Jedno velké zklamání, řekl Ševčenko po porážce v derby

11.12.2021, 14:40
Aktuality
Další a tentokráte hodně bolestný nezdar museli v pátek večer vstřebat fanoušci a hráči Janova, Grifové nezvládli městské derby proti Sampdorii a rivalovi podlehli 1:3. V tabulce tak i po sedmnáctém kole zůstanou na sestupové příčce, o čem přemýšlet má především trenér Andrij Ševčenko...

Janov vůbec nezvládl začátky obou poločasů, v sedmé minutě otevřel skóre Manolo Gabbiadini a krátce po návratu z kabin zvyšoval Francesco Caputo. Gabbiadini se prosadil ještě jednou, labutí píseň poraženého týmu v závěru zapěl Mattia Destro.

"Dnešek představuje jedno velké zklamání. Nikdo nechce prohrát derby, doufali jsme v dobrý výkon, jenomže jsme soupeři hned na začátku darovali první branku. První poločas byl špatný, po změně stran jsme na vývoj dokázali zareagovat, jenomže to už bylo pozdě," hodnotil Ševčenko.

Někdejší kormidelník ukrajinské reprezentace přišel do Janova začátkem listopadu a CFC zatím vedl v pěti zápasech, z nichž Janov vytěžil jeden bod za bezbrankovou remízu s Udinese. V tabulce se klub propadl na předposlední místo, na svém kontě má jen dvanáct bodů.

"Zkoušíme nové věci a zlepšení se stále nedostavuje v takové míře, jak jsme si představovali. Dnes jsme změnili taktiku, zareagovali a vypracovali si šance, ale musíme tomu věřit neustále, od druhého poločasu je třeba se odrazit," pokračoval ukrajinský kouč.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

EF polibek smrti

Reagovat
Setwo

Nechápem prečo Sheva išiel do Janova.. tam si akurát tak poškodí meno… mal počkať na lepšiu ponuku

Reagovat
Kucka

Reagovat
Kadlitko

Taky jsem si říkal, že má na víc než na Janov.

Reagovat
Remt

Ale v obleku mu to sluší, tak aspoň něco

Reagovat
JuveGrandeAmore <3

To ho ale nezachrani.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele