Joaquín se chce vrátit domů, Fiorentina s ním ale počítá

25.08.2015, 14:49
Aktuality
Španělský křídelník Joaquín si zřejmě bude muset počkat na svůj vytoužený návrat do Betisu. 34letý někdejší španělský reprezentant je hráčem Fiorentiny a její vedení požádal o uvolnění do svého mateřského klubu, vedení Violy se ale na celou situaci dívá jinak...

"Joaquín? Je klíčovou součástí našeho projektu a trenér mu věří. Mluvil jsem s ním a říkal mi, že se chce vrátit do Španělska, ale sám ví, že se tak může stát až v budoucnosti. Doufám, že to pochopil. Chce jít domů, ovšem v tuto chvíli není ten správný čas. Hráč není na prodej a totéž platí o všech našich fotbalistech," řekl prezident Andrea Della Valle.

Joaquín patřil Betisu do června 2006, kdy ho za do té chvíle svou rekordní částku koupila Valencia. Po pěti letech na Mestalle a dvou sezonách v Málaze pak před dvěma roky zamířil do Florencie a zatím na svém kontě má 49 startů v Serii A.

Joaquín v neděli chyběl v sestavě Fiorentiny pro utkání s AC Milán. Důvodem jeho absence ovšem nebyla jednání o odchodu, nýbrž problémy se stehenním svalem, což v pondělí v oficiálním prohlášení prozradil klub.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (56)

Přidat komentář
Milan.B

zrazu...

Reagovat
junglist

to je jak titulek z Fify

Reagovat
10

Viola má poslední dobou docela štěstí na vymrdávače.

Reagovat
Largo

Tak zrovna Joaquína bych takhle nenazval ani náhodou!

Reagovat
10

Týden do konce mercata a on si před zápasem s AC vzpomene, že se chce najednou vrátit domů, hned to jde napsat na Instagram a začne klub vydírat? To nemá absolutně nic společnýho s respektem ke klubu ani jeho fanouškům, to se na mě nezlob. Má platnou smlouvu do konce sezony, bere peníze od Fiorentiny. Mohl se do Betisu vrátit už dřív, příležitostí měl dost, ale asi se mu úplně nehodilo hrát druhou ligu nebo brát méně peněz

A Betis si myslí, že jim ho Viola pošle zadarmo, když s nima takhle vymrdá, ty jsou taky fajn

Reagovat
Uwe háže buly

zmrd

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jestli na tom bude kdokoliv tratit, bude to jenom Fiorentina..pokud začne trucovat, těžko ho budou stavět, když by za ně nechtěl hrát, on si to tam klidně za ty prachy odsedí na lávce a za rok odejde zadarmo..

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak. To jen potvrzuje celou pointu, kterou 10 nastínil, že je to vymrdávač.

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
10

A proč to asi píšu? Fiorentina na tom bude tratit ať už to dopadne jakkoliv, takže ho klidně na rok posadí na tribunu, už to udělala s Netem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, ale o nějaký respekt tu jde tak 5% populace. Zbytek je čistě o mamonu..Fiorentině taky jde jenom o to, že Betis nechce zaplatit, jinak by ho pustil..

Reagovat
smazaný uživatel

Pochopitelně, že jde Fiorentině o peníze. Když máš s hráčem smlouvu, tak ho asi nepustíš zadarmo, když za něho pak potřebuješ najít náhradu, ty mamone. A necelý týden před koncem přestupního období je to trošku narychlo. Kdyby to Joaquín řekl v červenci, bylo by to něco jiného, než když to říká 6 dní před uzávěrku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to já chápu, jen říkám, že Fiorentině nejde o nic jiného než o prachy..že by nesahnali náhradu..v dnešním světě, kde se transfer upeče za pár hodin? jasně že by sehnali, ale prostě za něj chtěj prachy, o ničem jiném to není, o žádné jeho nepostradatelnosti v týmu, to jsou vyložené kecy a to samé jsou kecy Joaquína, že tam bude ještě rok hrát, to snad ani nemůže brát nikdo vážně, že to řekl, měsíčně je několik takových prohlášení hráčů a za dalších pár týdnů říkají opak, to opravdu nemůže nikdo vůbec řešit

Reagovat
smazaný uživatel

Jak už zmínil 10, bez keců absolvoval celou přípravu, přestože o možnosti odchodu mluvil už na konci května. Pokud chtěl jít domů, měl to říct na začátku a ne začít brečet teď. Nikam bych ho nepustil, a pokud by nechtěl hrát, tak šup s ním na tribunu, ať si tam rok sedí.

Reagovat
10

Fiorentině klidně může jít o princip, protože za 34 letýho hráče stejně nemůže žádný velký peníze dostat. Takže ho klidně může rok nechat sedět na tribuně a Joaquin s tím neudělá ani hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo tak, po tom, co se stalo se Salahem nebo Netem, je to taky možné.

Reagovat
celestial-

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vždyť on nijak nevzdoruje. Jen řekl, že by se rád vrátil domů.

Reagovat
smazaný uživatel

Však může, příští rok.

Reagovat
10

Nevzdoruje? Tobě přijde normální napsat na sociální síť, že se "rozhodl, že chce jedině domů"? To je normální vydírání. Přípravu odehrál celou a pak nenastoupí k zápasu s AC pro údajný svalový zranění, to mu moc v souvislosti s těma dalšíma okolnostma nežeru.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud bude normálně hrát, tak je to naprosto v pořádku. Pokud bude trucovat a vybrečí si přestup, tak je to něco jiného.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud si dobře vzpomínám, tak na začátku přestupního období už od něj něco podobného ve Florencii slyšeli. Mám pocit, že zde byl dokonce článek nebo expreska. Návrat do Betisu bych mu přál, už jen z nostalgie, protože mě k Betisu přivedl právě on.. Reálné to v tuto chvíli bohužel není.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano. http://www.eurofotbal.cz/clanky/joaquin-touzi-po-navratu-do-betisu-nejprve-chce-dokoncit-sezonu-292536/

A dovolím si Joaquína citovat: "Ve Fiorentině mám smlouvu ještě na rok a vede se mi zde dobře. Kontrakty jsou dělány k tomu, aby byly ctěny a respektovány, já si navíc nemám vůbec na co stěžovat. Na druhou stranu na Betis myslím neustále a návrat by byl kouzelný. Chci dokončit sezonu, poté uvidíme," dodal.

Reagovat
Tomanatura

Rikal to uz na konci sezony, ze by rad zpet do Betisu. Della Vallemu jde zrejme o princip, pousteli se jini hraci, Sousa Joaqua chce, tak proc by ho mel poustet, kazda jeho nahrada by klub prisla na vic penez, nez stoji on.

Reagovat
stas87

Podobne s Werderom vyjebal Di Santo. Nevdacnost od Joaquina.

Reagovat
Popi

Hmmm sprava z maja Joaquin tuzi po navrate do Betisu ..... Myslim si ze uz davno to povedal ze chce ist domov ale kedze Viola nerada predava a do teraz sa nedohodla tak sa ozval znova .....

Prave Joaquin nieje z tych co trucuje. Verim tomu ze ked ho nepredaju tak odvedie nadalej dobru pracu pre Fiorentinu ale aj tak chce hrat proste inde.

Reagovat
mastakillah

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
smazaný uživatel

Legenda

Reagovat
jester Radka Bejbla

sympaták, výborný hráč, hráč mého mládí

Reagovat
M.Vaza

Prekérní situace..

Reagovat
smazaný uživatel

pojd k nám a dostan nás do champu,to by pro fans byla atrakce :D

Reagovat
smazaný uživatel

Ať jde, chybět nebude..

Reagovat
Rattlesnake

hernajz, kdyby v zimě nepláchl cuadrado, tak joaquina do betisu, pustili myslím bez pravidelných dávek emocí. škodvka no.

Reagovat
Fingulka

Ještě do Valencie

Reagovat
Sasha

doufám, že ho zadarmo nepustí a pěkně si rok odsedí na tribuně

Reagovat
Josifek

Jako by to bylo včera, když se jako nadějný a pro mě tehdá né moc známý mladík proháněl v repre dresu, pak na nějakém MS či ME zahodil rozhodující pentli, jestli se nepletu někdy v letech 2000 či 2002, už se mi ty šampionáty motají dohromady :D

Reagovat
smazaný uživatel

2002 v Jižni Korei

Reagovat
Josifek

JJ, já si říkal, že to bylo asi tohle cinklý MS s protlačenýma domácíma

Reagovat
Kily

pro něho tehdy strašný zápas, 120 minut nejlepší na hřišti a pak jako jediný nedá penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

na tu penaltu si pri jeho mene vždy spomeniem

Reagovat
smazaný uživatel

Baselli

Reagovat
smazaný uživatel

Eder misto Jovetice.

Reagovat
smazaný uživatel

a ještě bych dal místo Poláka do brány Sportiella, ale to už je jen taková osobní připomínka

Reagovat
smazaný uživatel

Možna i Karnezis.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

Polák chytil jednu šanci Emila, na který se sám podílel svojí debilní rozehrávkou, jinak nic na práci neměl, takže taky moc nechápu, co dělá v sestavě kola dal bych tam Lealiho nebo Karnezise

Reagovat
smazaný uživatel

Leali se mi z highlightů taky líbil. Toro těch šancí mělo dost, Qčko mohl dát víc jak jeden gól.

Reagovat
10

on má pravidelně top zákroky, ale hraje ve špatných týmech, takže ty góly vždycky dostane a tím pádem se o něm ani tolik nemluví...ale líbí se mi, roste každou sezonou

Reagovat
M11

to je dobre.. nenapadne ale idealne

Reagovat
smazaný uživatel

Za poslední dva roky udělal velký progres. Už vloni v Ceseně byl opravdu parádní. Snad bude pokračovat a my si ho hlavně udržíme. Zatím poslušně už čtvrtým rokem hostuje, ale jednou ho to taky přestane bavit. Snad to bude právě on, kdo na hradí Gigiho.

Reagovat
10

snad

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
CubONE

Ten Stephan nema v Monacu ani isty zaklad?

Reagovat
Sasha

by ho neměl ani jistý v ACM a to je bohužel o třídu horší tým:o(

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele