Joaquin touží po návratu do Betisu, nejprve chce dokončit sezonu

07.05.2015, 17:53
Aktuality
Betis letos úspěšně bojuje o postup do španělské nejvyšší soutěže, vedle toho by se mohl v sevillském celku konat ještě jeden velký návrat. Myslí na něj křídelník Joaquín, který v Andalusii aktuálně pobývá a večer ho s Fiorentinou čeká první semifinále Evropské ligy proti Seville...

33letý Joaquín je odchovancem Betisu a jeho barvy hájil do léta 2006, kdy ho koupila Valencia. Ve Španělsku si zahrál i za Málagu, v současné době působí druhým rokem ve Florencii.

"Mám radost, že na mě fanoušci Betisu nezapomněli a jsem na to pyšný. Je normální, že si na mě díky minulosti budou pamatovat. Pryč jsem už hodně dlouho a vždycky jsem říkal, že bych se jednou rád vrátil zpět. A čím dříve, tím lépe, toužím po návratu domů," přiznal.

"Ve Fiorentině mám smlouvu ještě na rok a vede se mi zde dobře. Kontrakty jsou dělány k tomu, aby byly ctěny a respektovány, já si navíc nemám vůbec na co stěžovat. Na druhou stranu na Betis myslím neustále a návrat by byl kouzelný. Chci dokončit sezonu, poté uvidíme," dodal.

"Sevilla v posledních letech pravidelně ukazuje, jak dobrým týmem je. Doma je mnohem silnější a hodně ofenzivně naladěná, očekávám, že bude chtít kontrolovat hru. Nám se v poslední době příliš nedaří v lize, naposledy jsme ovšem vyhráli a v Evropské lize ukázali skvělou osobnost, hráli jsme dobře a uhrávali pozitivní výsledky. Jsem si jistý, že dobrý výkon podáme rovněž v Seville," nepochybuje.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (63)

Přidat komentář
xaus

Reagovat
smazaný uživatel

mal som rád valenciu a krídla joaqiun a vicente ach to boli časy, potom to šlo dole kopcom so španielskym futbalom

Reagovat
Murtago

pak se tam nahrnuli ve Vale chromáci jako Villa, Silva, Mata nebo v repre Iniesta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papanegra

Reagovat
Ed_Hazard

Baraja, Aimar, Ayala, Canizares. V tých časoch som začínal pozornejšie sledovať futbal. pekné spomienky

Reagovat
Aldeano

Tak zase tak dlouho to není, aby se takhle vzpomínalo.

Reagovat
Ed_Hazard

Tak dlho,čas je relatívny pojem Mne sa to zdá ako riadna doba čo títo borci nastupovali vedla seba

Reagovat
Aldeano

Relativní to je, to máš pravdu.

Reagovat
Murtago

průměráci

Reagovat
papanegra

Co vyhráli titul..

Reagovat
Murtago

v vyrovnaný lize mizerný úrovně jen díky extrémně nepodařeným sezónám Barky a Realu

Reagovat
papanegra

2x titul a finále ligy mistrů, kde podlehli na penalty... To finále bylo asi jen kvůli nepovedeným sezonám týmům z anglie,itálie apod..

Ale jinak pořád průměráci..

Reagovat
smazaný uživatel

papanegra pls......

Reagovat
papanegra

Reagovat
Mada

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Asi nevieš, o koho ide...

Reagovat
smazaný uživatel

tak Joaquin s tím týmem neměl moc společného. on přišel až později..

Reagovat
smazaný uživatel

Ináč super, že tie tradičné kluby s veľkou diváckou podporou ako Betis a Gijón hrajú o postup do Primery, kde jednoznačne patria.

Super správa pre Betis, Joaquín Sánchez stále patrí medzi výborných hráčov

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
smazaný uživatel

Přihoď ještě palmičky a jsem spokojen.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Betis, Gijon a Las Palmas(za tú minuloročnú baráž) a Joaquín v Primera división... To by bolo super

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Noustress

Reagovat
smazaný uživatel

inak raz mal vo fife overal 96 najlepší hráč

Reagovat
Inter Eterno Amore

na ktorej fife ?

Reagovat
Alberto Aquilani

V mojich pubertálnych časoch, kedy som neznášal Inter a ako vzor som mal Aquilaniho to bol asi môj 2. najoblúbenejší hráč (neviem, či som sa tu s tým niekedy pochválil)

Reagovat
El-Pistolero-68

Tak nesnasenlivost vuci Interu je i po letech skvela vec, ne?

Reagovat
Pinturicchio

Nesnášenlivost vůči Interu fino alla fine

Reagovat
Aldeano

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Milan.B

Reagovat
Pettirosso

@GoalItalia: #Juventus, dopo il sì di #Witsel ecco l'offerta allo Zenit: 20M più bonus http://t.co/Gzxqh48aCc [@romeoagresti] http://t.co/umStxcyXpa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

v Betise lavičkári obrovský produkt liverpoolskej futbalovej liahne Dani Pacheco... každopádne je to posun hore, z Huescy

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Pettirosso

prosím vás, už dost, už jsem na to alergický, až se vyfotí v nějakým dresu, tak to teprve vezmu vážně.

Reagovat
Deki

Reagovat
Deki

tak nakonec to tak zanedbatelný zprávy, jak jsem si zpočátku myslel, nebyly. opravdu geniální. tu sračku s omezením počtu hráčů na soupisku pro EL řešit moc nemusíme, protože víme, jaká je situace. ale 20 mega pokuta je celkem masakr (snad se ta většina odpustí)

těšim se na Thohirovo vyjádření, tohle je neakcepovatelný...

ale vůbec tomu nerozumim. může mi někdo stručně říct, v čem FFP vlastně spočívá a jak je možný, že problémy nemají jiný kluby, který neváhají házet během přestupáků nesmyslný částky?

Reagovat
Pipo123

Tam sa asi generuje ziskovosť klubov, už myslím že 10 počas zimného mercata pri kúpe Shaqiriho písal že vám to môže spraviť problémy. Máte ohromné platy a je docela možné že Inter ako spoločnosť určite stratila za posledné roky veľa financií, Thorir ťahal aj prestup Hernanesa cez banku ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

Zjednodušeně řečeno, tvoje výdaje nesmí přesáhnout tvoje příjmy. Určitou výhodou je, že se do toho nezapočítávají například investice do mládeže, stavby stadionu nebo tréninkových center a výdaje na sociální projekty atp. Zkrátka kolik utratíš za přímý chod prvního týmu, tolik musíš vydělat.

Reagovat
Pipo123

Inak čo som čítal tak tie problémy má mať v taliánsku viac klubov, viem že Juventus a Lazio naopak skončili v pluse.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Juve i Lazio si tu finanční politiku hlídají. Lotito je sice občas svými prohlášeními a plky za šaška, ale finance má ohlídané, co tak pozoruju z vaší přestupové politiky. Všichni se třeba diví, že Marotta nechce dávat za hráče 30 a více milionů, že se hádá o každý milion a hraje to dost na "low-transfery", ale má to svá opodstatnění. To samé hráčské mzdy.

Reagovat
Deki

což je z pohledu mezinárodní veřejnosti při úpadku Serie A vcelku problém. to prospívá jenom Juve, ne? aspoň se vedení hodně zamyslí nad tím, kde a kým posilovat a na Yayu zapomene...

abych řekl pravdu, jsem z toho docela v šoku

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Deki

jenže my po prodeji děláme co můžeme. když pominu Hernanese a Shaqa hráči nepřicházejí za velký částky a platy se ve velkym snižují. bohužel těch kiksů a přešlapů je pořád strašně moc...

jsem hodně zvědavej, co ted přijde

a k tomu, co povídá Rummenigge, s tím se dá souhlasit nicméně jak to chodí v Čukotce? oni na trhu fakt utratí jen to, co si vydělají? Abramovič tam i od doby, co to pravidlo platí, nasypal miliardy...

Reagovat
Pipo123

Tak ale Chelsea posledné roky kúpi hráčov za veĺké prachy ale predá ich ešte výhodnejšie, nestratili na nikom, práve naopak zarobili, Lukaku, De Bruyne, Luiz atd, + pravidelne LM a TV práva v anglicku.

Reagovat
Deki

pravda, jsem si neuvědomil. kéž bychom taky měli hráče, co prodáme za 30 míčů a nijak to nepocítíme Icardiho bych se ale nerad zbavoval

Reagovat
Pipo123

Napr u vás a AC je ten problém aj daleko za FFP, obaja ste mali skvelú generáciu, ale starú už, už pred pár rokmi padali názory že bude problém ich nahradiť a že klúčové bude ako to dokáže AC aj Inter. Bohužial nedokázali vôbec, škoda hlavne u Interu, klub čo bol na vrchole pred pár rokmi to mal určite zvládnuť lepšie, začať skôr myslieť na prekopanie zostavy a nahradenie borcov ako Zanetti, Milito, Cuchu atd, odrazu sa zistilo že ich výkonnosť klesá dolu a vznikla tam medzera ktorú nikto poriadne nevyplnil, žiadny TOP hráč.

Reagovat
Deki

jj, to je všeobecně známý, od roku 2010 to u nás šlo jenom dolů. 5 let není tak dlouhá doba, ale ten rozdíl je nesrovnatelný. pořád si ale myslím, že naše situace je o chloupek lepší než u AC, i tak jsme ale ve sra*kách a tohle měřítko je nic...

na léto jsem zvědavý. ony vlastně velký změny nejsou potřeba. pokud se Mancini nezblázní, je nutnost akorát obrana...

Reagovat
Pettirosso

+ to samozřejmě obejdou sponzorskými smlouvami, takže ve finále ty peníze jsou stejně Abramoviče, jen kvůli FFP přes sponzory.

Reagovat
DelPiero137

To je blbost, PSG za posledne 3 sezony zvysilo prijmy o 200%!!! prave cez sponzorske ktore plati ich majitel. To je az trapne, klub ktory nema traditiciu, fanusikov, zazemie ako ostatne popredne kluby ale sponzorske maju 3x lepsie ako konkurencia.

Otazka je ci Thorir chce napumpovat peniaze do Interu. Ak by chcel nic mu nebrani to spravit ako PSG, City (len za meno stadiona 40m rocne) a ani UEFA im nato nic. Takze je to cele fraska.

Kazdopadne v Taliansku by sa mali naucit kupovat rozumne. Nieco ako Viola, Juve za malo penez hodne muziky. Hlavne kupovat spravnych hracov, mat dobrych skautov a trenerov. A podla mna sa to da, Juve tiez po CP skusalo minalo, prisiel Conte s viziou a postavil velmi kvalitne muzstva za peniaze ktore si moze Inter aj AC moze dovolit. Ked uz budu v LM, je to jednoduchsie doplnat kazdy rok o 1-2 kvalitny hracov. V oboch milanskych kluboch je nacom stavat.

Reagovat
Pettirosso

tak oni to mají posichrovaný brutálními smlouvami se sponzory, viz United, Chelsea apod.

Reagovat
eliskafan

Pojď domů, už je čas, vracíme se do Laligy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele