Jovetić u nás zítra podstoupí zdravotní prohlídku, hlásí Inter

26.07.2015, 18:27
Aktuality
Stevan Jovetić již zítra ukončí svou anglickou anabázi a vrátí se do Itálie za Robertem Mancinim, který se s ním v Man City těsně minul. Černohorská hvězda na Etihad Stadium zavítala za 22 milionů liber v červenci 2013, pak se tam ovšem i vinou neustálých zdravotních trablí vůbec neprosadila a zdánlivě nekonečné trápení nyní utne přesunem do Interu Milán...

Mezi lety 2009 a 2013 Stevan Jovetić táhl Fiorentinu a ve všech třech sezonách se dostal nad hranici 10 soutěžních branek.

V bleděmodrém dresu už to tak slavné nebylo; napříč dvěma ročníky se musel spokojit jen s osmi ligovými trefami v 29 startech.

Teď se 25letý forvard pokusí svou kariéru znovu nastartovat zpět v oblíbené Serii A. Inter Milán již na svém oficiálním twitterovém účtu oznámil, že Jovetić během zítřka přicestuje na sever Itálie, aby se tam podrobil zdravotní prohlídce.

Manchester City přitom na Jovetićovi docela přirozeně prodělá a největší část peněz navíc obdrží až za dva roky - alespoň to tedy tvrdí Sky Italia.

Do léta 2017 bude 36násobný černohorský internacionál u Nerazzurri formálně pouze hostovat za cenu 2,1 milionů liber; následně je Inter zavázán využít opci v hodnotě dalších 8,5 milionů.

Jovetić se zítra stane již šestou čerstvou posilou Interu. Na San Siro si to v uplynulých týdnech namířili rovněž stopeři Miranda s Matteem Bianchettim, záložníci Geoffrey Kondogbia s Jonathanem Biabianym a pravý bek Martin Montoya.

Autor: Tomáš Daníček / squawka.com, skysports.com

Komentáře (711)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele