Jsem optimistou, říká Tare o nové smlouvě pro De Vrije

05.10.2017, 13:59
Aktuality
Lazio loni až v samém závěru přišlo o čtvrtou příčku tabulky italské nejvyšší soutěže a přední pozice okupuje rovněž v úvodu nové sezony. Fanoušci klubu z hlavního města Itálie tak mohou být spokojeni a radost jim může udělat i Stefan de Vrij, a to podpisem nového kontraktu...

25letý fotbalista přišel do Říma před třemi roky z Feyenoordu a patří do základní sestavy. Svými výkony si ovšem řekl o pozornost jiných klubů, mezi nimiž je například Liverpool.

De Vrij údajně měl v červnu vedení sdělit, že nehodlá prodloužit kontrakt platný do června 2018, nakonec ovšem změnil názor a začal jednat o podobě nové smlouvy. A jednání vypadají hodně nadějně.

"Ohledně prodloužení smlouvy s De Vrijem jsem optimistou, je zde dobrá vůle z obou stran," naznačil někdejší albánský útočník a aktuálně sportovní ředitel Lazia Igli Tare.

"Brzy se sejdeme s jeho agenty a myslím si, že nakonec dospějeme k dohodě. Každopádně zůstanu ostražitý, dokud vše neuvidím černé na bílém," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
Pipo123

Myslím si že predĺži a v lete pôjde preč, možno niekde do PL alebo Interu.

Reagovat
smazaný uživatel

Do Juve. Pošleme vám peníze + Benatiu.

Reagovat
Pipo123

To radsej len prachy

Reagovat
Seydou Doumbia

Přesně. Inter to by si nepolepšil.

Reagovat
Pipo123

https://pbs.twimg.com/media/DLXTq0aXoAARg8X.jpg

Počet zranených hráčov v úvodných 7 kolách Serie A, docela by ma zaujímalo čo v tom Neapole berú za drogy, hrajú už roky 3 súťaže a stále minimum zranených hráčov

Reagovat
Alberto Aquilani

víťazná mentalita

Reagovat
Pipo123

Som myslel že to je mentalita Jvuentusu

Reagovat
Kucka

Tam to odsírá Milik za všechny

Reagovat
pajka-juve

Spíš by mě zajímalo, co je špatně v Římě.

Reagovat
smazaný uživatel

Do United

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele