikační výhře nad Faeřany

15.10.2023, 23:03
Aktuality
Tomáš Souček (© AFP)

Podle kapitána Tomáše Součka je česká reprezentace na jedné lodi. Bude jenom rád, pokud se ho výkonný výbor Fotbalové asociace ČR (FAČR), který zasedne příští týden, zeptá na názor ohledně setrvání trenéra Jaroslava Šilhavého ve funkci.

Souček to řekl v rozhovoru s novináři po výhře 1:0 nad Faerskými ostrovy v kvalifikaci o postup na mistrovství Evropy, o níž rozhodl z penalty. Přiznal, že pokutový kop byl pro něj hodně složitý.

Češi ve čtvrtek utrpěli debakl 0:3 v Albánii a zkomplikovali si boj o Euro. Předseda FAČR Petr Fousek hned v noci po zápase v Tiraně svolal na příští týden mimořádné jednání výkonného výboru, na němž se bude řešit situace národního mužstva.

"Zažili jsme s ním (trenérem Šilhavým) dlouhé a hodně pozitivní časy, ať už je to třeba Euro (postup do čtvrtfinále v roce 2021). Jsme na jedné lodi. Je tady 23 hráčů, trenér, realizační tým. Trenér má na sobě terč, ale měli bychom ho mít všichni. Na hřišti jsme zase byli my hráči, nakonec jsme to zvládli a pak jsme slavili všichni. Podporuju všechny, jak trenéra, realizační tým, tak hráče. Jsem s nimi," uvedl Souček.

Bude jedině rád, pokud se ho výkonný výbor zeptá na názor. "Myslím si, že tak to má být, když se i výkonný výbor spojí s hráči s nějakou komunikací. Sami nejsou v kabině, neví, jak to je a jak to hráči cítí. Mělo by to tak být. Co se bude dít, to si necháme pro sebe," prohlásil osmadvacetiletý záložník West Hamu.

Češi se na výhru proti outsiderovi nadřeli, jediný gól zápasu dal Souček v 76. minutě z pokutového kopu. "Dnes byla penalta hodně složitá, protože to bylo o tom momentu. Věděl jsem, že když nedám penaltu 15 minut před koncem, bude to pro nás velký problém. Tyto tři body byly extra důležité, abychom ve skupině byli pořád v dobré pozici," konstatoval Souček.

Odpovědnost vzal na sebe, přestože se o penaltu hlásili i jiní. "Bylo to hodně těžké, měl jsem to hlavě, proto jsem si ji vzal. Bylo tam hodně otázek, jestli si ji kluci mohou vzít, ale říkal jsem, že teď je jasně ten okamžik, abych si ji vzal a pomohl týmu," řekl někdejší hráč Žižkova, Liberce a Slavie.

"Hlavou proletí, že je 15 minut do konce a je potřeba to dát, protože o to víc by nás to mohlo srazit a utlumit do závěrečných minut. V hlavě jsem to měl. Ještě tam byly před penaltou strkanice, to jsem si nedával do hlavy. Dal jsem si balon zpátky do ruky, abych na to nemyslel. Jakmile rozhodčí strkanice ukončil, položil jsem si balon znovu, abych šel na penaltu tak, jako kdyby se žádné strkanice nestaly," uvedl Souček, který zaznamenal desátý reprezentační gól.

Češi jsou ve skupině E druzí o dva body před Polskem, které dnes doma hostí Moldavsko a bude mít odehráno o utkání víc. Vzájemný duel ve Varšavě se odehraje 17. listopadu, tři dny poté zakončí Česko skupinu domácím soubojem s Moldavskem.

"Jsme druzí ve skupině, máme to pořád ve svých rukách, i když jsme si to udělali těžší. Všichni budou pozitivní i z tohoto zápasu, že jsme udělali tři body. Budeme se maximálně připravovat na listopad. V Polsku to bude buď my, nebo oni," prohlásil Souček.

Na utkání do Plzně přišlo 9115 diváků. "Byl jsem rád, že fanoušci přišli a fandili, byli slyšet. Poslední dobou tu úplně nemáme fanouškovskou základnu, týmovou ano, ale reprezentační nemáme úplně nejlepší. To musím být upřímný. Když přijedeme jinam, je tam atmosféra, to nám chybí. Jsem rád, že se to dnes změnilo a odvděčili jsme se tím, že jsme vyhráli. Doufám, že fanouškovská základna bude jenom stoupat a my jim to pak budeme vracet," podotkl Souček.

Autor: ČTK

Komentáře (104)

Přidat komentář
John Obi Mikel

To víme Tome. On ten výkonný výbor bude posuzovat, jestli náhodou nemáte v kýlu ďouru a nejde vám tam už trochu voda. Šilhavý totiž v rozhovoru působil, jako by mu už teklo do bot.

Reagovat
Salfovic

Už ví, že je namočený a že ho bude Fousek ždímat.

Reagovat
doshcz

nejak nechapu proc by se nekdo mel ptat hracu celkove mi to prijde jako by to trenoval Soucek uz aby se vratil Patrik a byla tam nejaka opozice, akorat aby nedopadl jak Barak

Reagovat
Nadržený šimpanz

Taky mi přijde, že atmosféra v týmu musí být úděsná. Trenéři, co absolutně neví jak a co trénovat, natož to nějak namotivovat a kteří by nejradši dali výpověď ( samozřejmě bez šance, že by sami od sebe skončili kvůli prachům), rozdělení sparťanů a slavistů musí být taky vidět, k tomu Souček, který je druhý trenér .....

Reagovat
Salfovic

Já bych to rozdělení viděl spíš na slávisty a zbytek, čemuž výrazně pomohla kauza Barák.

Reagovat
Bakary3

Tyvole, to už je moc.

Hovno, novej trenér a klidně ras jak svedik, ať se tyhle panenky s jistejma flickama (teď nemyslím Součka, který má na naší repre aspoň kvalitu) proberou.

Ještě vyhlaste stávku tvl, že máte Jardu rádi, že je na vás hodnej ..

Reagovat
Vrubozubec

Nechápu jakou kvalitu? Včera jenom posouval míče jako ostatní. Jediný, kdo se to nebál vzít na sebe byl Černý

Reagovat
Axelrose

A podle toho to taky vypadalo - Černý včera jeden z nejhorších na place - společně s Juráskem, Douděrou, Čvančarou a mohl bych jmenovat dál.

On si alespoň odvedl své, tedy to od čeho tam je.

Nějak vám nedochází, že na place potřebujete i někoho kdo brání, nejenom lidi co si dělají body.

Trošku se už proberte, holt teď nemáme hráče typu Rosi, Poboráka, Jankulovského, atd.

Hrajeme hovno, radujeme se z výhry nad Faerama golem z penalty, ale alespoň jsme vyhráli, na rozdíl od Poláků. Nakonec se tam dostanou a najednou budou zase za bohy.

Reagovat
Losinho

A největší prdel je, že Souček aspoň ty body tak nějak dělá. Jurásek, Čvančara, Černý atd. tenhle repre sraz naprostá tragédie.

Souček je úplně v pohodě, dokud nedojde na rozhovor.

Reagovat
Kiss Me Polka!

Bez černého bychom včera neudělali ani tu penaltu včera patřil k nejlepším, to jen jen retardace, že ztracený míč = špatná hra.

Reagovat
Well

Černý se alespoň pokaždé pokouší něco tvořit, je jasný, že s tímto stylem hry bude ztrácet míče častěji než ostatní.

Reagovat
doshcz

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Losinho

Včera byl špatnej. A v Albánii úplně tragickej.

Reagovat
Kiss Me Polka!

byl nejlepsi z utocnych hracu. cvancara byl uplne mimo stejna jako kuchta, lingr aktivni ale zadna nadstavba a hlavne nekvalita pri sancich a praci s micem, hlozek nejlepsi prvni polocas, ale ten druhy byl skoro smesny

Reagovat
romeo351

Černý byl náš nejaktivnější hráč v ofenzivě, nicméně ty jeho přihrávky byly často do špeků nebo obsazených hráčů (útočníci krom Hložka v druhým zápase náběhy, pohybem prakticky vůbec neoplývali)

Reagovat
Vrubozubec

Děláš si prdel? Samozřejmě když se snažíš něco vymyslet, dát průnikovou přihrávku tak kazíš víc než alibisti, co mají dice stoprocentní úspěšnost přihrávek ale jenom do stran nebo do zadu. Asi ti uniká, že právě po Černého skvělé průnikovce byla penalta. Jinak tam lítali jeden centr naslepo za druhým. A že je Souček skvělej do defenzivy. Proti týmu jako FO snad být musí ne

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
Salfovic

Jak je skvělej do defenzivy jsme viděli v Albánii, kde se to na obranu valilo, jak kdybysme hráli bez zálohy.

Reagovat
Well

Reagovat
Bakary3

Kvalitu v defenzivní práci - že se po něm v repre chce něco jinýho je chyba někoho jinýho.

Reagovat
wyqinac

Soucek mel vcera podle livesportu hodnoceni 8.8 a muz zapasu, podle whoscored byl taky vcera muz zapasu (8.4) a podle whoscored je i nejlepsi hrac nasi skupiny v dosavadnim prubehu kvalifikace a 20. celkove mezi vsema repre

Reagovat
naheCZ

Ale pohledem z gauče je to hned po Královi náš nejhorší hráč a vůbec nemá být v nominaci

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Nuno čomes

Repre potřebuje přísnou ruku po tomhle co tam teď zbylo a v jakém stavu to tam je.

Reagovat
ratusek

Hoši to né rekulérně jim ten postup na ME nepřeju. Třeba by se tam konečně někdo vzpamatoval a vylezl z té jeskyně zvané Reprezentace. Kde jsou všichni evidentně odstřižení od reality. Ptát hráčů ty vole.néé prosím néé už

Reagovat
10adam

Reagovat
ACSeRw!n

Moldavsko nas snad sekne

Reagovat
monty25

Já třeba áčko mužské repre už nějakých 15 let neprožívám kvůli kauzám typu kurvy na hotelu, trhání obleků atd. Vím, že ten současný kádr za tohle nemůže, ale už dlouhodobě tam prostě nemám vyloženě oblíbeného hráče (na rozdíl od U21), co by ten můj přístup třeba změnil... Přesto ale nedovedu pochopit, že si někdo přeje, aby áčko nepostoupilo na Euro. To by totiž znamenalo, že asociace přijde o čtvrt miliardy a odnesla by to hlavně mládež (hrozilo by třeba zrušení krajských akademií). Takže tenhle přístup "já jim to nepřeju, ať se proberou" je hodně krátkozraký.

Reagovat
ratusek

To mě vůbec nezajímá. Tady se totiž začne něco řešit, až když se to něco posere. A z vyjádření všech zainteresovaných, že je vše v pořádku, mám pocit, že nikdo nic řešit extra nebude. Takže je potřeba tahle pořádná facka, aby se to konečně začalo nějak řešit. Ale jelikož jsou v Polsku ještě větší dementi než u nás, tak je celá tahle diskuze bezpředmětná

Reagovat
Bakary3

Kratkozraky .. chci ať tam postoupí.

Ale zároveň chci, ať otevřou oči.

A když nepostoupime, tak co?

Že budou chybět prachy? My dole to poznáme? Nám dají stejně zase hovno. Nebo zase dvojnásobně zvýší příspěvky?

Já žiju naším klubem a naším fotbalem, repre ať si nasere, jestliže to dělají špatně - jakože momentálně dělají.

Parta zabednenejch kamarádicku, odmítajícich cokoliv novýho, jedou jen na jistotu, žádna snaha o progres. S tímhle k tomu směřujeme, že když postoupime teď, tak příště už ne tutove.

Kratkozraky je si naopak myslet, že když postoupime, tak to bude dobrý a něco se změní.

Reagovat
monty25

Když nepostoupíme, tak to v budoucnu pocítí celý náš fotbal hlavně včetně mládeže, nejenom repre.

Reagovat
Bakary3

A když postoupime a nic se nezmění, budou následky mnohem horší, než když nepostoupime a vydáme se jiným směrem.

Mládež, kde, u nás na vesnici, kde to dělají stejně všichni zadara? Těch pár Bobíku si koupíme sami.

V ligových mancaftech? Ti si stejné platí lidí.

Pálit to bude hlavně buziky v kanclech, kteří nový fotbalisty fakt nevychovají.

Reagovat
Bakary3

Ano, já to četl, a?

Řeknu to asi tak - děti bez FAČR můžeme trénovat i tak. Rozhodčí až do mladsich žáků stejně ani nepotřebuješ.

A domluvit si s 5 okolníma obcema turnaje je to nejmenší - a nemusíš psát zápisy, čekat, že když v něm uděláš chybu, dostaneš pokutu... Platit FAČRu příspěvky....

To fakt není o penězích.

Ty peníze, o který přijdeme, neživí lidí, který jsou k fotbalu potřeba.

Reagovat
monty25

Pokud se tam píše o trenérech, tak s tebou nemůžu souhlasit. Ale to my dva tady asi nevyřešíme.

Reagovat
Kiss Me Polka!

"vydáme se jiným směrem" tomu fakt věříš?? naopak nám sníží šanci na nějakou změnu, protože kvalitní lidi nezaplatíme (tím neříkám, že tam teď jsou, ale povede to k ještě horší kvalitě), zahraniční trenér bez peněz by byl ještě 3x větší utopií než teď, takže by se zase vybíralo v tom stejném rybníčku kamarádů, kteří si řeknou o "přiměřené peníze"

mládež.. na vesnici to je vesměs kroužek, tam nejde o nějakou opravdovou výchovu vrcholových hráčů. od toho jsou ty akademie atd. bez nich padneme ještě níž a asi sám uznáš, že ta výchova u nás i tak není nic moc..

ano, kdyby to vedlo k tomu, že se chytnou za nos, a provede se změna ve vedení, tak by to mohlo mít efekt. ale v realitě fotbalu, kde k té změně nevedlo ani dopadení a zatknutí hlavních mafiánů a pokus o obrodu, tak moc nevěřím, že nějaky nepostup na euro povede k nějaké další vetší akci.

Reagovat
Bakary3

Asi máš pravdu... Nepostup na euro nepovede k ničemu velkýmu...

A proto je mi to vlastně u prdele, protože ty peníze to nespasi.

A jestli vše měří jen penězi, tak ať si je strčí někam a nediví se, ze repre všichni kritizují a není o ní velký zájem, když je nějaký herní obraz nebo koncepce vůbec nezajímají.

Když jsem se teď bavil s kolegou v práci a ten říkal, že by v Olmiku zašel na repre s Moldavskem, vzal by trošku lepší lístky za 500, ať něco trošku vidí... Se synkem, takže litr venku.. jsem tak přemýšlel, Moldavsko neatraktivní soupeř, my o nic koukatelnejsi, bych za to ty prachy nedal. Smutný, ale sem to dopracovali. Není tam nic svěžího, něco, na co by se lidi měli těšit. Tak teda ať pokračují, no.

Reagovat
Kiss Me Polka!

mně paradoxně přijde, že v posledních letech na repre chodí slušné návštěvy. viz i třeba s faorama v plzni bylo dost lidí vzhledem k počasí a termínu, skoro plno, to mi přijde že v minulosti na ty trpaslíky přišla tak půlka stadionu, albánie taky téměř plno. za bílka bych se nedivil kdyby přišlo 10k, ted bylo 18k

spíš si teda myslím, že je to tím, že praha se naučila zase chodit na fotbal, ale i tak. 500 mi teda nepřijde nějaká pálka, naopak vždyť tolik teď stojí lepší zápas ligy na slavii, na spartě ne? a repre je za mě teda pořád kvalitnější zápas, než sparta baník nebo něco podobného

Reagovat
Tomik111

Velké vítězství

Reagovat
liborarnold

"nakonec jsme to zvládli a pak jsme slavili všichni" Co jako oslavovali ? Takže už vlastně mají postup jistej a můžou zůstat v klidu.

S tím co hráli včera ve druhém poločase nemají na EURU šanci, i kdyby se tam dostali.

Reagovat
vacin

řekl kapitán Titaniku...

Reagovat
Well

Reagovat
Salfovic

Chtěl jsem napsat něco podobného

Reagovat
Infeld Prácheňský

Neuvěřitelný štěstí, že Poláci jsou snad ještě větší dřeváci, než my. Souček naprosto evidentně nechce, aby byl Šilhavka odejit, takže se ani těmhle prohlášením nedivim. Oni prostě chtějí mít v repre klídek a "starou dobrou partu", což s Francem mají. Fakt, že to staví jak mentál a povolává hráče za zásluhy jim naprosto uniká

Reagovat
BBystr

Tak ono teoreticky ešte môžu postúpiť aj Moldavci

Reagovat
vacin

To ani není teoreticky, jim "stačí" výhra v Česku a vzhledem k našim výkonům, to zase tak nereálný není...

Reagovat
Infeld Prácheňský

Nejde momentálně ani tak o výkony, ale o to mentální nastavení. Myslim, že tam není momentálně síla porazit ani Slavoj Houslice

Reagovat
bartes

naopak jim to maximálně vyhovuje. Zajedou si na výlet, mají místo jisté, pokecají si a pak se zase rozjedou dom. Nikdo jim to nenarušuje tím, že by měli něco hrát nebo dokonce po nich nechce velké výkony. Hráči jako Suk jsou právě ti, kteří tam jezdí za zásluhy.

Reagovat
Nuno čomes

Naprosto vyhovující. A ještě ví, že tam jsou hodní strejdové, takže relax. I když hrajou tužku. Fanoušci vysloveně nasraní a oni v pohodě. Kdyby řekli, že nemají kvalitu a hrajou na co mají, aspoň by je někdo ocenil za sebereflexi. Což jim chybí. Ale ega evidentně tam je dost. Konkrétně u hráčů z PL.

Reagovat
Infeld Prácheňský

Taky to tak vnímam, sebereflexe chybí

Reagovat
Kucka

Nechápu tu čočku, co tu pořád dostává Suk. Už to tady někdo psal, ale fakt nemáme tak široký kádr, aby hráč, co hraje základ v PL, jezdil za zásluhy.

Reagovat
Bakary3

Reagovat
Kaspar

Trener a fanousci od nej kdovi proc cekaji, ze bude tvorit hru, klickovat tam a pak to predlozi nekomu pred prazdnou Pritom je to defenzivni zaloznik co ma borit hru soupere, na vyvazeni mice je tam ten druhy stredak vedle nej.....ale protoze dve sezony golove ulitnul, tak ted od nej kazdy ceka zazraky.

Reagovat
Salfovic

Ale hovno, jedinej, kdo tohle od něj čeká je asi Šilhavý.

Reagovat
Rudy

Kdy naposled hral jako dm? Taky ho tam velmi rad uvidim. Na tu pozici ho dokonce vidim jako nase cislo 1. On se ale vidi ve vapne, je tam od golu. V normalnim rozestaveni (napr 4231) by mel prostor i pro svoje vylety. Za predpokladu, ze 2 kolegove pohlidaji stred, nechcem break po kazde ztrate mice.

Reagovat
BBystr

a pritom rozhodol, že Česi budú pravdepodobne na Eure ale teraz vážne predtým to bol Čech u nás zas Hamšík

Reagovat
Tomik111

Já bych mu dal čočku hlavně za tu debilní oslavu gólu.

Reagovat
10adam

Reagovat
Salfovic

Hraní PL by automaticky nemělo zaručovat základ repre, zejména, když v repre hraješ mizerně.

Reagovat
Kucka

A koho bys tam teda postavil?

Reagovat
Salfovic

Tak zrovna DM máme dost. Ale niko nedostal šanci, protože chtěl Souček hrát každej zápas.

Reagovat
Bakary3

A ty jména, který by Součka měli posadit, máme?

Reagovat
Salfovic

Máme, ale psát je někomu, pro kterého je Souček druhý nejlepší DM na světě po Riceovi nemá cenu.

Reagovat
Bakary3

jsi úplně mimo a tvoje osobní narážka je hodně duchapusta, ale super, že si dokáže někdo jako ty dokonce zobrazit oblíbené kluby.

Tak pojď, nebuď slušnej, říkej ty mena !

Reagovat
Salfovic

Tak pro začátek Král, Holeš, Sadílkové. Ani jednou v repre nehráli DM s tím, že by vedle nich hrál někdo ofenzivnější. Nemluvě o odpálení Daridy.

Reagovat
Kucka

Michal Sadílek je náš nejútočnější SZ a ten hrál oba zápasy, Král je zraněnej a Holeš hraje poslední dobu v obraně. Dobře, mohl tam dát druhého Sáďu, ale ten fakt nemá formu na to, aby posadil letos dobře hrajícího Suka. Škoda je hlavně odpálení Baráka, který by teda ale stejně nehrál SZ, ale pod útočníky.

Reagovat
Bakary3

Král zřejmě není úplně DM, místo v sestavě má spíš jako box to box, kde je platnejsi.

Navíc dlouho moc nehrál, takže se o něm nedalo ani moc uvažovat.

Holeš hraje už rok stopera, kde byl i repre platnej a spíš by tam přesunem na DZ chyběl.

Sadílek M. je super a když je ok, hraje.

Druhýho Sadilka myslíš vážně, že má kvalitu, aby hrál na úkor Součka?

Fakt nevidím někoho opomíjeného, komu Souček i přes občasnou slabší formu bere minuty.

K tvoji poznámce - i Souček by hrál líp, kdyby nad ním hrál někdo ofenzivnější.

Daridu nikdo neodstrelil, nevím, jestli si to pamatuju úplně přesně, ale celkem ve formě byli prespektivnejsi Souček, král, barák a hráli správně.

Tak by mě zajímaly ty další jména, který budou relevantní, když jsi psal "pro začátek".

Reagovat
$$CaptainKokotko

To je právě ten problém. Souček je tvůrce hry a proto to lidi tak sere. Hraje super ale třeba i Coufala to zbytečně ovlivňuje. Coufal má podle mě pořád pocit, že musí vymýšlet něco navíc. Jen jim to kurví výkon a jen to potvrzuje, že Šilhavý nemá žádný systém.

Reagovat
Bakary3

On i Coufal prostě nemá hrát wingbacka, kde nemá žádnou přidanou hodnotu.

A zas v tomhle bych byl na něj prisnej, nemyslím si, že mu šilhavý říká, ať dělá pořád nějaký debilni patičky. On si hraje na něco, co neumí.

Reagovat
smazaný uživatel

A Souček snad hrál s někým ofenzivnějším? Trochu ses do toho zamotal. Kdo jsou ti další "kvalitnější" hráči, když tohle je jenom začátek seznamu?

Reagovat
John Obi Mikel

Daridu nikdo neodpálil, Šilhavý ho stavěl až do konce.

Reagovat
Bakary3

Ale už dost...

Kdo jinej tam patří když ne on.

A ani na to, aby ho někdo posadil, kvalitu nemáme.

Vzpamatujte se někteří...

Reagovat
John Obi Mikel

Tady se vždy o repre vynoří tolik individuí

Reagovat
Kucka

Reagovat
doshcz

Soucek tam dle me ma na vse obrovskej vliv proto nepotrebuje noveho kouce skoda ze vykonost a charisma urcite nema na to aby tam byl za takoveho boha

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Kaspar

Me teda vic sere Coufal, ten mi vzdy prijde vystupovanim na repre od doby co prestoupil do Anglie jako mistr sveta Soucek mi prijde jen jako takovy hodny strejda, mladsi verze Silhavyho

Reagovat
jsemdement

jenom od pohledu mi prijde Coufal jako tichej zmrd

Reagovat
Lemond Laws

Tak Coufal aspoň řekne občas něco drzejšího, nebo prostě neříká ty klasické fráze.

Veřejně přiznává, že cití, že repre by na něm měla stát protože hraje nejlepší soutěz světa. Radši budu poslouchat jeho občas trochu namyšlenější vyjádření než lobotomy silhavku a suka

Reagovat
doshcz

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
r.mrazik

a pritom je to hrac na urovni Kovace,kterej za ten west ham hral taky

Reagovat
wyqinac

Suk je proste hodnej kluk a i kdyby nebyl, je uplna picovina odstrelit trenera jako hrac v nejakym rozhovoru, vzdyt to v podstate neni jeho vec

Reagovat
Greny

Je to píčovina stejně ale jako je píčovina aby volal že chce po výboru aby poslechli hráče ...

Ani to není jeho vec

Reagovat
bartes

Ok, dle Suka Šilhavého podpoří. A co na to výbor? Když ho podpoří hráči, tak se Šilhavý a ta jeho parta odvolávat nebude? Škoda, že Poláci včera nevyhráli, protože by to možná usnadnilo výboru rozhodování.

Reagovat
Nuno čomes

Jak už jsem zmiňoval, mít rádoby "kapitána" bez sebereflexe, který není schopen pojmenovat věci jak jsou a vyhovuje mu ta aktuální situace, kdy si přijedou na repre sraz beze strachu, jakoby na výlet..

A dokonce chce, aby se výkonný výbor radil s hráči, protože nejsou v kabině a neví jak to hráči cítí - tohle je to české bratříčkování. Výkonný výbor musí mít odstup a být nadřazen týmu, aby dělal rozhodnutí snad přece Výkony odpovídají té zaslepenosti, jak jsou dobří. A je jen přehnaná kritika pseudoexpertů.

To tak vypadá, že jediný, kdo měl sebereflexi, byl Barák, který se to nebál říct. No a pak už ho nepovolali

Reagovat
Greny

Tak nejen Barák že jo , byli i podivné konce Kadeřábka a Daridy v reprezentaci

Reagovat
Nuno čomes

Určitě, Barák mi přišel jako nejideálnější příklad.

Reagovat
Puskas

V týmu má za spoluhráče záložníka Vladimíra Daridu, který v minulosti dělal kapitána české reprezentace. "Samozřejmě nároďák spolu rozebíráme. Utkání s Albánií sledoval, fandil nám. Jak jsme teď měli ten volný víkend, kluci jeli někam na soustředění. Tak jsem se mu smál, že kdyby reprezentoval, mohl jet se mnou. Jeho bída," žertoval Brabec.

Reagovat
smazaný uživatel

Hloupý Darida driluje v klubu, zatímco my se válíme u televize Neskutečné tohle…

Reagovat
Bakary3

To je neuvěřitelný... Fakt by měli mít někoho, kdo je tam bude tepat, rozumně, ale tepat. Tohle je vrchol

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
ratusek

né už dost

Reagovat
hornito

Reagovat
mayday

Plus Dočkala odstřelili, i když hodně výrazně pomohl k tomu zlepšení repre po Jarolímovi.

Reagovat
Bakary3

Neodstrelili, jen si pak udělal to vážný zranění - snad Achillova? Rychlost a obratnost mu úplně šla do prdele a už to bylo slabý.

Čekám, kolik jmen si tu ještě kdo vymyslí, koho vlastně odstřelili

Reagovat
mayday

Ok, na to zranění jsem zapomněl, to máš pravdu. Ale konce Kadeřábka nebo Daridy nebyly asi úplně tak jak se to ve finále prezentovalo, Baráka nemá cenu zmiňovat už vůbec.

Reagovat
Bakary3

Ono i s tím barákem, teď se na silhavyho hází všechno, ale že má barák dost svou hlavu se taky ví... Nevíme podrobnosti, takže k tomu radši neříkám nic...

Reagovat
romeo351

Souhlas s tím, že Barák by tak jako tak (ani nikdy) nebyl žádná spása. Tvořivé AM rovněž nebyl. Ani ve Fiore nyní nehraje. Každopádně takové hráče do repre potřebujeme. Na co nám je 5 pseudobeků?

Reagovat
Bakary3

Určitě potřebujeme... Na druhou stranu Toník si taky o sobě mysli, jaká je hvězda, což prostě není.

A že na úroveň naši repre jakž takž, to neberu.

Když měli nějaký manýry borci jako Berger, Nedvěd, ale on by měl být nohama trošku na zemi.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Sigma Olomouc

na *potápéjící se* lodi

Reagovat
VP85

Oslava gólu od Součka, jako by tu penaltu proměnil proti Španělsku.

Hyský řekne, že po vyhraném zápase se trenér neodolává. Albánie 1:1 a 0:3, přátelák v Maďarsku 1:1 (nic neřešící) a pak se vyhraje s Faerama 1:0 a začneme se plácat po ramenou?

Polsko remizuje s Moldavskem a tím pádem se nebude nic dít?

Dát tam (alespoň dočasně) Trpišovského, kdy by vedl současně národní tým i Slavii. A kdyby Jarda nebyl proti, tak klidně dlouhodobě. Vůbec by mi nevadilo, kdyby kouč národního týmu vedl i klub v lize. Nevidím důvod, proč by to nemohlo fungovat.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele