Jémez už začínal pochybovat o budoucnosti na lavičce Raya

23.05.2015, 16:40
Aktuality
Rayo Vallecano povede i během nadcházející sezóny Paco Jémez. Ten měl s madridským klubem smlouvu jen do konce tohoto ročníku a dlouho jednal o jejím prodloužení, nakonec zůstává minimálně další rok...

Celým jménem Francisco Jémez Martín působí na lavičce Raya třetí sezónu a se skromným klubem pravidelně obsazuje příčky ve středu pelotonu španělské Primera División.

Prodloužení vzájemné spolupráce tak není překvapením, přesto si dal madridský celek na čas až takřka do konce sezóny. "Je pravda, že jsem začínal o své budoucnosti na lavičce Raya pochybovat, protože nikdy nevíte, jak jednání dopadnou," prohlásil po podpisu Jémez.

"Sice to trvalo trochu déle, než jsme předpokládali, nakonec jsme se však na prodloužení smlouvy přece jen dohodli," stojí na oficiálních webových stránkách španělského klubu.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

do Realu

Reagovat
off-olda

Táta Balea?

Reagovat
Counter

článek pro vandertoma

Reagovat
smazaný uživatel

Pako Jimenéz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Filip12

vypadá jak otec Robbena

Reagovat
El Campeon

Tým pod jeho vedením,vyznává,už 2.rokem,útočný styl fotbalu.Buď soupeře přestřily,nebo vysoko prohrají.Pro madridský tým,se domnívám,je dobře,ze si ho udržely.

Reagovat
stas87

Kamo,ten pravopis je strasny,ciarky davas uplne mimo..to je tak,ked mas volny den.Si asi niekde vcera flamoval,ze?

Reagovat
El Campeon

Já si myslim,že je tam vše správně.Neflámuju

Reagovat
El Campeon

No tak před(vyznává a nebo čárka asi bejt nemá)

Reagovat
smazaný uživatel

CR hattrick

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele