Jílek: Chyběla nám větší vůle, odhodlání, agresivita a touha utkání zlomit

15.09.2018, 22:44
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (13)

Přidat komentář
LeonardoUžoa

Jste xmichu vy nuly.

Reagovat
Erialdur

Hlavně v klidu. Jednou jsme nahoře, jednou dole. Minulý rok se dařilo nad plán, teď se zase nedaří. To se stává. Důležitý bude to ustát psychicky a věřím, že se zachráníme. Jílka bych neodvolával. Jsme malý klub (finančně - vlastněný městem), nemá smysl mít přehnané cíle a při prvním šlápnutí do ho..., odvolávat trenéra a roztočit tu nějakou ruletu. Držme směr a neuhybejme. Vítězství zase příjdou. SIGMA!!!

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
ratusek

A kdy přijdou? Chápu že jako fans jste optimističtí, ale nic nenasvědčuje tomu že se zvednete, naopak hrajete čím dál víc sračku. Padne na vás ještě větší deka a budte v prdeli. Jedině musíte rozsekat Duklu a chytit se

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajou teď špatně, ale zápas se Sevillou ukázal, že klidně mohou být zase nahoře. Je to jen zlomit v hlavách a evidentně to není chyba trenéra. Chce mu to dát prostor, pořád tomu týmu má co dát. Odvolat ho by byl největší nesmysl, přišel by někdo s úplně jinou filosofií, možná na pár zápasů by tomu dal impulz, ale z dlouhodobého hlediska by to bylo špatně.

Reagovat
fabec1222

Ještě pár kol a bude vám chybět i trenér

Reagovat
$$CaptainKokotko

Stejně je to prdel, proti Seville si doma věří a byl to skvělý zápas. No a teď si nevěří na Příbram a jaký je to rozdíl . Jílka musí podržet, na to 10místo se dostanou a když budou mít formu, tak v tom playoff můžou dojít daleko

Reagovat
REPLIKATOR

A kvalitní trenér.

Reagovat
Liquid

Abdikaci abdikaci !!!

Reagovat
meno

Co si pamatuju tak to takhle měla Sigma vždycky. Buď byly poháry nebo bída.

Reagovat
smazaný uživatel

od valu

Reagovat
Hiko

"soupeř využil svou jedinou šanci"... tak určitě

Reagovat
Losinho

to je fakt vocas

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele