Chci zůstat, reaguje na spekulace médií Jémez

01.05.2015, 19:01
Aktuality
Rayo nemá k dispozici velké finanční prostředky na udržení svých hráčů a každoročně obměňuje kádr. Velmi dobrou práci v tomto ohledu odvádí trenér Paco Jémez, jemuž běží smlouva jen do konce sezony a spekuluje se o jeho další budoucnosti. Sám 45letý kormidelník by nejraději zůstal v Madridu...

"Chci zůstat, řekl jsem to už vícekrát. Pokud bych zůstat nechtěl, nedal bych klubu možnost k otevření jednání ohledně prodloužení smlouvy," prohlásil po včerejší remíze 1:1 s Valencií.

O Jémeze podle médií stojí především Newcastle United. Tradiční anglický celek v zimě opustil Alan Pardew a jeho povinnosti převzal John Carver, pod jehož vedením se Magpies ovšem vůbec nedaří a v posledních týdnech jdou od porážky k porážce.

"Sám nevím, co se stane. Každý den se stane něco nového, blíží se zahájení přestupového okna a ti, jimž končí smlouvy, začínají myslet na budoucnost. Doufám, že až to začne, stále budu mít nějaký tým. Média přicházejí se spekulacemi a já se do té hry nechci nechat zatáhnout. Vedle toho se mi nelíbí některá jména, která přicházejí v úvahu jako moje náhrada. Doufám, že ať se stane cokoli, stane se to brzy. Moje pokračování v Rayu není jednoduché, ale je to uskutečnitelné, ovšem nechci žádné spekulace," nechal se dále slyšet Jémez.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (9)

Přidat komentář
stas87

Blazon.Neuveritelnu pracu robi,musi ostat Newcastle nech ide do pici,sak tam maju na ostrovoch tolko trenerov..len im dat sancu.

Mal by casom trebars na Valenciu,Sevillu ci Atletico?

Reagovat
smazaný uživatel

Ak repre nezobere Pep tak by som bol rad keby zobral Spanielsku repre . Dost citam ze po nej Paco slinta ako pes po udenom

Reagovat
bayern987

Ty jsi fanoušek Španělů?

Reagovat
smazaný uživatel

Som

Reagovat
smazaný uživatel

urcite, jemez je neskutecnej valec, suverenne nejlepsi kouc mimo prvni sestku. sam bych si ho pral jako pripadnyho nastupce chola, ale podle me pujde spis k repre, az to tam del bosque konecne zalomi...

Reagovat
smazaný uživatel

do Athleticu by sednul jako prdel na hrnec

Reagovat
Thundeus

Musí zůstat, je to pořádný frajer.

Reagovat
smazaný uživatel

je to týpek Pitbull

Reagovat
smazaný uživatel

Proč je na obrázku otevřený taxík?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele