Joaquín může v Betisu dohrát kariéru, klub myslí na novou smlouvu

17.09.2017, 13:14
Aktuality
Kádr Betisu prošel v průběhu letošního léta poměrně rozsáhlou obměnou a jedním z přeživších z loňského ligového ročníku se stal Joaquín Sánchez. Zkušený křídelník by navíc v Andalusii mohl pokračovat i za rok, ve hře je nový kontrakt...

"Zatím jsme toto téma neotevřeli, na stole neleží žádná nabídka. Jedná se o něco, co musíme prodiskutovat," říká předseda Betisu Ángel Haro.

"S Joaquínem ovšem máme vynikající vztahy, je naším kapitánem a má kvality, které klub potřebuje. Má místo v našem srdci. Naším cílem je, aby Joaquín za tento klub hrál i po letošní sezoně a nadále podával standardní výkony," dodal.

Joaquín je odchovancem Betisu a v minulosti měl jisté místo ve španělské reprezentaci. V sevillském celku zahajoval svou kariéru a po působeních ve Valencii, Málaze a Fiorentině se do něj v roce 2015 vrátil.

36letému Joaquínovi běží v Betisu kontrakt do června 2018, celkem za tento klub odehrál přes 300 soutěžních zápasů.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (5)

Přidat komentář
Billy McClane

Pamätam si ako bol v profootballe zaradeny na prve miesto najlepsich driblerov sveta

Kazdopadne cakal som, ze bude mat lepsiu karieru.

Reagovat
smazaný uživatel

Také si to pamatuji a v té době jsem jako student střední školy měl tento časopis trochu jako únik. Na ty poměry byl i drahý, ale měl jsem každé číslo.

Joaquín patřil mezi ty hráče, kterým naopak nepřestup do velkoklubu uškodil, určitě by se chytil, hrál v týmech pod jeho možnosti a nemohl se maximálně rozvinout. Je až směšné, že dneska kde jaký Dembele je jedním z nejdražších hráčů světa, podle něj nic nepředvedl, ale jde do velkoklubu a je jich spousta dalších, ten je jen aktuální.

Reagovat
lampas

Reagovat
Kornovec

Legenda. snad sezona Betisu vyjde, on zustane a dalsi rok ho uvidime treba v Evrope

Reagovat
smazaný uživatel

Betis tento rok rozhodne ma na europske pohare. Chcelo by to este, aby sa strelecky chytil Sanabria.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele